Može netko linkat dobar stream?
livefootballol.com
Može netko linkat dobar stream?
livefootballol.com
Ovaj Suarez je zver,bravo legendo,njegov gol !
Opet asistencija sukija :D
Bravo Leo legendo.
Messiiiiiiii, Suki još jedan asist 
evo zasto pistoelro igra
Da, u međuvremenu opet fulao čisti zicer.
rafinha zasluzuje igrati stalno u prvoj postavi
Da, u međuvremenu opet fulao čisti zicer.
zicer iz kuta ?
neymar je isto bio los u prvoj sezoni za barcu
I Sancheza smo pljuvali pa kakav je ispao, daj mu vremena čovječe.
suarez uopce lose ne igra.
nemyar je isto bio los u prvoj sezoni za barcu
a danas je nevidljiv neznam koji mu je vrag, sve u svemu presing se vratio to je dobra stvar, treba malo ubrzat protok lopte ili pucat izvan 16.....
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Ti nemaš pojma koliko on prostora stvori Messiju i Neymaru, ne pratiš igru već igrača ;)
A ovi odugovlače svaki prekid, zaheba ih sudija sad
Nije loša igra, ali Neymar je nevidljiv, primi doda i ne vidi ga se 10,20 min. Samo da ne primimo gol i odlično.
Pa ovaj ima 28 godina hebote, i nije kostao 80 nego 26 milijuna.
Ne sumnjam ja da je on znacajan igrac u 16ercu, ali da je vrijedio 80, prvi u redu bi bio Real sa ponudom od 120 kojem ocajno treba takav igrac.
Niti se vraca defanzivno, niti moze igrati glavom (a valjda 60% dodavanja njemu su upravo centarsuti), a nije ni nesto pretjerano brz.
Malo je frustrirajuce da su zrtvovali jednog vrhunskog stopera ili veznjaka, za jednog igraca koji se pojavi svakih 2 godine na trzistu za 35-50 mil €.
A da ne pricamo o tome da za dvije-tri sezone ga nece nigdje bit.
Bale je plaćen 100m pa ne može spojiti jednu dobru tekmu :)
Nejde sve preko noći, i još je imao onu pauzu od 4 i pol mj zbog kazne.
Ne sumnjam ja da je on znacajan igrac u 16ercu, ali da je vrijedio 80, prvi u redu bi bio Real sa ponudom od 120 kojem ocajno treba takav igrac.
Niti se vraca defanzivno, niti moze igrati glavom (a valjda 60% dodavanja njemu su upravo centarsuti), a nije ni nesto pretjerano brz.
Malo je frustrirajuce da su zrtvovali jednog vrhunskog stopera ili veznjaka, za jednog igraca koji se pojavi svakih 2 godine na trzistu za 35-50 mil €.
glupost, ako se tko od napadača vraća u obranu onda je to on
Prvi koji se vraća u obranu iz napada ;)
19 nastupa, 12 asistencija i 6 golova.. To je dosta dobro ;)
Prvi koji se vraća u obranu iz napada ;)
19 nastupa, 12 asistencija i 6 golova.. To je dosta dobro ;)
Pa ima bolju prvu sezonu od Neymara i Sancheza....
I evo za usporedbu, u 2014. godini što je igrao u Liverpoolu (do 6. mj jeld)
LIVERPOOL 22 apps, 11 goals, 14 assists
Pa ako cemo gledati brojke, ispada da je Mandzukic triputa bolji igrac, a to nije istina.
Za 80 milijuna eura je trebao doci igrac koji ce biti game-changer na terenu. On to nije.
Suarez has assisted more goals (5) from Messi than any other player in all competitions this season
Evo sranja, ali fino ga je zavaljao, nema šta...
E moj Ter Stegen...
Mi o vuku...a nijedan igrac Barce ne izade na sut, kao i losa reakcija Ter Stegena