FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Najbolje bi bilo da nas Real nakanta pa da se vide problemi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Počelo drugo poluvrijeme, a City već gubi 0-2 od Wigana. Igraju praktički s prvom postavom. {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
FC Barcelona

Ja bih htio da mi ispadnemo iz LP. Ako prođemo dalje, a hoćemo, dobit ćemo nekog jakog (Bayern, Real, PSG) koji će ubiti Boga u nama.

Bolje da se fokusiramo na prvenstvo i kup jer u LP nemamo šta tražit.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
FC Barcelona

Real je više pretrčao sad u ovih 10 min, nego Barca jučer u cijeloj tekmi... s obzirom kak su krenuli mi idemo na -4

evo i gola CR-a 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 19:13 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

Ja bih htio da mi ispadnemo iz LP. Ako prođemo dalje, a hoćemo, dobit ćemo nekog jakog (Bayern, Real, PSG) koji će ubiti Boga u nama.

Bolje da se fokusiramo na prvenstvo i kup jer u LP nemamo šta tražit.

Ti si prso.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

-4 je mala razlika da mi igramo dobro,ali sa ovakvom igrom gotovo nedostizno,ali sta je tu je BARCA  ♥

13 godina
FC Barcelona

Vidjet ćete. Sad kad dobijemo City i prođemo dalje onda će svi biti zadovoljni i misliti da osvajamo triple krunu. A onda će opet doći neki "mali" klub koji će nas "iznenaditi".  Još i protiv ovakvog moćnog Reala igramo u gostima.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Vidjet ćete. Sad kad dobijemo City i prođemo dalje onda će svi biti zadovoljni i misliti da osvajamo triple krunu. A onda će opet doći neki "mali" klub koji će nas "iznenaditi".  Još i protiv ovakvog moćnog Reala igramo u gostima.

Ako prodemo City,to ce biti zahvaljuci dobrom rezultatu iz 1.tekme,da je ostalo 0-0 ili 0-1 za nas,ko zna,sa ovakvom igrom prolaz bi bio veliko pitanje,a i u srijedu ce bit grda tekma,nije City bez sansi,pored ovakve obrane i igre...a prvenstvo je po meni gotovo,nema sanse da mi dobijemo Real na Santiagu,pa da docekamo jos jedan kiks Reala,a da mi sve dobijemo,jednostavno ja vise nemam vjere u ovu ekipu sto se tice vecih rezultata ove sezone,na ljeto kad vidim kakve ce promjene napraviti,pa cemo pricati,za sada ovo izgleda jako lose

16 godina
Nema euforije poslije jedne pobjede.
Zarada klikanjem http://bettingev.wix.com/neobuxiprobux
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Imao slobodnog vremena pa napravio video o mogucim pojacanjima Barce sa malim objasnjenjem

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo bi dobro dovest nekoga za poziciju beka, Montoya je očajan, a drugog riješenja nema. Kolko sam vidio, Alves odlazi ovu ili slijedeću sezonu.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ovo bi mogao biti buduci bek Barce

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da znam, već je bilo priče da ga se dovede ali ništa konkretno.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

ovo bi mogao biti buduci bek Barce

Ovako na prvu izgleda odlicno,ne bih imao nista protiv da ga se dovede...nedavno sam bas gledo tekmu Fiorentnia i jos neko i ovaj igrac je zabio golcinu,ima opasan udarac

EDIT:evo naso sam,protiv Udinesea je bilo:

svakako naci zamjenu za Alvesa,mislim da Montoya nije pravi nasljednik,nije nista napravio kad dobije priliku,traljav je previse

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 22:57 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Picaso, drži se :(

Iniesta: (Facebook) : ''Dobra Večer. U ime Anne, mene i moje obitelji ne možemo zahvaliti svima na podršci i ljubavi koju ste nam iskazali zadnjih par dana. Moja obitelj i ja smo vam zahvalni na svim znacima podrške. Ovo je veoma teško vrijeme i hvala vam što poštujete našu privatnost. Zagrljaj Svima.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Faus : Napravit cemo velike investicije u pojacanja 

http://www.mundodeportivo.com/20140309/fc-barcelona/faus-haremos-grandes-inversiones-en-fichajes-este-ano_54402940743.html

Alexis Sanchez :

"Zakasnio sam jer sam se zadržao u teretani. Ja se ispričavam."

"Protiv Valladolida je bila čudna igra, izgubili smo i moramo okrenuti novu stranicu. Za žaljenje nema vremena, u srijedu je vrlo važna utakmica."

"Htio bih dijeliti svlačionicu s Vidalom. Dat ću mu potporu, jer ga poznajem, i vidjet ćemo što će odlučiti."

Vidjet cu sto ce odluciti???

Cini se da ga Barcelona opasno vreba i zeli kupiti.

Ja ga iskreno nebih htio vidjeti u Barceloni jer mi se nekako neuklapa.

Vise bih volio vidjeti Gundogana.Vidalova cijena je 45 000 000 eura sto mi je previse za njega.

Za te novce mogu vratiti Yayu Tourea iako nije bas mlad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 21:24 (Boixus Nois PS).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nekad je u Barceloni igrao veliki stoper, stoper koji je bio strah i trepet za svakog protivničkog igrača ! Nekad je igrao ali više ne, i samo se nadam da će se jednog dana vratiti. Boli me kad ga gledam ovakvog kao sad, kad ga svak kritizira počevši od mene iako ga obožavam i nikad ga nebi nikome dao. Samo želim natrag tog "starog" stopera nekad najboljeg od najboljih ! Napravio si dovoljno kroz ovih 5-6 godina za svoj klub i svoje navijače ali nađi ponovno tog "starog" Pique-a u sebi jer si sad potrebniji nego ikad dosad ! Želimo natrag VELIKOG GERARDA PIQUE-A !! #WeWantTheOldGerardPiqueBACK

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 9:51 (Bruno_K!ng).
17 godina

nije lako igrat na vrhunskoj razini kad svako malo skace po shakiri...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Faus : Napravit cemo velike investicije u pojacanja 

http://www.mundodeportivo.com/20140309/fc-barcelona/faus-haremos-grandes-inversiones-en-fichajes-este-ano_54402940743.html

Alexis Sanchez :

"Zakasnio sam jer sam se zadržao u teretani. Ja se ispričavam."

"Protiv Valladolida je bila čudna igra, izgubili smo i moramo okrenuti novu stranicu. Za žaljenje nema vremena, u srijedu je vrlo važna utakmica."

"Htio bih dijeliti svlačionicu s Vidalom. Dat ću mu potporu, jer ga poznajem, i vidjet ćemo što će odlučiti."

Vidjet cu sto ce odluciti???

Cini se da ga Barcelona opasno vreba i zeli kupiti.

Ja ga iskreno nebih htio vidjeti u Barceloni jer mi se nekako neuklapa.

Vise bih volio vidjeti Gundogana.Vidalova cijena je 45 000 000 eura sto mi je previse za njega.

Za te novce mogu vratiti Yayu Tourea iako nije bas mlad.

Vidal je baš ono što nam treba, neznam koliko pratiš njegove igre, ali on je dobar i napadački i defanzivno baš igrač kakvog nemamo. Gundogan je vrlo sličan igrač Vidalu u pogledu napada, možda nešto više nastrojen razigravanju ekipe, ali takvih igrača imamo dovoljno(Iniesta, Fabregas, Xavi pa i Messi) dok nam fale "radilice" tipa Vidal i koliko god da košta treba ga kupiti. Yaya Toure u Barci nakon što je otišao je vrlo nestvarno da se vrati i nepotrebno jer ono što on igra u Man Cityu, nije ono što se od njega traži u Barci, a tu imamo Busqetsa koji odgovara stilu igre baš po svemu.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Tko bi joj odolio kad je sex bomba? {#}

17 godina
QuidZz kaže...
Obi Wan kaže...

ma sve je to jasno, zena je avion, ali ti si profesionalac.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
QuidZz kaže...
Obi Wan kaže...

ma sve je to jasno, zena je avion, ali ti si profesionalac.

I oni su ljudi od krvi i mesa, ti bi ostao ravnodusan kad bi Shakira prosetala ispred tebe doma u toplessu? {#}

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Imao slobodnog vremena pa napravio video o mogucim pojacanjima Barce sa malim objasnjenjem

Ovo je zesca glupost od videa... nemoj se ljutit.

Zamjena za desno beka Zuniga ili Cuadrado... o cem pricas ti, cuadrado je desna poluspica. Zuniga vecinom igra lijevo u Napoliu a igrac od 28 godina nije za Barcu. 

Od stopera jedini je izgledan Mangala jer da ovu dvojicu puste su ludi. 

Aguero, Van Persie ili Muller ?! Muller standardan prvotimac, Van Persie tek je presao u UTD.... Mozda Aguero, ali sumnjam da mu mogu placu dat kakvu treba.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dortmundov igrač Mats Hummels (25), jedan je od Barcini prioriteta na poziciji štopera , a njegovi prijatelji kažu da bi on bio oduševljen, i da ne bi imao ništa protiv toga da se pridruži na ljeto timu kao što je Barcelona.

11 godina
neaktivan

Kad se sjetim samo onog el clasica 2-6, čovjek nije izgubio niti jedan duel i još je zabio gol...Pique je stvarno bio zvijer.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 17:40 (Dante05).
14 godina
neaktivan
Dante05 kaže...

Kad se sjetim samo onog el clasica 2-6, čovjek nije izgubio niti jedan duel i još je zabio gol...Pique je stvarno bio zvijer.

On je sad mali tigar (znaci nije veliki hehe) kad su takve bitne utakmice, al kad su neke prvenstvene koje moraju dobit s pol snage on uopće nema volje..

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

On je sad mali tigar (znaci nije veliki hehe) kad su takve bitne utakmice, al kad su neke prvenstvene koje moraju dobit s pol snage on uopće nema volje..

Kao i vecina momcadi...mislim da ni ne treba previse kriviti Martina,po meni vise su igraci krivi sto igraju nonsalantno,tako se i ponasaju,svaki trening se vise za*ebavaju nego sto treniraju,ok dobra je atmosfera i sve je to lijepo za vidjet,ali pred vazne utakmice treba se tako i ponasati,dok ne vrate onu svoju volju,zar za igrom,mislim da ni pojacanja nece bas previse pomoci...a Hummelsa bi volio vidjet,kolko god neki se*u da zna kiksat,pa na kraju svaki stoper kiksa ponekad,al ono kako on igra je bas nesto sto nam treba,cvrst u duelu,u skoku,ima dobre duge lopte,mozda jest sporiji,ali nadoknaduje to dobrim citanjem igre i postavljanjem,svakako bi bio veliko pojacanje,isto kao i Luiz...svako malo procitam neko ime koje se spominje kao moguci igrac Barce,ali su to sve neki nepoznati igraci,i mislim da takvi nisu jos dorasli,treba nam neko dokazan,kad se sjetim onog Cygrinskog il kak se zove,bio kao neki stoper,a odigro 5 utakmica,i bio prodan

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 19:28 (barcafan12).
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Zamjena za desno beka Zuniga ili Cuadrado... o cem pricas ti, cuadrado je desna poluspica. Zuniga vecinom igra lijevo u Napoliu a igrac od 28 godina nije za Barcu. 

Aguero, Van Persie ili Muller ?! Muller standardan prvotimac, Van Persie tek je presao u UTD.... Mozda Aguero, ali sumnjam da mu mogu placu dat kakvu treba.

Kralju da citas iti malo spanjolske novine kao sto su As,Sport.es,Mundo Deportivo itd.

Nisam ih ja izmisljao nek su ta imena skoro svaki dan spominjana na dorticnim portalima.

Po tebi vjerovatno treba dovesti Lahma za beka,Thiaga Silvu za stopera...

A sto se toga tice da je on desna poluspica...Lijepo si me nasmijao

1.Ta pozicija nepostoji

2.Fiorentina igra 3-5-2 a on je u srednjoj 5 desno sto znaci da igra cijelu stranu gore i dole.

Vidim da bas nepratis Luiza...Znao bi da ovjek teska rezerva a kad aigra igra zadnjeg veznog...

Matts Hummels...Pogledaj malo na sport.es danas pa ces vidjeti...

13 godina
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kralju da citas iti malo spanjolske novine kao sto su As,Sport.es,Mundo Deportivo itd.

Nisam ih ja izmisljao nek su ta imena skoro svaki dan spominjana na dorticnim portalima.

Po tebi vjerovatno treba dovesti Lahma za beka,Thiaga Silvu za stopera...

A sto se toga tice da je on desna poluspica...Lijepo si me nasmijao

1.Ta pozicija nepostoji

2.Fiorentina igra 3-5-2 a on je u srednjoj 5 desno sto znaci da igra cijelu stranu gore i dole.

Vidim da bas nepratis Luiza...Znao bi da ovjek teska rezerva a kad aigra igra zadnjeg veznog...

Matts Hummels...Pogledaj malo na sport.es danas pa ces vidjeti...

Pisu novine dosta toga a nist nije tocno... 

Da znas nogomet osim sta znas da je Barcelona nogometni klub znao bi da postoji pozicija desna poluspica... ali neda mi se u rasprave s nekim ko ocito ne razumije igru koja se naziva nogomet.

Fiorentina igra 3-5-2, ali sa razlogom postoji defanzivni vezni da pokrije rupe lijevo i desno koje postoji zbog neigranja bekova. 
Luiz je teska rezerva, ok... sta ce ti onda igrac koji sezonu i pol provede na klupi ?  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cuadrado je ofenzivni igrač,  desno krilo orijentirano prema napadu, i nema baš neke obrambene sposobnosti, pa zato neznam odkud ti ideja da on može igrati na Alvesovoj poziciji, osim ako ne promijene formaciju. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice