FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.837.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onda oni meni spominju nekog ronalda, uzive se kada da granadi 3 gola ,a kada ce dat valenciji 4 ili enkom boljem klubu??? Mislim da se nema ode sta usporedivat, sve se zna......................

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko je ono Xaviju trebalo da gol dadne? ^^

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Sta reci? Koju posluku porati? xD Divota... iskreno, meni je prvenstvo (trofej) sasvim nebitan dok mogu uzivati u ovakvom nogometu. Samo neka nam pruze sto vise ovakvih partija do kraja sezone.
15 godina
Re: FC Barcelona
ExE123 kaže...

Onda oni meni spominju nekog ronalda, uzive se kada da granadi 3 gola ,a kada ce dat valenciji 4 ili enkom boljem klubu??? Mislim da se nema ode sta usporedivat, sve se zna......................

A ti golovi su ili iz penala ili ceka na 5m da mu neko doda...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

Vrhunska tekma, Pep je nabrijao igrače. Do zadnje sekunde su trčali sto na sat, ko da love rezu, a ne ko da je 5 1. Čestitke momcima što su nam pružili partiju koja je bila užitak za gledati.

15 godina
FC Barcelona
@ExE123 - ma lako za golove,to se već sve zna,ali meni je fascinantno kako taj čovjek izgleda na terenu,ponekad kad gledam utakmcu i one njegove prodore asistencije,zapitaš je jeli to moguće? neznam jeli netko od vas primjetio maloprije pred kraj utakmice,bila je gužva u 16m i Busquets je sa 2-3 metra daljine pogodio Messija i ovaj je primi,lopta kao da se zaljepila za njega,samo se lagano spustila na pod,nevjerojatni refleksi,kao da se rodio s loptom.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Svaka čast na utakmici, mogo je biti i veći rezultat, ali ja sam i ovako zadovoljan! Dal neko zna da li je Pep gurnuo Cesca iz zafrkancije il su se nekaj poriječkali? 

16 godina
FC Barcelona

Najviše mi je bilo drago što sam vidio želju za golom do zadnje minute. Nije bilo manjka želje kao što se to ove sezone znalo događati (na gostovanjima pogotovo).

Svaka čast Messi! {#} 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nove u petardeu modi  "Barcelona"

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 23:36 (ExE123).
17 godina
sinister_axe kaže...

Najviše mi je bilo drago što sam vidio želju za golom do zadnje minute. Nije bilo manjka želje kao što se to ove sezone znalo događati (na gostovanjima pogotovo).

Svaka čast Messi! {#} 

92 min, a oni napadaju ko da moraju postići još 1 gol! {#}

16 godina
Balvan8 kaže...
sinister_axe kaže...

Svaka čast Messi! {#} 

92 min, a oni napadaju ko da moraju postići još 1 gol! {#}

To se trazi. Samo da tako igraju i na strani..

inox
15 godina
Balvan8 kaže...

Svaka čast na utakmici, mogo je biti i veći rezultat, ali ja sam i ovako zadovoljan! Dal neko zna da li je Pep gurnuo Cesca iz zafrkancije il su se nekaj poriječkali? 

Mislim da je Fabregasu bilo žao što ga je Pep zamijenio pa mu je nešto rekao na što ga je Pep onako, rekao bih, motivirajuće pogurnuo, ali ne radi svađe ili bilo čega.

17 godina
jurica_m kaže...

Mislim da je Fabregasu bilo žao što ga je Pep zamijenio pa mu je nešto rekao na što ga je Pep onako, rekao bih, motivirajuće pogurnuo, ali ne radi svađe ili bilo čega.

evo i video... vidim smješak na oba lica. Valjda je mu je Cesc rekao da mu nije jasno kako je sve ono uspio promašit. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 23:36 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
Sta je je, Fabregas se napromasivao. Naravno, guranje je vjerojatno bilo iz sale, kao ono "trzni se covjece, nemoj ono promasivat!"
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad kad se sjetim nekog članka (mislim da je bilo na indexu) jučer, kao... real napravio ono što je Barcelona zaboravila... i kao podnaslov gaženje tamo nekoga (protiv kog su već igrali). Ajme kako sam se nasmijao na to jučer... Ono, real pregazio nekoga 4:0 s igračem više preko pola utakmice i penalom... Šta onda reći na ovo večeras? A u pitanju je Valencija... biće da se Barcelona prisjetila onoga što je zaboravila... kreteni. (novinari)

15 godina
neaktivan
trap kaže...

Sad kad se sjetim nekog članka (mislim da je bilo na indexu) jučer, kao... real napravio ono što je Barcelona zaboravila... i kao podnaslov gaženje tamo nekoga (protiv kog su već igrali). Ajme kako sam se nasmijao na to jučer... Ono, real pregazio nekoga 4:0 s igračem više preko pola utakmice i penalom... Šta onda reći na ovo večeras? A u pitanju je Valencija... biće da se Barcelona prisjetila onoga što je zaboravila... kreteni. (novinari)

isto ce bit gust sutra pitat Realovce kada ce Real unistit ovako ka barca valenciju vcrs, a da nije granada ili zaragoza...........

Mes que un club!
16 godina
ExE123 kaže...
trap kaže...

isto ce bit gust sutra pitat Realovce kada ce Real unistit ovako ka barca valenciju vcrs, a da nije granada ili zaragoza...........

real samo protiv slabiji igra dobro i trpa, naravno uz veliku pomoc sudija.. Cim je tu jaca ekipa oni se pogube, posebno onaj FAKE ronaldo. 

inox
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

10ku je dobio. Ovo prvi put vidim kod njih da nekoga nagrade sa maksimalnom ocjenom. http://www.goal.com/en/match/63145/fc-barcelona-vs-valencia-cf/report

EDIT: snizeno na 9.5

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 0:16 (VirtUoso).
16 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
trap kaže...

Razbila ih je barca u svakom pogledu veceras:) svaka cast na tekmi iako drugo poluvrjeme nisam geledao iz tehnickih razloga XD

Al ne mogu slusati ovake izjave(podebljano)prosle sezone u gostima je Real zabio valenciji 6 komada, zato pokrij se preko usiju ne izjavljuj gluposti

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 1:45 (carcharodon).
15 godina
FC Barcelona
razbio ih je kad je bio kraj sezone,i Valencia je u tom razdoblju bila u banani,nije se znalo što će biti sa Silvom i Matom,nisu mogli ni gore ni dolje na ljestvici kao ni Real,tako da je ta utakmica bila više egzibicijska nego prava natjecateljska. Nisam gledao tu utakmicu,ali čisto sumnjam da je bilo dominantno kao ovo večeras.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Za vas koji niste mogli gledati ili koji bi se htjeli još jednom podsjetiti na jučerašnju tekmu kao ja danas, ovdje su sažeci:

Evo i nekih izjava poslije tekme: Od strane trenera http://www.hrsport.net/vijesti/434844/nogomet-spanjolska/emery-bolno-je-biti-tako-podredjen

Izjava Messija: http://www.hrsport.net/vijesti/434840/nogomet-spanjolska/messi-zelimo-guardiolu

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 11:34 (jurica_m).
15 godina
FC Barcelona

Za one koji su na iOS-u toplo preporučujem ovu official Barcinu aplikaciju:

http://fans.fcbarcelona.com/detail/card/fcb-mobile

Prije par dana sam uzeo iPod Touch i odmah i tu aplikaciju za 1$ i stvarno sam prezadovoljan. Vijesti,detaljne statistike,statistike svih igrača,kalendar utakmica,video vijesti izjava trenera i igrača nakon utakmice,slike svih utakmica,ma sve što možete poželjeti što se tiče Barce. Jedini minus je to što ove aplikacije nema na Androidu,valjda će je napraviti naknadno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 12:04 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
razbio ih je kad je bio kraj sezone,i Valencia je u tom razdoblju bila u banani,nije se znalo što će biti sa Silvom i Matom,nisu mogli ni gore ni dolje na ljestvici kao ni Real,tako da je ta utakmica bila više egzibicijska nego prava natjecateljska. Nisam gledao tu utakmicu,ali čisto sumnjam da je bilo dominantno kao ovo večeras.

ma smijesno ako je ona bila egzibicja ova nije? Barca je izgubila prvenstvo jel tako? Valencija je 3. 8(11 sad) bodova iza Barce znaci prakticno je nedostizno za njih,izmisljas glupe argumente,sad to kao da covjek kaze Valencija je sinoc bila umorna jer su igrali tesku utakmicu u engleskoj ovaj tjedan pa je to razlog ocajne igre u obrani.

15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

ma smijesno ako je ona bila egzibicja ova nije? Barca je izgubila prvenstvo jel tako? Valencija je 3. 8(11 sad) bodova iza Barce znaci prakticno je nedostizno za njih,izmisljas glupe argumente,sad to kao da covjek kaze Valencija je sinoc bila umorna jer su igrali tesku utakmicu u engleskoj ovaj tjedan pa je to razlog ocajne igre u obrani.

Problem je bio u tomu što je Barca igrala vrhunski pa i da je Valencija igrala tako, ne bi ju pobijedili jer ono što je sinoć pokazala Barca, to je najbolji i najljepši nogomet na planeti.

15 godina
FC Barcelona
lol Valencia je igrala europsku utakmicu preko tjedna,a Barca nije jeli? ajde me podsjeti onda koji je klub igrao protiv Leverkusena u utorak? očito je da ti tražiš razloge nekakve "loše" igre Valencije,a zapravo svi znamo što je bilo,nije Valencia odigrala loše,nego je Barca odigrala maestralno.
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
lol Valencia je igrala europsku utakmicu preko tjedna,a Barca nije jeli? ajde me podsjeti onda koji je klub igrao protiv Leverkusena u utorak? očito je da ti tražiš razloge nekakve "loše" igre Valencije,a zapravo svi znamo što je bilo,nije Valencia odigrala loše,nego je Barca odigrala maestralno.

Ma de ti si iskompleksiran decko do jaja,opce ne ulazim s tobom u rasprave ,ja sam samo usporedivao tvoje  izjave tipa kad Rela da Valenciji 6 komada onda je to nevaza utakmica a kad barca da 5 onda je to vanzemaljski i jako vazna utakmica.I da Valencija je odigrala jako losu utakmicu sinoc zato je barcelona igrala "maestralno"  jer znamo kad Valencija igra dobro da Barcelona ne pobjeduje vec videno ove godine{#}

15 godina
neaktivan
Ne ignorirajte nego prijavite, tako sam i ja jucer 2.zuti bez razloga spusio, jer tamo su neki koji redovno prijavljuju bilo koga tko navija za Barcu, a ovdje mi hladimo jaja. Ja trenutno nemogu prijaviti, na mobitelu sam, ali bilo koga tko uleti vamo cu odsad prijavljivati. Necu samo ja dobivat kartone.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

Ma de ti si iskompleksiran decko do jaja,opce ne ulazim s tobom u rasprave ,ja sam samo usporedivao tvoje  izjave tipa kad Rela da Valenciji 6 komada onda je to nevaza utakmica a kad barca da 5 onda je to vanzemaljski i jako vazna utakmica.I da Valencija je odigrala jako losu utakmicu sinoc zato je barcelona igrala "maestralno"  jer znamo kad Valencija igra dobro da Barcelona ne pobjeduje vec videno ove godine{#}

Točno to, nigdje ni riječi o greškama valencijinih igrača, prvi gol: ovaj treći igrač krene uklizat na loptu dok mu vlastiti igrač "izbije" tako da padne messi pred noge. I sada dolazimo do toga da je to nebesko proigravanje za vanzemaljskog messija, jbg što na kraju i jest. Mora priznati da znaju kako prisiliti protivničke igrače da igraju umjesto njih, lol.

16 godina
N3N0 kaže...
Ne ignorirajte nego prijavite, tako sam i ja jucer 2.zuti bez razloga spusio, jer tamo su neki koji redovno prijavljuju bilo koga tko navija za Barcu, a ovdje mi hladimo jaja. Ja trenutno nemogu prijaviti, na mobitelu sam, ali bilo koga tko uleti vamo cu odsad prijavljivati. Necu samo ja dobivat kartone.

Dobio sam i ja zuti, bar sam se ispuhao..

inox
16 godina
neaktivan
vgetik kaže...
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

Točno to, nigdje ni riječi o greškama valencijinih igrača, prvi gol: ovaj treći igrač krene uklizat na loptu dok mu vlastiti igrač "izbije" tako da padne messi pred noge. I sada dolazimo do toga da je to nebesko proigravanje za vanzemaljskog messija, jbg što na kraju i jest. Mora priznati da znaju kako prisiliti protivničke igrače da igraju umjesto njih, lol.

Oba gola za Barcu su pala na taj nacin,al nije to opravdanje jednostavno Barca je sinoc bila daleko bolja i koncentrirana i zasluzeno pobjedilia,to nitko ne osporava,to je nogomet  samo me smetaju komentari tipa samo Barca moze razbit Valenciju i kad im dokazes suprotno onda ide spika to je rekreativna tekma bila hahahahah.

Jedan zanimljiv podatak sam procitao danas o messiu od 25 golova 24 je dao na domacem terenu XD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice