Ne znam zasto ne pokusaju s Hummelsom,covjek je tata za sve ove kvazistopere...mislim da nije ni previse skup,samo je do njega,zeli li napustiti Dortmund ili ne...a osim toga takav nam stoper i treba,iskusan,dokazao se u dobroj ligi,dobroj ekipi koja je igrala LP,necemo se valjda oslanjati na neke 20-godisnjake...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam zasto ne pokusaju s Hummelsom,covjek je tata za sve ove kvazistopere...mislim da nije ni previse skup,samo je do njega,zeli li napustiti Dortmund ili ne...a osim toga takav nam stoper i treba,iskusan,dokazao se u dobroj ligi,dobroj ekipi koja je igrala LP,necemo se valjda oslanjati na neke 20-godisnjake...
To sam i ja rekao, pričaju o dugoročnim rješenjima u kompi s Piqueom, a sam Pique ima 27 godina?
To sam i ja rekao, pričaju o dugoročnim rješenjima u kompi s Piqueom, a sam Pique ima 27 godina?
Pique-Hummels,mislim da bi to odlicno funkcioniralo,ni jedan ni drugi nisu bog zna sta brzi,ali to nije ni bitno previse,znaju se postavljat,fizicki su jaki i to nam treba...Bartra je isto dobar,ali mislim da nije jos dovoljno "zreo" da bude standardni prvotimac,treba jos steci iskustva...
Šta će nam još jedan stariji stoper iza? Pa i Pique je došao sa nekih 21 - 22 god nazad u Barcu, pa je igrao na strašnoj razini, sad igra lošije nego kad je došao (odnosno, toplo - hladno)
Nek dovedu još jednog mlađeg uz Bartru (al nekog tipa Varane, koji je već postavljen igrač) i idemo da za godinu - dvije dana imamo pristojne dvije zamjene za Piquea, traži budućnost
Čak i da dogodine ne osvojimo opet niti jedan trofej, ali da se pomladi ekipa i počne uigravat to, ja sam zadovoljan, jer će onda planut ekipa kao i kad je Pep došao na klupu, izbit će opet na vrh
Ne znam svi govore Benatia preskup ovo ono.40 milijuna je puno, ali kada trebamo nekog dobrog stopera onda trebamo.iIslim i uprava isto, dajte pljunite onda tih 40 mil i gotovo.Ne možemo dopeljat vrhunskog stopera za 10 milijuna.Neka probaju s Hummelsom, ali ja mislim da ga neće dati Dortmund ispod 25 mil.Ako neće nitko drugi, onda moraju Benatiu pa makar toliko koštao.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Ako je cijena Benatie 40 miliona onda treba razmisliti o Hummelsu i igracima tog ranga.
Beantia bi bio najbolji u rangu do 25 miliona z astopera ali kad Luiz vrijedi 50 onda...
Malo losih vijesti iz svita transfera :
Marqinhos,Miranda i Mathiue ''finalisti''
http://www.sport.es/es/noticias/barca/marquinhos-miranda-mathieu-trio-finalistas-3284565
Thiago Silva se neudi Barceloni :
Mogu razumjeti Mirandu i Marqinhosa ali Mathieu stavrno nemogu...U Valenciji ga cijene na 20 miliona a 31 godinu.Toliko o tome
Upravo zato jer je obrana "najmanje" tražena, igračima su niske vrijednosti
Sad kad je P$G uzeo Luiza za 50-tak mil eura, svim obrambenim igračima će skočiti cijene, više neće bit 10 sad će bit 15 milja
Malo losih vijesti iz svita transfera :
Marqinhos,Miranda i Mathiue ''finalisti''
http://www.sport.es/es/noticias/barca/marquinhos-miranda-mathieu-trio-finalistas-3284565
Thiago Silva se neudi Barceloni :
http://www.mundodeportivo.com/20140528/fc-barcelona/thiago-silva-dice-que-ahora-si-escucharia-al-barca_54408423666.html
Mogu razumjeti Mirandu i Marqinhosa ali Mathieu stavrno nemogu...U Valenciji ga cijene na 20 miliona a 31 godinu.Toliko o tome
Nerealno mi zvuči €10M+Tello za Mirandu. Mathieu je mogao doći i prošle godine tj. zanimali su se za njega... Ali stvarno prestar, 2 sezone max za velike novce. Od Mirande možemo očekivati bar 4-5 sezona, a u finalu LP do produžetaka po meni najbolji igrač obrane.
Ako slučajno bude Marquinhos i Miranda za 30M+Alves i Tello, bolje išta nego ništa...
svi bi mi htjeli neko veliko ime tipa Hummels ali eto valjda klub zna sto radi.
Mozda je Miranda medju 10 najboljih stopera na svijetu ali nije ''razvikan'' pa onda ludi misle da nije neki igrac.
U finalu je odgirao odlicno,sigurno bih ga volio vidjeti u Barci.
Real eyes realize real lies...
Real eyes realize real lies...
Ma Miranda je extra,odlican stoper,moze da odigra jos 3-4 dobre sezone.Bolje ista nego nista
Prije ce Atleitco prodat Mirandu,Manchester Unitedu nego Barci.
Ma imamo najskrtiju upravu na svijetu,oni bi sve najbolje za male novce,to mi bas ide na zivce,pa nije da Barca ne moze dat 40 milijuna za nekog igraca...Mathieu? ozbiljno,sta ce nam taj,da prica sta je radio u ratu...ma jbm ti sve,kako su krenuli nece nam niko ni doci...
Ma imamo najskrtiju upravu na svijetu,oni bi sve najbolje za male novce,to mi bas ide na zivce,pa nije da Barca ne moze dat 40 milijuna za nekog igraca...Mathieu? ozbiljno,sta ce nam taj,da prica sta je radio u ratu...ma jbm ti sve,kako su krenuli nece nam niko ni doci...
Bitno da se za Neymara dalo 57M, prošle sezone je to bilo 2 stopera. Ove je 1 i po stoper... Uz Mathieu-a, za golmana bi Claudia Brava iz Sociedada kojemu je klauzula 30M,
, pokušavaju je spustiti ispod cijene Ter Stegena. I 10M za toga je puno, pa nisu valjda Navas, Caballero i neki treći preko te cifre, ali eto lik ima 27 godina, "iskusniji" je.
jedini trofej = superkup
Mislis jos 3 dana jer koliko ja znam pocinje 01.06 i traje do 31.08
Mislis jos 3 dana jer koliko ja znam pocinje 01.06 i traje do 31.08
ne, počinje 1. srpnja.
Ako ti tako kazes onda valjda je...Dao bih ruku vatru da pocinje 01-06 ali nije ni bitno
Ako ti tako kazes onda valjda je...Dao bih ruku vatru da pocinje 01-06 ali nije ni bitno
guglaj pa vidi 
ovo je tek sad ispipavanje terena, tek smo u svibnju. Ako se ne uspije kupiti nekoga za jeftinije na početku, vrlo vjerojatno će platiti malo više poslije jer će morati.
Za engleze pocinje 9.6, za ostale lige petice 1.7
Po meni ako sad nekog boljeg igraca ne upecaju tesko da ce poslije,pogotovo zbog SP kad cijene porastu...
guglaj pa vidi 
ovo je tek sad ispipavanje terena, tek smo u svibnju. Ako se ne uspije kupiti nekoga za jeftinije na početku, vrlo vjerojatno će platiti malo više poslije jer će morati.
Nemoj da se dogodi da svi kvalitetniji budu kupljeni u početku, a Barca malo kasnije pokupi otpatke, i to skupo.
Cilj uprave se vidi po tim potezima, nemože se škrtariti, a ciljati na trofeje. Znam da su novci problem, uvijek su bili, ali to je opet problem nesposobne uprave, problem male zarade. Mislim da je u tom poslu Perez iz madrida najjači i najsposobniji. Real je ove godine osvojio LP, a vidjet ćete koja će pojačanja oni kupiti, i to gdje im je puno manja potreba od Barce. A svi znamo da je Barci potreban jedan manji remont. I po tome ćemo tek vidjeti sposobnost i muda ove uprave, i ciljeve i želje za novu sezonu.
Btw, što se tiče Benatie, mišljenja sam da je bolje dat 40m za kvalitetnog stopera nego 4 stopera za 10m, jer sa tom četvorkom opet nemaš ništa. Čak ih možeš uzest iz La Masije. Ali kažem, lako je mudrovat u početku, treba prvo vidjet kako će naš zubić odradit prelazni rok a kasnije ćemo pljuvat ili hvalit. Eto daj Bože da nas iznenadi. Ako ne, onda sve po starom, J. Maschea prodat a Songa na stopera, Messia na krilo a Cesca u napad i slično.
Igrači se ne kupuju prije svjetskog, ne zato šta bi netko mogao razočarat, nego radi ozljeda. Šta ako vi kupite Hummelsa za šta ja znam 40 mil. €, a on se ozljedi na pola godine, kamo onda? Pogotovo šta Barcina uprava nije spremna odrješit kesu. Bit će skuplji, ali manji je rizik od ozljede (dakako, oni se mogu i na predsezonskom treningu ozljedit).
Pa nemozes racunati na to da ce ti igrac kojeg zelis kupiti slomiti nogu...I da se ozlijedi to je nesto bez cega neide u ovom danasnjem nogometu gdje igraci imaju 60 utkmice po sezoni