FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.039.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde nakon gola za 1-1 su proigrali,stvorili su par dobrih prilika,najvise mi se svidjelo sto je Neymar pokusao 2-3 puta opaliti i tako treba,ona zadnja je skoro usla...al obrana je jako losa,nesigurna...nadam se puno boljem 2.pol sa vise trke i prilika,jaci smo,ali nije ni Milan toliko bezopasan

16 godina
FC Barcelona

pa neznam, ja od Milana osaim gola nisam ništa vidio. Puno opasniji su bili prošle sezone kad smo igrali u Milanu. Imam dojam kad bi samo malo ubrzali ritam da bi ih ubili u drugom poluvremenu, ali oni meni djeluju nezainteresirano. Šteta što Puyola nema ni na klupi jer Masche je van utakmice totalno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Ovo je stil Milana kakav uvijek igraju protiv barcelone, pogotovo sada kada im fali pola ekipe. Moglo je biti jos golova jedni i druge strane, samo sta se ovo pimplanje lopte Barcelone smatra efektivnom igrom pa se daje dojam da su dominantni... 

15 godina
Re: FC Barcelona
sylar79 kaže...

Ja ne znam zašto krivite samo Piquea za gol. Tu je jednako kriv, ako ne i više Mascherano. Onako napucat vlastitog igrača. Očaj.

Obrana nam je loša da su to strahote. Sva sreća pa smo kupili ovo ljeto svjetsku klasu na poziciji CBa.

Svaka čast Rosellu na fantastičnom transfer periodu. Valjda mu savjete daje Zdravko Mamić.

Neki "ozbiljniji" klub nas bude napunil i rasturil ko beba zvecku cijelom svijetu je jasno da nam je obrana uzas zivi samo ljudima u Barci nije i zato me uopce strah el classica RM je uvijek nabrijan maximalno i ako se raspucaju na ovo nasu bijednu obranu ruzno bude zavrsilo.

twice the pride double the fall
16 godina
protjeran

Milan je opet autobus parkirao pred svojim golom. U jednom trenutku su svi bili u 16 metara.

B-A-R-C-A
14 godina
iNo_bhf kaže...

Milan je opet autobus parkirao pred svojim golom. U jednom trenutku su svi bili u 16 metara.

Ne, trebali bi juriti za njima ko kreteni pa da iz razigraju ? Daj se skuliraj, sta radi Barca kad Milan ima loptu ? Na koliko je metara onda ona ? 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedno glupo pitanje od mene, jesu Barcini dresovi uvijek bili žuti na leđima

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

Baš dosada od utakmice, slično kao ona od prošle sezone kad je Milan pobijedio. Neznam, ove zadnje 2 utakmice mi se ne sviđaju i bude li ovakva igra protiv Reala to neće biti dobro. 

Messija nikad više na krilo, jednostavno mu toviše ne odgovara. Protiv Reala obavezno Puyol mora igrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
iNo_bhf kaže...

Ne, trebali bi juriti za njima ko kreteni pa da iz razigraju ? Daj se skuliraj, sta radi Barca kad Milan ima loptu ? Na koliko je metara onda ona ? 

Pokušavaju vratiti loptu u svoj posjed, ne vrate se svi izmedju vratnica, to je golmanov posao.

18 godina

kratak opis barcine igre i utakmice: bleh

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
protjeran

Bude bolje. Protiv Milana je uvijek tako na njihovom terenu. Dok je kod nas druga priča. Dva nerješena meča sa dva teška gostovanja, super. Sada se odmorit i probat dobit taj real.

B-A-R-C-A
14 godina
FC Barcelona

Solidna utakmica, mogli smo pobijediti da smo iskoristili zicere, ali smo isto tako mogli i izgubiti.

Djeluju mi nezainteresirano, kao da su u shopping došli, a ne na utakmicu.

Puyola obavezno sa Piqueom u subotu. Nadam se da je ovo zadnja Messijeva utakmica na krilu. Nije ni upola opasan kao lažna devetka.

Ovo nije trebalo prije El Clasica, ali nadam se najboljem.

Visca Barca!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije bilo nešto loše a ni posebno dobro. Uvijek igramo protiv talijana vani toplo hladno. Mada mi nije jasno kak je ona Muntarijeva lopta prošla, sva sreća pa Robinho nije skužio da nema igrača na drugoj. Puyol obavezno mora igrat u subotu.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Očekivao sam ovakvu utakmicu tako da nisam razočaran, moglo je bolje moglo je gore. {#}

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zalosno je sto smo protiv Milana u ove 2-3 godine igrali 5-6 puta i znaju kako ce igrati i opet ne nadu neki recept da probiju takvu igru,nego su isto ko i prosle sezone bezveze kruzili bez nekog uspjeha...Messi na krilo Fabregas lazna devetka??? odavno gluplji potez nisam vidio no ok...2.poluvrijeme totalno dosadno vise sam gleda 2 i pol muskarca neg tekmu...vidjet cemo kako ce to izgleda protiv Reala ali s ovakvom obranom mozemo ocekivat par golova u mrezi..

14 godina
Tommy_123 kaže...

Nije bilo nešto loše a ni posebno dobro. Uvijek igramo protiv talijana vani toplo hladno. Mada mi nije jasno kak je ona Muntarijeva lopta prošla, sva sreća pa Robinho nije skužio da nema igrača na drugoj. Puyol obavezno mora igrat u subotu.

Skuzio je, al mu je onaj padavicar Busquets izbio taman kad je Birsa ulazio...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mlohavo i bezidejno, svi gledaju onog sa loptom i čekaju, nitko se ne miče. A što je najžalosnije Milan nije imao 6 igrača iz prve postave, što bi bilo da je obrnuto.  Što se dogodilo Iniesti, uvijek je imao neku ideju, sad igra ko modrić, prvom do sebe i to je to. Messija nigdje ne treba micat iz špice, što Tata glumeta sa tim krilom, a ona zamijena kad je ušao fabregas opet u laznu devetku, to mi nije jasno nikako.  I na kraju, ako ovako budu igrali protiv reala, bit će me sramota jer će nas razmontirat iz kontri.     

16 godina
protjeran

real ovo real ono. Ako ste pratili kako igraju nebi gluposti pisali. Igra horuk ne pije vodu. Primit će real bar 2 komada ako ne i više.

B-A-R-C-A
16 godina
iNo_bhf kaže...

real ovo real ono. Ako ste pratili kako igraju nebi gluposti pisali. Igra horuk ne pije vodu. Primit će real bar 2 komada ako ne i više.

istina za Real da ne igraju na razini, ali s ovakvom igrom ćemo ih teško dobiti. Njima paše ovakva Barca jer oni su dobri u kontrama, zato se nadam da će Barca odigrati na onoj razini s početka sezone, to bi već bila druga priča. Ove zadnje 2 utakmice su me zabrinule.

14 godina
FC Barcelona

Ovo je isti slučaj kao prije 2 godine kad smo protiv Chelsea igrali, puno zicera, neće u gol, realizacija katastrofa.

16 godina
iNo_bhf kaže...

Ti takve pises da me sramota, nisam siguran dal trollas il si ono drugo...

I Milan je trebao popiti 2+ komada pa nije jer barca zadnji par utakmica igra lose...

S time da Milan nije igrao s prvom postavom plus oni su dosta losi ove sezone...

Obrana je katastrofalna i bit ce cudo ako protiv reala ne primimo gol...

Ovaj Pique me vec sezonu-dvije tako razocarava svakom tekmom pa covjek je od najboljeg obrambenog postao toliko nesiguran i trom da je to cudo

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 23:03 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Barem mi recite da sam glup. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...
PLASMAorLCD kaže...

pa svake sezone se mijenaju dresovi

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
PLASMAorLCD kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Nisu, imaju linije i pozadi, ovo je valjda samo varijanta za LP. I meni je bilo čudno.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Po meni Busqets je jedini dobro odigrao.Sve su ekipe fizicki jace pa nas to ubija.Ekipa je dosta niska svi oko 1.70 osim Fabregas Busqetsa i Piquea.Treba nam neki igrac tipa Yaya Toure koji je jak i zna igrat.Previse tromo nema onog presinga od pocetka sezone.Uvijek isto igramo protiv Milana i uvijek bude doadno za gledati.Sva sreca pa Real ima tesku utakmicu.Na zimu ili ljeto kupiti stopera nemogu gledati njih dvojicu u tandemu nikako.
Za nedjelju bih zelio ovaj sastav
        Valdes
Alves Puyol Pique Adriano
Iniesta Busqets Fabregas
Alexis   Messi   Neymar  

No Pain No Gain
16 godina
KiX777 kaže...
PLASMAorLCD kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Nisu, imaju linije i pozadi, ovo je valjda samo varijanta za LP. I meni je bilo čudno.

tako je. U Europskim utakmcama je neko pravilo da brojevi i imena moraju biti jasno vidljivi pa dres od iza valjda mora biti u jednoj boji.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ova tekma nije bila toliko "vazna" i zato nismo igrali 100%, imamo 7 bodova i mozemo se prosetat do kraja ;). Cuvali smo se za Real u subotu, da imamo snage pobjedit i odvojit se jos malo na ljestvici. :)

14 godina
QuidZz kaže...

Ova tekma nije bila toliko "vazna" i zato nismo igrali 100%, imamo 7 bodova i mozemo se prosetat do kraja ;). Cuvali smo se za Real u subotu, da imamo snage pobjedit i odvojit se jos malo na ljestvici. :)

Cuvali smo se, imamo snage... wtf ? 

Sve igraci Barce ili koji klinac ? :D  

15 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Pa što je najgore imali smo Yayu Tourea.

antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Danke, baš me zanimalo. {#}

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
QuidZz kaže...

Cuvali smo se, imamo snage... wtf ? 

Sve igraci Barce ili koji klinac ? :D  

Koji ti dio nije jasan? Citaj sa razumjevanjem...
Skupinu lagano prolazimo, nema smisla trosit se kad je prolaz siguran, tekma u subotu je vazna i normalno da su se cuvali za to. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice