FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.026.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca B 3-0 Numancia (Dongou,Sandro,Adama) Odlicni su {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Howard Webb će dijeliti pravdu u revanš susretu između Atletico Madrida i Barcelone u okviru 1/4 finala Lige prvaka.

Evo po mom mišljenju još jednog problema,on dozvoljava malo grublju igru a to u potpunosti odgovara Atleticu,ali nadam se pobedi,VISCA BARCA ♥

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolje on nego Stark. Sve u svemu, moramo od prve minute napast, ako će bit igra protiv Betisa, pozdravljamo se od LP.

Najvjerojatnije, Pique će bitiu konkurenciji za finale kupa protiv Reala.

Službeno: Mateu Lahoz će djeliti pravdu u finalu Copa del Reya.

Čovjek koji je u ovoj sezoni sudio Barceloni u 3 utakmice, od kojih je Katalonski tim zabilježio 2 pobjede (protiv Malage od 0-1 i protiv Granade od 4-0), te jedan remi (protiv Atl.Madrida 0-0). Takođe treba napomenuti da je ovaj sudac veoma lak na kartonima što pokazuje podatak da je u ova tri meča pokazao 15 žutih kartona i jedan crveni.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 14:44 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Znaci penali ne ginu...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni je drago sto ce suditi Webb...on ne sudi previse one sitne prekrsaje tako da ce igra biti konstantna,nece biti stalno sjeckanje igre sto kvari tempo...a i neka se nasi malo potuku za to polufinale,a ne za svaki kontakt traziti faul,i skakati oko suca,to me malo zivcira kod njih

16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Meni je drago sto ce suditi Webb...on ne sudi previse one sitne prekrsaje tako da ce igra biti konstantna,nece biti stalno sjeckanje igre sto kvari tempo...a i neka se nasi malo potuku za to polufinale,a ne za svaki kontakt traziti faul,i skakati oko suca,to me malo zivcira kod njih

Ne mogu vjerovati da i ti zelis vidjeti barcu da igra nogomet a ne balet:)

When you are halfway up,you are always halfway down
12 godina
protjeran
FC Barcelona

U srijedu ako nepobijedimo elegantno da to odmah rjesimo nismo uopce ni zaluzili proci jer nismo nista vise pokazali od Atletica.

13 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
barcafan12 kaže...

Imaj malo poštovanja prema tom baletu jer je isti osvojio puno toga, što s klubom što s reprezentacijom, pa promisli malo prije nego gluposti opet napišeš.

14 godina
barcaINTER kaže...
carcharodon kaže...
barcafan12 kaže...

Imaj malo poštovanja prema tom baletu jer je isti osvojio puno toga, što s klubom što s reprezentacijom, pa promisli malo prije nego gluposti opet napišeš.

Nitko ne prica o baletu kao stilu igre... vec o ponasanju igraca. Promisli malo prije nego sta napises.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
carcharodon kaže...
barcafan12 kaže...

Ja postujem samo nogomet a ne trofeje koji su proizasli iz glume iznudenih nespostojecih penala crvenih itd. da se razumijemo,

Svaki posteno osvojeni trofej bez mrlje na sudenje postujem a ovi ostali(kojih na zalost ima podosta) ne, niti me zanimaju

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
carcharodon kaže...

Ja postujem samo nogomet a ne trofeje koji su proizasli iz glume iznudenih nespostojecih penala crvenih itd. da se razumijemo,

Svaki posteno osvojeni trofej bez mrlje na sudenje postujem a ovi ostali(kojih na zalost ima podosta) ne, niti me zanimaju

Sigurno si navijač reala. Samo oni znaju tako srati.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stavite ih na x-ić i problem manje.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
barcaINTER kaže...
carcharodon kaže...
barcafan12 kaže...

Nitko ne prica o baletu kao stilu igre... vec o ponasanju igraca. Promisli malo prije nego sta napises.

Ima puno gorih ponašanja od njihovog vjeruj mi ( nagovarao ih trener ili ne ).   

Btw, dosadan si ko prolijev, moraš li baš sve komentirati, da bar napišeš nešto argumentirano nego ulijećeš u ovu temu samo da bi provocirao.   Stvarno si naporan dečko.

14 godina
barcaINTER kaže...
SimeKZ kaže...
barcaINTER kaže...
carcharodon kaže...
barcafan12 kaže...

Ima puno gorih ponašanja od njihovog vjeruj mi ( nagovarao ih trener ili ne ).   

Btw, dosadan si ko prolijev, moraš li baš sve komentirati, da bar napišeš nešto argumentirano nego ulijećeš u ovu temu samo da bi provocirao.   Stvarno si naporan dečko.

Hoces mi objasniti sta je tu provokacija ? 

Sta se koji bog pjenis na svaki post koji je odgovor na to. Moj post je argumentiran na tvoj... jer si napo covjeka bez razloga ( osim psihickog poremecaja burne reakcije na svaku povredu barcelone ).

Naporan sam jer nikad nemas pametniji odgovor osim vrijedanja. Nauci se ponasanju. 

15 godina
FC Barcelona

Messi prekosutra sigurno zabija. Uvijek bude tako, vuče se po terenu veći dio utakmica, a kad guza stisne, igra ko da mu je zadnja, a tad ga ni Simeone i Mourinho niti itko ne može zaustaviti...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 21:12 (david7).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam te vrijeđao. Zaboravi.    Btw,  odi na fifa temu i komentiraj dal se i tebi isto dogadja. {#}

15 godina
FC Barcelona

Diego Torres piše i o uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka te neobičnom Mourinhovom zahtjevu da igrači Reala ne idu na pobjedu protiv Barcelone. Barcelona je prvu utakmicu dobila 2-0, a crvene kartone dobili su Pepe i Jose Mourinho. Portugalac je, prema navodima autora knjige, rekao igračima da ne idu na pobjedu, već da odigraju 0-0 kako bi mogli optužiti suce iz prvog susreta.

Znali smo da je Mou psihopat i j*beni idiot ali da je toliki idiot lol ako naravno u svemu tome ima istine a nebi me cudilo da ima s obzirom na nastupe i ponasanje Mourhina.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 21:17 (dad0r).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogu oni stavit neznam koliko igrača na Messija, on će uvijek naći način da zabije. Nadam se da će se to desiti u srijedu. Bilo bi poželjno da odigraju kao zadnjih pola sata u prvoj tekmi.

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Nisam te vrijeđao. Zaboravi.    Btw,  odi na fifa temu i komentiraj dal se i tebi isto dogadja. {#}

molin te pisi normalno, evo ja neznan vise dobijan napade kad citan tvoje postove, jedno 100000000 razmaka izmedu svake rici

@Tommy - Bas je pisano o tome na barcabalkan forumu ovih dana, u vezi tog njihovog povlacenja u zadnjim minutama utakmice, nesvjesno se povlace i to treba iskoristiti. cita sam da je tata danas na treningu izvea 4-3-3 sa iniestom u sredini, cescom na F9, messijem na desnom i neymarom na livom krilu. to bi bilo ok jer ni u prvoj utakmici atleti nisu dali barceloni da igraju kroz sredinu nego ih navlacili na krila, mozda ovako ako se messi povuce na krilo ostane vise mista u sredini, al ko zna.

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 0:33 (rookica19).
16 godina
neaktivan
“Rojiblancosi” su jučer trenirali bez dva ponajbolja igrača - Diega Coste i Arde Turana. Njih će dvojica vjerojatno propustiti sutrašnji uzvrat četvrtfinala.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
FC Barcelona
The father of Abdoul, one of the kids banned from La Masia by FIFA, has been residing in Catalunya since 1999, 5 years before the kid was born!
Abdoul's father is now demanding an apology from FIFA while remove the ban applied on his son.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imam osjećaj da bi Klopp radio čuda sa Barcelonom, njegova karizma bi probudila igrače Barce iz sna u koji često padaju u zadnje vrijeme.

16 godina

Mislim da bi Dortmund mogao napraviti iznenađenje večeras. Klop fakat čini čuda sa ovom ekipom. U ovom trenutku su dva puta bolji od reala.

Edit: 2-0. Ajmo još 1..

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 21:22 (x18x05x).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

I još nema dosta prvotimaca što je najbolje. Ajmo Borussija {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da je Borusia kompletna, rastavila bi ovog reala na djelove.   Eh, šteta za ozlijede.

16 godina
barcaINTER kaže...

Da je Borusia kompletna, rastavila bi ovog reala na djelove.   Eh, šteta za ozlijede.

Švabe se nikad ne predaju. Očito da real nije naučio lekciju iz prošle sezone.

14 godina
Tommy_123 kaže...

Vidis ovo je tuzno kad zelis da neki klub ispadne a znas da nosi bodove LIGI BBVA... 

Borussia ubila boga u ovima, samo neka trpaju kad Anceloti salje ekipu nonsalantno i onog covjekolikog majmuna od 100milja eura.

16 godina
neaktivan
Meni je svejedno tko prolazi, ali nemogu prezaliti sto Real prosle sezone nije isao na Bayern, a Barca na BVB. To bi bilo rastavljanje u jos vecem pogledu. Sada sve sto citam od RM fanboya je 7up, -.-
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Vidis ovo je tuzno kad zelis da neki klub ispadne a znas da nosi bodove LIGI BBVA... 

Borussia ubila boga u ovima, samo neka trpaju kad Anceloti salje ekipu nonsalantno i onog covjekolikog majmuna od 100milja eura.

Ma to samo malo proradi rivalitet, nije to ništa čudno, ipak smo od krvi i mesa.

Btw, mislim da će se real uozbiljiti, a i Borusia je imala sreće uprvom poluvremenu (uz lavovsku borbu). Malo ih je motivirao golman sa obranjenim penalom, malo greške realove obane, što nemora značiti da će tako biti u drugom poluvremenu. Ali.....

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prema informacijama katalonskih medija, Tata Martino je na posljednjem treningu probao sljedeći sastav: Pinto, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Neymar, Cesc i Messi. Velike su šanse da će ovako izgledati početnih 11 u sutrašnjoj utakmici protiv Atletica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 21:49 (Tommy_123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice