Domingos Alves(Danijev otac):"Nisam pricao sa sinom nakon utakmice,ali se nadam da nece pojesti jos banana na fudbalskim terenima.Siguran sam da osoba koja je to ucinila nije svjesna svog postupka,ili je zeljela privuci paznju na taj nacin.Ipak,zasadit cu plantazu banana kako bih pomogao Daniju u borbi protiv rasizma." 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bit ce da je sve do motiva kad te doma netko naguzi 4-0 a da ti imas 700 dodavanja koja nicemu ne sluze... Tika-Taka je proslost, to je procitano, kontrirano i dosadno za gledat...
Ne bih se složio da je prošlost, pročitana jest ali sada treba isti taj koncept prilagodit trenutnom stanju. Tika - taka je iznimno zahtjevan stil igre jer traži tehnički potkovane igrače i brz protok lopte. Upravo taj protok lopte je ono što Barca više nema, poprilično su usporili. Kako? Zašto ? Ne znam, godine, zasićenje ili neki drugi faktor, teško je reći.
Ono što mogu reći je da se tika - taka može prilagoditi i bunkeru. Primjer toga je utakmica Barce i Reala u jednom od kupova kralja iz Guardioline ere. Linkat ću utakmicu ako je uspijem pronaći. Barca je na Real-ov bunker reagirala vraćanjem lopte u svoj teren do stopera. Ako netko zna o kojoj je utakmici riječ neka slobodno stavi link.
Bit ce da je sve do motiva kad te doma netko naguzi 4-0 a da ti imas 700 dodavanja koja nicemu ne sluze... Tika-Taka je proslost, to je procitano, kontrirano i dosadno za gledat...
Ne bih se složio da je prošlost, pročitana jest ali sada treba isti taj koncept prilagodit trenutnom stanju. Tika - taka je iznimno zahtjevan stil igre jer traži tehnički potkovane igrače i brz protok lopte. Upravo taj protok lopte je ono što Barca više nema, poprilično su usporili. Kako? Zašto ? Ne znam, godine, zasićenje ili neki drugi faktor, teško je reći.
Ono što mogu reći je da se tika - taka može prilagoditi i bunkeru. Primjer toga je utakmica Barce i Reala u jednom od kupova kralja iz Guardioline ere. Linkat ću utakmicu ako je uspijem pronaći. Barca je na Real-ov bunker reagirala vraćanjem lopte u svoj teren do stopera. Ako netko zna o kojoj je utakmici riječ neka slobodno stavi link.
Po mom misljenju nije samo ta utakmica,pa i protiv Chelsea smo odgovorili na njihov bunker,ali tu nije imalo srece,nisu pobedili sto su bili bolji,vec samo sto su imali vise srece.
Ne znam zasto si dobio dva thumb d., ali u pravu si. Cudo je sto su se neki igraci ispromasivali.
Po mom misljenju nije samo ta utakmica,pa i protiv Chelsea smo odgovorili na njihov bunker,ali tu nije imalo srece,nisu pobedili sto su bili bolji,vec samo sto su imali vise srece.
Dap, još su u prvoj tekmi na Stamfordu trebali past, u jedno 20 minuta je bilo 3, 4 mrtve šanse.
Cuadrado has agreed personal terms with Barcelona. [Mundo Deportivo]
Odkad se govori da Alves ide htio sam Cuadrada...Moze igrati i napadaca (krilnog) i moze beka...znaci polivalentan,takve Barca najvise voli...
Real eyes realize real lies...
Barça: Pinto, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Alexis, Messi, Pedro.
Dosadno da dosadnije nemože bit.
Hvala Bogu da su nešto smisleno napravili. Ajmoo
Messi opet šalje lopte s očima
Pa kakav je ovo gol, kakvu on loptu da i to još prođe. A majku ti..
Messi majstor,neverovatan je,kakve lopte,kakav gol,a odbranu kao da nemamo.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Ma kakav Messi, gledajte Sammira kako rastura. On vam je i direktni krivac za prvi gol (osvojio slobodnjak).
Jedini koji u tom getafeu može preć igrača, stvarno me iznenađuje.
Kakva fina akcija, Fabregas uđe i namjesti gol praktički, odlično, ajmo još jedan i poslat tekmu na spavanje.
Messi danas na pragu svoje prepoznatljive igre.
Real eyes realize real lies...
Sto te vise tuku to te vise volim, fcb.
Dotuklo nas je sve ono što smo profulali, što smo bili škrti, Pedro je u par navrata samo trebao loptu gurnut i Alexis samo posremi u gol. Ona situacija s Alvesom di je profulam cijeli gol, pa kako?
Nema veze, liga je već davno izgubljena, napravit rušadu u momčadi i iz ponovo krenut.
Puko mi stream u 85. minuti, i baš sad pogledam slučajno na whoscored rezultat kad ono 2:2, ŠOKIRALO ME!!! 
Sad ste 100% ispali iz utrke u ligi od tima koji je na rubu degradiranja u segundu i koji nemože 3 dodavanja spojit.
Isto ko i cijele sezone, napad tup i bezidejan, u obrani panika teška, Messi se šeta, Pedro totalno nesposoban ( nemogu se nesposobnijeg igrača trenutno sjetit ). Eto, po tome ću pamtit ovu sezonu.
Trebalo je osvojit tri boda i nadat se kiksu reala i atletica, pogotovo zato što su potrošeni zbog LP, a ne ovako sami sebe ukopat, pa barem zbog navijača, neka ih sram bude. Kako netko nakon ovakve sezone uopće ima hrabrosti zatražit povišicu.
Ovako neka im se svi smiju, nezaslužuju niti treće mjesto. Ako ovako misle i slijedeće sezone bit će predmet sprdnje, jebo ih Lafita nesposobne.
Steta,bilo bi lijepo da smo sezonu zavrsili sa svim pobjedama do kraja pa makar ni titule ne osvojili...danas sam gledao samo 2.poluvrijeme i ono sto sam vidio da cim je Fabre usao mi smo 2.dimenzija nogometa,u 5 minuta podijelio 2-3 super lopte u 16...mislim da bi on iduce sezone morao biti standardni prvotimac,Xavi laganini na klupu...Messi je isto imao par super prodora...odradit sad ovako kako se moze,ne treba tugovati ovo je bilo ocigledno,bilo bi u redu da Tata Martino sam ponudi otkaz,da zadrzi trunku samopostovanja
dodje mi da se objesim kad vidim ovakvu igru.
Kak je ovaj panj Sammir odigro vi koji ste gledali tekmu ? Jel licilo to na ista ? :D
Kak je ovaj panj Sammir odigro vi koji ste gledali tekmu ? Jel licilo to na ista ? :D
Definitivno ga ne zovemo više panj :)
Među dva igrača koja znaju šta radit s loptom u Getafeu
dodje mi da se objesim kad vidim ovakvu igru.
Ovo je vec sad lagano sramota nadam se da se igraci srame ma da sumnjam