nije ni njima lako. Jer ni Luiz ni Hummels ne idu iz svojih klubova, tj. zadovoljni su tamo, a i njihovi klubovi ih ne puštaju. Nešto se piše da Mourinho ne želi Luiza u Chelseau, ali sumnjam u to.
ali u toj odluci sam još uvijek na strani Tita, bolje da još uvijek pokušava nešto napraviti po pitanju Thiaga Silve koji je prvi izbor, nego da žuri u neke kupovine, ima još dosta vremena. I eto uvijek kad gledam tog Davida Luiza, uvijek griješi. Ne djeluje mi on baš pretjerano sigurno da bi se za njega izdvojila ta lova, niti mislim da bi bili nešto puno bolji s njime. Thiago Silva je idealno rješenje, pored Piquea nam treba brži stoper. Baš čitam da je onaj Sanielhi koji je bio u Brazilu i rješavao transfer Neymara, trenutno je u Brazilu i navodno će pokušati pregovarati sa Silvom i njegovim agentom.
i drago mi je ovo za Thiaga da se navodno predomislio i da će ostati, bilo bi super da je tako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Andres Iniesta spasio bivsi klub Albacete od ispadanja u 4.ligu tako sto je uplatio igracima plaće u vrijednosti oko 240.000 eura
Svaka cast Iniesti,jos jednom pokazao kakav je covjek prije svega!
Iako sam navijač Barcelone i veliki Iniestin štovatelj, ovo su gluposti čovjek prije svega itd. nemaju smisla i prepatetične su. 240000 eura Iniesta zaradi u jednom tjednu i ako to predstavlja neki veliki čin dobrote onda je svijet u hurcu. Naravno ne umanjavam ono što je napravio, ali ponavljam, previše je patetike u tvom komentaru.
Istina, samo on je već i prije ovoga napravio veliku stvar za Albacete i većom svotom novca ih spasio od bankrota prije par godina. Ali i ovo je također pohvalno, ima ljudi koje taj novac koji primaju razmazi pa im nikad dosta.
Istina, samo on je već i prije ovoga napravio veliku stvar za Albacete i većom svotom novca ih spasio od bankrota prije par godina. Ali i ovo je također pohvalno, ima ljudi koje taj novac koji primaju razmazi pa im nikad dosta.
Ma znam da ima ljudi koji ne bi niti ovo dali, ali sada nije riječ o njima, želim samo reci da ovo za Iniestu stvarno ne predstavlja nikakvu svotu. Puno je to nekome tko nema takav novac, ali njemu je to tjedna plaća.
Zna li netko stranicu gdje se povoljno može naručiti gostujući dres, može i izvan Hrvatske jer od sutra se više ne naplaćuje carina.
imaš tu za 60 eura, preko službene stranice Barcelone košta 80 eura.
http://www.sportsdirect.com/nike-fc-barcelona-away-shirt-2013-2014-377351
pogledaj i ostalu opremu, ima dosta jeftinih stvari 
ovo mi se sviđa npr.
http://www.sportsdirect.com/source-lab-fc-barcelona-zip-hoody-mens-374400
Počelo je trpanje Casillasa! 
Stvarno smo kupili igračinu. Koji gol. Iker nije stignuo ni ruke podignut.
A i ona asistencija Fredu za onu obranu od Ikera je bila fantastična.
Imam dojam da Neymar previše namjerno ulazi u duel sa ciljem da izbori prekšaj, neznam možda sam samo ja stekao takav dojam za vrijeme ovog kupa.
Počelo je trpanje Casillasa! 
Da je valdes na golu to se nebi desilo 
Imam dojam da Neymar previše namjerno ulazi u duel sa ciljem da izbori prekšaj, neznam možda sam samo ja stekao takav dojam za vrijeme ovog kupa.
da, i previše nagalašava kontakt. Ono, bude tu kontatkta i ne može se reći da baš glumi da ga je netko dodirnuo, ali on to previše potencira. Samo se nadam da će to ispraviti u budućnosti. Ali stvarno što se tiče igračkih kvaliteta, poslije ovakvog turnira mislim da je svima koji su govorili da je nikakav igrač začepio usta.
Haha, sorry, nemoj se uvrijedit, al ti nisi niš kupio i bez brige, nećeš imat nikakve koristi od toga, osim osobnog zadovoljstva.
Haha, sorry, nemoj se uvrijedit, al ti nisi niš kupio i bez brige, nećeš imat nikakve koristi od toga, osim osobnog zadovoljstva.
On je navijač kluba. Govori u tome smislu, a to kaj si ti jazavac nikom ništa.
On je navijač kluba. Govori u tome smislu, a to kaj si ti jazavac nikom ništa.
Ma ingnoriraj budale, zivot ti bude puno bolji ;)
Volim ove TD-ove zatucanih barcinih fanboyeva 
Samo naprijed 
A ti sa ovakvim bahatim stavom uopće ne moraš pisati po forumu. Svatko je sretan kad u "njegov" klub dođe dobar igrač, u čemu je problem?
Samo naprijed 
Treba ti dat doživotan ban ovdje jel koliko vidim nemaš koristi not at all. Tko te nauči takvog ponašanja da mi je znati.
Samo naprijed 
pa ako već tražiš, eto dobiti ćeš TD. Ako nisi znao, to je znak za "slažem se" ili "ne slažem se". Puno ljudi se znači ne slaže s tobom, niej ništa osobno protiv tebe.
jednostavno živciraju takvi komentari poput tvoga. Ako se netko osjeća kao navijač Barcelone, zašto nebi pisao tako i tko si ti da mu pametuješ? totalna glupost.
Veceras spanjolska ima problema ko i barca. Pique i Ramos drze loptu uglavnom samo se dodaju, onda Pique gurne do sredine na xavija ili Ramos zrakom nabije do Torresa. Nista od tog ne uspije, naprave par paseva na sredini i netko presjece loptu i ide ubojita kontra Neymara i ekipe. I onda - ili Neymara malo okrznu pa on rokne ili nesto drugo, no u svakom slucaju opasno.
Presinga isto nema (barca).
Bananko totalni.
everybody lies
Imam koristi isto kao i on "koji je doveo igračinu" - osobno zadovoljstvo 
Šalim se, nemam ništa protiv nikoga ovdje, samo mi tak smiješno zvuči kad netko kaže "kupili smo", ajde da pričate od Football Manageru, ali ovak...haha
Neymar je igrač i pol, ali bome i glumac i pol, dobro će se uklopit u barcinu glumu i tjeranje suca da daje protivnicima kartone.
NHF 
GOOL, Fred 3-0
Sve super sve pet da Neymar dokazuje da je vrijedan para no Spanjolska obrana majko bozja isto smece kod i od Barce ove godine
Pique i Alba plivaju ko mala djeca to me brine vise od svega 
Ramos promasio penal ROFL
Pique dobio crveni nakon sto je napravio prekrsaj nad Neymarom!