FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.328.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Nije vidilo penala, slobodnjak :P
1911 & 1899
16 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Nije vidilo penala, slobodnjak :P

Nemogu oni dobacit do gola. Zato su dobili penal.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Velika šteta za Bagnacka, jer ovaj prekršaj je bio van 16, ali prezadovoljan sam s njime. Teško je nešto zaključivati jer ovi su skoro kao neki amateri, ali ono što iznenađuje je tolika požrtvovnost Messija, mislim da je najviše pretrčao od svih igrača na terenu. I Neymar zabio, super...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:02 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Neymar je imao fin prolazak gol liniju iako je po meni bio pod prekršajem...

18 godina
FC Barcelona

Ma kakvi prekršaj Anti, nije ni kontakta bilo već je ovaj preskočio Bagnacka i bacio se čim je dotakao tlo. Na usporenoj snimci se sve vidi.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
KiX777 kaže...

Ovo nije normalno koliko se znoje, čitao sam da na treningu mjenjaju po 4 puta majice zbog vlage i visokih temperatura.

A pique u dugim rukavima.

on uvik igra u dugim rukavima iako meni jos nije jasno zasto

Som la gent blaugrana
16 godina
crystal6 kaže...

Ma kakvi prekršaj Anti, nije ni kontakta bilo već je ovaj preskočio Bagnacka i bacio se čim je dotakao tlo. Na usporenoj snimci se sve vidi.

a moguće, ja sam odmah skužio da je bilo van 16 pa sam samo na to obraćao pozornost u snimkama, nisam ni gledao kontakt {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

1-7 :) Alexis i Pedro odlicni,ako budu ovako igrali cele sezone,bilo bi super :D 

14 godina
FC Barcelona

Dolaskom Neymara bit će velika borba za prvih 11.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan

Neymar i Alexis bi se trebali boriiti za prvih 11... Pedro da je prosle sezone bio hladnokrvan ovako bio bi stalno u postavi. Ovako on stalno zabija za repku, a u klubu mu se desila blokada. Ali vidjet cemo sve u natjecateljskim utakmicama, ovo izgleda kao ona utakmica Bayerna protiv navijaca.

1911 & 1899
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:27 (N3N0).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene odusevljava igra,koliko je sad sve to brze i bolje,jeste da ne igraju protiv nekog bas dobrog kluba,ali uporedite pripremne utakmice iz prosle sezone i bice vam jasno o cemu pricam :D

14 godina
FC Barcelona

Danas se desila eksplozija u Rosariju (Tatinom i Messijevom rodnom gradu) gdje je poginulo 12 ljudi. Tako da je trener potresen, kao i Messi i Mascherano. Vjerujem da bi bila malo bolja igra da se to nije desilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:34 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

nisam stigao vidjeti tekmu pa ako netko ima link za cijelu utakmicu bio bih zahvalan :)

EDIT: nasao sam pa evo ako netko jos hoce da gleda:  http://livefootballvideo.com/fullmatch/world/club-friendlies/thailand-vs-barcelona#.UgJ8FpJTCj8

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 18:58 (d3stroy3r_cro).
14 godina
FC Barcelona
"Sport" piše da će u napadu Barcelone u novoj sezoni igrati Neymar, Messi te jedan od trojca Alexis, Pedro, Tello. Ako bismo gledali dosadašnji dio predsezone, mnogi su mišljenja da će tu ulogu dobiti Čileanac, koji je postigao 3 gola u 301 odigranoj minuti ovog ljeta. Pedro je postigao četiri pogotka za 125 minuta, a Tello jedan za 106 minuta. Međutim, treba imati na umu da će Pedro vjerovatno propustiti utakmicu protiv Malezije, dok se Tello još uvijek nije u potpunosti oporavio.
Koga bi vi stavili na poziciju desnog krilnog napadača? 
6 Alexis
11 Pedro
0 Tello
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 0:48 (KiX777).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Išao bi na Pedra, nekako je najviše konkretan što se tiče igre, ali mislim da će sva trojica igrati vrlo podjenako i svaki će imati vremena pokazati talenat.

14 godina
FC Barcelona

David Luiz želi potpisati za Barçu. 26-godišnji brazilski stoper je svjestan da je ovo odlična prilika za njega da napravi korak dalje u svojoj karijeri, te će se vjerojatno u ponedjeljak sastati sa čelnicima Chelseaja kako bi ih nagovorio da prihvate ponudu Barcelone, piše Mundo Deportivo.

Katalonski gigant je jučer poslao ponudu između 20 i 25 milijuna eura. Ona će vjerojatno biti odbijena, mada i služi tek za otvaranje pregovora. U međuvremenu, Blaugranin direktor Raul Sanllehi se vratio iz Londona, saznavši da je Luiz odlučan u namjeri da pređe na Nou Camp ovog ljeta.

Izgleda da u svemu ovome postoji samo jedan veliki problem, a to je – Jose Mourinho, koji je u jako lošim odnosima sa Barcelonom. No ako Luiz iskaže svoju želju za odlaskom, te Barça pošalje zadovoljavajuću ponudu na adresu londonskog kluba, i taj problem će nestati.

15 godina
FC Barcelona

Luiz je iskazao želju, još samo da odriješe kesu...

18 godina

ma nece jose njega prodat... bolje da trazimo nekog drugog

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 13:25 (Obi Wan).
16 godina
FC Barcelona
Cesc: "It's an honour United makes two bids, but there have been no talks. I didn't talk with any club since I joined Barça two years ago. I never had any doubt. It has cost me a lot to return to Barça and now I want to triumph here. My dream has always been to play at Barça and nothing has changed. I'm very, very happy here and I never thought about leaving. I've always felt valued by the club. Everyone told me they count on me, I never got any sign that made me think otherwise."

eto Cesc je i službeno potvrdio da ostaje...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Voleo bih da dodje Luiz,ali tesko,Silva je produzio ugovor sa PSG-om tako da i on sada odpada,mada,za njega se znalo i ranije da nece prec u Barcu :D 

16 godina
protjeran

Ćarobnjak je zabio još jedan slobdnjak.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nikad više takve igračine, zašto nije još igrao za barcu, nikad to neću prežalit.

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Nikad više takve igračine, zašto nije još igrao za barcu, nikad to neću prežalit.

Bolje da nije više igrao za Barcu, počeo je tulumariti i opijati se i pao je na profesionalnoj razini. No bez obzira na to uvijek će biti legenda kluba i ono što nam je pružio u tih par godina je bilo "magično".

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kroz barcelonu uvijek prolaze gotovo sve legende modernog nogometa, a to nije slučajno {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
FC Barcelona
Nezaboravno
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eric Abidal je dobio poziv od francuskog selektora Didera Deschampsa za prijateljski susret sa Belgijom,koji je na rasporedu 14. ovog mjeseca.

Bravo,Eric ! :D  

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
barcaINTER kaže...

Bolje da nije više igrao za Barcu, počeo je tulumariti i opijati se i pao je na profesionalnoj razini. No bez obzira na to uvijek će biti legenda kluba i ono što nam je pružio u tih par godina je bilo "magično".

to sam i mislio, da bar nije počeo sa tulumima, bile bi još dvije tri sezone savršenstva, stvarno je bilo nešto posebno u njemu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

pa sta vi mislite da ovi sad ne tulumare? oni i piju i skacu samo se to ne primjeti, al ne u tolikoj mjeri ko ronaldinho nekad {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona
Cristian Tello po prvi puta je pozvan u A selekciju Španjolske. Dobio je poziv za utakmicu protiv Kolumbije.

Od ostalih igrača Barçe poziv su dobili još Valdes, Jordi Alba, Iniesta i Fabregas. Del Bosque je odlučio poštediti Xavija, Busquetsa, Pedra i Piquea...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice