Ronaldu je rođendan bio..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam imao prilike gledati tekmu jučer , kako je Raketa odigral?
jedva cekam mcfc-barca,vratit ce se toure i bony,samo da ne bude kao lani lescot i demicelis krivi(ovajut nece igrati),i nek mangala bude na nivou
jedva cekam mcfc-barca,vratit ce se toure i bony,samo da ne bude kao lani lescot i demicelis krivi(ovajut nece igrati),i nek mangala bude na nivou
City ove godine nijednog jaceg protivnika nije pobjedio...Ako ih je Arsenal pobjedio 2-0 na Etihadu onda se zna sto ce biti kada dode katalonski div.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Real eyes realize real lies...
bez njega DDLLLLD tako nešto
Barca onda prolazi dalje!
to jest ako barca bude na nivou tesko city sta moze,a na ljeto volio bi da pogbu dovedu pa nek ga plate 100 miliona,ako oni cigani mogu bacat pare na balavce mozemo i mi dovest novog tourea ali sve zavisi o pogbi jer je igrao u utdu
mi ne možemo dovodit igrače do 2016
Real eyes realize real lies...
meni zao zbog te zabrane,nisam ih puno upratio ove sezone mislim da im ne treba igraca imaju stopere i sredinu terena
Treba Pogbu kupiti a mediji (spanjolski) pisu da je Enrique ''slab'' na tog igraca i da ce uraditi sve da dode.
Dogodine ide Xavi,a tu sezonu mozes koristiti Denisa Suareza a onda 2016 Pogbu.
Nadam se da ce tako biti a Pogba je sam izjavio da bi zelio igrati u Barceloni, jos uz to da zeli ZL a ako neigras u Barci tesko da ces je osvojiti.
Pogba navodno prelazi u City, a Toure u Inter ili Juve. 
Počet ću na kladari igrat 3+ gola Barce, Messi treba oborit rekord za asistencije, a svi znamo u kakvom stilu on obara rekorede :P
Pogba navodno prelazi u City, a Toure u Inter ili Juve. 
ma volio bi da on dode u city,nek ture bar jos jednu sezonu ostane on nije gerard i lampard on ima snagu kondiciju,glupo je da zavrsi u cityu kad i lampard u celsiu i stevie g u lpoolu,
Neće sigurno biti lako i bez Tourea ali biti ć enaravno puno lakše. Sutra polufinale protiv Villareala.
Bit ce to bolje sve, bitno da je atmosfera odlicna
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
http://www.germanijak.hr/vijesti/barcelona-najuspjesniji-klub-primere-zadnjih-10-godina-velika-borba-za-trece-mjesto/6553
Samo bez primljenog gola.

Messi, I came from your planet and i want your kit.
to mu je sunarodnjak haha
Rade jos jednog kreatora igre, nego spicu koja fali sekundu svaki put
Može netko linkat dobar stream?