FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

najgore poluvrijeme u zadnjih nekoliko godina vjerojatno. Meni izgleda kao da nemaju volje za igrom uopće. Nije mi jasno kako ekipa koja ima Xavija i Iniestu preskače sredinu, ne kombiniraju uopće.

Tata je nešto odlučio mijenjati kad je došao i neke promjene su bile dobre, ali što je previše, previše je. Barca večeras izgleda ko neki engleski nižerazredni klub po igri, totalno odustali od svoje filozofije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igra ocajna,a obrana izgleda kao neka skupina trecerazrednih igraca,pa neznam sta im je,toliko netocnih dodavanja i nesigurnosti...ako ovako nastave mogli bi proc ko i Ajax kod nas na Camp Nou...ukratko nitko vrijedan spomena,negledljivo totalno

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

od 11 igrača ama baš ni za jednog nebi mogo rec da je odigrao loše, svi su bili Katastrofa!
Montoya, Puyol, Song se ističu, a odma ide i Pique...ma svi, sve bi ih mogo nabrojat. jako loše svaka čast Ajaxu, zasluženo! 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
Re: FC Barcelona
sylar79 kaže...
antimadridista kaže...

Bartra je za Piquea i Mascherana u ovom trenutku izmislio nogomet.

Hm. Zar nisi ti tvrdio da smo primili samo 10 golova u 20 i kusur utakmica?

Po tebi nam je obrana dobra.

ja sam samo bio stavio statistiku. AKo sam negdje pogriješio, ispričavam se. Al imislim da sam naveo činjenice.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma to je zbog Valdeza, ne odbrane. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ma to je zbog Valdeza, ne odbrane. {#}

Suci su nas pokrali, a i fali nam Messi :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja samo čekam iduću utakmicu reala da vidim kako će pique iskusno operirati po twitteru i komentirati njihovo suđenje {#}

je**m ga u usta

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Realno sa ovakvom obranom nemamo sta traziti u LP,pa svaka jaca ekipa ce nas unistavati,imamo srece sto je danas tu Ajax pa je samo 2 komada uvalio,ruku na srce,jest da nam fali 4-5 bitnih igraca,ali bez podcijenjivanja i sa ovakvom ekipom bi trebali bez nekih velikih problema dobiti Ajax

13 godina
neaktivan
sylar79 kaže...
antimadridista kaže...

Bartra je za Piquea i Mascherana u ovom trenutku izmislio nogomet.

Hm. Zar nisi ti tvrdio da smo primili samo 10 golova u 20 i kusur utakmica?

Po tebi nam je obrana dobra.

A po ovom što ja vidim moj deda bio bio bolji obrambeni do Mascherana i Piquea.

Ovu ćemo vjerovatno izgubit. I neka. Možda onaj pavijan Rosell progleda i kupi obrambenog jer Bayern bi nam danas zabio 5 komada u prvom poluvremenu.

Ligu prvaka možemo zaboravit sa ovakvim retardatima u obrani.

La ligu vjerovatno osvajamo jer su svi drugi osim Reala i Atletica toliko lošiji da ćemo dobivat na individualnu kvaliteu.

Potjerat Pedra iz barce jer je lik beskoristan i tragikomičan.

Slažem se.   Ma koga će rosell kupit ?  Nema većeg škrtca od njega.  Istina je da nisu motivirani i da su sigurni za prolaz ali ovakav pristup u večerašnjoj utakmici je u najmanju ruku bezobrazan. Barem zbog navijača, neka ih bude sram.  A onaj fabregas je totalna panjina od igrača, skupa sa songom i onim beskorisnim pedrom. Pedro je totalno limitiran igrač i neznam u kojem bi jačem klubu uopće mogao igrati. Pamtim njegovu jednu jedinu solidnu sezonu i to je sve, ostalo je katastrofa. Trkom zadovoljava ali brate mili ako se ne stvori čista šansa za gol on nije u stanju ništa napraviti.   Daj bože da u nastavku postigne 3 gola ali ne vjerujem.  

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar odlicno prati igru,2:1 :) Sad ce biti malo lakse {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad sam ja govorio da Rosell odrijesi kesu i dovede par kvalitetnih pojacanja popljuvali ste me. {#}
Istina je da smo prije par godina s istim igracima osvojili LP i par puta bili u polu/cetvrt finalu al jednostano neki igraci imaju godina i nemogu vise trcati i igrati kao nekada. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 21:54 (QuidZz).
13 godina
neaktivan

To mi se kod tebe sviđa. Realan si i vidiš svojim očima kad nešto ne valaj i to kažeš.

a ne ko mnogi samo veličaš Messija, Barcu, La Massiju i lupaš minuse svakom tko se usudi reći nešto osim toga.

Imaš moje poštovanje . Svaka čast.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lopta Inieste, samo da je Neymar malo ne sebičniji.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ja bi ovom Pique glavu otkinio jer on je vise zaokupljen twiterom i drugima sr*njima...dosadna igra kao u dane Vilanove
uvijek iste kombinacije znam napamet sto ce napraviti 
Evo je jedne mlade nade Patric igra lijevog beka i usao je umjesto puyola 
neymar 0/15 driblinga 

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 22:13 (Fabregas4).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvi poraz,zasluzeno,ocajna igra...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

45 min. igraca vise,a ne napraviti neki posteni pritisak,zalosno...ista igra kao kod Vilanove,predvidivo,dosadno...zasluzena pobjeda Ajaxa

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 22:42 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

mnogo mi je drago zbog Ajaxa{#}

16 godina
protjeran
hitmanovich kaže...

mnogo mi je drago zbog Ajaxa{#}

I njihovi navijača. Zaslužili su.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

da neymar nije bio sebican bila bi druga prica. Da je na drugoj strani bio Messi a ne Pedro nebi glumio nesto sa lobovima, nebi smio pored Messija :)

16 godina
FC Barcelona

najlošija utakmica sezone. Drugo poluvrijeme nešto bolje iako i dalje dosta loše. Ali za prvo poluvrijeme mi stvarno nije jasno što su željeli postići onim preskakanjem igre. Neymar mora popraviti realizaciju, zaslužena pobjeda Ajaxa.

btw. maloprije vidim užasnu sliku, jedan navijač Ajaxa je pao sa velike visine kod proslave pogotka, užasno je izgledalo. Nadam se da će preživiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 22:43 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

da neymar nije bio sebican bila bi druga prica. Da je na drugoj strani bio Messi a ne Pedro nebi glumio nesto sa lobovima, nebi smio pored Messija :)

Pa sta sad,decko je pokusao,bolje i to nego stalno dodavati u sredinu,svaki igrac bi onako reagirao,imao je 1v1 s golmanom...

16 godina
FC Barcelona

hebiga sad, bilo je situacija u ovoj sezoni kad je Neymar odabrao dodavanje u ovakvim čistim šansama pa je protivnik presjekao, onda se pljuvalo po Neymaru. Sad opet ispada on kriv. Bio je u čistoj šansi, nažalost nije pogodio. To je jedina stvar koju mora malo popraviti, fali mu realizacija.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Lazna devetka.....samo Messi moze igrati tu poziciju...kupiti jacksona martineza,cardoza,samarasa ili nekog jakog napadaca... 

Protjerati piqeua i kupiti Luiz

Nemoze se ovako u Lp igrati...ovo je sramota

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel ima ko kakvu snimku ili sliku za penal,nesto gledam po fejsu i svi spominju da je van 16?

16 godina
FC Barcelona

preminuo je navijač Ajaxa koji je pao sa tribine kod proslave gola. Počivao u miru {#}

16 godina
protjeran

Nevjerovatno da se to desilo. Kakva je to sigurnost na tim stadionima kad ti navijači ginu.

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

preminuo je navijač Ajaxa koji je pao sa tribine kod proslave gola. Počivao u miru {#}

strašno {#}

14 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Nevjerovatno da se to desilo. Kakva je to sigurnost na tim stadionima kad ti navijači ginu.

Ha gle, zao mi je covjeka no vjerojatno se penjao da proslavi gol, da je sjedio na mjestu nista mu nebi bilo. Sam si je kriv. Steta mladog zivota. R.I.P. {#}

15 godina
FC Barcelona

Koliko god se mi međusobno svađavali, prepucavali i tvrdili da onaj drugi nije u pravu, sve pada u vodu kada vidiš i/ili doživiš ovakvo nešto, strašno za poqizditi {#} !

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma kakav puyol, svaka cast ima 30 i kusur godina i on je za danasnji nogomet star kao isusov magarac, sjetite se kako ga je di maria rastegao kao devu, nek ide u penziju, neznam koji k... ga prizivate kad nema vise koristi od njega

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice