- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni realno ove sezone je Tata ubio Pedra. On je uhvatio strašnu formu na početku sezone, zabio 15-ak golova do Božića. I onda Tata odjednom preseli ga na klupu sljedeća 2 mjeseca, Pedro ispada iz forme. U niti jednoj važnijoj utakmici nije dobio priliku osim ove jučer. Uvijek forsirao igru sa 6 veznih igrača i Messi i Neymar naprijed.
Tata je bezveze odlučio korsititi Neymara u svim važnijim utakmicama iako je bio u jako lošoj formi i još uvijek se treba prilagoditi Barcinoj igri. Ali jbg, kad kupiš igrača za toliku lovu onda on izgleda mora igrati sve važnije utakmice. Time su i Pedro i Alexis izgubili puno. Iako i dalje solidnu statistiku imaju ove sezone obojica, po 20-ak golova.
Glavni direktor Juventusa: Zelimo Alexisa u Juventusu .
Puno ce biti govora o Alexisu ovog ljeta.Liverpool i Juventus su glavni kandidat za dovodenje Alexisa Sancheza.
Glavni direktor Juventusa je rekao da bi takvog igraca zeljili imati svi veliki klubovi i da dovodenej igraca ovosi o njemu i njegovom menadzeru.
Bit ce glavoboja ovog ljeta a prijelazni rok nije ni poceo.Sto vi mislite hoce li Alexis ostati ili otici?
Alexis je veci znalac sa loptom,bolje igra glavom (puno),brzi je agilniji uz to je nepredvidljiv.Dok Pedro je vise jednostavniji,ima bolju zavrsnicu i cijeli zivot je u Barceloni pa poznaje sistem.
Po meni Alexis puno bolji ali poznavajuci katalonce bude li se islo na prodavanje Alexis pakuje kofere jer ipak Pedro je domaci decko...
Netreba nam novi Pique nego novi Puyol.
Agresivan,odlucan,jak i da se dobro postavlja.
Luiz je igrac tipa Pique i Hummels koji su kao neki stoperi koji znaju igrati ali od takvih nema puno korisit u napadu.
Što sad kupuje barcelona stopera ili napadača?
Nisi me skuzio.
Ti igraci (Luiz,Pique,Hummels) vole ''razigravati'' i iznositi lopte ali rijetko kad to bude uspjesno pa sam zato napisao da nema od tog nikave koristi u napadu.
Na Reusa se može zaboraviti bar ovo ljeto, rekao je da ostaje u Dortmundu.
Deulufeu je jedan od najvecih talenata ali koliko je dobar toliko je skrt. Ipak igraci iz Barcelone B kucaju na vrata prve ekipe...Adama Traore mi se cini kao najsposobniji i spremniji za prvi tim.Nem se razloga puno cekati sa njim.
Njegova brzina i eksplozivnost su superorni u odnosu na 99% igraca La Lige.
i munira treba ubaciti,sta cemo s bojanom i afellayem?
Adama je tek ove sezone promoviran u B ekipu, Munir još čak ni službeno nije član B ekipe nego Juvenil A. Tako da su obojica još daleko od prve ekipe. Ubuduće trebaju povremeno trenirati sa prvom ekipom i możda dobiti pokoju minutu, ali nikako ih već promovirati u prvu ekipu.
S obzirom na talent samo je pitanje vremena kad će biti promovirani, tako da ne treba žuriti.
Deulufeu je jedan od najvecih talenata ali koliko je dobar toliko je skrt. Ipak igraci iz Barcelone B kucaju na vrata prve ekipe...Adama Traore mi se cini kao najsposobniji i spremniji za prvi tim.Nem se razloga puno cekati sa njim.
Njega što dalje od Barce. Frajer je najsebičniji igrač kojeg sam ikad gledao.
kad mu enirque bubne samarcinu u svlacionici prestat ce biti sebican.
Real eyes realize real lies...
kad mu enirque bubne samarcinu u svlacionici prestat ce biti sebican.
Nije u tome stvar. Dečko će teško promjenit svoju narav.
Leo Messi: "Iskreno,stvari nisu ispale onako kako smo zamišljali.Bila je ovo teška sezona,individualno i kolektivno.Imali smo priliku ostvariti jedan od svojih najvažnijih ciljeva u poslednjoj utakmici,ali nismo uspjeli u tome.Sve što sada možemo jeste zatražiti oprost od Barcinih navijača i obećati da ćemo u novoj sezoni Klub vratiti na najviši nivo,te ostvariti važne stvari.
Što se mene tiče bit ću sretan ako ostanem ovdje,u svom domu,kao što sam ranije rekao.Možda ova sezona nije bila onakva kakvu smo očekivali i nije bila najbolja za mene,ali sam uvjeren,kao i moji saigrači,da će se stvari promijeniti.Na ljudima u FC Barceloni je da donesu odluku o mojoj budućnosti,ali želio bih ostati,jer osjećam njihovu naklonost.Čak i da to nije slučaj,potražio bih rješenje,jer uvijek želim najbolje za Klub." 
U najboljoj momčadi sezone većinom igrači iz Atletica... Messi, Modrić i Sanchez su "odigrali dobru sezonu"
Zvanično:Messi je danas potipisao novi ugovor sa FC Barcelonom,prema kojem će postati najplaćeniji igrač svijeta.Ceremoniji potpisivanja ugovora prisustvovali su Josep Maria Bartomeu,Jorge Messi (Leov otac),te članovi uprave Jordi Mestre i Antoni Rossich.
Zvanično:Messi je danas potipisao novi ugovor sa FC Barcelonom,prema kojem će postati najplaćeniji igrač svijeta.Ceremoniji potpisivanja ugovora prisustvovali su Josep Maria Bartomeu,Jorge Messi (Leov otac),te članovi uprave Jordi Mestre i Antoni Rossich.
Kasnis onak 3 dana
btw mozda bismo mi trebali kupit Rakitica ako vec stvarno ima potencijala toliko
Kasnis onak 3 dana
btw mozda bismo mi trebali kupit Rakitica ako vec stvarno ima potencijala toliko
Mislim da ne kasnim,ovo je sad potpisao,a tad se pricalo da ce da potpise. 
Dobrodošao Lucho! Također službeno je potvrđeno da se Rafinha i Deulofeu vraćaju s posudbi u prvu ekipu i također potvrđen je službeno i transfer Ter Stegena, a Pinto napušta klub.
Službeno: Ter Stegen novi golman, Pinto odlazi.
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/arriba-ter-stegen-i-marxa-pinto
EDIT: Prestigao me kolega.
Samo se čekalo da sezona završi, odmah su potvrdili Enriquea i Ter Stegena...
http://www.mundodeportivo.com/20140519/futbol/internacional/mandzukic-en-el-mercado_54408084990.html
Nadasve zanimljivo, Mundo Deportivo tvrdi 1. pick je Llorente, ako ne on onda Mandzo
Samo da ga ne shebu kao Ibru, iako je Ibra bolji :)
Pričalo se da Enrique želi klasičnog napadača... Ako je to istina, onda definitivno Mandžu ispred Llorentea ili Aguera, ali bi onda Messi igrao krilo, što mi se ne sviđa.. Vidjeli smo da to baš nije funkcioniralo... Definitivno, dobro bi došlo, jer bi se onda moglo probijati i ubačajima, ono što rade cijelu ovu sezonu...
Evo još 2 slike, odlično izgleda
Hoće Enrique voditi Barcu protiv Espanyola u finalu kupa Katalonije?