FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.041.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: FC Barcelona
m.krapcic kaže...

Barca ima da ove godine pobjedi sve :)

ovakvi pacijenti su najzesci...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
m.krapcic kaže...

Barca ima da ove godine pobjedi sve :)

ovakvi pacijenti su najzesci...

To su one fore moj tata je najjači na svijetu.

Ne znam šta mu to znači.

Nismo toliko jaki kao u prvoj Guardiolinoj sezoni.

Obrana nam je puno lošija. Napad nam jako ovisi o jednom igraču ( Neymaru unatoč), a tada to nije bio slučaj.

A i ta momčad koja je osvojila 6 trofeja je došla do finala LP na suca.

Tako da mi nije jasno kako ćemo to sve utakmice pobijedit...

16 godina
FC Barcelona

nema baš veze sa nogometom, ali ima sa Barcom i našim mladim košarkašem i velikom nadom Marijom Hezonjom. On je ovo ljeto promoviran u prvu ekipu Barcelone iz mlađih kategorija kluba. A zanimljivo je da je Mario od malih nogu navijač Barcelone što je bilo poznato i prije njegovog dolaska u Kataloniju.

Jučer je sudjelovao u prvom interviewu otkad je došao u Barcelonu.

Mario, ovo je tvoja druga sezona u klubu, kako se osjećaš?

"Sretan sam jer igram u najvećem klubu na svijetu. Prekrasan je osjećaj igrati sa igračima koje sam do nedavno imao priliku samo gledati na televiziji i diviti im se, a sad dijelim svlačionicu s njima."

Čudno je da je mladi Hrvat poput tebe oduvijek sanjao igrati baš za Barcelonu, a ne za neku domaću ekipu?

Još od djetinjstva oduvijek sam sanjao o igranju za Barcelonu gledajući ih u nogometu, rukometu, a posebno u mom sportu, košarci. Uvijek sam sanjao o tome. Volim ovaj klub, grad, ljude. Kad sam bio mali uvijek bih u igrama na PlayStationu birao Bracelonu. Bio sam veliki obožavatelj Rijkaarda, Ronaldinha, a u košarci Navarra.

Kakav je osjećaj dijeliti svlačionicu sa tim vrhunskim igračima?

Svaka sekunda provedena s njima je za mene ogromna stvar, pokušavam učiti od svakog igrača. 

Sigurno je bilo teško napustiti dom i zaputiti se u drugu zemlju?

Da, to razdoblje je bilo psihički dosta teško za mene. Sada više nemam problema, ali prva godina bila je teška. Kolege i ljudi u klubu puno su mi pomogli, ali takva promjena nikad nije jednostavna. 

Gdje se vidiš u sljedećih nekoliko godina?

U Barceloni! Neznam što će se dogoditi ubuduće, ali jako sam sretan u klubu i želim uspjeti ovdje i osvojiti puno trofeja, zato sam tu.

Mnogo NBA skauta te promatra ovdje iz dana u dan?

Ne zamaram se time. Želim uspjeti ovdje i moram još puno napredovati. NBA je drugi svijet, vidjet ćemo što će biti u budućnosti.

Imaš li košarkaškog idola?

Možda će zvučati čudno, ali nemam. Uvijek mislim samo na to kako mogu popraviti svoju igru. Kada pogriješim, uvijek nastojim upitati nekoga da me uputi i kaže mi kako da ubuduće postupam.

Future NBA! {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 1:43 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

BILD:Borrusia D. dogovorila sve uvjete s Barcom,te bi naredne sezone Mats Hummels postao novi igrac Barce,spominju nekakvih 35 mil. € ako sam dobro razumio....meni osobno jako drag igrac,kvalitetan,ali sumnjam da bi ga Borrusia pustila,ipak im je glavni stoper uz Subotica...ali eto ako ce biti nesto od ovoga ja presretan,sto vi mislite o njemu?

edit:Na danasnji dan prije 9 godina Leo Messi je odigrao prvu utakmicu za Barcu...mnogi ce reci sve ostalo je povijest {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 11:11 (barcafan12).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nikako nebih zelio hummelsa u ekipi koji je po gradi i igri slican Pique-u.Jak,visok ali spor i manje okretan.Koliko se prica ima jednu prosjecnu ili cak losiju sezonu napravio je dosta kikseva i zato ga Borrusia hoce prodati.Ja bih volio vidjti nekog otockog stopera Luiz,Verthonegen moze i Agger.Ili u krajnjem slucaju Mangala koji se spoiminje kao najbolji mladi stoper.

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 12:13 (Fabregas4).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Proslo je tacno 9 godina otkako je Leo Messi debitovao za FC Barcelonu u zvanicnoj utakmici,desilo se to u utakmici protiv gradskog rivala Espanyola,kada je 17-godisnji Leo zamijenio Deca.Tada je na dresu nosio broj 30. {#}

14 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Nikako nebih zelio hummelsa u ekipi koji je po gradi i igri slican Pique-u.Jak,visok ali spor i manje okretan.Koliko se prica ima jednu prosjecnu ili cak losiju sezonu napravio je dosta kikseva i zato ga Borrusia hoce prodati.Ja bih volio vidjti nekog otockog stopera Luiz,Verthonegen moze i Agger.Ili u krajnjem slucaju Mangala koji se spoiminje kao najbolji mladi stoper.

A svaki stoper ima kikseva,nije da Hummels stalno kiksa,gledo sam ga dosta puta i odlican je,dobiva 9/10 duela,u skoku isto...po meni odlican stoper,dokazan...prije njega nego Mangalu ili Aggera...Luiza Chelsea nece prodati bar dok je Mou na klupi a Vertongen je isto dobar

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ma on je dobar krivo sam se izrazio ali skupa sam piqueom bili bi dosta spor tandem.Ako budu stavili bartru ili masherana sa njim to bi moglo biti dobro a Pique nek se zapita

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

ma on je dobar krivo sam se izrazio ali skupa sam piqueom bili bi dosta spor tandem.Ako budu stavili bartru ili masherana sa njim to bi moglo biti dobro a Pique nek se zapita

Vidjet cemo,kako god samo nek dode,ionako smo trenutno na toj poziciji najslabiji,nevjerujem da ce Puyol bit u stanju igrat jake tekme,tako da bi njegovim dolaskom uz Piquea i Bartru imali stopera za narednih 7-8 godina prakticno...i eto ako Song nazalost ode,Masherano moze onda i na zadnjem veznom igrati...ako kupe Ter Stegena,i po meni je to to,imamo dosta mladu ekipu izuzev Xavija i Inieste

12 godina
protjeran

slazem se osim toga sa Iniestom nije on toliko star...izgleda tako ali je samo koji mjesec stariji do C.Ronalda.
 A i mislim da ce Song ostati u Barceloni 

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jednog sjajnog videa o ovoj legendi :) i po mom misljenju jednom od najboljih golmana . GRANDE V.Valdes {#}

16 godina
Fabregas4 kaže...

Slažem se. Neznam, po meni je Hummels teški kikser, u skoro svakoj važnoj utakmici u kojoj sam ga gledao, on je kiksao. Dosta je spor, trom. Po meni je on najrazvikaniji stoper na svijetu. 

Kapetan se sad vraća, glupo bi bilo da se ne vjeruje njemu i Bartri jer Barca nije takav klub. Poslije toga će se vidjeti što će biti. Meni zasad uopće obrana ne izgleda toliko loše, pa ove sezone Barca je primila tek 7 golova u svim natjecanjima. I to bez kapetana. A tu ima još mjesta za napredak kroz presing koji se još može poboljšati.

Prošle sezone se dogodilo to što se dogodilo, ali na to je utjecalo niz stvari koje su se dogodile u najgore vrijeme, što izostanak trenera u ključnom dijelu sezone, što ozljede ključnih igrača. Mislim da se uvelike sumnja u obranu zbog onih utakmica protiv Bayerna, ali to je daleko od realne situacije. Barca je tad igrala bez Messija, Busquetsa i sa Bartrom na poziciji stopera kojemu su to bile praktički prve utakmice u konkurenciji seniora. Takve stvari se sigurno neće ponoviti. Naravno Bayern je stroj i trenutno je proptiv Barce sigurno favorit, ali siguran sam da nema šanse da će ikad više biti onakva blamaža kao prošle sezone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 16:05 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Slažem se. Neznam, po meni je Hummels teški kikser, u skoro svakoj važnoj utakmici u kojoj sam ga gledao, on je kiksao. Dosta je spor, trom. Po meni je on najrazvikaniji stoper na svijetu. 

Kapetan se sad vraća, glupo bi bilo da se ne vjeruje njemu i Bartri jer Barca nije takav klub. Poslije toga će se vidjeti što će biti. Meni zasad uopće obrana ne izgleda toliko loše, pa ove sezone Barca je primila tek 7 golova u svim natjecanjima. I to bez kapetana. A tu ima još mjesta za napredak kroz presing koji se još može poboljšati.

Prošle sezone se dogodilo to što se dogodilo, ali na to je utjecalo niz stvari koje su se dogodile u najgore vrijeme, što izostanak trenera u ključnom dijelu sezone, što ozljede ključnih igrača. Mislim da se uvelike sumnja u obranu zbog onih utakmica protiv Bayerna, ali to je daleko od realne situacije. Barca je tad igrala bez Messija, Busquetsa i sa Bartrom na poziciji stopera kojemu su to bile praktički prve utakmice u konkurenciji seniora. Takve stvari se sigurno neće ponoviti. Naravno Bayern je stroj i trenutno je proptiv Barce sigurno favorit, ali siguran sam da nema šanse da će ikad više biti onakva blamaža kao prošle sezone.

Naravno svako ima svoje misljenje i ja ga postujem...po meni obrana nam je daleko najslabija karika,ali sam rekao par puta da je Valdes na nivou,opet nas protivnici ubijaju kontrama i prilikama iz prekida,ali valjda ce se poppravit u tom segmentu...bas zato bi i volio nekog poput Hummelsa koji je u skoku odlican...Barcini skauti i uprava znaju najbolje pa cemo vidjet sto ce napravit

16 godina
FC Barcelona

Alexis sinoć zabio lijep gol glavom i upisao jednu asistenciju:

Čovjek ne prestaje trpati, u odličnoj je formi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 17:30 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcina zenska ekipa je igrala 2-2 i ovim rezultatom su prvi put i istoriji uspeli stici do 1/16 finala. BRAVO ! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sandro Rosell prekinuo dugogodisnju tradiciju koja je dozvoljavala djeci do 7 godina da besplatno udu na Camp Nou...jako glupo od predsjednika

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 15:50 (barcafan12).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Eknomist prije nego predsjednik...
Treba mu dati da broji garniture i priprema stucne i dresove za utakmice jer je jedino dobar matematicar 

No Pain No Gain
16 godina
Fabregas4 kaže...

Eknomist prije nego predsjednik...
Treba mu dati da broji garniture i priprema stucne i dresove za utakmice jer je jedino dobar matematicar 

evo to što je napravio s ovim za djecu se ni meni ne sviđa. Ali otkud tolika netrpeljivost prema Rosellu, zašto? eto nabroji 5 stvari koje smatraš da je pogriješio. Naravno u odnosu na prijašnjeg kriminalca od predsjednika, siguran sam da ih nećeš pronaći. To da je ekonomist i više pazi na novac, točno jedan takav je i trebao. Da je došao još jedan raspinik poput onog, klub bi propao od silnih zaduženja. Ali nije sigurno samo ekonomist, imao je niz odličnih ljudskih poteza, prema igračima, prema stožeru.

Ja ne mogu vjerovati da ljudi pljuju sad po Rosellu, a dok je Laporta bio predsjednik nitko o njemu ništa nije govorio, a lik je lopov samo takav.

Da se razumijemo, nisam ja sad neki njegov izričiti ljubitelj pa da ga branim zato što je to on. Samo me interesira zašto ljudi tako misle o njemu, vidim u zadnjih godinu dana samo komentare tipa "Rosell odlazi", "hoćemo Laportu natrag",v ne ovdje na forumu nego najviše po FB stranicama i nekim portalima. A nitko da bi lijepo objasnio u čemu je on to toliko griješio da ga ljudi baš toliko mrze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 16:36 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mallenco sudi El Clasico, divno.... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 17:21 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Mallenco sudi El Clasico, divno.... 

Krenula ofenziva za Barcom :D ma nista me to ne brine ko sudi,samo nek igramo kako spada i dokazemo da smo bolji,ruku na srce predugo ih nismo dobili,sad bi im jedna pljuskica dobro dosla,a i samom pobjedom mislim da bi prvenstvo za Real zavrsilo ostala bi mrtva trka sa odlicnim Atl.Mad

16 godina
FC Barcelona

Mallenco je loš sudac, mislim da nije pristran, ali je loš sudac i svaki put pogubi konce na utakmici. Samo primjer, uzvrat superkupa ove sezone protiv Atletica, to je tipična "njegova" utakmica. Dopušta igračima da svašta rade na terenu, da vode razgovor s njim, nakon 20. prekršaja pokazuje kartone. 

Neznam stvarno tko njemu uopće daje da sudi takve utakmice. Nadam se da neće biti žaljenja na suce ni sa jedne ni sa druge strane, ali baš postave suca koji nije za takve utakmice. A ustvari svi španjolski suci su komedija, nije da imaju nekog izbora {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 17:40 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta je tu je,ja se samo nadam da cemo dobro igrati,a ako igra bude dobra i rezultat ce sam doci {#}

15 godina
neaktivan
Mallenco je jedan od sudaca koji daje faul za svaku sitnicu, a to sjecka barcinu igru i zato nismo bas pravi kad on sudi
Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Leo Messi (Instagram): "Spreman sam za povratak!"

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

Sergio Busquets (press konferencija):

"Rotacije? Svi u ekipi poštujemo odluke trenera. Kao igrač normalno je da uvijek želiš igrati, ali sezona je jako duga".

"Puyol je blizu povratka, on je jako sretan zbog toga kao i mi ostali u ekipi. On će nam donijeti puno toga, vrlo je važna karika na terenu i van njega".

"Postoji mogućnost da se obori rekord za najbolji start u povijesti lige? Takvi rekordi nam neće donijeti trofeje na kraju sezone ako ne budemo na pravoj razini kroz čitavu sezonu".

"Valdes ide u Monaco? Ne znam ništa o tome. Vjerojatno će najaviti gdje odlazi kad misli da je najbolje vrijeme za to. To je njegova odluka i mi ćemo je poštovati".

"Igranje na poziciji stopera kao u reprezentaciji? Martino nije razgovarao sa mnom o tome, ali ako ikad bude potrebno, odraditi ću to najbolje što mogu".

"Kako se Casillas nosi s time da mora sjediti na klupi? On izgleda dobro, motiviran je. Ali nije na meni da nešto više pričam o tome".

Katalonski mediji pišu da će Pique dobiti odmor i neće igrati protiv Osasune, očekuje se da će utakmicu početi Bartra i Mascherano.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyol:"Veoma sam sretan sto sam se nasao na spisku pozvanih igraca,nakon nekoliko mjeseci.Hvala svima na podrsci koju ste mi pruzili".

12 godina
protjeran
FC Barcelona

nek odmori malo Piquea da se svojek malo sabere

No Pain No Gain
16 godina
Fabregas4 kaže...

evo maloprije sam pročitao da Pique, Alexis i Alves neće ni otputovati na utakmicu u Pamplonu, ostaju u Barceloni.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Fabregas4 kaže...

evo maloprije sam pročitao da Pique, Alexis i Alves neće ni otputovati na utakmicu u Pamplonu, ostaju u Barceloni.

a evo sad je i zvanicno,Tata je objavio spisak na kom nema Alexisa,Alvesa i Pique,ali se vracaju Masche,Messi,Cuenca i kapiten-Puyol {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 15:31 (Nidzo95).
14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Kakva zvijer od covjeka!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice