Jedna od najboljih kupovina zadnjih godina,ako ne i najbolja.
This time next year we'll be millionaires
Jedna od najboljih kupovina zadnjih godina,ako ne i najbolja.
Real eyes realize real lies...
Ja bi doveo Kyle Walkera...Jak ko konj i brz,igra dobro glavom...Tehnicki nije nesto ali ako ce on utrcavati i centrirati netreba mu velika tehnika.
Mislim da Adama sigurno može desnog beka igrati bez problema. To bi bilo najbolje rješenje i zbog toga što ja za njega ne vidim budućnost u Barci ako bi igrao krilo, bar ne u bližoj budućnosti zbog hrpe zvijezda koje imamo.
Istina ali Adama bi vjerovatno bio los u obrani i imali bi problema kad bi dribler tipa Ronaldo/Hazard/.... dosao na njega,jer znam kako je tesko igrati beka pogotovo kad to nije igracu prirodna pozicija.
Mozda bi i postava bila drugacija,recimo 3-5-2 gdje bi on bio i krilni i bek...
Adama u 11 nastupa ima 2 gola i 8 asistencija sto govori o njegovom stilu igre gdje probije i centrira...
slazem se.
Razocarao me Enrique kako nevjeruje Montoyi i Douglasu
Odbijena žalba Barce za Messijev žuti karton protiv Valencije. Koja sramota. Čovjek dobije bocom u glavu i zaradi žuti karton.
Da se to desilo Perezovom mezimcu,sudac bi dobio suspenziju da ikad sudi Real Madridu.
Da se to desilo Perezovom mezimcu,sudac bi dobio suspenziju da ikad sudi Real Madridu.
netko će misliti da je ovo pretjerivanje, ali prošle sezone se baš to dogodilo. Ustvari i gore jer taj sudac više nije mogao suditi u La Ligi, protjeran je u Segundu i nakon toga otišao u mirovinu.
To je bilo na utakmici protiv Bilbaa kad je Cristiano udario igrača Bilbaa i dobio crveni karton. Tom sucu bilo je zabranjeno suditi La Ligu poslije toga.
netko će misliti da je ovo pretjerivanje, ali prošle sezone se baš to dogodilo. Ustvari i gore jer taj sudac više nije mogao suditi u La Ligi, protjeran je u Segundu i nakon toga otišao u mirovinu.
To je bilo na utakmici protiv Bilbaa kad je Cristiano udario igrača Bilbaa i dobio crveni karton. Tom sucu bilo je zabranjeno suditi La Ligu poslije toga.
Istina ziva.Samo sto to pola njih nerazumije.
Iniesta kao protiv Chelsea 
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Gdje su izvukli ovog Douglasa majko mila.
Veznjaci dali po gol,Pedro nakon 2 godine dao...
Kako onaj panj Douglas moze igrati pored Montoye koji je u klubu 10 godina?
Ni prilike nije dobio ove sezone,pa to je stvarno sramota tko zna sto se dogadada izmedju Lucha i Montoye.
Bilo kako bilo,u nedjelju u 17:00 protiv Espanyola,pa u srijedu LP protiv PSG-a za prvo mjesto u skupini i lakse protivnike u zdrijebu LP.
Raketa hrvatski Juninho
Zvanicno:Odbor za zalbe je prihvatio Barcinu zalbu,te je povukao zuti karton koji je dobio Leo Messi u susretu protiv Valencie.Izmedju ostalog,u njihovom dopisu stoji:"Namjerno trosenje vremena se kaznjava,ali Leova reakcija je bila normalna nako sto je bio zrtva vandalizma od strane domaceg navijaca." 
Zvanicno:Odbor za zalbe je prihvatio Barcinu zalbu,te je povukao zuti karton koji je dobio Leo Messi u susretu protiv Valencie.Izmedju ostalog,u njihovom dopisu stoji:"Namjerno trosenje vremena se kaznjava,ali Leova reakcija je bila normalna nako sto je bio zrtva vandalizma od strane domaceg navijaca." 
A ja mislio Illuminati, Perez i sam vrag su krivi za sve lose po Barcelonu i njezine neuspjehe. Naravno, za uspjeh su dakako isključivo sami zasluzni. 
Pa jeli logično da smo pisali da je nepravedno da je dobio karton i da mu nije poništen? I očito smo bili u pravu kad su na kraju poništili taj smiješan karton koji ničim nije zaslužio. Žalosno je da su uopće prvu žalbu poništili.
Pravedna odluka.
Ode Montoya,sastanak u vezi transfera je sljedeci tjedan
Ne čudim mu se, ima pravo...
Agent Montoye : Cak,da i Klub pozeli da Montoya ostane on to nece uraditi...Hvala i dovidejna iako sam mislio da nece ovako zavrsiti da bez postene prilike ode.
Cini se da ce pokusati dovesti neku alternativu,Joao Pereira iz Valencije ili Allan Nyom (Granada,1.89m,26 godina)...
Danas je bilo saslušanje na CAS-u, u roku 2 tjedna valjda ide odluka o skidanju zabrane...
Tocnije do kraja godine.
Ode Montoya,Douglas se smatra promasenim,Dani Alves ide na ljeto,Adriano je spor i star.Cini se da ce Barca kupiti nekog jeftinog beka kao i inace da se nebi baili u minus.
2 imena koja se spominju Allan Nyom i Joao Pererira.
Allan Nyom 26 godina,1.89m Granada...
Hjebo ih vaermalen mogli su uzet cuadrada
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Hjebo ih vaermalen mogli su uzet cuadrada
Cuadrado je stoper i ima nisku cijenu