FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.881.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Nadam se da Luis neće više radit ovakve greške. Igrač koji je tri klase iznad Munira sjedi na klupi dok ovaj glumi igrača. Neymar svaku od prve minute.
http://freebitco.in/?r=624635
12 godina
FC Barcelona

messi nas spasio

15 godina
neaktivan
Da samo Neymar se nedavno oporavio od druge ozljede u kratkom vremenu, vratio se u Barcelonu s ja mislim drugog kontinenta nakon utakmica s Brazilom. Bas je glup taj Enrique, dao mu pola sata da ude svjez i rijesi utakmicu, kakve li drskosti...
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu, kako je Raketa igrao?

14 godina
protjeran
QuidZz kaže...

cini mi se da je malo uplasen i nervozan,slabo ide u duel,imao je jedan dobar sut i nekoliko lopti,vrsi dobar presing,uklizuje kao mandzo,a to mi se svidja,malo kasni s predajom lopti,nekad doda preslabo pa nastane odredjena panika u obrani,a to je uzrokovano njegovom nervozom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 18:11 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
QuidZz kaže...

cini mi se da je malo uplasen i nervozan,slabo ide u duel,imao je jedan dobar sut i nekoliko lopti,vrsi dobar presing,uklizuje kao mandzo,a to mi se svidja,malo kasni s predajom lopti,nekad doda preslabo pa nastane odredjena panika u obrani,a to je uzrokovano njegovom nervozom.

A što ga i ti napriča, 3 puta bolji od Inieste danas, Iniestu nismo ni vidjeli praktički..

Neznam kod kojeg gola je Raketa sam započeo akciju i na kraju Messi samo uglancao da ta lopta fino stigne ;)

Jedan od boljih pojedinaca

15 godina
FC Barcelona
"I helped Messi and I know he will do the same with Neymar." - Ronaldinho
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Blamira se... Ray Hudson danas vise svrsavao na Rakitica nego na Messija xD. Danas je bio jos vise povucen, ali svejedno je imao nekoliko opasnih lopti u prostor, nazalost vecinom ofsajdi. Meni je bitno to sto se ne preserava, zna svoje kvalitete i koristi ih kad misli da moze. Jos mi je nejasno da se korneri izvode na ubacaje, a nitko se ne ubacuje kako treba. Samo Bartra ima taj skok u sebi trenutno... Prije je Puyol zabijao golove iz kornera, zna se da tu igra borbenost vise nego visina.
Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

llink za barcu B 

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atleticooo vodiiii. Ajmoooooooo

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Atleticooo vodiiii. Ajmoooooooo

nije tu nista cudno,real je prosjecna momcad,a atletico je prvak spanjolske..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I onda Barca je "Uefalona" a ovi dobivaju penale kao na poklon.. Hehe, sad i ja mogu reć, Real nikako drugačije nemože pobjedit nego s sudcem {#}

14 godina
protjeran
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hrvek šta se sekiras bezveze....

La Liga

Real Madrid -32 naslova

Barcelona-22 naslova

Liga prvaka

Real Madrid- 10 naslova

Barcelona- 4 naslova

Pa mogu se još minimalno 10 godina hvaliti da je Real bolji klub od Barce...Valjda je zato Realova tema tako neaktivna nasprem vaše (kada je jedino što vam ostaje je kakati po boljem klubu). To su ČINJENICE djeco draga...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Inače se gleda posljednjih 10 godina, jer nema smisla gledat POČETAK LP i osvojenih 5 naslova zaredom, kada svi koji su znali igrat nogomet su bili u Realu :)

A i ja govorim o penalima, ne o trofejima, hvala lijepa na čitanju :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 20:40 (Hrvek1909).
14 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

La Liga

Real Madrid -32 naslova

Barcelona-22 naslova

Liga prvaka

Real Madrid- 10 naslova

Barcelona- 4 naslova

Pa mogu se još minimalno 10 godina hvaliti da je Real bolji klub od Barce...Valjda je zato Realova tema tako neaktivna nasprem vaše (kada je jedino što vam ostaje je kakati po boljem klubu). To su ČINJENICE djeco draga...

vi ste kao hdz,pokradete drzavu,a onda svoj "uspjeh" dizete u nebesa..

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo se tješi... hahahaa

REAL MADRID- 32 La Liga, 10 Champions League---barcelona: 22 La Liga, 4 Champions League--> GAME OVER!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Toliko o tome da je vaša tema aktivnija, samo se TI tješi ;)

FC Barcelona    23.808     1.965.179    
Real Madrid - Kraljevski klub!  14.395     1.470.973

17 godina
neaktivan

Sta? Udario ga je. 11erac.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hrvek šta si neurozan tako????

REAL MADRID- 32 La Liga, 10 Champions League---barcelona: 22 La Liga, 4 Champions League---GAME OVER!
14 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

gurnio je onaj munira s 2 ruke i nije nista svirano..

14 godina
Hrvek1909 kaže...

I onda Barca je "Uefalona" a ovi dobivaju penale kao na poklon.. Hehe, sad i ja mogu reć, Real nikako drugačije nemože pobjedit nego s sudcem {#}

Yeap, Atletico je bio bolji, sudac zaslužan za gol reala. Smiješna ekipa ovdje piše. Još vam samo boixus fali da kompletirate ekipu.
15 godina
kexzoR kaže...
Dr.Feel kaže...

La Liga

Real Madrid -32 naslova

Barcelona-22 naslova

Liga prvaka

Real Madrid- 10 naslova

Barcelona- 4 naslova

vi ste kao hdz,pokradete drzavu,a onda svoj "uspjeh" dizete u nebesa..

{#} {#} {#} {#} {#} 

Apropos tko je VEĆA lopina, veća lopina od Messi-a koji je platio i unaprijed preplatio over 30 milja oera da ne ode u ćorku, i njegov ćaća skup s njim, ili vaš bivši predsjednik, koji je morao odlepršati sa mjesta jer, khmmm khmmm, nešto "nije štimalo" sa miljama utrošenim za mlitavog Ajvara, upssss, baletana Neymara {#}!!!!

Ako ćemo govoriti o događanjima u zadnjih, koliko ono, dvije, tri maksimalno godina {#} {#} !!!!  

ATJ Lučko
17 godina
Dr.Feel kaže...

La Liga

Real Madrid -32 naslova

Barcelona-22 naslova

Liga prvaka

Real Madrid- 10 naslova

Barcelona- 4 naslova

Oprosti, ali koristis krivi tense (je bolji klub).

Naime RM ima vise trofeja, ali starih. Kao da sad kazes da je Boston Celtics najbolji klub u NBA jer su 16 naslova osvojili u proslom stoljecu kad prakticki jos nije bila razvijena liga.

Daj usporedbu naslova od 2000. godine na dalje....ne sjecam se da je forum postojao '50ih i '60ih godina

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

potok

REAL MADRID- 32 La Liga, 10 Champions League---barcelona: 22 La Liga, 4 Champions League---GAME OVER!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 6:27 (Dr.Feel).
17 godina
Ha dobro ipak mi sada gledamo 1950tu pa su mi ti trofeji najbitniji
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mitch jel ti preferiraš Fifu ili PES? COD ili bf?

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Po tom je i Barca trebala danas imat 3 penala, ali naravno da je dosuđeno evo ti Madriđana sa Uefalonom..

Dr.Feel kaže...

Jel čitaš ti gluposti kakve pišeš??? Forum nije postojao 50ih, 60ih pa nećemo uzeti u obzir te podatke :)

Šta je? Ponosiš se sa trofejima iz prošlog stoljeća? Pa i moraš se ponosit, jer vam je to jedino čim se možete dičit ;)

Mitch kaže...
Ha dobro ipak mi sada gledamo 1950tu pa su mi ti trofeji najbitniji

{#}

Dr.Feel kaže...

Mitch jel ti preferiraš Fifu ili PES? COD ili bf?

Pitao si njega, al evo ja preferiram FIFU i BF ;)

Baletani ovi iz Reala, cijelu utakmicu samo padaju i traže kartone, imate takvu ekipu da bi trebali razguzit Atletico, a vi padate i onda nađete reć Neymar padavičar hehe

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kappa

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 21:27 (Dr.Feel).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atletico ponovo vodi. Ajmo, izdržite još malo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice