Real eyes realize real lies...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Real eyes realize real lies...
Bilo bi bolje da je Raketa umjesto Pedra, al dobro...
Obrana vrh vrhova 
Šteta što imamo neiskusnog trenera. Nemamo formaciju, taktiku. Niđe veze u našoj igri. Ali imamo čarobnjaka.
http://freebitco.in/?r=624635
Bog na nebu, Messi na zemlji <3
Ajmo po još jedan hattrick bez penala :)
Nakon stanke moze on i ozljedjen hehe
Neymaaar <3
Ajmo Barca, po laksi zdrijeb :))
Joj što Messi mjenja pozicije, ne prepoznajem ovog Messija i onog od prije cca 3 - 4 tjedna.. nebo i zemlja razlika, sad čak i u obrani trči
http://freebitco.in/?r=624635
Formacija nije loša, ofenzivno odlično ali azto defenzivno, raspad, pa Lucas je svaki put po Mathieuevoj strani prošao, pa zašto nije Albu stavio?
Formacija nije loša, ofenzivno odlično ali azto defenzivno, raspad, pa Lucas je svaki put po Mathieuevoj strani prošao, pa zašto nije Albu stavio?
Čuvao ga je možda, ipak je on jedan od najvećih radnika u Barceloni, i napred i nazad je i sve stigne
Tu je fulao ali jbg. Masche je strpao Ibru u mali džep.
Suki napokon zabio, sad neka ga krene.
Solidna utakmica, bio sam dosta skeptičan zbog onih rošada jer su i sami igrači u nekim trenucima bili zbunjeni, ali na kraju sve je ispalo dobro.
Drago mi je opet vidjeti Messija rastrčanog i željnog igre, dugo nije bio ovakav. Svi ostali na dobroj razini, osim Inieste koji još nije na radnoj temperaturi, izgledao je kao da je pauzirao pola godine.
Mogući protivnici: Juventus, Basel, Leverkusen, Arsenal, Manchester City, Schalke ili Shakhtar.
Mogući protivnici: Juventus, Basel, Leverkusen, Arsenal, Manchester City, Schalke ili Shakhtar.
ja bi jedan od ova 3 
nepodnosim organski Arsenal tako da bih volio da ih Barca pokopa,a nebih volio Juventus.Ostali osim City-a hendikepu treaju proci.
Jeli zdrijeb 15.12.2014..Tojest sljedeci ponedjeljak?
Ibrahimović nakon susreta: "Da li i dalje imam prijatelje u Barceloni? Da, 90 000 na tribinama i 22 na terenu." 
Ibrahimović nakon susreta: "Da li i dalje imam prijatelje u Barceloni? Da, 90 000 na tribinama i 22 na terenu." 
Ibra nikad nije prezalio odlazak iz Barcelone.Samo sto je mrzio Guardiolu.Covjek uvijek sve najbolje govori o Barci.
Ima li neko link za snimku utakmice, nisam bio u mogucnosti pogledat tekmu
ja bi jedan od ova 3 
Nemoguća misija, ždrijeb će kao i protekle dvije godine pomaziti Real, prvo da Penaldo može popraviti svoj rekord, a onda da Real sa jako malo truda dođe do finala ;)
Neznam zasto se cudite tome.Najjaci kojeg su dobili je Galatasaray zadnjih godina.I njih su jedva prosli kad su izgubili u Istanbulu a netreba spominjati da nije suden pnela na Yilmazu usred Madrida.
Nama Juvetus njima Monaco.
Natjerat ce Enriquea da poslozi vezni red kako spada ukoliko misli proci dalje.
Cini se kao da je sredina sigurnija kad igra Masche.Obrambeno bolji od Busqetsa, a kad ima loptu negusi je nego daje prvom do sebe sto je njegova zadaca.Sa njim bi stavio Iniestu i Raktica iako sam poceo sumnjati u njegove kvalitete,pa bih mozda cak tu i Xavija ubacio.
Neznam zasto se cudite tome.Najjaci kojeg su dobili je Galatasaray zadnjih godina.I njih su jedva prosli kad su izgubili u Istanbulu a netreba spominjati da nije suden pnela na Yilmazu usred Madrida.
yilmaz je dobio zuti za simuliranje u toj situaciji i nije mogao igrati iducu utakmicu,banda madridska!
yilmaz je dobio zuti za simuliranje u toj situaciji i nije mogao igrati iducu utakmicu,banda madridska!
sjecam se kao da je jucer bilo.pokrali su ih do zla boga...Ali navikli smo na to.
Netreba spominjati da je prosle godine protiv BVB Xabi Alonso koji je vec imao zuti karton,uklizao sledja na Mikhitaryana koji je pritom isao u kontru i naravno da nije dobio zuti toJest crveni karton.
Sva sreca pa pogledam koju utakmicu lopova iz Madrida pa znam o cemu pricam.Netreb aspominjai da je to najsretniji osvojeni naslov u povijesti nogometa.
Posto nas vec spominjete........HALA MADRID! 
Dragi prijatelji navijači. I meni je iznimno teško kad je situacija takva kakva jest. Atomski Uefamadrid melje protivnike i ruši naše rekorde. Stariji navijači se sjećaju kad se to i za nas moglo reći. Kako sam volio slušati njihovo nemoćno zapomaganje. Nažalost danas je situacija obrnuta. Ovdje se danas vrijeđaju naši igrači, pa i Veliki Messi. Vrijeđaju se suci i naš Trener. A sjetimo se kako je to smiješno nekad zvučalo. Nemojmo im dati to zadovoljstvo. Nemojmo zaboraviti što smo nekad imali. Nemojmo biti zavisni na te varalice. Jer Barcelona je više od navijanja, to je način života. Mes que un club!!!
Dragi prijatelji navijači. I meni je iznimno teško kad je situacija takva kakva jest. Atomski Uefamadrid melje protivnike i ruši naše rekorde. Stariji navijači se sjećaju kad se to i za nas moglo reći. Kako sam volio slušati njihovo nemoćno zapomaganje. Nažalost danas je situacija obrnuta. Ovdje se danas vrijeđaju naši igrači, pa i Veliki Messi. Vrijeđaju se suci i naš Trener. A sjetimo se kako je to smiješno nekad zvučalo. Nemojmo im dati to zadovoljstvo. Nemojmo zaboraviti što smo nekad imali. Nemojmo biti zavisni na te varalice. Jer Barcelona je više od navijanja, to je način života. Mes que un club!!!
daj odhebi
Meni je presmijesno kako si dosao vjezbat sarkazam na forum svaki dan, a i dalje ti ne ide
Lik je los do bola.Vec mjesec daan pokusava a neznam jeli ikad bio imalo zanimljiv.
“Na ponos grada i puka nek’ se Hajduk zove”