FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.851.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
jurica_m kaže...
Zasto covjeka suditi po izgledu?

pitaj one koji ga sude zbog toga,nije ni meni jasno,ali svakakvih ljudi ima danas. Pa i mi navijači Barcelone smo svjedoci kakvih ljudi ima da njih nazivaju "midgetima" ili "patuljcima". Strašno.

On niti jednom svojom izjavom koliko sam ja vidio nije rekao glupost,niti je hvalio samog sebe,stvarno mu je svaka na mjestu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 17:09 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ma ne govorim to zbog izgleda, već zbog nejgovih kolega Ronaldinha, Adriana...koji su se upropastili. Valjda ovaj neće.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
15 godina
Praetorian1 kaže...
jurica_m kaže...

Ma ne govorim to zbog izgleda, već zbog nejgovih kolega Ronaldinha, Adriana...koji su se upropastili. Valjda ovaj neće.

nemaju oni nikakve veze s njime,osim što su Brazilci.

Uostalom,dao Bog da Neymar ako dođe u Barcu postigne isto ono što je uspio i Ronaldinho.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 17:24 (antimadridista).
15 godina
Slazem se. Tko zna, mozda ce Neymar naslijediti Messija kao sto je Messi naslijedio Ronaldinhovu ulogu u Barci. Vidjet cemo, dao Bog.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj Bože da dođe u Barcu, al šta ak ih Real preduhitri?

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Onda sigurno propada... xD

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sumnjam da ce potpisat za barcu naredne 2 godine jer je tek potpisao sa Santosom do 2015 cemu onda to????

Mes que un club!
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

ma frizura je mu je supp :P

14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Sumnjam da ce potpisat za barcu naredne 2 godine jer je tek potpisao sa Santosom do 2015 cemu onda to????

Da malo digne cijenu još? Ne znam...

17 godina
Praetorian1 kaže...

99% sam siguran da u Real nece. Jer sto se Reala tice on je vec trebao biti njihov igrac, davali su masnu lovu.

A i moglo se citati tijekom ljeta svako malo kako je stvar gotova, Neymar u Madridu itd. Tako da nakon svega on okrene pricu, i pocne hvaliti Barcu, Messija, a Real ne spominje... Meni to izgleda kao ocit znak gdje bi momak htio igrati.

15 godina
FC Barcelona

evo link za sutra,znači u 11.30h:

http://livefootball.ws/6207-al-sadd-barselona.html

moraju dobro odigrati,jer propuštam predavanje zbog njih :D

17 godina
antimadridista kaže...

ja također propuštam predavanje, ali briga me!! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volio bi da Neymar pristupi Barci, ali trenutačno još nije pravo stanje za to..Istina da mladi Brazilac jedino u Barci može postat najbolji na svijetu. Nevidim neku drugu momčad koja bi mu dala bolju potporu. Trenutačno je stanje u ekipi takvo da je on nepotreban, ali dugoročno gledano takvog igrača Barcelona će trebat u budućnosti..Ako pak ode u Real mislim da će postat prosjek kao i Robinho jer tamo tek neće nači druželjubivu sredinu.. Volio bi ga u Barci vidjet, ali za jedno godinu i pol dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 9:21 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ima i na eurosportu 2 prijenos valjda...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Već vidim kako se klinci šišaju na neymaricu {#}

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovi su u rangu Cibalije.

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Već vidim kako se klinci šišaju na neymaricu {#}

Bolje na Meirelesicu{#}

16 godina
FC Barcelona

meni je osobno Neymar antipatican. Ima mi nekakav CR karakter, koji nebi pasao barci. Vise bi se uklopija u reala po meni. ima talenta, al karakterno se jednostavno nebi uklopija u relativno mirne barcelonine igrace.

17 godina
FC Barcelona

U tijeku je Al Sadd vs Barcelona. 2-0 Barca vodi za sada.

I jedna malo manje lijepa vijest:

Football fans, the news has been confirmed. Barcelona released a statement on their Twitter page: Villa suffered a fractured tibia in his left leg. He has been taken to the hospital for more tests.- sa goal.com

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Football fans, the news has been confirmed. Barcelona released a statement on their Twitter page: Villa suffered a fractured tibia in his left leg. He has been taken to the hospital for more tests.- sa goal.com

Znaci, nema ga do kraja sezone? 

Evo pisu da nece nastupiti ni na Euru. E je_iga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 13:07 (VirtUoso).
17 godina

sjajnih 4-0, steta jer se villa ozlijedija...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Pero Dinamit kaže...

Znaci, nema ga do kraja sezone? 

Evo pisu da nece nastupiti ni na Euru. E je_iga...

Nije neka preteska ozljeda da ce izbivati pola godine, max 2-3 miseca , a i manje mozda......

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

potpuna kontrola utakmice,ali budimo relani,protivnik je bio katastrofa. Šteta što nije ušao onaj Messijev udarac škaricama :D

Prava šteta za ozljedu Ville,na prvi pogled kad sam gledao prijenos mi nije izgledalo kao nešto ozbiljno,mislio sam da je krivo nagazio na nogu samo,ali izgleda da možda propušta i Euro. 

Šteta,najprije Afellay,pa sad i Villa. Sad bi bilo lijepo da osvoje ovo klupsko prvenstvo za njega.Drži se majstore! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 16:59 (antimadridista).
15 godina
Abomb kaže...

meni je osobno Neymar antipatican. Ima mi nekakav CR karakter, koji nebi pasao barci. Vise bi se uklopija u reala po meni. ima talenta, al karakterno se jednostavno nebi uklopija u relativno mirne barcelonine igrace.

evo o ovome sam govorio. Gdje si ti to vidio da se on ponašao tako umišljeno ili da je jednu krivu izjavu dao? Stvarno neznam zašto imate takve predrasude prema njemu,jer dokaza da je umišljen i da se tako ponaša sigurno nemate.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerojatno misli tako jer se slika kao "peder" kao i CR.

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
17 godina

ne znam... sta ce njima neymar, kad oni imaju krkica na posudbi...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta nisu njega prodali?

17 godina
trap kaže...

Šta nisu njega prodali?

dvije godine loan, bar tako pise na manageru, sto bi trebalo biti i u stvarnosti...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za Bojana Krkića:

On 22 July 2011 Roma bought Bojan for a fee of €12 million. Barcelona have an option to buy him back after two seasons for €13million. However Roma can stop Barcelona from re-signing him if they pay an additional €28 million

17 godina

citam na goal.com, david villa out 5 miseci zbog frakture live tibije... steta

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice