FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.060.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam zasto ne pokusaju s Hummelsom,covjek je tata za sve ove kvazistopere...mislim da nije ni previse skup,samo je do njega,zeli li napustiti Dortmund ili ne...a osim toga takav nam stoper i treba,iskusan,dokazao se u dobroj ligi,dobroj ekipi koja je igrala LP,necemo se valjda oslanjati na neke 20-godisnjake...

17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Ne znam zasto ne pokusaju s Hummelsom,covjek je tata za sve ove kvazistopere...mislim da nije ni previse skup,samo je do njega,zeli li napustiti Dortmund ili ne...a osim toga takav nam stoper i treba,iskusan,dokazao se u dobroj ligi,dobroj ekipi koja je igrala LP,necemo se valjda oslanjati na neke 20-godisnjake...

To sam i ja rekao, pričaju o dugoročnim rješenjima u kompi s Piqueom, a sam Pique ima 27 godina?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
barcafan12 kaže...

To sam i ja rekao, pričaju o dugoročnim rješenjima u kompi s Piqueom, a sam Pique ima 27 godina?

Pique-Hummels,mislim da bi to odlicno funkcioniralo,ni jedan ni drugi nisu bog zna sta brzi,ali to nije ni bitno previse,znaju se postavljat,fizicki su jaki i to nam treba...Bartra je isto dobar,ali mislim da nije jos dovoljno "zreo" da bude standardni prvotimac,treba jos steci iskustva...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 22:44 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta će nam još jedan stariji stoper iza? Pa i Pique je došao sa nekih 21 - 22 god nazad u Barcu, pa je igrao na strašnoj razini, sad igra lošije nego kad je došao (odnosno, toplo - hladno)

Nek dovedu još jednog mlađeg uz Bartru (al nekog tipa Varane, koji je već postavljen igrač) i idemo da za godinu - dvije dana imamo pristojne dvije zamjene za Piquea, traži budućnost

Čak i da dogodine ne osvojimo opet niti jedan trofej, ali da se pomladi ekipa i počne uigravat to, ja sam zadovoljan, jer će onda planut ekipa kao i kad je Pep došao na klupu, izbit će opet na vrh

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam svi govore Benatia preskup ovo ono.40 milijuna je puno, ali kada trebamo nekog dobrog stopera onda trebamo.iIslim i uprava isto, dajte pljunite onda tih 40 mil i gotovo.Ne možemo dopeljat vrhunskog stopera za 10 milijuna.Neka probaju s Hummelsom, ali ja mislim da ga neće dati Dortmund ispod 25 mil.Ako neće nitko drugi, onda moraju Benatiu pa makar toliko koštao.

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina
Sve iznad 20 mil je previše, pa zvao se ti i Leo Messi,. Neka kupe dva igrača po 10 mil i svi sretni. Toliko ih ima da možeš birati i opet izabrati odlično.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako je cijena Benatie 40 miliona onda treba razmisliti o Hummelsu i igracima tog ranga.

Beantia bi bio najbolji u rangu do 25 miliona z astopera ali kad Luiz vrijedi 50 onda...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Malo losih vijesti iz svita transfera :

Marqinhos,Miranda i Mathiue ''finalisti''  

http://www.sport.es/es/noticias/barca/marquinhos-miranda-mathieu-trio-finalistas-3284565

Thiago Silva se neudi Barceloni :

http://www.mundodeportivo.com/20140528/fc-barcelona/thiago-silva-dice-que-ahora-si-escucharia-al-barca_54408423666.html

Mogu razumjeti Mirandu i Marqinhosa ali Mathieu stavrno nemogu...U Valenciji ga cijene na 20 miliona a 31 godinu.Toliko o tome

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Upravo zato jer je obrana "najmanje" tražena, igračima su niske vrijednosti

Sad kad je P$G uzeo Luiza za 50-tak mil eura, svim obrambenim igračima će skočiti cijene, više neće bit 10 sad će bit 15 milja

16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Malo losih vijesti iz svita transfera :

Marqinhos,Miranda i Mathiue ''finalisti''  

http://www.sport.es/es/noticias/barca/marquinhos-miranda-mathieu-trio-finalistas-3284565

Thiago Silva se neudi Barceloni :

http://www.mundodeportivo.com/20140528/fc-barcelona/thiago-silva-dice-que-ahora-si-escucharia-al-barca_54408423666.html

Mogu razumjeti Mirandu i Marqinhosa ali Mathieu stavrno nemogu...U Valenciji ga cijene na 20 miliona a 31 godinu.Toliko o tome

Nerealno mi zvuči €10M+Tello za Mirandu. Mathieu je mogao doći i prošle godine tj. zanimali su se za njega... Ali stvarno prestar, 2 sezone max za velike novce. Od Mirande možemo očekivati bar 4-5 sezona, a u finalu LP do produžetaka po meni najbolji igrač obrane.

Ako slučajno bude Marquinhos i Miranda za 30M+Alves i Tello, bolje išta nego ništa...

Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

svi bi mi htjeli neko veliko ime tipa Hummels ali eto valjda klub zna sto radi.

Mozda je Miranda medju 10 najboljih stopera na svijetu ali nije ''razvikan'' pa onda ludi misle da nije neki igrac.

U finalu je odgirao odlicno,sigurno bih ga volio vidjeti u Barci.

16 godina
neaktivan
Neznam, ako ne rijese Mirandu za €20M nesposobni su jer su im dali Villu prakticki mukte, on vrijedi vise... A ako za Mathieua traze 20, Miranda je 10-15 skuplji i toliko Atletico trazi, 30 milja.
17 godina
neaktivan
Miranda je izvrstan, sada trci, a ubuduce nece ni trebati buduci da imamo hrpu mladih igraca, slicno kao sto je puyol igrao zadnjih godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
neaktivan
Dok se Zubi kusura i skrtari, PSG uzeo Luiza, Mirandu ce United (van Gaal ponudio 24M£ sto je valjda otkupna klauzula), Benatiu Chelsea/City ... I ostat ce suva k****... A onda sa BVB u pregovore za Hummelsa/Subotica, problem je sto ne vidim da itko nudi ista za njih...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Miranda je extra,odlican  stoper,moze da odigra jos 3-4 dobre sezone.Bolje ista nego nista{#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Prije ce Atleitco prodat Mirandu,Manchester Unitedu nego Barci.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma imamo najskrtiju upravu na svijetu,oni bi sve najbolje za male novce,to mi bas ide na zivce,pa nije da Barca ne moze dat 40 milijuna za nekog igraca...Mathieu? ozbiljno,sta ce nam taj,da prica sta je radio u ratu...ma jbm ti sve,kako su krenuli nece nam niko ni doci...

16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ma imamo najskrtiju upravu na svijetu,oni bi sve najbolje za male novce,to mi bas ide na zivce,pa nije da Barca ne moze dat 40 milijuna za nekog igraca...Mathieu? ozbiljno,sta ce nam taj,da prica sta je radio u ratu...ma jbm ti sve,kako su krenuli nece nam niko ni doci...

Bitno da se za Neymara dalo 57M, prošle sezone je to bilo 2 stopera. Ove je 1 i po stoper... Uz Mathieu-a, za golmana bi Claudia Brava iz Sociedada kojemu je klauzula 30M, {#}, pokušavaju je spustiti ispod cijene Ter Stegena. I 10M za toga je puno, pa nisu valjda Navas, Caballero i neki treći preko te cifre, ali eto lik ima 27 godina, "iskusniji" je.

17 godina
neaktivan
Tocno to, sta nam je Neymar tocno donio ove sezone?
16 godina
Mitch kaže...
Tocno to, sta nam je Neymar tocno donio ove sezone?

jedini trofej = superkup

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
Vi malo pretjerujete. Ljudi, mi smo u svibnju. Mjesec dana ima još do POČETKA prijelaznog roka.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislis jos 3 dana jer koliko ja znam pocinje 01.06 i traje do 31.08

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Mislis jos 3 dana jer koliko ja znam pocinje 01.06 i traje do 31.08

ne, počinje 1. srpnja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako ti tako kazes onda valjda je...Dao bih ruku  vatru da pocinje 01-06 ali nije ni bitno

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ako ti tako kazes onda valjda je...Dao bih ruku  vatru da pocinje 01-06 ali nije ni bitno

guglaj pa vidi {#}

ovo je tek sad ispipavanje terena, tek smo u svibnju. Ako se ne uspije kupiti nekoga za jeftinije na početku, vrlo vjerojatno će platiti malo više poslije jer će morati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 22:28 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za engleze pocinje 9.6, za ostale lige petice 1.7

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni ako sad nekog boljeg igraca ne upecaju tesko da ce poslije,pogotovo zbog SP kad cijene porastu...

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Boixus Nois PS kaže...

guglaj pa vidi {#}

ovo je tek sad ispipavanje terena, tek smo u svibnju. Ako se ne uspije kupiti nekoga za jeftinije na početku, vrlo vjerojatno će platiti malo više poslije jer će morati.

Nemoj da se dogodi da svi kvalitetniji budu kupljeni u početku, a Barca malo kasnije pokupi otpatke, i to skupo.

Cilj uprave se vidi po tim potezima, nemože se škrtariti, a ciljati na trofeje. Znam da su novci problem, uvijek su bili, ali to je opet problem nesposobne uprave, problem male zarade.  Mislim da je u tom poslu Perez iz madrida najjači i najsposobniji. Real je ove godine osvojio LP, a vidjet ćete koja će pojačanja oni kupiti, i to gdje im je puno manja potreba od Barce. A svi znamo da je Barci potreban jedan manji remont. I po tome ćemo tek vidjeti sposobnost i muda ove uprave, i ciljeve i želje za novu sezonu. 

Btw, što se tiče Benatie, mišljenja sam da je bolje dat 40m za kvalitetnog stopera nego 4 stopera za 10m, jer sa tom četvorkom opet nemaš ništa. Čak ih možeš uzest iz La Masije. Ali kažem, lako je mudrovat u početku, treba prvo vidjet kako će naš zubić odradit prelazni rok a kasnije ćemo pljuvat ili hvalit. Eto daj Bože da nas iznenadi. Ako ne, onda sve po starom, J. Maschea prodat a Songa na stopera, Messia na krilo a Cesca u napad i slično.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igrači se ne kupuju prije svjetskog, ne zato šta bi netko mogao razočarat, nego radi ozljeda. Šta ako vi kupite Hummelsa za šta ja znam 40 mil. €, a on se ozljedi na pola godine, kamo onda? Pogotovo šta Barcina uprava nije spremna odrješit kesu. Bit će skuplji, ali manji je rizik od ozljede (dakako, oni se mogu i na predsezonskom treningu ozljedit).

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa nemozes racunati na to da ce ti igrac kojeg zelis kupiti slomiti nogu...I da se ozlijedi to je nesto bez cega neide u ovom danasnjem nogometu gdje igraci imaju 60 utkmice po sezoni

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice