usporedba 2 igrača? Kao da nikad nisi vidio takvo nešto dosad.
Jbt pa ti si 00-24 u ovoj temi 
Svi znamo da nije to poanta nego "naš mali messi ja najbolji, a ne ovaj sebični i umišljeni ronaldo".
Svi znamo da nije to poanta nego "naš mali messi ja najbolji, a ne ovaj sebični i umišljeni ronaldo".
to piše gdje? prosvijetli nas.
i što tebe boli ona stavr koliko netko provodi vremena u ovoj temi? stari moj ti si opčinjen Barcom i ljudima iz ove teme.
Ti više voliš Barcu nego svoj Real. Pa daj idi u svoju temu i tamo komentiraj, šta te briga šta mi pišemo čovječe. Šta sve nećeš čut na ovom Bugu 
Thiago je u interviewu za El Pais rekao ovo:
"I don't owe Barça anything anymore. I would have left them for any team, just so I would no longer be warming the bench."
Koje nezahvalno govno. Znači ne duguješ ništa Barci, klubu koji te je napravio igračem kakav jesi danas. Za minutažu se može "zahvaliti" jedino treneru, ali ovako pričati o klubu koji te je stvorio, to je stvarno sramota. S ovim je popljuvao i sve trenere koji su s njime radili u La Masiji od kad je bio dijete praktički.
Ne želim ga nikada vidjeti u dresu Barce, nek propadne u Bayernu što se mene tiče.
Govno umišljeno, takvu bi mu šljagu stisnuo, pa kak im obraza uopće to reći? Tako je, neka propadne.
Govno umisljeno jer je neizmjeran talent i nije mu se dalo igrati ? Zato siluje u Bayernu svaki put kad ude...
Thiago je u interviewu za El Pais rekao ovo:
"I don't owe Barça anything anymore. I would have left them for any team, just so I would no longer be warming the bench."
Koje nezahvalno govno. Znači ne duguješ ništa Barci, klubu koji te je napravio igračem kakav jesi danas. Za minutažu se može "zahvaliti" jedino treneru, ali ovako pričati o klubu koji te je stvorio, to je stvarno sramota. S ovim je popljuvao i sve trenere koji su s njime radili u La Masiji od kad je bio dijete praktički.
Ne želim ga nikada vidjeti u dresu Barce, nek propadne u Bayernu što se mene tiče.
Govno umišljeno, takvu bi mu šljagu stisnuo, pa kak im obraza uopće to reći? Tako je, neka propadne.
Govno umisljeno jer je neizmjeran talent i nije mu se dalo igrati ? Zato siluje u Bayernu svaki put kad ude...
Čuj istina je to da mu Tito nije davao šansi. Ali ne možeš izjaviti kako ništa ne duguješ klubu koji ti je omogućio sve od malih nogu i stvorio te takvim igračem kakav si danas. Dakle jest, umišljen je, i nije mu ovo prva ovakva izjava.
A to da je odličan igrač, to nitko ne spori.
Kako mi je zao Inieste...Sigurno ce ostaviti traga na njemu ali se nadam da ce se vratiti jos jaci kao u finalu protib nizozemskr...
Baš mi je žao Inieste. 
A nemojte citirati ove debilne postove, taman sam ga blokirao. 
Što je s Iniestom? Vidim da ne igra zbog osobnih razloga, šta je bilo na kraju?
EDIT:
Našao.. U hebem ti, nije lako :/
Koje sranje sa Iniestom, čovjek se nikad ne oporavi od toga...
Zarada klikanjem http://bettingev.wix.com/neobuxiprobux
Barca: Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Adriano,Xavi,Busquets,Fabregas,Pedro,Messi,Neymar
Visca BARCA !
10 *ebenih odbijanaca, pa nemogu vjerovat, suđeno je da primimo gol svaku tekmu.
Kakva igra, takav i rezultat.... 
Ovo je teža katastrofa, nije mi jasno koja im je *icka materina, igraju kao da vode 5-0 a ne guve 1-0. Čovječe Božji, pa izgubit ćemo prvenstvo ako će nastavit ovako igrati.
Ma nek lepo kazu necemo da se borimo za titulu u LA LIGI,bilo bi lakse,nego ovo setkanje po terenu...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Po svemu sudeci,bit ce ovo jos jedna sezona za zaborav...na ljeto prodati 4-5 igraca,isto toliko kupiti,promjeniti taktiku,ovo je bezveze s ovim dugim loptama...prvenstvo tesko da cemo dobiti,ako sad izgubimo to je to,Real doma nece propustit sansu da rijesi prvenstvo...ovoliku nezaiteresiranost i (ne)volju za igranjem nisam vidio odavno,zalosno na sta su spali ovi igraci
Ne se*ite, ono što se desilo Iniesti nije ostavilo traga samo na njemu već moralno na cijeloj ekipi, uzmite to u obzir
Normalno.
To im nije nikakav razlog,pa nisu dosli na skolsko igrat pa nekom umrla kcer pa su svi u kur*u,oni su profesionalci i takve stvari moraju ostaviti van terena...svakome je zao i tesko to sto se desilo,ali oni ovako igraju vecinom sezone,zadnje vrijeme se sa svakime muce,tako da me ni ne cudi ovakav rezultat...
pep vrati se,ovi su raz*ebali sve sto se dalo raz*ebat...sramota je da najjaca ekipa na svijetu gubi od nekog valjadolida,bilbaa kojeg je slaven belupo dobio,valencije koja nije ono sto je bila prije 4,5 godina..
i da,ako budu ovako igrali protiv cityja i reala necemo dobiti 5 komada,dobit cemo 10!
Zasluzena pobeda Valladolida,titula je izgubljena,ne smeju se ovako igrat' vazni mecevi.Ne znaju da krenu ka golu,pustio sam Bayern 1:1 moze se reci dobar rezultat s' obzirom na stanje na tabeli,i na kraju 6:1 jedna prosecna utakmica,a mi poslednjem timu na tabeli ne mozemo stvorit 2-3 sanse,onda i ne zasluzujemo nista vise od ovog.
Sramota, jad i bijeda. Ništa drugo, samo me zanima šta će Martino sada reći.
M nek ide sve u k*rac.Pa ne mogu vjerovati.
Prvenstvo gotovo,na Santiago im je bolje da ni ne idu,kolko je ova momcad opala to je strasno,Tata prica o nekakvom tempiranju forme,a sto je prvenstvo islo dalje oni sve losiji...pitanje je hocemo mi i City proci,a kamoli da kasnije naletimo na Bayern,Real ili nekoga...onih 0-7 bi zlatno bilo kako mi sada izgledamo...na ljeto prodati Alvesa,Tella,Montoyu,S.Roberta,Mascherana...kupiti 5-6 igraca,promjeniti igru od temelja,ovo je smijesno,opet nemamo rjesenja za bunkera i to je to...
Prvenstvo je gotovo, ali pustimo sad prvenstvo, sramota je ova igra i neznam dokle će tako bit. Najvjerojatnije je da je Barca ipak prevelik zalogaj za Tatu, izgleda da je tako..... Nek se lijepo vrati natrag i trenira južnoamerikance a nama treba ozbiljan trener da ovo rasulo vrati natrag u život.