FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.074.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

ova situacija sa Neymarom mi se baš i ne sviđa prema onome što sam pročitao u zadnja 2 dana. Totalno je komplicirano, Santos ima 50% vlasništva na njegov ugovor, a drugih 50% imaju neke dvije tvrtke s kojima se vode posebni pregovori. Mislim da će transfer ispasti puno skuplji nego što se očekuje. Da se treba pregovarati samo sa klubom bilo bi puno lakše, a i transfer bi vjerojatno bio jeftinji jer je u zadnjoj godini ugovora sa klubom.

Ali stvarno gadno mi je sve to u što se nogomet pretvorio, kakvi su to ugovori...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 2:04 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vise bih voleo da dodju Curtois i Humels,nego dva Neymara :D Odlican je Neymar,ali ipak nama je sad potrebna odbrana,nije uopste los napad koji postize preko 100 golova po sezoni :D

14 godina
FC Barcelona

Predsjednik kluba Sandro Rosell je obavio razgovor sa Abidalom. Abidalu je ponuđena neka od pozicija unutar kluba. Ako želi nastaviti igrati u nekom drugom klubu, u Barcelonu se može vratiti nakon završetka karijere.

Trebali su mu dati da još jednu godinu igra. {#} 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
Re: FC Barcelona
Neymar mi se nikada nije svidjao. Tako da ga nebi volio u Barci. Bolje je kupiti Pjanica ili Dzeku, ili pak obojicu.
PUTA MADRID
16 godina
KiX777 kaže...

Predsjednik kluba Sandro Rosell je obavio razgovor sa Abidalom. Abidalu je ponuđena neka od pozicija unutar kluba. Ako želi nastaviti igrati u nekom drugom klubu, u Barcelonu se može vratiti nakon završetka karijere.

Trebali su mu dati da još jednu godinu igra. {#} 

po mom mišljenju su dobro postupili ako je istina. Dosta je očito da Abidal nije u stanju odigrati na ovoj razini cijelu sezonu, jednu utakmicu je izdržao cijelu, a već u drugoj je zamijenjen na poluvremenu. Jasno da to što je on prošao u životu puno utječe na čovjeka, fascinantno da se uopće i vratio nogometu nakon svega, i to već 2 puta.

po meni, klub je dobro postupio sa ovim, jer Abidal vjerojatno može još uvijek igrati negdje gdje je slabija konkurencija, a u Barci su mu uvijek otvorena vrata za vratiti se, imati će neko mjesto u klubu. I sam je nedavno izjavio da će nakon karijere nastaviti živjeti u Barceloni sa obitelji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 14:15 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma za Neymara treba max dat 30-35 milja € i to je to, ako neće ko ga j**e ima i drugih igrača, a Tello i Deulofeu čekaju ko zapete puške da budu standardni prvotimci, a tko zna možda i Sanchez proradi. {#}

18 godina
x18x05x kaže...
Neymar mi se nikada nije svidjao. Tako da ga nebi volio u Barci. Bolje je kupiti Pjanica ili Dzeku, ili pak obojicu.

provala godine

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

xD

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

provala godine

Valjda ti se nije nikad sviđao jer nije bosanac{#}

Bošnjacima je Džeko najbolji svjetski napadač. Nekima i najbolji igrač. Pored živog Messija.

Bolji su i Falcao, Cavani, Ibrahimović, Messi, Ronaldo, itd.

Isto vrijedi i za Pjanića. On NIJE najbolji svjetski veznjak.

Meni je bolji Alcantara koji kod nas nije redovni prvotimac. A Iniestu da ne spominjem.

Pjanić i Džeko bi bili samo zamjene u barci. A nama trebaju igrači koji će pojačati momčad ,a ne klupu.

Trebaju nam Hummels ili T. Silva, Neymar, Ter Stegen ( Handanović)...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

HAHAHA sto mislite o jednom ovakvom dvoboju?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EszrPDspGi0

ja se samo dvoumim da li bi i Alexis zabio {#}

18 godina
barcafan12 kaže...

ne znaju jadne kako privuc paznju pa se crne okolo...

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

BREAKING NEWS: Terry potpisao za Barcelonu! {#}

Battlelog: Login_HR
16 godina
FC Barcelona

Neće valjda toliko platit... VIŠE

16 godina
neaktivan
Za te novce dobijes vec dokazanog igraca i to 2 takva.
1911 & 1899
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja se nadam da su to gluposti kaj pišu 24 sata.... za 80 milja se dobiju Hummels, T. Silva i Ter Stegen/Guaita koji su potrebniji od Neymara.

nadam se da je i ovo glupost, po meni je Reina lošiji od Valdesa {#}

http://sportin.ba/nogomet/europske-lige/spanjolska/3173-reina-stize-kao-zamjena-za-valdesa

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 12:29 (Balvan8).
16 godina
Balvan8 kaže...

Ja se nadam da su to gluposti kaj pišu 24 sata.... za 80 milja se dobiju Hummels, T. Silva i Ter Stegen/Guaita koji su potrebniji od Neymara.

nadam se da je i ovo glupost, po meni je Reina lošiji od Valdesa {#}

http://sportin.ba/nogomet/europske-lige/spanjolska/3173-reina-stize-kao-zamjena-za-valdesa

A nije baš ni mlad, 30 godina.

Swedish latin super funk.
16 godina
sylar79 kaže...
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

provala godine

Valjda ti se nije nikad sviđao jer nije bosanac{#}

Bošnjacima je Džeko najbolji svjetski napadač. Nekima i najbolji igrač. Pored živog Messija.

Bolji su i Falcao, Cavani, Ibrahimović, Messi, Ronaldo, itd.

Isto vrijedi i za Pjanića. On NIJE najbolji svjetski veznjak.

Meni je bolji Alcantara koji kod nas nije redovni prvotimac. A Iniestu da ne spominjem.

Pjanić i Džeko bi bili samo zamjene u barci. A nama trebaju igrači koji će pojačati momčad ,a ne klupu.

Trebaju nam Hummels ili T. Silva, Neymar, Ter Stegen ( Handanović)...

Vi hrvati mrzite sve i svakoga, tako da me vasi komentari ni ne cude.

PUTA MADRID
14 godina
FC Barcelona

Zašto preporučuješ igrače iz BiH kada znaš da je igrač iz Barce B kvalitetniji i bolje bi se uklopio u igru. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

ma kakav reina, bože sačuvaj {#} zašto jednostavno ne ostave stegena i gotovo, gledao sam po youtube kako brani, čisto dobar golman s puno potencijala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 13:24 (Reedy).
18 godina
x18x05x kaže...

da imas imalo nogometnog znanja i zdravog razuma ne bi pisao ovakve gluposti.

sta ce nama džeko? target man? imali smo ibrahimovica pa nije moga igrat jer je messi u spici. mozemo mi kupit džeko pa ce decko ili grijat klupu ili igrat krilo. opcenito bilo koji igrac kojemu je prirodna pozicija u vrhu napada NE MOZE igrat u barceloni osim kad messi zavrsi karijeru. to je vec i dici od 5 godina jasno.

sto se tice pranjica, pa dovoljno je samo pogledati da barcelona ima thiaga, rafinhu, sergi roberta i jos xy ostalih mladih nogometasa. na kraju krajeva nikad nismo bili kratki po pitanju veznih igraca. dakle ostaje mu samo opcija ako dode u barcelonu da grije klupu. i da se moze puvat da igra za barcelonu.

stoga napusti ovu temu ako ces dalje pricati gluposti od kojih ljudima dode zlo kad ih napises. bolje je da se i totalno ostavis baluna jer nemas blage veze o tom sportu. doista mi je birtijskih stucnjaka koji provale neku glupost samo da bi nesto mogli pisat na forumu.

16 godina
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

sta ce nama džeko? target man? imali smo ibrahimovica pa nije moga igrat jer je messi u spici. mozemo mi kupit džeko pa ce decko ili grijat klupu ili igrat krilo. opcenito bilo koji igrac kojemu je prirodna pozicija u vrhu napada NE MOZE igrat u barceloni osim kad messi zavrsi karijeru. to je vec i dici od 5 godina jasno.

sto se tice pranjica, pa dovoljno je samo pogledati da barcelona ima thiaga, rafinhu, sergi roberta i jos xy ostalih mladih nogometasa. na kraju krajeva nikad nismo bili kratki po pitanju veznih igraca. dakle ostaje mu samo opcija ako dode u barcelonu da grije klupu. i da se moze puvat da igra za barcelonu.

stoga napusti ovu temu ako ces dalje pricati gluposti od kojih ljudima dode zlo kad ih napises. bolje je da se i totalno ostavis baluna jer nemas blage veze o tom sportu. doista mi je birtijskih stucnjaka koji provale neku glupost samo da bi nesto mogli pisat na forumu.

Bitno je da ste vi ovdje na forumu "najpametniji" i da sve rasprave moraju biti po vašem. Zalosno i istinito. O vrijedjanju i omlazavanju necu ni govorit.

PUTA MADRID
15 godina
Obi Wan kaže...

sto se tice pranjica, 

Pjanić. Za Pranjića ćete se morat boriti sa Dinamom ak vam je i on meta {#}.

Osobno su mi jako smiješni ti cirkusi koji se dešavaju svaki prijelazni rok, ali i to je dio nogometa. Ovo s Neymarom je već sad urnebes, a tko zna kad bi uopće trebalo doći do transfera. Znam da se pisalo dosta o tome kako Barca ima stavku u predugovoru kojom joj Santos treba platiti penale ako Neymar ne ode u Barcu (čak su neki spominjali i 20-40 milijuna eura). Nekako mi to ne drži vodu, ako je istina ovo što je malo prije pisalo da još neke dvije agencije imaju pravo na Neymara. Kak je Santos mogao obećati nešto što, kak ispada, uopće nije u njihovom "vlasništvu". 

Rekao sam već par puta da taj dečko vrijedi do 20-25 milijuna i gotovo. Svaka čast brazilskoj ligi, ali drugi je svijet kad ti moraš igrati utakmice 2 puta tjedno i više manje u svakoj biti na vrhunskoj razini. Dosta je ovo zeznuta situacija za Barcu jer dečko može postati prava super zvijezda, a može i lako potonuti pod pritiskom što se često događa kad se toliki iznos da za tako mladog igrača.

Dosta vas tu zaboravlja da bi kupovinom Neymara, Barca pobrala hrpetinu para od marketinga, kao što je Real napravio s Ronaldom. Je da 80 milijuna zvuči apsolutno bezveze i nerealno i ne vjerujem da će transfer biti imalo blizu tome, osim ako se ne uključe Arapi i zakompliciraju stvar, ali za Barcu bi se to brzo moglo isplatiti. Real je zaradio masno na Ronaldu, a vjerujem da bi Barca isto mogla u prvoj sezoni već otplatiti ogroman dio tog transfera. Možda i cijeli ako se izbore na dio prava od njegovog imena.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
x18x05x kaže...
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

Bitno je da ste vi ovdje na forumu "najpametniji" i da sve rasprave moraju biti po vašem. Zalosno i istinito. O vrijedjanju i omlazavanju necu ni govorit.

nema to po nasem. to su cinjenice. ti ako svoje neznanje tumacis kao uvreda, tko sam ja da o tome raspravlja.

14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Jes ti jedan od onih trollova sa index.hr?

A da nije slučajno...?
18 godina
Hexfire kaže...
Obi Wan kaže...

sto se tice pranjica, 

Pjanić. Za Pranjića ćete se morat boriti sa Dinamom ak vam je i on meta {#}.

lapsus...

16 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

nema to po nasem. to su cinjenice. ti ako svoje neznanje tumacis kao uvreda, tko sam ja da o tome raspravlja.

{#}

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 15:34 (iNo_bhf).
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Dosta vas tu zaboravlja da bi kupovinom Neymara, Barca pobrala hrpetinu para od marketinga, kao što je Real napravio s Ronaldom. Je da 80 milijuna zvuči apsolutno bezveze i nerealno i ne vjerujem da će transfer biti imalo blizu tome, osim ako se ne uključe Arapi i zakompliciraju stvar, ali za Barcu bi se to brzo moglo isplatiti. Real je zaradio masno na Ronaldu, a vjerujem da bi Barca isto mogla u prvoj sezoni već otplatiti ogroman dio tog transfera. Možda i cijeli ako se izbore na dio prava od njegovog imena.

naravno da bi se tu ostvario profit od puno mil €, ali opet pljunut 80 milja za njega je previše, prvo treba kupit 1 tj. ja bi rađe 2 stopera i golmana (ne Reinu {#}), pa ako ostane para onda ostatak. Treba kupit jednog vrhunskog stopera i jednog dobrog koji nije preskup. Mislim da bi dobar i relativno jeftin mogao biti Santana iz Dortmunda, vrijednost mu je cca 5-6 milja €.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo bi dobro da barca proda Villu ili Sancheza i da kupi Ronneya {#}

18 godina
josip007 kaže...

Bilo bi dobro da barca proda Villu ili Sancheza i da kupi Ronneya {#}

nama triba krilo a ne istureni napadac ili drugi napadac.

17 godina
Obi Wan kaže...

Oprosti kolega. Čime ti potkrepljuješ te činjenice. Tj gdje je tvoj egzaktni dokaz za to?{#}

I na osnovu čega ti kažeš nekome da on ne zna?

OT:

Meni se također gade ti transferi. Pogotvo pregovaranja sa 150 menađera/ahenata. Što se tiće Barce želim Vam da poslužite ekipu kavu želite. Pa se vidimo kroz 2-3 mjeseca da testiramo čiji ljubimci su bolji. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 16:03 (plavi08).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice