FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.078.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nikad ne dosadi gledati video snimke ovakve igracine i dok gledam svaki njegov video uzivam {#}

MESSI !  

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi: "Neymar je jako dobar i skroman dečko.Malo po malo,sve se bolje razumjemo na travnjaku.Rođenje Thiaga? To je nešto najbolje sto mi se desilo u životu.Nakon njegovog rođenja,život mi se promjenio na bolje."

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lionel Messi uplatio je 5 milijuna eura za porez,te neće biti krivično gonjen od strane španskih vlasti. 

Ako je istina,dobra vest,pričalo se da bi mogao propustiti nekoliko utakmica LP,zbog ovog {#} Bravo Leo ! 

14 godina
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

Ako je istina,dobra vest,pričalo se da bi mogao propustiti nekoliko utakmica LP,zbog ovog {#} Bravo Leo ! 

Bilo bi "bravo Leo!" da ga je platio na vrijeme. Ovako se naučio pameti i vidio je da nije ništa drugačiji od ostalih ljudi.

Why so serious?
15 godina
FC Barcelona

Hm zanimljivo real napravio jos vecu glupost nego hajduk s modricem nekaj slicno su napravili s Eto'o-om pa znamo kako je to zavrsilo {#}

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona
Neymar Senior (Neymarov otac): "Messi je preuzeo inicijativu i kontaktirao mog sina kada su počele kružiti glasine da nebi bio dobrodošao u Barcelonu. Poslao mu je poruku da svi žele da on igra za Barcelonu i da će biti srdačno dočekan".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.index.hr/sport/clanak/investicijska-grupa-iz-brazila-tuzi-barcelonu-zbog-neisplacenih-sredstava-za-neymara/698814.aspx

Kakve gluposti s ovim "poluvlasništvom". Znao sam da će bit nekih mudrovanja sa tom firmom...

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

http://www.index.hr/sport/clanak/investicijska-grupa-iz-brazila-tuzi-barcelonu-zbog-neisplacenih-sredstava-za-neymara/698814.aspx

Kakve gluposti s ovim "poluvlasništvom". Znao sam da će bit nekih mudrovanja sa tom firmom...

index.hr

posebno zanimljivo je kako navode da to prenose španjolski mediji, a u španjolskim medijima nema ništa o tome. Index.hr posebna ekskluziva, znaju prije Španjolaca puno toga {#}

prije 2 dana je Zubi na pressici izjavio da je plaćeno 57 milijuna, tako da ne vjerujem...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:59 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Jedan zgodan graf, postotak koliki dio momčadi je iz barcine škole.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

Alba zabio večeras protiv Finske, lijep gol {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Alba zabio večeras protiv Finske, lijep gol {#}

Takoder brutalna asistencija Fabregasa,strasan je ove sezone

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona

gledam utakmicu, i odigrao je odlično ovo prvo poluvrijeme, nekoliko fenomenalnih poteza.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 22:08 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

gledam utakmicu, i odigrao je odlično ovo prvo poluvrijeme, nekoliko fenomenalnih poteza.

Nekako mi je u Brazilu opusteniji,ima vise slobode nego u Barci,mislim da mu takva igra vise pase,ali dobro u Barci je jos u periodu privikanja na suigrace tako da bit ce odlican

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

neymar je odlicno odigrao, imao je jedan solo prodor di je nanizao četvoricu u metar-dva al pucao malo poviše grede, baš mi je bilo žao šta nije ušla

Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Čini se se gotovo sigurnim da će FC Barcelona dovesti štopera u zimskom prijelaznom roku, a Tata Martino je klupskim skautima dao zadatak da pomno prate tri kandidata. Bez obzira na njihovu bliskost s Klubom, katalonski mediji još uvijek nisu objavili o kojim se igračima radi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
FC Barcelona

Jako dobar video klip suradnje Barcelone i Qatar Airwaysa. Pogledajte samo Puyola, haha.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hehe, malo puno kasniš. {#} {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerojatno bi mu jadna obitelj pomrla od gladi kada bi imao plaću u Barceloni od cca 8-9 milja €. To je ta ljubav prema Barci.

http://www.barcabalkan.com/news/read/6126/Thiago-Silva-quotBarca-mi-nije-ponudila-dovoljno-novacaquot

18 godina
Balvan8 kaže...

Vjerojatno bi mu jadna obitelj pomrla od gladi kada bi imao plaću u Barceloni od cca 8-9 milja €. To je ta ljubav prema Barci.

http://www.barcabalkan.com/news/read/6126/Thiago-Silva-quotBarca-mi-nije-ponudila-dovoljno-novacaquot

pa nije lud sa konja na magarca po financijskom pitanju...

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
Obi Wan kaže...
Balvan8 kaže...

Ko da bi mu išta falilo. Ako mi ovdje sa prosječnom godišnjom plaćom od 10 000€ ne ostajemo gladni, onda ne bi ni on sa par miliona na godinu.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Balvan8 kaže...

Odmah u startu se pos*rem na takvog igraca koji gleda gdje ce vise zaraditi,a ne u kakvom bi klubu mogao igrati i sto bi mogao sve osvojiti,zalosno je u kojem je pravcu nogomet otisao

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali ono stvarno, neovisno o tome što je odbio ponude Barcelone, zaboli me ona stvar, ali ove gluposti... {#}

________

''Zar su igrači ti koji se trebaju žrtvovati?''

Čuo sam kako ljudi komentiraju da razmišljam samo o novcu, no zaboravljaju da i mi uzdržavamo obitelj. Međutim, život se sastoji od teških odluka koje se nekad kose s vašim snovima. ''

kenj, kenj

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 15:44 (PLASMAorLCD).
15 godina
barcafan12 kaže...

Odmah u startu se pos*rem na takvog igraca koji gleda gdje ce vise zaraditi,a ne u kakvom bi klubu mogao igrati i sto bi mogao sve osvojiti,zalosno je u kojem je pravcu nogomet otisao

Da si malo pobliže upoznat sa situacijom u Brazilu, kroz što sve prolaze djeca koja odrastaju u favelama i koliko je teško uopće uspjeti kad nogomet igraju svi, ne bi ti bilo čudno. Svaka čast svemu, ali ako čovjek u nekom drugom klubu može osigurati pristojan život svojoj obitelji 2-3 generacije, onda se uopće ne čudim da je tako odabrao.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
barcafan12 kaže...

Da si malo pobliže upoznat sa situacijom u Brazilu, kroz što sve prolaze djeca koja odrastaju u favelama i koliko je teško uopće uspjeti kad nogomet igraju svi, ne bi ti bilo čudno. Svaka čast svemu, ali ako čovjek u nekom drugom klubu može osigurati pristojan život svojoj obitelji 2-3 generacije, onda se uopće ne čudim da je tako odabrao.  

A da ne spominjem da mu je vjerojatno cijela četvrt i obiteljsko stablo uz to na sisi, tako to ide :D

16 godina
FC Barcelona

pa dobro, razumljivo je to u jednu ruku, ali zašto onda toliko puta priča kao da mu je san igrati u Barci jer oduvijek voli njihovu igru i slično, a za nešto više novca ode u PSG. Bar neka šuti. 

uostalom, i Neymar je Brazilac pa je odbio dosta veću plaću koju su nudili Chelsea i još neki klubovi da bi zaigrao u Barci. To je sve od osobe do osobe, i ovako i onako će se nakupiti toliko novca da ga nebi potrošio za nekoliko života.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 16:36 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa dobro, razumljivo je to u jednu ruku, ali zašto onda toliko puta priča kao da mu je san igrati u Barci jer oduvijek voli njihovu igru i slično, a za nešto više novca ode u PSG. Bar neka šuti. 

uostalom, i Neymar je Brazilac pa je odbio dosta veću plaću koju su nudili Chelsea i još neki klubovi da bi zaigrao u Barci. To je sve od osobe do osobe, i ovako i onako će se nakupiti toliko novca da ga nebi potrošio za nekoliko života.

Upravo to,sta njemu znaci 2-3 milijuna vise manje,pa nece ni u Barci igrati za saku rize...u nogometu se danas gleda samo ko ima vise para i gdje ce se vise zaraditi..zalosno ali je tako

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 17:42 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Upravo to sam,sta njemu znaci 2-3 milijuna vise manje,pa nece ni u Barci igrati za saku rize...u nogometu se danas gleda samo ko ima vise para i gdje ce se vise zaraditi..zalosno ali je tako

Misliš da ne znači 2-3 mil više manje?? Ljudi su prodavali svoje klubove za puno, puno manje...ko njima garantira da sa 30 ili kasnije neće postati irelevantni u ovom svijetu? I na šta će se onda oslonit? Svoju osnovnu školu? xD

Jebiga, nekima ne znači, nekima znači...glupo je diskutirat kad je to od osobe do osobe...

14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Misliš da ne znači 2-3 mil više manje?? Ljudi su prodavali svoje klubove za puno, puno manje...ko njima garantira da sa 30 ili kasnije neće postati irelevantni u ovom svijetu? I na šta će se onda oslonit? Svoju osnovnu školu? xD

Jebiga, nekima ne znači, nekima znači...glupo je diskutirat kad je to od osobe do osobe...

Uuu sta to moze sa 12 milijuna a da nemre s 10? Nama koje te pare necemo nikad ni vidjet normalno da mislis sto vise to bolje,ali ako izjavljujes da volis neki klub odmalena i da ti je san igrati za njega,i onda se koprcas radi tih 2 milijuna eura,donekle mi je to jadno,pogotovo sto moze preci u realno bolji i jaci klub gdje bi vjerovatno vise osvajao i imao uspjesniju karijeru,no ako mu je do novca takvi igraci "nam" ne trebaju...

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Uuu sta to moze sa 12 milijuna a da nemre s 10? Nama koje te pare necemo nikad ni vidjet normalno da mislis sto vise to bolje,ali ako izjavljujes da volis neki klub odmalena i da ti je san igrati za njega,i onda se koprcas radi tih 2 milijuna eura,donekle mi je to jadno,pogotovo sto moze preci u realno bolji i jaci klub gdje bi vjerovatno vise osvajao i imao uspjesniju karijeru,no ako mu je do novca takvi igraci "nam" ne trebaju...

Čovjek se hoće nakesat para, hoće i Ibrahimović i rijetko tko mu zamjera jer je poseban. Možda čovjeku ne trebaju trofeji da validira svoju karijeru i slično, možda ga boli k*rac kako će se pričat tj. ne pričat o njemu za 20 godina...oće obrnit kesu i j*be ga se...

A to sa izjavama, ne znam šta da ti kažem jer nisam pratio te njegove izjave, ali poanta je očito da igra za novce i ovi mu nude više.

Tebi je on govno, meni je to ok, možda je njegovom starom to super i tako se možemo vrtit u krug...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 18:10 (Zeromaxy21).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice