- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo MESSSII. Trpaj
Messiii otvara ! ! ♥
Ma toooo, bas gledam kako se vraća stari presing i sitna dodavanja na pol metra uz brze akcije hehe
Ajmooooooooooo :D
Tako je. Udri izvana, to nam treba, fino, brzo, okomito.
Ala Raketa, baš nam je ovo falilo u Barci :O
Bravo Raketa majstore,to se trazi,malo udaraca van 16 :) Za sad odlicno !
Kakav pocetak sezone za nas napad, kao iz snova
Ovi 3 dodavanja ne mogu sastavit
Ovo je neverovatna igra,samo daj Boze da ovako igraju celu sezonu.
Ajde nema više onih pi*kica na terenu, gledaj ove grube fine igre.. To treba, bravo Enrique
Opasni smo po golu, a oni nemogu dva dodavanja napravit
Pa sta je ovo ljudiiii NEYMARRRRR kakv pass :D
Kakva završnica, naježio sam se. Iss
E ovo je Barcelona, VISCA EL BARCAAA <3
:OO .. samo da nastave ovako kroz sezonu, prošle godine je Santos u Gamperu 8-0 stradao ali ostatak katastrofa.. Nadam se da ce Lucho imat muda koju samarcinu lupit onom tko ne slusa :D
Rakitić radi bolestan pressing... Samo više bi to trebali odrađivati 3 u napadu.
Još kada Suarez se uklopi naprijed. Savršen trio, jedva ga čekam vidjeti u drugom pol.
Još kada Suarez se uklopi naprijed. Savršen trio, jedva ga čekam vidjeti u drugom pol.
Drugo će staviti Pedra i Suareza, vjerojatno će Messi ostati. Možda i njega izvadi i stavi Munira.
Neam veze. Dosta dobro ovo izgleda, Elche je jako blizu.
Neymar još ni jednom nije pao
Pedro neće igrati, ima trbušnih problema...
Igrati će sigurno zajedno jedno 10, 15 min i onda će pvadit Messija van i Neymara. Elche je za 6 dana, a to nije puno uopće.
messi me živcira sa svojim hodom i "velikom željom" lopta je od njega doslovno 50cm a on se ni pokrenut nece?!?!?
Raketa je kupnja desetljeca! dosta dobro izgleda barca!! Neymar ne pada nemogu vjerovat :)
Ja očekujem da na poluvremenu Rafinha izađe umjesto Suareza i onda oko 60. minute Munir ulazi..
messi me živcira sa svojim hodom i "velikom željom" lopta je od njega doslovno 50cm a on se ni pokrenut nece?!?!?
Raketa je kupnja desetljeca! dosta dobro izgleda barca!! Neymar ne pada nemogu vjerovat :)
Dobro odavno on ne radi jak presing, ali danas barem radi svoje sprinteve kad doda loptu na krilu. Toga je falilo prošle sezone.
Ono što mi se ne sviđa je da opet izvodi kornere i slobodnjake. Ako već imaju 3-4 izvođača neka idu npr. svaki po 2 i slično.
Dobro odavno on ne radi jak presing, ali danas barem radi svoje sprinteve kad doda loptu na krilu. Toga je falilo prošle sezone.
da istina,ali presing je 0. Ružno je vidjet kad se svi trude i trce.. Nije on više od te ekipe pa da on netreba trcat :)
Neymarr ♥
Izgleda obečavajuće. Napokon igra ima smisla, Messi, kakva lopta, maestralno.
Dobro ljudi, istina, lijepo to sad sve izgleda, ali ajmo pričekati početak sezone i prvog pravog protivnika pa možemo nešto reći.Ova ekipa (Leon) je sprdnja i ne možemo reći "evo stare Barce, vračen je pressing" itd.Prošle sezone su razbili Santos 8:0 i isto je bilo "Tata je vratio staru Barcu".Kad gle, na kraju niti B od Barce..Zato se treba čekati sezona i onda će se tek vidjeti gdje smo i kako smo.
Btw. lijepi pogodak Neymara i još ljepša asistencija! 
Sa drugog foruma:
GAMPERMETAR - šta se dogodi nakon?
2005 Italy Juventus 2–2 (p) Spain Barcelona IZGUBILI GAMPER >>> prvenstvo, LP i špa. superkup
2006 Spain Barcelona 4–0 Germany Bayern Munich UVJERLJIVI GAMPER >>> sezona bez trofeja
2007 Spain Barcelona 5–0 Italy Internazionale UVJERLJIVI GAMPER >>> ajme majko sezona bez trofeja
2008 Spain Barcelona 2–1 Argentina Boca Juniors NEUVJERLJIVI GAMPER >>> sezona sa 6 trofeja
2009 England Manchester City 1–0 Spain Barcelona IZGUBILI GAMPER >>> prvenstvo
2010 Spain Barcelona 1–1 (p) Italy AC Milan NEUVJERLJIVI GAMPER >>> sezona s 5 trofeja
2011 Spain Barcelona 5–0 Italy Napoli UVJERLJIVI GAMPER >>> sezona s kupom
2012 Italy Sampdoria 1–0 Spain Barcelona IZGUBILI GAMPER >>> prvenstvo sa 100 bodova
2013 Spain Barcelona 8–0 Brazil Santos UVJERLJIVI GAMPER >>> sezona bez trofeja