Onda oni meni spominju nekog ronalda, uzive se kada da granadi 3 gola ,a kada ce dat valenciji 4 ili enkom boljem klubu??? Mislim da se nema ode sta usporedivat, sve se zna......................
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko je ono Xaviju trebalo da gol dadne? ^^
Onda oni meni spominju nekog ronalda, uzive se kada da granadi 3 gola ,a kada ce dat valenciji 4 ili enkom boljem klubu??? Mislim da se nema ode sta usporedivat, sve se zna......................
A ti golovi su ili iz penala ili ceka na 5m da mu neko doda...
Vrhunska tekma, Pep je nabrijao igrače. Do zadnje sekunde su trčali sto na sat, ko da love rezu, a ne ko da je 5 1. Čestitke momcima što su nam pružili partiju koja je bila užitak za gledati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Svaka čast na utakmici, mogo je biti i veći rezultat, ali ja sam i ovako zadovoljan! Dal neko zna da li je Pep gurnuo Cesca iz zafrkancije il su se nekaj poriječkali?
Najviše mi je bilo drago što sam vidio želju za golom do zadnje minute. Nije bilo manjka želje kao što se to ove sezone znalo događati (na gostovanjima pogotovo).
Svaka čast Messi!
Nove u petardeu modi "Barcelona"
Najviše mi je bilo drago što sam vidio želju za golom do zadnje minute. Nije bilo manjka želje kao što se to ove sezone znalo događati (na gostovanjima pogotovo).
Svaka čast Messi!
92 min, a oni napadaju ko da moraju postići još 1 gol! 
Svaka čast Messi!
92 min, a oni napadaju ko da moraju postići još 1 gol! 
To se trazi. Samo da tako igraju i na strani..
Svaka čast na utakmici, mogo je biti i veći rezultat, ali ja sam i ovako zadovoljan! Dal neko zna da li je Pep gurnuo Cesca iz zafrkancije il su se nekaj poriječkali?
Mislim da je Fabregasu bilo žao što ga je Pep zamijenio pa mu je nešto rekao na što ga je Pep onako, rekao bih, motivirajuće pogurnuo, ali ne radi svađe ili bilo čega.
Mislim da je Fabregasu bilo žao što ga je Pep zamijenio pa mu je nešto rekao na što ga je Pep onako, rekao bih, motivirajuće pogurnuo, ali ne radi svađe ili bilo čega.
Sad kad se sjetim nekog članka (mislim da je bilo na indexu) jučer, kao... real napravio ono što je Barcelona zaboravila... i kao podnaslov gaženje tamo nekoga (protiv kog su već igrali). Ajme kako sam se nasmijao na to jučer... Ono, real pregazio nekoga 4:0 s igračem više preko pola utakmice i penalom... Šta onda reći na ovo večeras? A u pitanju je Valencija... biće da se Barcelona prisjetila onoga što je zaboravila... kreteni. (novinari)
Sad kad se sjetim nekog članka (mislim da je bilo na indexu) jučer, kao... real napravio ono što je Barcelona zaboravila... i kao podnaslov gaženje tamo nekoga (protiv kog su već igrali). Ajme kako sam se nasmijao na to jučer... Ono, real pregazio nekoga 4:0 s igračem više preko pola utakmice i penalom... Šta onda reći na ovo večeras? A u pitanju je Valencija... biće da se Barcelona prisjetila onoga što je zaboravila... kreteni. (novinari)
isto ce bit gust sutra pitat Realovce kada ce Real unistit ovako ka barca valenciju vcrs, a da nije granada ili zaragoza...........
isto ce bit gust sutra pitat Realovce kada ce Real unistit ovako ka barca valenciju vcrs, a da nije granada ili zaragoza...........
real samo protiv slabiji igra dobro i trpa, naravno uz veliku pomoc sudija.. Cim je tu jaca ekipa oni se pogube, posebno onaj FAKE ronaldo.
10ku je dobio. Ovo prvi put vidim kod njih da nekoga nagrade sa maksimalnom ocjenom. http://www.goal.com/en/match/63145/fc-barcelona-vs-valencia-cf/report
EDIT: snizeno na 9.5
Razbila ih je barca u svakom pogledu veceras:) svaka cast na tekmi iako drugo poluvrjeme nisam geledao iz tehnickih razloga XD
Al ne mogu slusati ovake izjave(podebljano)prosle sezone u gostima je Real zabio valenciji 6 komada, zato pokrij se preko usiju ne izjavljuj gluposti
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Za vas koji niste mogli gledati ili koji bi se htjeli još jednom podsjetiti na jučerašnju tekmu kao ja danas, ovdje su sažeci:
Evo i nekih izjava poslije tekme: Od strane trenera http://www.hrsport.net/vijesti/434844/nogomet-spanjolska/emery-bolno-je-biti-tako-podredjen
Izjava Messija: http://www.hrsport.net/vijesti/434840/nogomet-spanjolska/messi-zelimo-guardiolu
Za one koji su na iOS-u toplo preporučujem ovu official Barcinu aplikaciju:
http://fans.fcbarcelona.com/detail/card/fcb-mobile
Prije par dana sam uzeo iPod Touch i odmah i tu aplikaciju za 1$ i stvarno sam prezadovoljan. Vijesti,detaljne statistike,statistike svih igrača,kalendar utakmica,video vijesti izjava trenera i igrača nakon utakmice,slike svih utakmica,ma sve što možete poželjeti što se tiče Barce. Jedini minus je to što ove aplikacije nema na Androidu,valjda će je napraviti naknadno.
ma smijesno ako je ona bila egzibicja ova nije? Barca je izgubila prvenstvo jel tako? Valencija je 3. 8(11 sad) bodova iza Barce znaci prakticno je nedostizno za njih,izmisljas glupe argumente,sad to kao da covjek kaze Valencija je sinoc bila umorna jer su igrali tesku utakmicu u engleskoj ovaj tjedan pa je to razlog ocajne igre u obrani.
ma smijesno ako je ona bila egzibicja ova nije? Barca je izgubila prvenstvo jel tako? Valencija je 3. 8(11 sad) bodova iza Barce znaci prakticno je nedostizno za njih,izmisljas glupe argumente,sad to kao da covjek kaze Valencija je sinoc bila umorna jer su igrali tesku utakmicu u engleskoj ovaj tjedan pa je to razlog ocajne igre u obrani.
Problem je bio u tomu što je Barca igrala vrhunski pa i da je Valencija igrala tako, ne bi ju pobijedili jer ono što je sinoć pokazala Barca, to je najbolji i najljepši nogomet na planeti.
Ma de ti si iskompleksiran decko do jaja,opce ne ulazim s tobom u rasprave ,ja sam samo usporedivao tvoje izjave tipa kad Rela da Valenciji 6 komada onda je to nevaza utakmica a kad barca da 5 onda je to vanzemaljski i jako vazna utakmica.I da Valencija je odigrala jako losu utakmicu sinoc zato je barcelona igrala "maestralno" jer znamo kad Valencija igra dobro da Barcelona ne pobjeduje vec videno ove godine
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Ma de ti si iskompleksiran decko do jaja,opce ne ulazim s tobom u rasprave ,ja sam samo usporedivao tvoje izjave tipa kad Rela da Valenciji 6 komada onda je to nevaza utakmica a kad barca da 5 onda je to vanzemaljski i jako vazna utakmica.I da Valencija je odigrala jako losu utakmicu sinoc zato je barcelona igrala "maestralno" jer znamo kad Valencija igra dobro da Barcelona ne pobjeduje vec videno ove godine
Točno to, nigdje ni riječi o greškama valencijinih igrača, prvi gol: ovaj treći igrač krene uklizat na loptu dok mu vlastiti igrač "izbije" tako da padne messi pred noge. I sada dolazimo do toga da je to nebesko proigravanje za vanzemaljskog messija, jbg što na kraju i jest. Mora priznati da znaju kako prisiliti protivničke igrače da igraju umjesto njih, lol.
Dobio sam i ja zuti, bar sam se ispuhao..
Točno to, nigdje ni riječi o greškama valencijinih igrača, prvi gol: ovaj treći igrač krene uklizat na loptu dok mu vlastiti igrač "izbije" tako da padne messi pred noge. I sada dolazimo do toga da je to nebesko proigravanje za vanzemaljskog messija, jbg što na kraju i jest. Mora priznati da znaju kako prisiliti protivničke igrače da igraju umjesto njih, lol.
Oba gola za Barcu su pala na taj nacin,al nije to opravdanje jednostavno Barca je sinoc bila daleko bolja i koncentrirana i zasluzeno pobjedilia,to nitko ne osporava,to je nogomet samo me smetaju komentari tipa samo Barca moze razbit Valenciju i kad im dokazes suprotno onda ide spika to je rekreativna tekma bila hahahahah.
Jedan zanimljiv podatak sam procitao danas o messiu od 25 golova 24 je dao na domacem terenu XD