Busqets i Mascherano 2 zadnja vezna.To mi se svidja.Kao da sam ja slagao momcad.Idemo po 3 boda.
Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Busquets, Xavi, Neymar, Messi i Suarez.
Busqets i Mascherano 2 zadnja vezna.To mi se svidja.Kao da sam ja slagao momcad.Idemo po 3 boda.
Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Busquets, Xavi, Neymar, Messi i Suarez.
Barca line-up: Bravo,Alves,Pique,Mathieu,Alba,Mascherano,Busquets,Xavi,Neymar,Messi,Suarez
Kak bi to trebalo izgledat nacrtano? Xavi playmaker, Masche bi trebao onda više bit okrenut na playmaking nego Busi i ova trojka gore standardno, možda malo Neymar i Messi povučeniji?
Ovo mi nećemo pobijediti. Neće biti kreativnosti, igranje sa 2 pivota za Barcu je mešto neviđeno.
Predviđam 0-0 ili pobjedu Valencije.
Ne znam,ne izgleda mi to nesto dobro,ta sredina naravno,ipak su tu 2 defanzivca po prirodi,Xavi je jedini koji moze nesto prema naprijed,podvaliti loptu ili nesto,vidjet cemo...nadam se da ce i napad biti na razini,Suarez je probio led,mogao bi i danas uvaljati
Za vrijeme Pepa smo znali igrat u ovakvoj formaciji, doduše još i sa 3 obrambena, tak da nije tu niš strašno ak je posloženo
Ovo je dobra postava.
Koji Masche i playmaking?Tko je to izjavio -.-''...?
Masche ce biti striktno nazad,pa Busqets ima odlican pas tako da on i Xavi bi trebali biti prema naprijed vise orjentirani.
Da si gledao kak spada protiv Apoela, shvatio bi da je Masche bolje odigrao tog playmakera nego Rakitić ;)
Vraćao se u obranu po loptu i slao je prema napred i on to uvijek radi, i u Argentini i u Barceloni
Real eyes realize real lies...
4-3-3 je, masche kao dmf, xavi desno, a raketa lijevo
Kreativnosti će falit sigurno, jedino ako ne budu igrali malo povučenije i vrebali na kontre i polukontre sa ovim trojcem naprijed, što bi po meni bilo odlično....
Is sta brane sve Suarezu ovih utakmica,cudo
http://freebitco.in/?r=624635
Nema ovdje kruha od ovoga,veze uopce nema,sve se svodi na trenutak nekon napadackog trojca,inace igra za qrac,al i ocekivao sam to s ovim sastavom tako da,bit ce dobar i bod sve mi se cini
I jos samo cekam da mi uvede genijalce Munira ili Pedra...
dobio sam proljev od alvesovih ubacivanja
Mascherano protiv Apoela (gledao sam utakmic) nije imao nikkav posao prema naprijed nego dodati prvom o sebe.Ali ako je to tebi playmaker onda neznam sto da ti kazem.
Neymar los do bola (osim povratne za Suareza) sredina nefunkcionira iako teoretski izgleda dobro.
Alves 
Sopcast link da neblokava (imam 10 Mbps brzinu interneta) ...
Ma daj, pa ovo ni ja nebi profulao -.-
Koji je krc ova izmjena?
Potpuno regularan pogodak.
Sezona 2011/12 se ponavlja. LFP (Liga Florentino Perez).
Kut nije bas najbolji da bi se ocijenilo,ali lako za to,Barcina igra je zalosna,nisu 1 pravu priliku stvorili,a Valencia je sad to mogal kazniti,bome ne pise se dobro ove sezone sve mi se cini
dajte pa kakva je ovo igra toplo/hladno, pa nismo mi dinamo zagreb
DAAAAAAAAAA, O NAPOKOOOOOOON, 3 BODAAAAAAA <3333
kakvo veselje za mrtvu igru i 3 jedva izvučena boda
To Busqets doktoreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Busiiiiiiii legendo!