Mi se križamo s grupom di je Bayern?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakvo krizanje.Zdrijeb stim da nemozemo igrati sa Spanjolcima.
Da da, ja sam zamjenio. My bad :)
Enrique je rekao da je sutra na desnom beku iznandenje.Po mojem misljenju to ce bit Bartra,jer je rekao da je bartra igrao na trenigu desnog beka.
Ovako nekako.
I nebi me čudilo. Baš me zanima sastav sutra, ali mslm nije mu vrijeme za zajebanciju i eksperimente. Rađe nek Adriano odigra ili Douglas.
Ovako nekako.
Hahaha kako jadno.... Da, jer nas sa ovakvom ekipom full brine jedan Messi 

Evo ga unaprijed,moje pretpostavke.
Ter Stegen-Pique-Mathieu-Alba-Bartra-Mascherano-Busqets-Iniesta-Ney-Messi-Suki
Mozda bude promjena,Busqets Rakitic ili nesto tako.Ocekujem Mascherana jer je odlicno igrao odlicnu protiv Valencije u defenzivi + zadnju ga je utakmicu pri kraju stavio na zadnjeg veznog.
Ovako nekako.
Hahaha kako jadno.... Da, jer nas sa ovakvom ekipom full brine jedan Messi 

A ekipe i k...hahahh ljudi bjeze Barceloni 2 boda i to im je najveci uspijeh zadnjih 10 godina.Hvala i dovidjenja.
Gledam i ja evo trebo je dobiti crveni karton sad.
Dobar igrac ali mislim da je on box-to-box igrac a Barci treba igrac tipa Modric/Kroos/Koke.
Pa svi nabrojani i jesu B2B.
Za Modrica bih se slozio ali Kroos recimo drzi poziciju nasredini terena,zbog tog i nema golova ove sezoe.Koke sad igra neko krilo u ATM tako da za njega neznam sto ih rekao...
Htjedoh reci da nam treba razigravac,i netko tko ce vuci konce kroz cijelu utakmicu jer nemoze se igrati stalno naza.
Rakitic nije Xavija klasa
This time next year we'll be millionaires
Dobar je Enrique, samo neke odluke su neshvatljive. Prvo Mathieu na bok i Masche na stopera protiv Reala, Raketa nije odigrao niti jednu tekmu približno kao u Sevilli, dođe do Alvesa, doda mu i tako u krug. Vidlo se protiv Espanyola, čim je Iniesta ušao, odmah je poigravao, tražio loptu itd.
Bome ne znam kako bi to izgledalo s Bartrom na beku,decko je prilicno spor,a PSG ima brutalna krila,zbog obveza ne pratim previse Barcu sad,pa nez u kakvom je stanju Adriano,ali mislim da bi on to trebao odigrati,pase mu i jedna i druga strana jer je dobar s obje noge,ostali dio momcadi mislim da ne bi trebalo biti previse iznenadenja...
Ne slažem se s ovim u vezi Xavija što se pisalo. Neznam otkud nekome da on više nije na razini, pa pogledajte sve utakmice ove sezone koje Xavi nije igrao, Barca se mučila i izgledala katastrofalno.
Po statistici možda izgleda da Xavi nije nešto posebno dobar, ali on nikad nije bio igrač statistike. On drži ritam ekipe, bez njega Barca gubi kontrolu. Kad nema Xavija, Barca češće gubi loptu i mora igrati "run&gun" sa protivnikom, a oni nemaju igrače za to još uvijek. Xavi je još uvijek doktor, bio je i biti će. Igrače poput njega godine i starost toliko ne sprečavaju jer on ne koristi toliko fizičke predispozicije. Kao i Scholes recimo, koji je igrao na vrhunskoj razini i u kontinuitetu sve do svoje zadnje sezone u karijeri.
Tko kaze da on nema slobodu.Kako rafinha moze driblati u sredini i raditi sto hoce.Ja mislim da je Rakitic jos pod dojmom jer igra za Barcelonu.To da rakitic nema slobdu su gluposti.
Neznam jeli postoji koji igrac na palneti da ima zabranu pucanja iz izglednih prilika...Napamet mi pada kad jeprotiv Villareala mogao prousiti golmana a on trazi Messija...Sva sreca pa se tamo nasao Ramires....
Prilično hrabar sastav za protiv PSGa igrat, živo me zanima kak bi ovo trebalo izgledat na terenu
1. Ter Stegen, 3. Piqué, 5. Sergio, 7. Pedro, 8. Iniesta, 9. Suárez, 10. Messi, 11. Neymar, 14. Mascherano, 15. Bartra, 24. Mathieu
Ter Stegen - Bartra Pique Mathieu - Mascherano Busquets - Pedro Messi Iniesta - Neymar Suarez ??
Ili možda Masche u obrani, Busi sam a onda ovaj trojac ispred njega.. interesantno zbilja
Ako Bartru misli na bok, to i baš nije dobra ideja, ostalo sve dobro.
Ali recimo, ovakvo kemijanje mu netreba.
Zašto ne? Bartra je super odigrao lani protiv Reala, samo eto, Bale je teški brzinac
3-4-3 je postava
This time next year we'll be millionaires
Zašto ne? Bartra je super odigrao lani protiv Reala, samo eto, Bale je teški brzinac
Zato što je spor. Ali ovo je 3-4-3 vjerojatno pa...
Ma previše je to defanzivnih i ofenzivnih igrača, jedan kreativac u ekipi.. Pazite sad ovo - http://i.imgur.com/XgLXw3D.png - praktički znači da je Pedro playmaker.. Hoće onda Messija vratit nazad, pa da on dijeli lopte
Pa kažem, bezveze kemijanje. Isto kao i protiv Reala.
Pa kažem, bezveze kemijanje. Isto kao i protiv Reala.
Zabrijal je Lucho protiv PSG-a prvi puta i protiv RM-a drugi puta pa smo dobili 6 komada u te dvije utaknmice , moglo bi opet danas biti veselo..
A tak smo fino napravili seriju i trpali golove (Messi makar) i taman se cini da je ona ekipa uigrana..