http://freebitco.in/?r=624635
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://freebitco.in/?r=624635
messi nas spasio
Real eyes realize real lies...
Nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu, kako je Raketa igrao?
cini mi se da je malo uplasen i nervozan,slabo ide u duel,imao je jedan dobar sut i nekoliko lopti,vrsi dobar presing,uklizuje kao mandzo,a to mi se svidja,malo kasni s predajom lopti,nekad doda preslabo pa nastane odredjena panika u obrani,a to je uzrokovano njegovom nervozom.
cini mi se da je malo uplasen i nervozan,slabo ide u duel,imao je jedan dobar sut i nekoliko lopti,vrsi dobar presing,uklizuje kao mandzo,a to mi se svidja,malo kasni s predajom lopti,nekad doda preslabo pa nastane odredjena panika u obrani,a to je uzrokovano njegovom nervozom.
A što ga i ti napriča, 3 puta bolji od Inieste danas, Iniestu nismo ni vidjeli praktički..
Neznam kod kojeg gola je Raketa sam započeo akciju i na kraju Messi samo uglancao da ta lopta fino stigne ;)
Jedan od boljih pojedinaca
Real eyes realize real lies...
llink za barcu B
Atleticooo vodiiii. Ajmoooooooo
Atleticooo vodiiii. Ajmoooooooo
nije tu nista cudno,real je prosjecna momcad,a atletico je prvak spanjolske..
I onda Barca je "Uefalona" a ovi dobivaju penale kao na poklon.. Hehe, sad i ja mogu reć, Real nikako drugačije nemože pobjedit nego s sudcem 
Hrvek šta se sekiras bezveze....
La Liga
Real Madrid -32 naslova
Barcelona-22 naslova
Liga prvaka
Real Madrid- 10 naslova
Barcelona- 4 naslova
Pa mogu se još minimalno 10 godina hvaliti da je Real bolji klub od Barce...Valjda je zato Realova tema tako neaktivna nasprem vaše (kada je jedino što vam ostaje je kakati po boljem klubu). To su ČINJENICE djeco draga...
Inače se gleda posljednjih 10 godina, jer nema smisla gledat POČETAK LP i osvojenih 5 naslova zaredom, kada svi koji su znali igrat nogomet su bili u Realu :)
A i ja govorim o penalima, ne o trofejima, hvala lijepa na čitanju :)
La Liga
Real Madrid -32 naslova
Barcelona-22 naslova
Liga prvaka
Real Madrid- 10 naslova
Barcelona- 4 naslova
Pa mogu se još minimalno 10 godina hvaliti da je Real bolji klub od Barce...Valjda je zato Realova tema tako neaktivna nasprem vaše (kada je jedino što vam ostaje je kakati po boljem klubu). To su ČINJENICE djeco draga...
vi ste kao hdz,pokradete drzavu,a onda svoj "uspjeh" dizete u nebesa..
Samo se tješi... hahahaa
Toliko o tome da je vaša tema aktivnija, samo se TI tješi ;)
FC Barcelona 23.808 1.965.179
Real Madrid - Kraljevski klub! 14.395 1.470.973
Sta? Udario ga je. 11erac.
Hrvek šta si neurozan tako????
gurnio je onaj munira s 2 ruke i nije nista svirano..
La Liga
Real Madrid -32 naslova
Barcelona-22 naslova
Liga prvaka
Real Madrid- 10 naslova
Barcelona- 4 naslova
vi ste kao hdz,pokradete drzavu,a onda svoj "uspjeh" dizete u nebesa..
Apropos tko je VEĆA lopina, veća lopina od Messi-a koji je platio i unaprijed preplatio over 30 milja oera da ne ode u ćorku, i njegov ćaća skup s njim, ili vaš bivši predsjednik, koji je morao odlepršati sa mjesta jer, khmmm khmmm, nešto "nije štimalo" sa miljama utrošenim za mlitavog Ajvara, upssss, baletana Neymara
!!!!
Ako ćemo govoriti o događanjima u zadnjih, koliko ono, dvije, tri maksimalno godina
!!!!
La Liga
Real Madrid -32 naslova
Barcelona-22 naslova
Liga prvaka
Real Madrid- 10 naslova
Barcelona- 4 naslova
Oprosti, ali koristis krivi tense (je bolji klub).
Naime RM ima vise trofeja, ali starih. Kao da sad kazes da je Boston Celtics najbolji klub u NBA jer su 16 naslova osvojili u proslom stoljecu kad prakticki jos nije bila razvijena liga.
Daj usporedbu naslova od 2000. godine na dalje....ne sjecam se da je forum postojao '50ih i '60ih godina
potok
Mitch jel ti preferiraš Fifu ili PES? COD ili bf?
Po tom je i Barca trebala danas imat 3 penala, ali naravno da je dosuđeno evo ti Madriđana sa Uefalonom..
Jel čitaš ti gluposti kakve pišeš??? Forum nije postojao 50ih, 60ih pa nećemo uzeti u obzir te podatke :)
Šta je? Ponosiš se sa trofejima iz prošlog stoljeća? Pa i moraš se ponosit, jer vam je to jedino čim se možete dičit ;)

Mitch jel ti preferiraš Fifu ili PES? COD ili bf?
Pitao si njega, al evo ja preferiram FIFU i BF ;)
Baletani ovi iz Reala, cijelu utakmicu samo padaju i traže kartone, imate takvu ekipu da bi trebali razguzit Atletico, a vi padate i onda nađete reć Neymar padavičar hehe
Kappa
Atletico ponovo vodi. Ajmo, izdržite još malo.