Ovi svi obuli krive kopačke. Ne razumijem, počnu odlično prvih 15 minuta, a onda počneamo dugim loptama. Pa to nije način na koji Barca treba igrati, nije mi to jasno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je ovo sasvim solidno. Smeta mi samo sto golovi ne padaju iz izglednih sansi. Krivi igrac na pravom mjestu.
Ovaj fabregas je totalno nesposoban igrač, odigrao je 3-4 utakmice solidne od kad je došao i to je to, sve ostalo za zaborav ili katastrofa. Već kad večeras ne ide onaj njihov pritisak, trebale bi kontre frcati sa svih strana, ali oni čak ni to nisu u stanju odigrati. Nije mi jasno kako ne mogu kontru kvalitetnu povući već kad Bilbao ne igra bunker, nego igra dosta napadački.
Mislim da Barca nema dovoljno dobre zamjene za prvu postavu. Naravno to se ne vidi protiv slabijih momčadi, ali da igraju protiv npr. Bayerna, osjetio bi se više izostanak nekog od glavnih igrača.
Uglavnom mislim da barca mora iduće godine u shopping ako ne želi izgubiti utrku za najboljim klubovima.
Ne govorim konkretno za ovu utakmicu, nego inače..
Neymar dobro igra,ali losa realizacija...
i ovo nije crveni karton? do Bog da više nikad ne sudi ovo govno šugavo.
3:0 
Važno da je Neymar za onaj faul žuti dobio, šugavac sudački.
Sad mogu da se slikaju...1:0
Real igra sve bolje, mi sve gore! 
Nemamo šta tražit u LP s ovakvom igrom.
Tata je puno toga promjenio dolaskom što mi se ne sviđa.
B-A-R-C-A
Tata je malo previše umislio, ovo više nije Barcelona kakva jer bila, igraju na duge lopte.
neka neka, dobro je tako
no Messi
no fun
no goals.
od Ajaxa se nije nista promjenilo, potpuno isti igraci osim Busija i ista igra. Pa moga je vidjeti da ovako ne moze. Sve je bezidejno
ANTIMADRISTA daj prestani sa tim svaki put su krive duge lopte.ovakav nogomet vise ne prolazi.imali smo primiti minimalno 3 gola i dok igramo sa glumcima i pickama od igraca nece vise nikada biti on sto smo bili.A vi se tjesite sa statistikama
tko god kaze da Barcelona nemoze bez Messija je teski kompleksas jer je ovo jad i bjeda
ANTIMADRISTA daj prestani sa tim svaki put su krive duge lopte.ovakav nogomet vise ne prolazi.imali smo primiti minimalno 3 gola i dok igramo sa glumcima i pickama od igraca nece vise nikada biti on sto smo bili.A vi se tjesite sa statistikama
tko god kaze da Barcelona nemoze bez Messija je teski kompleksas jer je ovo jad i bjeda
normalno da su krive druge lopte. kakva to igra ne prolazi? pa kakvu mi to igru igramo trenutno, jeli ovo tiki-taka?
pa nismo imali loptu u nogama zadnjih 20 minuta čovječe.
B-A-R-C-A
ovo je obicno napucavanje lopte pa ako je stigne neko stigne ako ne pokusaj ponovo. Ovoliko izgubljenih lopti je nedopustivo. Pa sjetite se ne tako davno nisu mogli vidjeti lopte cijelu utakmicu a sad nas pritiscu cijelu utakmicu. 2 udarca smo imali u okvir gola! Bilo je pitanje vremena kad cemo primit i neka smo primili mozda se nesto promjeni, ako nista nek makne glupog Fabregasa sa pozicije koju nezna igrat!
ovo je obicno napucavanje lopte pa ako je stigne neko stigne ako ne pokusaj ponovo. Ovoliko izgubljenih lopti je nedopustivo. Pa sjetite se ne tako davno nisu mogli vidjeti lopte cijelu utakmicu a sad nas pritiscu cijelu utakmicu. 2 udarca smo imali u okvir gola! Bilo je pitanje vremena kad cemo primit i neka smo primili mozda se nesto promjeni, ako nista nek makne glupog Fabregasa sa pozicije koju nezna igrat!
upravo to, pa Barca praktički zadnjih 20 minuta nije imala loptu u nogama, da mi je to netko rekao prije par mjeseci, pa tko bi u to vjerovao? Tata je malo previše zabrijao...
Pokusavamo igrati ali oni to vise nemogu...nemaju srce kao sto oma onaj togero iz Atheltica pa taj covjek je uklizo 10 puta i sam izmedju njih 5 osvoji loptu....Mascherano je toliko los da bih mu dao papire poslije utakmice...neymar sa ovakvim glumatanjem sramoti Barcelonu...Montoya zeli da napsuti klub i postavlja neke uvjete Muniain ga svaki put prosao.Busqets jedini igra dobro.Iniesta slozio nam par kontri.Xavi dodaj do sebe nasjigurnije.Alexis nit smrdi nit mirise...lijep pokusaj loba ali je promasio stadion.Fabregas neigra uopce...Adriano prosjecno nista posebno.Pinto nas spasio.
Ovo je moj komentar za svakog od njih
upravo to, pa Barca praktički zadnjih 20 minuta nije imala loptu u nogama, da mi je to netko rekao prije par mjeseci, pa tko bi u to vjerovao? Tata je malo previše zabrijao...
Nije kriv samo on Barca lose igra vec dvije sezone htijeli to prinzati ili ne ,oslanjamo se na par igraca dok par mladih i talentiranih sijedi na klupi.. za obranu neznam koju bi rijeci iskoristio koliko je jadna i tako vec 2 godine i sve pet nikoga to ne brine neki tu na forumu stalno velicaju Puyola ali koji k on moze sa svojih skoro 36 godina i 100 ozlijeda vise je ozlijeden nego sta igra u zadnje dvije godine..
Ma nema tu zedji za pobjedom. A i kritiziram Nejmara i Sancheza. Mozda imaju krive instrukcije sto trebaju radit
Mislim da je vrijeme da se zahvalimo treneru i nađemo drugog.
Jer ako on ne može ima tko hoće i može.
Mislim da je vrijeme da se zahvalimo treneru i nađemo drugog.
Jer ako on ne može ima tko hoće i može.
lol, necu uopce pisati koliko ste djetinjasti i razmazeni.
Ma ajde sad krivite Tatu,a kad su se redjale pobede,tad nista,oni nisu masine,igra je ocajna,zasluzeno smo izgubili,nije to to bez Messija,steta,sad mozemo izgubiti prvo mesto,ali sta je tu je,nadam se boljoj igri protiv Celtica,VISCA BARCA ♥
Zalosno na sto je ova ekipa spala,tj.sama igra...to ne lici ni na sta...ali jedna velika cinjenica je da smo mi bez Messija prosjecna ekipa,nitko nije u stanju rijesiti utakmicu,ocekivao sam od Neymara vise,igra on ok i sve,ali realizacija mu je ocajna,preslab je u duelima...Alexis mi je jedini za pohvalu,nije odigrao nista posebno ali se trudio,jedini koji zna ledima okrenut sacuvati loptu,ili napraviti prijenos,Neymar nije to u stanju,a o Fabregasu da ne pricam,neznam koji vise qrac glume s tim Fabregasom u spici,pa nista ne napravi u 90 minuta....Tata je po meni najveci krivac sa svojim odabirom igraca,a i samu igru je upropastio dosta...mozemo se samo nadati da drzimo to 1.mjesto u prvenstvu dok se Messi ne vrati,inace nema kruha od ovoga