Uf oba golmana brane dobro ali šta Diego Alves radi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mogu vjerovat...
U prvom zabije 3 od 3, a u drugom 0 od 5...koji ziceri, koje obrane. ne vjerujem da messi u drugom pol. nije bar 2komada utrpao...
koja tekma...sve smo vidjeli večeras!
Fantastično!
Najbitnije da su 3 boda tu...odlicna utakmica za gledanje,puno prilika na obje strane,mogla je i Valencija pobjebiti,a mogli smo i mi zabiti jos 2-3 gola...ohrabrujuce je sto je Messi u formi,Neymar isto odlican bio,kad pocne zabijati bit ce jos i bolji,Iniesta napokon jedna dobra partija,Pique opet odlican,Valdes par odlicnih intervencija
Odlična tekma, nikome u Barci nezamjeran za ova dva gola, nije Valencia neki tamo "ljevi" klub, ponovno je Messi bio razlika, ali i Neymar je dao velikog doprinosa. Treba spomenuti Valdesa, mislim da je u formi života i brani odlično, a i njihov Alves je bio priča za sebe.
Odlična tekma, nikome u Barci nezamjeran za ova dva gola, nije Valencia neki tamo "ljevi" klub, ponovno je Messi bio razlika, ali i Neymar je dao velikog doprinosa. Treba spomenuti Valdesa, mislim da je u formi života i brani odlično, a i njihov Alves je bio priča za sebe.
Sve si rekao, osim što si zaboravio asistenta. Fabregas je isto dobro odradio posao.
odlična utakmica, šteta onih šansi messija, ali sam zadovoljan, samo mi fali Neymar, priznajem da imam velika očekivanja od njega i da je još prerano ali opet.... Nekako je još pod kočnicom, puno je bolje igrao za brazil na onom prvenstvu isto protiv odličnih obrana. Iako, imao je dosta dobrih poteza. Opet smo visili nekoliko puta u obrani, i opet se vidi da smo previše ovisni o Messiju.
Teska i tesna utakmica,Messi i Neymar fenomenalni,kao i Iniesta i Mascherano i Valdes,ostali su odigrali ispod proseka,steta sto Messi nije zabio jos koji gol,ali sta je tu je :D Vrlo vazna 3 boda,odlicna igra do 45.min,posle su se opustili i evo sta se desilo,umalo da ispustimo gotovu pobedu,ali je na kraju sve dobro ispalo,doduse,uz malo srece
Visca BARCA ! ♥
Neymar meni osobno odličan, ona kombinacija njega i Messija kad je poslije Messi promašio čistu šansu me je ostavila otvorenih usta. Jako lijepo kombiniraju njih dvojica. A i poništen mu je čini mise regularan gol u prvom poluvremenu. Puno je i opasniji od Pedra i Alexisa i veliko je pojačanje. Samo bi trebao malo bolje paziti na neke glupe poteze zbog kojih dobiva žute kartone praktički svaku utakmicu.
Sve si rekao, osim što si zaboravio asistenta. Fabregas je isto dobro odradio posao.
Istina, Fabregas je radio odličan posao i sve mi se više čini da Tata Martino više računa na njega, nego na Xavija.
Odlična igra. Da je ušlo šta od onih zicera u 2. poluvremenu ne bi strahovali do zadnje minute. Odlična igra, fantastičan presing.
Da im golman nije čuda branio u nastavku dobili bi ih 2-3 razlike.
Što se tiče drugog gola Valencije, zna se da smo deficitarni u skoku.
Mascherano je nizak, Alba i Alves također. To nam je slaba točka i svi to znaju.
Zato i iznuđuju kornere i bacakaju se u zoni centaršuta u nadi da će sudac nasjest.
Ali to je cijena koju moramo platiti ako mislimo imat 2 bočna obrambena koji su brzi i znaju igrat u napadu.
Da su Alves i Alba visoki bili bi tromi i slabiji tehničari. Ne možeš imat i ovce i novce.
Ponavljam fantastična igra. Napad nam je nakon 3 utakmice proradio.
Osvojit 3 boda na gostovanju na Mestalli je premija za skoro sve ekipe u Primeri.
U 383 zvanične utakmice za FC Barcelonu,Messi je postigao 318 pogodaka i ubilježio 116 asistencija.
Bale je u Realu, nerado to priznajem, ali bit će jaki za popi*di, trkački su dobro nastrojeni. Ali borit ćemo se.
Real je i dosada imao na papiru prejaku momčad pa to u praksi nije tako djelovalo. Bale mi je jako drag igrač i baš šteta što će igrati protiv Barce tako često, ali biti će to odlični dvoboji, Messi-Neymar vs Ronaldo-Bale.
Tata Martino:" Šta sam rekao Messiju nakon njegovog hat-tricka,da li sam mu čestitao? Naravno da jesam,čak sam tražio i njegov autogram(smijeh)."
"Jučer je bilo dileme o povezanosti Messija i Neymara na terenu.Mislim da je u 24 sata sve već riješeno."
Real je i dosada imao na papiru prejaku momčad pa to u praksi nije tako djelovalo. Bale mi je jako drag igrač i baš šteta što će igrati protiv Barce tako često, ali biti će to odlični dvoboji, Messi-Neymar vs Ronaldo-Bale.
Da u pravu si, ali mislim da je bale treći igrač na svijetu, iza messija i ronalda. A sad u realu igraju ta dva od tri ( fizički čak i najbolja ), razumiš, to je meni. ali neka.
Busquets je istegnuo bedreni mišić, nadam se da će biti spreman za sljedeću utakmicu. Bilo bi lijepo da taman propusti ovu reprezentativnu utakmicu i bude spreman. Inače, odličan je bio večeras, kao i uvijek 
Da u pravu si, ali mislim da je bale treći igrač na svijetu, iza messija i ronalda. A sad u realu igraju ta dva od tri ( fizički čak i najbolja ), razumiš, to je meni. ali neka.
pitanje u kakvoj je bale formi, nije bas trenirao cekao je sta ce levy napravit niti je prosao pripreme, mislim da ce mu trebat ko i modricu jednu sezonu da se ufura
Ne kontam sta ste svi gledali neku drugu tekmu jer ono jucer je bila bezidejna barcelona 80 minuta,samo prvih 10 minuta su igrali kako treba ili je valencijina obrana jos spavala to je sve samo ne odlicna tekma bila, 2 najbolja igraca su bili golmani po meni
Ne kontam sta ste svi gledali neku drugu tekmu jer ono jucer je bila bezidejna barcelona 80 minuta,samo prvih 10 minuta su igrali kako treba ili je valencijina obrana jos spavala to je sve samo ne odlicna tekma bila, 2 najbolja igraca su bili golmani po meni
kad stvoriš 10-ak čistih prilika iz izrađenih akcija protiv Valencie na njihovom terenu, onda to nikako nije bezidejna igra.
Da, napad je bio i više nego dobar po meni, vidi se klasa Neymara već, čitao sam u španjolskim novinama da mu je kao rečeno da se malo smiri prva 3 mjeseca i prihvati Barcinu igru, a da tek više kasnije počne ''solo'' igrom i driblanjem dok se aklimatizira što je i logično.
Jedino je po meni odbrana opet plivala što god antimadridista govorio, redovno ih izbacuju pasovima i imaju čitavu stranu otvorenu...
pa da, jučer je obrambeni dio bio dosta lošiji nego u prethodnim utakmicama. U drugom poluvremenu praktički nije ni bilo presinga, u prvom je bilo dobro. Po meni je protiv Malage to bilo bolje u obrani nego sinoć, a više se prigovaralo za obranu nego sad.
Messi je pretekao Quinija na vječnoj ljestvici strijelaca Primere i sad je na 6. mjestu. Još 31 gol do Telma Zarre koji je najbolji strijelac Primere u povijesti. Trebao bi pasti već ove sezone 
Da, napad je bio i više nego dobar po meni, vidi se klasa Neymara već, čitao sam u španjolskim novinama da mu je kao rečeno da se malo smiri prva 3 mjeseca i prihvati Barcinu igru, a da tek više kasnije počne ''solo'' igrom i driblanjem dok se aklimatizira što je i logično.
Jedino je po meni odbrana opet plivala što god antimadridista govorio, redovno ih izbacuju pasovima i imaju čitavu stranu otvorenu...
Da obrana je opet plivala lopta nam dode na 16 metara nasa obrana se pogubi i panicari neznam koji im je vrag 
pa da, jučer je obrambeni dio bio dosta lošiji nego u prethodnim utakmicama. U drugom poluvremenu praktički nije ni bilo presinga, u prvom je bilo dobro. Po meni je protiv Malage to bilo bolje u obrani nego sinoć, a više se prigovaralo za obranu nego sad.
Messi je pretekao Quinija na vječnoj ljestvici strijelaca Primere i sad je na 6. mjestu. Još 31 gol do Telma Zarre koji je najbolji strijelac Primere u povijesti. Trebao bi pasti već ove sezone 
To je zato jer je pobjeda, vidiš 
Leo Messi je postigao ukupno 23 hat-tricka za FC Barcelonu, od čega 17 u La Ligi.
Ovo je pocetak idemo do 50 i vise
Afellay i Cuenca koji se jos uvijek oporavljaju od ozljede ostat ce ovu godinu u Barci
sažetak press konferencije Bartomeua i Zubija:
- Villa otišao za 5.1m + 50% na transfer + opcije na 2 mlada igrača.
- Neymar došao za 57m
- Thiago otisao za 24+1m
- Bojanovu plaću u potpunosti plaća Ajax, Barcelona nema nikakve troškove u vezi toga u ovom trenutku.
- Pautasso koji je stigao sa "Tatom" iz Argentine će biti drugi trener, a Roura i Rubi asistenti
- Potpisan je ugovor o suradnji sa Santosom i plaćeno je 7.9m za opcije na 3 mlada igrača. (Giva, Andrade i Barbosa)
- Fontas je prodan za 1m
- Villa je mogao otići još u prosincu, ali su ga iz kluba nagovorili da ostane do kraja prošle sezone i na kraju mu izašli ususret sa transferom jer je on želio baš u Atletico.
- Za dos Santosa je prvo bila planirana posudba, ali je "Tata" odlučio da će on ostati u ekipi ove sezone
- Na dovođenju stopera se radilo cijelo ljeto, ali oni stoperi koje su željeli kupiti nisu bili na prodaju. Stoga se računa na Puyola i cijeli trenutni kadar.
- O nasljedniku Valdesa se još uvijek ne priča. On je tu do kraja sezone i samim time je najbolje rješenje.
- vode se pregovori oko produženja ugovora sa Montoyom, Bartrom i Iniestom, a uskoro će početi pregovori i sa Piqueom.
- nisu došle nikakve ponude za Pedra i Alexisa ovo ljeto, niti ih klub želi prodati.
- vrata za Tita su širom otvorena u klubu, trenutno je fokusiran samo na oporavak.