Nesto citam da je navodno Ter Stegenov agent potvrdio da ipak nista od transfera u Barcu,ali da imaju i drugih ponuda...ako ne dode,bit cemo u jako losem polozaju,svaka cast Pintu ali sa 38 godina mislim da on ne bi mogao izdrzati tempo da brani sve utakmice,a 2.golmana prakticni i nemamo,nadam se da ce nam ukinuti kaznu,jer je ovo bezveze da se kazni samo 1 klub,i to koji u svijetu ima mozda i najjacu akademiju,gdje mlade igrace uce kako postati covjek,a tek onda igrac,tako da te price o narusavanju razvijanja mladih igraca je smijurija...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
rekao je da ako ovako stvari ostanu da nema pomaka ni ukidanja kazne da ce potpisati za drugi klub.
Ako se rijesi sve onda ce za Barcelonu.
U tom slučaju ako bi Valdes ostao još jednu sezonu ispao bi ljudina.
U uzvratu lige prvaka protiv Barce neće nastupiti kartonirani Gabi, i to je dobro jer je odličan igrač, ali se vraća Raul Garcia. Nastup Diega Coste je pod velikim upitnikom.
Bilo bi dobro ako bi Puyol uskočio nekoliko utakmica , naravno ako može, puno bi značilo njegovo iskustvo.
netreba se briniti oko toga.Ako zeli ici u Barcelonu onda ce sacekati dok se situacija nerjesi...
Protiv Atletica ce biti po mojem misljenju jos jedna utakmica sa startovima na razini sa zutim kartonom...Za nas bi bilo bolje da sudi sudac koji je lak na kartonima jer ce smanjiti ostrinu startova igraca Atletica.
Ako prodjemo dalje jel ide izvlacenje ili ?
Predpostvljam da je izvlacenje ali svejedno pitam
je, novi ždrijeb je za polufinale.
netreba se briniti oko toga.Ako zeli ici u Barcelonu onda ce sacekati dok se situacija nerjesi...
Protiv Atletica ce biti po mojem misljenju jos jedna utakmica sa startovima na razini sa zutim kartonom...Za nas bi bilo bolje da sudi sudac koji je lak na kartonima jer ce smanjiti ostrinu startova igraca Atletica.
Ako prodjemo dalje jel ide izvlacenje ili ?
Predpostvljam da je izvlacenje ali svejedno pitam
Da fucne koji penal i da neda prismrdit barceloninom igracu. Malo remplanja i ona kamikaza Neymar pada ko kruska...
sime krivo si protumacio...zadnje utakmice bile su klaonica sa pogibeljnim startovima....
Nebudi vise dosadan.Ta tvoja iskompleksranost je vise nego zabrinjavajuca jer se oglsavas svaki put kada netko napise nesto u ovoj temi.
sime krivo si protumacio...zadnje utakmice bile su klaonica sa pogibeljnim startovima....
Nebudi vise dosadan.Ta tvoja iskompleksranost je vise nego zabrinjavajuca jer se oglsavas svaki put kada netko napise nesto u ovoj temi.
Iskompleksiranost cime ? Ne razumijem... objasni molim te... Oglasavam se samo na stvari koje me zanimaju ne na sve. Ne mozes biti iskompleksiran sa necim sta ti ne znaci nista u zivotu.
A pogibljeni startovi na toj tekmi su bili ? Pogibljeno jedino moze biti da nezgodno padne pa da iscasi zglob, jer od toliko bacanja moze shebat nesto.
ako ti nista neznaci zasto si jos u ovoj temi...
ako ti nista neznaci zasto si jos u ovoj temi...
Sta mi mora znaciti klub nesto da komentiram njegov nogomet i vase komentare :D
@Boixus, nemoj se zamarati, jednostavno ga stavi na ignore kao ja i gotovo, u svakom postu sam sebe shebe, a o njegovim argumentima neću nit raspravljat.
A sta da ti kazem,ako imas viska vremena onda...
@Boixus, nemoj se zamarati, jednostavno ga stavi na ignore kao ja i gotovo, u svakom postu sam sebe shebe, a o njegovim argumentima neću nit raspravljat.
A je ? Di sam to sam shebe shebo ?
Kazu da bi Diego Costa mogao biti spreman za uzvrat, ali ne kompletnu utakmicu.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Danas će biti održan referendum na kojem će Barcini članovi odlučiti o temeljitoj obnovi Camp Noua i izgradnji nove košarkaške dvorane.FC Barcelona je potvrdila da će ukupno 118 580 članova imati pravo glasa. 
citam da ce Barcelona vrlo tesko ponistiti odluku FIFA-e.
izvor je 24 sata ali pise da to prenose spanj0lski mediji
Ali da bar onda dode Ter Stegen inace ce bit jako velikih problema,stoper je neophodan ali bi i pregurali nekako tu jos 1 godinu,ali sa Pintom koji je prakticno jedini golman,jer ovi ostali nemaju iskustva,bi jako tesko bilo,dobar je on ali je previse nesiguran sa loptom u nogama...nadam se da ce se FIFA smilovati,onda nek kazne sve klubove i bok
ma nema nista od novog stadiona po mom misljenju...kriza,nema se za stopera i klasicnog napadaca vec 2 godine,malverzacije sa Neymarom,nepostivanje zakona sa dovodenjem dijece mladje od 18 godina....
ma nema nista od novog stadiona po mom misljenju...kriza,nema se za stopera i klasicnog napadaca vec 2 godine,malverzacije sa Neymarom,nepostivanje zakona sa dovodenjem dijece mladje od 18 godina....
Tek sad nakon ove zabrane nam slijedi agonija jer vec 2 godine obrana je smece a i napadaci su nam srednja zalost ajde Neymar tu i tamo nesto napravi inace isto nista posebno previse para i preveliki hype da istina ne igra na svojoj poziciji ali svejendo premalo daje a previse se baca po travnjaku.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Prvi put da se i ja sa tobom slažem u nečem.
Treba ga malo obnovit.
Treba ga malo obnovit.
Da, baš tako, i ja sam se začudio.
Pa kolko ja znam odlucilo se za obnovu,a ne gradnju novog...jedino sta ce se novo graditi je kosarkaska dvorana
Treba ga malo obnovit.
Da, baš tako, i ja sam se začudio.
Ipak ima nade za njega.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Pa ovaj Atletico nikako da izgubi. Nevjerojatno da im je Villareal jedan jedini put pogodio u okvir gola, čudo od obrane.
Mislim da će se prvenstvo odlučit zadnje kolo.
Leo 1-0. Gadna ova kazna što smo dobili. Napokon je neko objasnio kako spada.