ovaj video je dokaz koliko su realovi navijaci dvolicni pogotovo sto se tice crvenog kartona naniju... pa ovi startovi pepea su pokusaji ubojstva pogotovo oni startovi na lyonove igrace, a sto se tice starta na messiju, ono je samo sreca spasila messija da ne zavrsi kao eduardo... ali oni tog pepea jos velicaju, a lik je umobolna osoba koja ne samo da tuce nego i simulira... a sta ces svaka budala ima svoje veselje
znaš čega sam se ja odmah sjetio? onog prekršaja Marcela na Messiju, potpuno isti prekršaj samo što je u ovom slučaju to bio NAMJERAN udarac, a Nani Arbelou nije ni vidio nego je iz okreta išao na loptu.
na ovaj prekršaj Marcela mislim:
https://www.youtube.com/watch?&v=IXRRLTK0DSs
i kad sam napisao da ga je možda mogao i isključiti u ovoj situaciji, onda su me isti ti realni navijači Reala ismijavali. Isto tako već 2 godine neprestano pričaju o crvenom kartonu Pepea u polufinalu, a sad prilažu statistiku poslije utakmice kao da se vidi da je Real prošao zasluženo, prije 2 godine je bila priča da Barca nije prdnula na terenu dok Pepe nije bio isključen, a eto Real je jučer imao brdo prilika prije isključenja Nanija 

... zato ih ja volim provocirat zato sto su svi dvolicni i iskompleksirani barcom.... svi bi trpali nanija u zatvor, a zaboravljaju kakve pogibeljne startove rade glavni mesari u realu... i svi rade fore sa barcom i glumackom akademijom.... i meni ide na zivce kad se netko izlezava nakon bezveznog kontakta ali to je bila taktika guardiole ako oni misle tuc mi cemo i glumit, pa bolje je malo glumit nego da ti pshiopat poput ramosa ili pepea unisti karijeru, a tu taktiku je upravo mourinho poceo koristiti sjetimo se samo zadnje utakmice sa barcom u prvenstvu kako su se realovci poceli izlezavati, a posebice pepeova neuspjela simulacija... ono stvarno sramota igrac koji najvise batina dao ide se bacat i simulirat.... pa onako ne pada netko kome vilicu izokrenes