FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.068.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Pedro treba ostati! Ako bih birao između njega i Alexisa, Pedro bi ostao sigurno! Nisam vidio požrtvovnijeg igrača, trenutno nije u formi, ali to je igračina. Radi, trči, poznaje sistem. Dijete Barce.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 23:01 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

Po meni realno ove sezone je Tata ubio Pedra. On je uhvatio strašnu formu na početku sezone, zabio 15-ak golova do Božića. I onda Tata odjednom preseli ga na klupu sljedeća 2 mjeseca, Pedro ispada iz forme. U niti jednoj važnijoj utakmici nije dobio priliku osim ove jučer. Uvijek forsirao igru sa 6 veznih igrača i Messi i Neymar naprijed.
Tata je bezveze odlučio korsititi Neymara u svim važnijim utakmicama iako je bio u jako lošoj formi i još uvijek se treba prilagoditi Barcinoj igri. Ali jbg, kad kupiš igrača za toliku lovu onda on izgleda mora igrati sve važnije utakmice. Time su i Pedro i Alexis izgubili puno. Iako i dalje solidnu statistiku imaju ove sezone obojica, po 20-ak golova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 23:07 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Glavni direktor Juventusa: Zelimo Alexisa u Juventusu .

http://www.mundodeportivo.com/20140518/fc-barcelona/giuseppe-marotta-director-general-deportivo-de-la-juve-queremos-a-alexis_54407045196.html

Puno ce biti govora o Alexisu ovog ljeta.Liverpool i Juventus su glavni kandidat za dovodenje Alexisa Sancheza.

Glavni direktor Juventusa je rekao da bi takvog igraca zeljili imati svi veliki klubovi i da dovodenej igraca ovosi o njemu i njegovom menadzeru.

Bit ce glavoboja ovog ljeta a prijelazni rok nije ni poceo.Sto vi mislite hoce li Alexis ostati ili otici?

16 godina
FC Barcelona
Barcelona will tomorrow announce the appointment of Luis Enrique (44) as new coach. He will be presented on Wednesday or Thursday. [esport3]
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Dobrodošao Luis!

Inače, Barca B bi trebala ući u prvu ligu, ali ne može jer to nije po pravilima saveza.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 23:16 (KiX777).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Alexis je veci znalac sa loptom,bolje igra glavom (puno),brzi je agilniji uz to je nepredvidljiv.Dok Pedro je vise jednostavniji,ima bolju zavrsnicu i cijeli zivot je u Barceloni pa poznaje sistem.

Po meni Alexis puno bolji ali poznavajuci katalonce bude li se islo na prodavanje Alexis pakuje kofere jer ipak Pedro je domaci decko...

12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Jack Sparrow kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Netreba nam novi Pique nego novi Puyol.

Agresivan,odlucan,jak i da se dobro postavlja.

Luiz je igrac tipa Pique i Hummels koji su kao neki stoperi koji znaju igrati ali od takvih nema puno korisit u napadu.

Što sad kupuje barcelona stopera ili napadača?{#}

Nisi me skuzio.

Ti igraci (Luiz,Pique,Hummels) vole ''razigravati'' i iznositi lopte ali rijetko kad to bude uspjesno pa sam zato napisao da nema od tog nikave koristi u napadu.

16 godina
FC Barcelona
Ja bi ostavio obojicu i riješio se viška, Tello, Cuenca dakle na prodaju, Deulofeu natrag. Alexis, Pedro, Neymar i Deulofeu na krilima su odlična rješenja naravno pod uvjetom da će ih Luis Enrique znati korisititi na pravi način, a ne kao Tata.

Na Reusa se može zaboraviti bar ovo ljeto, rekao je da ostaje u Dortmundu.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Deulufeu je jedan od najvecih talenata ali koliko je dobar toliko je skrt. Ipak igraci iz Barcelone B kucaju na vrata prve ekipe...Adama Traore mi se cini kao najsposobniji i spremniji za prvi tim.Nem se razloga puno cekati sa njim.

Njegova brzina i eksplozivnost su superorni u odnosu na 99% igraca La Lige.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

i munira treba ubaciti,sta cemo s bojanom i afellayem?

16 godina
FC Barcelona
Treba polako s tim mladim igračima, nigdje ne žuriti s njima jer im to može upropastiti karijeru. Oni trebaju imati prirodan tijek razvoja, steći iskustvo u B ekipi, tamo se promovirati u vođe te ekipe i steći iskustvo. Ako ih prebaciš direktno u prvu momčad tako neiskusne i nezrele, to može uništiti mladog igrača. Sjetite se samo primjera Bojana Krkića.
Adama je tek ove sezone promoviran u B ekipu, Munir još čak ni službeno nije član B ekipe nego Juvenil A. Tako da su obojica još daleko od prve ekipe. Ubuduće trebaju povremeno trenirati sa prvom ekipom i możda dobiti pokoju minutu, ali nikako ih već promovirati u prvu ekipu.
S obzirom na talent samo je pitanje vremena kad će biti promovirani, tako da ne treba žuriti.
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Deulufeu je jedan od najvecih talenata ali koliko je dobar toliko je skrt. Ipak igraci iz Barcelone B kucaju na vrata prve ekipe...Adama Traore mi se cini kao najsposobniji i spremniji za prvi tim.Nem se razloga puno cekati sa njim.

Njega što dalje od Barce. Frajer je najsebičniji igrač kojeg sam ikad gledao.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Boixus Nois PS kaže...

kad mu enirque bubne samarcinu u svlacionici prestat ce biti sebican.

16 godina
neaktivan
Prica se o 8 pojacanja, ali Bartomeu je bio rekao da pod tim racuna i povlacenje iz BarceB i vracanje s posudbi. Ja se svejedno nadam da uz golmana dovode jos stopera (ili 2) i Cuadrada, covjek dribla ko lud... Vraca se Rafinha, promocija Suareza, to je 100%, za ostale cemo vidjeti.
Real eyes realize real lies...
16 godina
protjeran
kexzoR kaže...
x18x05x kaže...
Boixus Nois PS kaže...

kad mu enirque bubne samarcinu u svlacionici prestat ce biti sebican.

Nije u tome stvar. Dečko će teško promjenit svoju narav. 

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo Messi: "Iskreno,stvari nisu ispale onako kako smo zamišljali.Bila je ovo teška sezona,individualno i kolektivno.Imali smo priliku ostvariti jedan od svojih najvažnijih ciljeva u poslednjoj utakmici,ali nismo uspjeli u tome.Sve što sada možemo jeste zatražiti oprost od Barcinih navijača i obećati da ćemo u novoj sezoni Klub vratiti na najviši nivo,te ostvariti važne stvari.

Što se mene tiče bit ću sretan ako ostanem ovdje,u svom domu,kao što sam ranije rekao.Možda ova sezona nije bila onakva kakvu smo očekivali i nije bila najbolja za mene,ali sam uvjeren,kao i moji saigrači,da će se stvari promijeniti.Na ljudima u FC Barceloni je da donesu odluku o mojoj budućnosti,ali želio bih ostati,jer osjećam njihovu naklonost.Čak i da to nije slučaj,potražio bih rješenje,jer uvijek želim najbolje za Klub." {#}

16 godina
neaktivan

U najboljoj momčadi sezone većinom igrači iz Atletica... Messi, Modrić i Sanchez su "odigrali dobru sezonu"

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 18:15 (N3N0).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zvanično:Messi je danas potipisao novi ugovor sa FC Barcelonom,prema kojem će postati najplaćeniji igrač svijeta.Ceremoniji potpisivanja ugovora prisustvovali su Josep Maria Bartomeu,Jorge Messi (Leov otac),te članovi uprave Jordi Mestre i Antoni Rossich.

17 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Zvanično:Messi je danas potipisao novi ugovor sa FC Barcelonom,prema kojem će postati najplaćeniji igrač svijeta.Ceremoniji potpisivanja ugovora prisustvovali su Josep Maria Bartomeu,Jorge Messi (Leov otac),te članovi uprave Jordi Mestre i Antoni Rossich.

Kasnis onak 3 dana

btw mozda bismo mi trebali kupit Rakitica ako vec stvarno ima potencijala toliko

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Nidzo95 kaže...

Kasnis onak 3 dana

btw mozda bismo mi trebali kupit Rakitica ako vec stvarno ima potencijala toliko

Mislim da ne kasnim,ovo je sad potpisao,a tad se pricalo da ce da potpise. {#}

16 godina
FC Barcelona

Dobrodošao Lucho! Također službeno je potvrđeno da se Rafinha i Deulofeu vraćaju s posudbi u prvu ekipu i također potvrđen je službeno i transfer Ter Stegena, a Pinto napušta klub.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 20:23 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Službeno: Ter Stegen novi golman, Pinto odlazi. 

http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/arriba-ter-stegen-i-marxa-pinto

EDIT: Prestigao me kolega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 20:25 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

... {#}

15 godina
FC Barcelona

Samo se čekalo da sezona završi, odmah su potvrdili Enriquea i Ter Stegena...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.mundodeportivo.com/20140519/futbol/internacional/mandzukic-en-el-mercado_54408084990.html

Nadasve zanimljivo, Mundo Deportivo tvrdi 1. pick je Llorente, ako ne on onda Mandzo

Samo da ga ne shebu kao Ibru, iako je Ibra bolji :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
FC Barcelona

Pričalo se da Enrique želi klasičnog napadača... Ako je to istina, onda definitivno Mandžu ispred Llorentea ili Aguera, ali bi onda Messi igrao krilo, što mi se ne sviđa.. Vidjeli smo da to baš nije funkcioniralo... Definitivno, dobro bi došlo, jer bi se onda moglo probijati i ubačajima, ono što rade cijelu ovu sezonu...

16 godina
neaktivan
Novi leak sljedeceg dresa, meni solidan, bolje od leaka prije koji mjesec, ono mi je bilo ocajno. http://i.imgur.com/On8uiIP.jpg
16 godina
N3N0 kaže...
Novi leak sljedeceg dresa, meni solidan, bolje od leaka prije koji mjesec, ono mi je bilo ocajno. http://i.imgur.com/On8uiIP.jpg

Evo još 2 slike, odlično izgleda

15 godina
FC Barcelona

Hoće Enrique voditi Barcu protiv Espanyola u finalu kupa Katalonije?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice