FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.893.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Bruno_K!ng kaže...

Dobro ljudi, istina, lijepo to sad sve izgleda, ali ajmo pričekati početak sezone i prvog pravog protivnika pa možemo nešto reći.Ova ekipa (Leon) je sprdnja i ne možemo reći "evo stare Barce, vračen je pressing" itd.Prošle sezone su razbili Santos 8:0 i isto je bilo "Tata je vratio staru Barcu".Kad gle, na kraju niti B od Barce..Zato se treba čekati sezona i onda će se tek vidjeti gdje smo i kako smo.

Btw. lijepi pogodak Neymara i još ljepša asistencija! {#}

Pa i vratio je Tata dobru igru djelomično dok nije odigrao 45% posjeda protiv Raya pa je sve otišlo u k*. Doduše kod Raya se nije publika bunila samo zbog posjeda već je Rayo imao previše udaraca na gol ...

Moja pretpostavka je da će razbiti svih koji pokušaju igrati otvoreno, a treba čekati prve protivnike koji će postaviti autobus. A tako i inače biva u zadnjih par sezona. E u tim utakmicama očekujem najviše od Rakitića i Suareza.

Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo za sad predobro izgleda,svi su brutalno odigrali,ali opet nije ovo nikakav pokazatelj,treba pricekati 5-6 utakmica lige pa vidjeti cemu to vodi,ali ako ce igrati ovako kroz sezonu moglo bi biti jako obecavajuce,presing je tu,nema dugih bezveznih lopti,puno sitnih dodavanja,podvaljenih lopti,milina za oci.....nadam se da ce barem koju minutu MSN odigrati da vidimo na sta to lici

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo Piquea......

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
protjeran
FC Barcelona

leu treba netko dati maramicu,a ne da brise bale svetim dresom

14 godina
FC Barcelona

Mathieu brži nego što sam mislio

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Majko daga, kakva lopta Rakete. Isuseee

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 22:05 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Raketa pogodio Alvesa u oko {#}

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Raketa pogodio Alvesa u oko {#}

Trepavicu :D

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

a treba čekati prve protivnike koji će postaviti autobus. A tako i inače biva u zadnjih par sezona. E u tim utakmicama očekujem najviše od Rakitića i Suareza.

I Alvesa, oni njegovi ubačaji od lani.. Rakitić može fino ubacit, al može i poteć..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sto ovi klinci igraju majko sveta, bolje nego onih pocetnih 11 :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odličan pressing drže. Odlično.

Ide Suarez, ajmooo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 22:11 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Munir kud ukrade Suarezu loptu hahah

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

SUAREEZZ KONACNO ! 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zvijer je puštena! {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma jel to panj pokazuje znakove zivota? :D

A i drugi panj Roberto već drugu utakmicu igra super.. Hebote oćemo mi to imat i dostojne zamjene za ovih prvih 11, napokon..

EDIT:
Pa ovo je 3-5-1 formacija.. Kad je kod golmana lopta i po kretanju se vidi da su 3 odozada, Grimaldo je lijevo skroz na krilu ali više napadački orjentiran.. Uopće ne izgleda loše, dominacija u sredini..

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 22:23 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Munir, Samper i Sandro A momčad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 22:28 (Tommy_123).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

3+5+1 = 9 wtf

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma 3-5-2, profulo tipku.. :D

12 godina
protjeran
FC Barcelona

gledao sam od 70.minute,kako su igrali u obrani msilim na raspored...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja mislim da je možda Enrique morao dati Suarezu malo veću minutažu s obzirom da neće igrati naredna 2 mjeseca.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

ovako cemo i reala roknit.

17 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ovako cemo i reala roknit.

Nema Real sanse.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
protjeran

prvi mu je nastup...to se i ocekivivalo da ce ga kasno uvesti ipak ima 2 treniga sa ekipom

16 godina
FC Barcelona

predstavljanje ...número cuatro Ratikic...{#}

15 godina
neaktivan
Nije bas spreman za vecu minutazu Suarez. Neka on sad odradi 2 mjeseca priprema kako treba i neka iznenadi svih u El clasicu. Ovaj Munir je dosta mlad, ali mozda ga Lucho bude gurao jer se vise zalaze od Deulofeua, a Cuadrado vjerojatno nece doci.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

alo ljudi jel moze tko napisati tko je igrao zadnjge veznog,tko stopere a tko bekove...jeli bio 4 3 3 ili 3-5-2

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel bio oprostaj Puyola,nisam to nigdje vidio,i ciji su ono trubaci bili za vrijeme utakmcie,nadam se da je to nesto novo,da podigne malo monotonu atmosferu

15 godina
neaktivan
Bravo/Alves Mascherano Mathieu Alba/Rakitic Busquets Iniesta/Rafinha Messi Neymar --- Masip/Montoya Pique Bartra Grimaldo/Xavi Samper Roberto/Munir Suarez Sandro ... Obje su 4-3-3, ali vec od prve pripremne se vidi da Busquets ulazi duboko izmedu 2 stopera, kad bekovi odu naprijed to izgleda kao 3-4-1-2, 3-4-3 ...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

to sam htio cuti...Ajde netko relan kako je odigro Messi ofanzivno, i kako raketa?

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

to sam htio cuti...Ajde netko relan kako je odigro Messi ofanzivno, i kako raketa?

ofanzivno, Messi standardno, gol i asist. Više me iznenadio defanzivno, dosta se više kretao nego prije. Raketa je zvijer, i ofanzivno i defanzivno. Ofanzivno jedan strašan  pas za Danija koji dodaje Muniru za gol (obavezno pogledati). Defanzivno vrši pritisak, s njime Barca dobiva jako puno i ofanzivno i defanzivno za jako malu cijenu koliko je plaćen kad se gleda današnje tržište.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice