FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.048.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

ne srame se oni,imaju pametnijeg posla,moraju se slikati i pisati ljubavne stihove na fejsu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Majko mila, šta Deulofeu radi, kako nema sreće. Frajer je zvijer.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 20:24 (Tommy_123).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

munir,deulofeu,dongou,adama i rafinha bi po meni trebali biti u prvoj ekipi iduce sezone...

12 godina
protjeran
kexzoR kaže...

munir,deulofeu,dongou,adama i rafinha bi po meni trebali biti u prvoj ekipi iduce sezone...

Munir je veci talent od vecine igraca ali jos nije spreman za prvi tim...Ne zbog kvalitete nego zbog iskustva,snage i brojnih stavri koje odreduju hoce li netko biti vrhinski igrac ili samo vjecni talent...

16 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Bit će tjesno, morat će se nekog prodat il dat an posudbu. Ovako Tata nije stavljao nešto mlade igrače, ali def ih se mora rotirat jel imaju potencijala.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
kexzoR kaže...

Munir je veci talent od vecine igraca ali jos nije spreman za prvi tim...Ne zbog kvalitete nego zbog iskustva,snage i brojnih stavri koje odreduju hoce li netko biti vrhinski igrac ili samo vjecni talent...

U B ekipi sigurno nece dobit iskustvo, najbolje onda posudba u ekipu primere

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...
kexzoR kaže...

Zasto nebi dobio iskustva?Pa od 36 koliko vec utakmica ima u prvoj postavi ce odigrati 30...Kada bi ga posudili u neku ekipu iz prve lige tek tada nebi nista dobili...Prelazak iz juniora u seniore je najtezi za mladog igraca ali vjerujem da ce on pokzati sto zna...

16 godina
neaktivan
Ja neznam jesu li Messija, Xavija itd. slali na posudbe... Da mi netko obeca slj. 2 sezone s barem jednim trofejom, a da redovito igraju mladi (bar 4-5, Rafa, Deu, Adama, Munir...) koji bi nakon toga opet sve pokorili, objerucke bih prihvatio. Mislim da bi to trebalo biti razmisljanje navijaca... I siguran sam da Adama i Munir nebi bili puno losiji od Sancheza i Pedra, bez obzira na godine. Jedno je sigurno, trenutno su pali na 2 prava stopera (Pique/Bartra), neka dovedu 2, golmana, Montoyi bi dao sansu, o Cuadradu neznam sta da mislim, ofenzivno ima nelosu statistiku u Fiorentini... Ali najveci problem je uprava... Cim oni ne potenciraju povlacenje mladih igraca, znas da je sve otislo u 3...
Real eyes realize real lies...
14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
kexzoR kaže...

Bit će tjesno, morat će se nekog prodat il dat an posudbu. Ovako Tata nije stavljao nešto mlade igrače, ali def ih se mora rotirat jel imaju potencijala.

mislim da tello,cuenca i afellay moraju ici na ljeto,afellaya mi je jako zao jer su ga ozljede unistile,a sad kad se oporavio tata mu ne zeli pruziti sansu..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 9:32 (kexzoR).
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...
kexzoR kaže...

Zasto nebi dobio iskustva?Pa od 36 koliko vec utakmica ima u prvoj postavi ce odigrati 30...Kada bi ga posudili u neku ekipu iz prve lige tek tada nebi nista dobili...Prelazak iz juniora u seniore je najtezi za mladog igraca ali vjerujem da ce on pokzati sto zna...

Pa nije iskustvo 2. lige isto kao iskustvo primere

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
protjeran
FC Barcelona
'Mundo Deportivo' je objavio zanimljiv tekst, gdje je naveo da se Barcelona interesuje za Chelsea-ovog Edena Hazarda te da se ovaj Belgijanac prije nekih mjesec dana nudio ekipi. mundo deportivo su nase novine,ako je ovo istina i ako ga dovedemo napit ću se ko svinja od sreće,jos nam onda trebaju 2 stopera,bek je cuardado i tada ne moramo kupovati igrace 3 sezone jer ce adama,haddadi i deulofeu dobiti na iskustvu i opet cemo imati stroj od ekipe
13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
'Mundo Deportivo' je objavio zanimljiv tekst, gdje je naveo da se Barcelona interesuje za Chelsea-ovog Edena Hazarda te da se ovaj Belgijanac prije nekih mjesec dana nudio ekipi. mundo deportivo su nase novine,ako je ovo istina i ako ga dovedemo napit ću se ko svinja od sreće,jos nam onda trebaju 2 stopera,bek je cuardado i tada ne moramo kupovati igrace 3 sezone jer ce adama,haddadi i deulofeu dobiti na iskustvu i opet cemo imati stroj od ekipe

hahahahahaha :D

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma koji vražji Hazard, tip ima ego veći od ronaldovog, i ništa ne pomaže ekipi u obrambenim zadacima (što će im još jedan takav kad imaju Messija). REUS je za njega izmislio nogomet, a iste su pozicije.

A u ostalom na kojoj poziciji bi Neymar igrao, tko bi na klupu ? Hazardovo ponašanje me podsjeća na Tiagovo ponašanje, to nisu igrači za Barcu.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Prodati Alexisa i Pedra i tad bi bilo mjesta za njega.Uglavnom mislim da od toga nema nista ali bih volio to da ga dovedu...

Jos Luiza,Cuadrada i to je to...Po mogucnosti neki iskusni stoper iz La Lige i to je to.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

zasto svi prizivaju cuadrada? pa covik je krilo, bolji je alexis u obrani od njega

a za stopera bi mi zadnji izbor bija luiz

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 17:40 (rookica19).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nitko ne piše, Atletico gubi 1-0

Eto, da su pobjedili ovaj vikend, išli bi opet ka tituli.. Barcelona, naravno

12 godina
protjeran
rookica19 kaže...

zasto svi prizivaju cuadrada? pa covik je krilo, bolji je alexis u obrani od njega

a za stopera bi mi zadnji izbor bija luiz

a koga bi ti.Trenutno je situacija takva da nema nekih izbora (realnih)...Da se mene pita doveo bi nekog defanzivnijeg beka a Albu pustio da luduje prema naprijed.

Zasto ne Luiza?Kad igra na stoperu odlican je. Mangala,Laporte nisu nista puno bolji od Bartre a pogotovo Laporte koji je panicar teski,jedino sto ima to je skok.

16 godina
Još ništa nije riješeno ako AM izgubi.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real 1 izgubi, 2. odigra nerješeno, Barca pobjedi Atletico doma u zadnjem kolu.. hehe

17 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Real 1 izgubi, 2. odigra nerješeno, Barca pobjedi Atletico doma u zadnjem kolu.. hehe

A sta je s AM i nama?

Moramo sve dobit, a AM sve spuhat.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako ostane ovakav rezultat (2-0 gubi Atletico) i moja teorija odozgo, pobjeda znači protiv Atletica u zadnjem kolu, mi smo prvaci ;)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ovaj Atletico poklanja titulu Realu,kad je najvaznije oni igraju gore nego mi,igraju kao da je neki trening a ne utakmica koja odlucuje prvaka,kad su trebali da gube oni nisu gubili,a sad su bas nasli pravo vreme.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

dame i gospodo,danas real pada ko krmača u blato,pazite sto sam rekao!

16 godina
FC Barcelona

Jedan prekrasan scenario: Luis Enrique pobijedi Real, pomogne Barci osvojiti ligu i na ljeto dolazi trenirati Barcu.

Znam da je to nemoguće, ali eto, sve dok postoje i teoretske šanse... {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Al opet nakon te tekme imaju tekmu manje.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I samo je trebala pobjeda jučer, samo to, kakva šteta imali bi samo bod za Atleticom, ovako kuxac. Real će vrlo vjerovatno doć na 88 bodova kao što ima Atletico jer imaju dvije tekme manje, i još oba da pobijede predzadnje kolo bi značilo da treba u zadnjem kolu protiv Atletica igrat sa 3 momčadi, ni sluajno ić na pobjedu mada mislim i kad bi htjeli da neće pobjedit.

Što znači -Atletico prvak, osim ako Real ne kiksa, a u tom slučaju treba pobijedit Atletico i onda Barca osvaja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 19:39 (barcaINTER).
16 godina
Mitch kaže...
kexzoR kaže...

Al opet nakon te tekme imaju tekmu manje.

U ovom scenariju koji je on naveo to bi bilo nebitno, ako Real izgubi samo jednu utakmicu od preostale 4, a Barca pobijedi obje preostale, Barca je ispred.

barcaINTER kaže...

I samo je trebala pobjeda jučer, samo to, kakva šteta imali bi samo bod za Atleticom, ovako kuxac.

I da je Barca pobijedila jučer, svejedno bi morali pobijediti Atletico u zadnjoj utakmici da bi osvojili ligu, isto kao i sad. Barca je ispred Atletica ako ih pobijedi u zadnjoj utakmici.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 19:40 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da li se gledaju mođusobni omjeri ili gol razlika ? Sa Atleticom su dvaput remizirali, tako da je vjerojatno onda gol razlika.

16 godina
barcaINTER kaže...

Da li se gledaju mođusobni omjeri ili gol razlika ? Sa Atleticom su dvaput remizirali, tako da je vjerojatno onda gol razlika.

Gleda se međusobni omjer. A sa Atleticom je Barca igrala samo jednu utakmicu u ligi, završilo je neriješeno. Ako ih Barca pobijedi u zadnjem kolu, Barca je ispred zbog boljeg međusobnog omjera.

16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Međusobni ogledi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice