FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.485.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

e kad bi Dortmund želio prodati Reusa, ali to je nemoguća misija. Kad bi ga i prodavali, mislim da nebi bio daleko od Neymarove cifre...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:30 (antimadridista).
18 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

ma treba ih od*ebati pa neka im ode iduće godine bez odštete.

Ili da zarade 130 mil € :)

To moze presjec jedino on sam ako kaze da hoce u Barcu i nigdje drugo.

14 godina
FC Barcelona

Kako je*ački izgledaju dresovi! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja se nadam da ovo nije izjavio, jer ako je, treba par šamara netko dobit da shvati da treba kupit 2 stopera, a ne jednog! {#} Adriano na mjestu stopera {#} {#}

http://www.barcabalkan.com/news/read/5628/Tito-Vilanova-odbranu-zeli-pojacati-samo-s-njim

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 12:33 (Balvan8).
17 godina
FC Barcelona

Jednostavno ga trebamo. Tako mlad, a ubija.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Muricy Ramalho (trener Santosa): "Neymar nikada nije bio tako blizu napustanja Santosa.Donedavno su bile samo spekulacije,sada su stvari vec ozbiljnije.On je jako nervozan zbog nastale situacije."

"Zao mi je,ali on ide u Barcelonu.Nije da imam sta protiv drugih ekipa,ali meni je licno Barcelona draga,a i njemu.Zelim ga vidjeti kako igra sa Messijem.Svi bi zeljeli videti ovaj dvojac.S'jos Xavijem i Iniestom gledao bih Spansku ligu svake sedmice."

16 godina
Reedy kaže...

Jednostavno ga trebamo. Tako mlad, a ubija.

ja njega nisam baš pratio dosad i neznam previše o njemu, ali priča se da je "novi Kahn". Ali ovako na temelju YouTube kompilacije je teško nešto otkriti, realno, tako se i za neke amatere može napraviti odlična kompilacija obrana. Jer tu ne vidiš greške koje pravi ni ništa slično, samo ono najbolje od njega.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 19:13 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katalonski Sport pise da Barca nema namjeru povecati ponudu za Neymara koja je bila 23 mil. eura...

ako je ovo istina 1.stvar da Neymara necemo vidjet u Barci sigurno a 2.ne razumijem Rosella i celne ljude kluba opcenito,oni bi za sicu doveli takvog igraca za koje Real i City nude po 5x vise...stvarno ne razumijem da se ne mogu jednom posteno istrositi

16 godina
FC Barcelona

Ja za Neymara ne bi ni lipe preko 23m dao.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
barcafan12 kaže...

Katalonski Sport pise da Barca nema namjeru povecati ponudu za Neymara koja je bila 23 mil. eura...

ako je ovo istina 1.stvar da Neymara necemo vidjet u Barci sigurno a 2.ne razumijem Rosella i celne ljude kluba opcenito,oni bi za sicu doveli takvog igraca za koje Real i City nude po 5x vise...stvarno ne razumijem da se ne mogu jednom posteno istrositi

politika kluba od dolaska Rosella je takva da se na transfere ima svako ljeto potrošiti najviše 50 milijuna eura (bez onog dodatnog iznosa koji se zaradi od prodaje igrača). Od kad je on na čelu kluba, svaku godinu klub posluje pozitivno, nema dodatnog zaduživanja i dug se smanjuje iz godine u godinu. Po meni je to puno bolje nego ono što je radio Laporta (primjer 30 milijuna eura za Čigrinskog)

a što se tiče Neymara, ja mislim da su to totalne gluposti da Real i City nude 5 puta veći iznos. To je njihova patka samo da bi izmuzli veću lovu od Barce. Pa danas je i sam njihov trener izjavio da Neymar sigurno odlazi i to je spomenuo baš u Barcu. A nisu ni u klubu ludi da ga puste bez odštete, tako da će sigurno popustiti kad-tad, prijelazni rok još nije ni počeo.

a čak i ako ode u neki drugi klub, nije tragedija, naći će se netko drugi.

18 godina

dali smo 70 mil za ibru... tako dakle nije da klub nije iskrca masu para za jednog igraca.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

dali smo 70 mil za ibru... tako dakle nije da klub nije iskrca masu para za jednog igraca.

pa je u vrijeme Laporte, ali sada nema šanse da se to dogodi, bar ja mislim da neće. Prati transfere od dolaska Rosella na mjesto predsjednika. A pogotovo ako se uzme u obzir da bi uz Neymara trebali dovesti i stopera i golmana, jako teško da će Barca ponuditi neki ogroman iznos.

16 godina
FC Barcelona
evo baš me sad to detaljno zanimalo pa sam išao provjeriti:

Mascherano (2010) - 26.8 mijuna
Adriano (2010) - 13.5 milijuna
Fabregas (2011) - 29 milijuna + 5 kroz bonuse
Alexis (2011) - 26 milijuna + 11 bonusi
Afellay (2011) - 3 milijuna
Jordi Alba (2012) - 14 milijuna
Song (2012) - 19 milijuna

2010. godina ukupno: 40.3 milijuna eura
2011. godina ukupno: 48 milijuna + mogućih 16 milijuna kroz bonuse
2012. godina ukupno: 33 milijuna eura

po mom mišljenju i više nego dobro poslovanje. U 2011. se najviše potrošilo, malo iznad 50 milijuna, ali tad su neki igrači bili i prodani i zaradilo se na njima. Posluju pozitivno i nema minusa, to je najbitinije.
a kad ovo pogledam, sumnjam da će puno vieš ponuditi za Neymara, a još nam treba i stoper i golman.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
evo baš me sad to detaljno zanimalo pa sam išao provjeriti:

Mascherano (2010) - 26.8 mijuna
Adriano (2010) - 13.5 milijuna
Fabregas (2011) - 29 milijuna + 5 kroz bonuse
Alexis (2011) - 26 milijuna + 11 bonusi
Afellay (2011) - 3 milijuna
Jordi Alba (2012) - 14 milijuna
Song (2012) - 19 milijuna

2010. godina ukupno: 40.3 milijuna eura
2011. godina ukupno: 48 milijuna + mogućih 16 milijuna kroz bonuse
2012. godina ukupno: 33 milijuna eura

po mom mišljenju i više nego dobro poslovanje. U 2011. se najviše potrošilo, malo iznad 50 milijuna, ali tad su neki igrači bili i prodani i zaradilo se na njima. Posluju pozitivno i nema minusa, to je najbitinije.
a kad ovo pogledam, sumnjam da će puno vieš ponuditi za Neymara, a još nam treba i stoper i golman.

Sve to stoji,mada ja osobno mislim da su neki transferi promasaji bili al ok...al htio sam reci da se ne moze uvijek za sicu dobiti dobar igrac,treba ipak nekad posegnuti dublje u dzep...ako bi i dali za Neymara preko 30-40 milja sigurno bi im se dvostruko-trostruko vratilo s vremenom...

16 godina
barcafan12 kaže...

Sve to stoji,mada ja osobno mislim da su neki transferi promasaji bili al ok...al htio sam reci da se ne moze uvijek za sicu dobiti dobar igrac,treba ipak nekad posegnuti dublje u dzep...ako bi i dali za Neymara preko 30-40 milja sigurno bi im se dvostruko-trostruko vratilo s vremenom...

istina je to i jasno mi je što si mislio, ali jbg, da je obrnuto puno bi više ljudi prigovaralo na politiku kluba. Ma mislim da će ipak Neymar doći, ovo je bio samo prvi pokušaj, a nije još ni počeo prijelazni rok. Moguće da će malo povisiti ponudu, a nije ni Santosu svejedno, i oni ga žele prodati ovo ljeto.

16 godina
FC Barcelona
"Víctor Valdés has organized a lunch for the team and the staff today, to say goodbye."
14 godina
FC Barcelona

Otac mlade brazilske zvijezde Neymara je izjavio da je transfer saga u vezi njegovog sina gotova, te naglasio da su ključni bili pregovori koji su održani u srijedu.

Da li je sklopljen dogovor sa Barcelonom, ili Santos ipak nije prihvatio Barçinu ponudu od 23 milijuna €, ostaje nam da vidimo.

Welcome!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izgleda sve jasniji prelazak Begovića u Liverpool, to bi moglo znacit da bi se transfer Reine (nažalost) mogao obistinit

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
17 godina
neaktivan
Vilanovu treba streljat ako dovede Reinu ili samo jednog stopera
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
FC Barcelona

pa ja i očekujem jednog stopera, kako može dovesti 2 stopera, golmana i još kvalitetno krilo/napadača? nema se baš toliko para, mislim da ni PSG nebi mogao toliko iskeširati. Ja bi bio zadovoljan i sa jednim vrhunskim stoperom, tu su još i Puyol, Pique i Mascherano, a 5 stopera bi stvarno bilo previše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 17:14 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

prema Sportu, u utrku za Thiaga uključio se i Real, a među zainteresiranima su i Chelsea, City, Bayern i United.

sad sam baš išao pogledati u čemu je stvar kod njega, on ima u ugovoru da je otkupna klauzula 90 milijuna eura, ali u slučaju da ne odigra neke utakmice u LP, ligi i još neka natjecanja, ta klauzula pada i zato je trenutno 18 milijuna eura i sad je on tražena roba na tržištu, veliki problem. Iznenadilo me ovo da je Real zainteresiran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 17:57 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa ja i očekujem jednog stopera, kako može dovesti 2 stopera, golmana i još kvalitetno krilo/napadača? nema se baš toliko para, mislim da ni PSG nebi mogao toliko iskeširati. Ja bi bio zadovoljan i sa jednim vrhunskim stoperom, tu su još i Puyol, Pique i Mascherano, a 5 stopera bi stvarno bilo previše.

Da li je Neymar prioritetan u svjetskom najboljem i najefikasnijem napadu zadnjih 4 sezona?

Rade neka do zimskog roka brani Pinto i tad neka kupe nekog boljeg golmana (sigurno ih ima boljih od Reine), a nek sad dovedu dva iznadprosjecna stopera tipa Hummels, Silva ili Kompany ili Chiellini

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
antimadridista kaže...

Da li je Neymar prioritetan u svjetskom najboljem i najefikasnijem napadu zadnjih 4 sezona?

Rade neka do zimskog roka brani Pinto i tad neka kupe nekog boljeg golmana (sigurno ih ima boljih od Reine), a nek sad dovedu dva iznadprosjecna stopera tipa Hummels, Silva ili Kompany ili Chiellini

neznam jeli Neymar prioritet, ali neki napadač sigurno jest. Da nema Messija, nebi zabili ni upola toliko golova, osim njega nemamo pravog golgetera. Prioritet su i stoper i krilo/napadač, to je nužno. A golmana će isto sigurno dovesti na ljeto. sumnjam da će Pinto braniti pola sezone.

Uostalom, ista je stvar, neće tolike pare s neba pasti u par mjeseci :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 18:40 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Newell's Old Boys, Messijev prvi klub, je Leovom ocu poručio kako želi Messija dovesti na posudbu, samo za polufinale Copa Libertadores (južnoamerička Liga prvaka) koje se održava u Srpnju!

Neka ode pomoći svome klubu, ipak je odatle ponikao.{#}

16 godina
KiX777 kaže...

Newell's Old Boys, Messijev prvi klub, je Leovom ocu poručio kako želi Messija dovesti na posudbu, samo za polufinale Copa Libertadores (južnoamerička Liga prvaka) koje se održava u Srpnju!

Neka ode pomoći svome klubu, ipak je odatle ponikao.{#}

fora ideja {#}

samo sumnjam da bi Barca priostala na to, ipak su pripreme tad.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

prema Sportu, u utrku za Thiaga uključio se i Real, a među zainteresiranima su i Chelsea, City, Bayern i United.

sad sam baš išao pogledati u čemu je stvar kod njega, on ima u ugovoru da je otkupna klauzula 90 milijuna eura, ali u slučaju da ne odigra neke utakmice u LP, ligi i još neka natjecanja, ta klauzula pada i zato je trenutno 18 milijuna eura i sad je on tražena roba na tržištu, veliki problem. Iznenadilo me ovo da je Real zainteresiran.

Gdje ti to gledaš?

16 godina
Znalac111 kaže...
antimadridista kaže...

Gdje ti to gledaš?

španjolski mediji i google translate u drugom tabu {#}

http://www.sport.es/es/noticias/barca/thiago-agenda-del-madrid-2399376

14 godina
FC Barcelona

Što mislite, koji će broj nositi Neymar (ako dođe)? 

Ja mislim da će preuzeti Thiagovu 11-icu, jer on najvjerovatnije ide. {#}

16 godina
KiX777 kaže...

Što mislite, koji će broj nositi Neymar (ako dođe)? 

Ja mislim da će preuzeti Thiagovu 11-icu, jer on najvjerovatnije ide. {#}

lako moguće da će uzeti broj 7 od Ville. A za Thiaga ćemo još vidjeti, nadam se da ostaje i da će se nešto poduzeti po tom pitanju.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

U svakom slućaju sam pročitao na par stranica na fejsu da bi Neymar trebao sutra potpisati ugovor (al kao stvarno) sa Barcom tj. kroz par sati... tko zna možda će se sutra spominjat da ide u Arsenal {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice