FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.470.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

nije ni njima lako. Jer ni Luiz ni Hummels ne idu iz svojih klubova, tj. zadovoljni su tamo, a i njihovi klubovi ih ne puštaju. Nešto se piše da Mourinho ne želi Luiza u Chelseau, ali sumnjam u to.

ali u toj odluci sam još uvijek na strani Tita, bolje da još uvijek pokušava nešto napraviti po pitanju Thiaga Silve koji je prvi izbor, nego da žuri u neke kupovine, ima još dosta vremena. I eto uvijek kad gledam tog Davida Luiza, uvijek griješi. Ne djeluje mi on baš pretjerano sigurno da bi se za njega izdvojila ta lova, niti mislim da bi bili nešto puno bolji s njime. Thiago Silva je idealno rješenje, pored Piquea nam treba brži stoper. Baš čitam da je onaj Sanielhi koji je bio u Brazilu i rješavao transfer Neymara, trenutno je u Brazilu i navodno će pokušati pregovarati sa Silvom i njegovim agentom.

i drago mi je ovo za Thiaga da se navodno predomislio i da će ostati, bilo bi super da je tako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 0:02 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
Sretan 51. rođendan bivšem predsjedniku FC Barcelone- Joanu Laporti!
VISCA BARCA
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Andres Iniesta spasio bivsi klub Albacete od ispadanja u 4.ligu tako sto je uplatio igracima plaće u vrijednosti oko 240.000 eura

Svaka cast Iniesti,jos jednom pokazao kakav je covjek prije svega!

Iako sam navijač Barcelone i veliki Iniestin štovatelj, ovo su gluposti čovjek prije svega itd. nemaju smisla i prepatetične su. 240000 eura Iniesta zaradi u jednom tjednu i ako to predstavlja neki veliki čin dobrote onda je svijet u hurcu. Naravno ne umanjavam ono što je napravio, ali ponavljam, previše je patetike u tvom komentaru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 18:29 (Đapa club).
16 godina
FC Barcelona

Istina, samo on je već i prije ovoga napravio veliku stvar za Albacete i većom svotom novca ih spasio od bankrota prije par godina. Ali i ovo je također pohvalno, ima ljudi koje taj novac koji primaju razmazi pa im nikad dosta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 18:31 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Istina, samo on je već i prije ovoga napravio veliku stvar za Albacete i većom svotom novca ih spasio od bankrota prije par godina. Ali i ovo je također pohvalno, ima ljudi koje taj novac koji primaju razmazi pa im nikad dosta.

Ma znam da ima ljudi koji ne bi niti ovo dali, ali sada nije riječ o njima, želim samo reci da ovo za Iniestu stvarno ne predstavlja nikakvu svotu. Puno je to nekome tko nema takav novac, ali njemu je to tjedna plaća.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 18:57 (Đapa club).
14 godina
FC Barcelona

Thiago FTW! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
FC Barcelona

Zna li netko stranicu gdje se povoljno može naručiti gostujući dres, može i izvan Hrvatske jer od sutra se više ne naplaćuje carina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 16:32 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

imaš tu za 60 eura, preko službene stranice Barcelone košta 80 eura.

http://www.sportsdirect.com/nike-fc-barcelona-away-shirt-2013-2014-377351

pogledaj i ostalu opremu, ima dosta jeftinih stvari {#}

ovo mi se sviđa npr.

http://www.sportsdirect.com/source-lab-fc-barcelona-zip-hoody-mens-374400

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 17:02 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi na sinocnoj humanitarnoj utamici u kojoj je njegova ekipa slavila sa 9-6,Messi je dao gol i imao 3 asistencije :) 

Legenda ! ♥ 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 19:49 (Nidzo95).
14 godina
neaktivan

Da mi je ovo bar jednom napraviti u zivotu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 20:30 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar zabio gol za 2-0 protiv Spanjolske! 

David Luiz odlican veceras, kad bi barem on dosao u Barcu 

Btw link na live stream utakmice! 

14 godina
FC Barcelona

Počelo je trpanje Casillasa! {#}

13 godina
neaktivan

Stvarno smo kupili igračinu. Koji gol. Iker nije stignuo ni ruke podignut.

A i ona asistencija Fredu za onu obranu od Ikera je bila fantastična.

16 godina
FC Barcelona

Imam dojam da Neymar previše namjerno ulazi u duel sa ciljem da izbori prekšaj, neznam možda sam samo ja stekao takav dojam za vrijeme ovog kupa.

Swedish latin super funk.
14 godina
KiX777 kaže...

Počelo je trpanje Casillasa! {#}

Da je valdes na golu to se nebi desilo {#}

16 godina
sirka666 kaže...

Imam dojam da Neymar previše namjerno ulazi u duel sa ciljem da izbori prekšaj, neznam možda sam samo ja stekao takav dojam za vrijeme ovog kupa.

da, i previše nagalašava kontakt. Ono, bude tu kontatkta i ne može se reći da baš glumi da ga je netko dodirnuo, ali on to previše potencira. Samo se nadam da će to ispraviti u budućnosti. Ali stvarno što se tiče igračkih kvaliteta, poslije ovakvog turnira mislim da je svima koji su govorili da je nikakav igrač začepio usta.

14 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Haha, sorry, nemoj se uvrijedit, al ti nisi niš kupio i bez brige, nećeš imat nikakve koristi od toga, osim osobnog zadovoljstva.

16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
sylar79 kaže...

Haha, sorry, nemoj se uvrijedit, al ti nisi niš kupio i bez brige, nećeš imat nikakve koristi od toga, osim osobnog zadovoljstva.

On je navijač kluba. Govori u tome smislu, a to kaj si ti jazavac nikom ništa.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
peterstern9 kaže...
sylar79 kaže...

On je navijač kluba. Govori u tome smislu, a to kaj si ti jazavac nikom ništa.

Ma ingnoriraj budale, zivot ti bude puno bolji ;)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volim ove TD-ove zatucanih barcinih fanboyeva {#}
Samo naprijed {#}

17 godina
peterstern9 kaže...
sylar79 kaže...

A ti sa ovakvim bahatim stavom uopće ne moraš pisati po forumu. Svatko je sretan kad u "njegov" klub dođe dobar igrač, u čemu je problem?

16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Samo naprijed {#}

Treba ti dat doživotan ban ovdje jel koliko vidim nemaš koristi not at all. Tko te nauči takvog ponašanja da mi je znati.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ako netko ne prati ili nije vidio pogodak Neymara...

strasan gol,pokazao je koliki je majstor...ulazi u ofsajd,brzo se vraca nazad,odrazi se s jednom nogom da dobije akceleraciju i egzekucija slabijom nogom...svaka cast

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 1:04 (barcafan12).
16 godina
peterstern9 kaže...

Samo naprijed {#}

pa ako već tražiš, eto dobiti ćeš TD. Ako nisi znao, to je znak za "slažem se" ili "ne slažem se". Puno ljudi se znači ne slaže s tobom, niej ništa osobno protiv tebe.

jednostavno živciraju takvi komentari poput tvoga. Ako se netko osjeća kao navijač Barcelone, zašto nebi pisao tako i tko si ti da mu pametuješ? totalna glupost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 1:02 (antimadridista).
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veceras spanjolska ima problema ko i barca. Pique i Ramos drze loptu uglavnom samo se dodaju, onda Pique gurne do sredine na xavija ili Ramos zrakom nabije do Torresa. Nista od tog ne uspije, naprave par paseva na sredini i netko presjece loptu i ide ubojita kontra Neymara i ekipe. I onda - ili Neymara malo okrznu pa on rokne ili nesto drugo, no u svakom slucaju opasno. 

Presinga isto nema (barca).

Bananko totalni.

everybody lies
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imam koristi isto kao i on "koji je doveo igračinu" - osobno zadovoljstvo {#}
Šalim se, nemam ništa protiv nikoga ovdje, samo mi tak smiješno zvuči kad netko kaže "kupili smo", ajde da pričate od Football Manageru, ali ovak...haha

Neymar je igrač i pol, ali bome i glumac i pol, dobro će se uklopit u barcinu glumu i tjeranje suca da daje protivnicima kartone.

NHF {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 1:06 (peterstern9).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

GOOL, Fred 3-0

15 godina
FC Barcelona

Sve super sve pet da Neymar dokazuje da je vrijedan para no Spanjolska obrana majko bozja isto smece kod i od Barce ove godine

Pique i Alba plivaju ko mala djeca to me brine vise od svega {#}

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ramos promasio penal ROFL

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique dobio crveni nakon sto je napravio prekrsaj nad Neymarom!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice