FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.025.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
MrSkunk43 kaže...

ovaj video je dokaz koliko su realovi navijaci dvolicni pogotovo sto se tice crvenog kartona naniju... pa ovi startovi pepea su pokusaji ubojstva pogotovo oni startovi na lyonove igrace, a sto se tice starta na messiju, ono je samo sreca spasila messija da ne zavrsi kao eduardo... ali oni tog pepea jos velicaju, a lik je umobolna osoba koja ne samo da tuce nego i simulira... a sta ces svaka budala ima svoje veselje{#}

znaš čega sam se ja odmah sjetio? onog prekršaja Marcela na Messiju, potpuno isti prekršaj samo što je u ovom slučaju to bio NAMJERAN udarac, a Nani Arbelou nije ni vidio nego je iz okreta išao na loptu.

na ovaj prekršaj Marcela mislim:

https://www.youtube.com/watch?&v=IXRRLTK0DSs

i kad sam napisao da ga je možda mogao i isključiti u ovoj situaciji, onda su me isti ti realni navijači Reala ismijavali. Isto tako već 2 godine neprestano pričaju o crvenom kartonu Pepea u polufinalu, a sad prilažu statistiku poslije utakmice kao da se vidi da je Real prošao zasluženo, prije 2 godine je bila priča da Barca nije prdnula na terenu dok Pepe nije bio isključen, a eto Real je jučer imao brdo prilika prije isključenja Nanija {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 16:16 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

sta se svi cudite za crveni naniju? pa sudac je turcin kao i pola momcadi reala pa normalno je da ce suditi za svoje obrezane ljude{#}

Koliko sam ja upoznat jedini Turcin u Realu je Ozil, tj. Nijemac turskog podrijetla!

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
neaktivan

Vec kad govorite nesto, onda bar govorite ispravno

Evo vam...ovo je od Foxsports-a

Crveni karton čist kao suza, Cakir je odlično pročitao nesportsku namjeru Nanija!

GOTOVO uvijek nakon scena kakve smo gledali u 55. minuti utakmice na Old Traffordu slijede iste teze. "To je bilo najviše za žuti karton, nikako crveni. Kako nekoga možeš isključit u osmini finala Lige prvaka radi takvog starta? Sudac je uništio susret i tako dalje...". Najlakše je reći Cuneyt Cakir je pogriješio, ali pozabavimo malo tim trenutkom. Što se zapravo dogodilo u toj 55. minuti, piše Foxsports.

Evra je ispucavanjem otklonio opasnost pred golom. Nani je trenutak ranije preko ramena vidio gdje se nalazi najbliži protivnički igrač. Kratke ponovljene snimke prekršaja to ne pokazuju. Nani je znao da mu Arbeloa dolazi u susret. Prateći cijelo vrijeme putanju lopte skočio je s ispruženom nogom i dok se lopta približavala shvatio kako je izgubio duel, jer je Arbeloa bio bolje postavljen. Prsima će s lakoćom iskontrolirati loptu.

Dolazimo do presudnog trenutka, koji je odvio u djeliću sekundi, vremenskom periodu s kojom se vrhunski nogometaš ipak susreću svakodnevno. Nani je pred odlukom, da li povući nogu iz duela ili se sudariti s protivnikom, da ovaj na težak način zaradi loptu. Nažalost, Nani se odlučio za ovo drugo. Sve je vrlo jasno, sudac Cakir bio je odlično postavljen i izvrsno je pročitao cijelu situaciju. Onima koji vjeruju u namjernu sudačku grešku valja postaviti pitanje.

Zašto se Nani, nakon duela u kojem je jedino imao ispruženu nogu i nije zaradio nikakav udarac, bacio na travu i ostao ležati glumeći ozljedu? Zašto je htio fintirati da se radi nehotičnom sudaru u kojem su oboje nastradali, ako je njegov start bio sasvim slučajan i nije vidio Arbelou? Da, Nani je znao što slijedi, zato je tako dugo i ostao na travi...

Čak i da se sve gorepomenuto zanemari, ostaje činjenica koju je nakon susreta iskreno objasnio legendarni igrač Crvenih vragova Roy Keane: "Možemo se mi sad svađati i raspravljati cijeli dan, ali to se zove opasna igra. I uopće nije bitno je li Nani imao namjeru ili ne. "Sudac je donio ispravnu odluku."
FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
FC Barcelona

ti očito ne shvaćaš da nas nije briga jeli crveni ili nije crveni, niti imaš nekome ovdje što objašnjavati i opravdavati, samo je smiješno koliko ste dvolični i to je to, pogotovo kad je Barca u pitanju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 16:32 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ti očito ne shvaćaš da nas nije briga jeli crveni ili nije crveni, niti imaš nekome ovdje što objašnjavati i opravdavati, samo je smiješno koliko ste dvolični i to je to, pogotovo kad je Barca u pitanju.

Ja se ne opravdavam, nego kad se nesto tvrdi, treba malo pogled i iznad nosa...a ne samo ono sta vama ili kome vec paše:) To je sve:) I nemoj sebe zavaravat sad i govorit da tebe ili nekog od vas nije briga za crveni, jer da nije nebi prijasnjih par stranica se pisalo samo o tome :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

Ja se ne opravdavam, nego kad se nesto tvrdi, treba malo pogled i iznad nosa...a ne samo ono sta vama ili kome vec paše:) To je sve:) I nemoj sebe zavaravat sad i govorit da tebe ili nekog od vas nije briga za crveni, jer da nije nebi prijasnjih par stranica se pisalo samo o tome :)

nije par stranica nego je niti pola stranice koliko vidim. S druge strane, poznavajući tvoje postove, da je ovako sinoć igrala Barca i da je bio ovakav crveni, ustvari bilo kakav crveni nebitno ispravan ili ne, samo ti bi ispunio 5 stranica vaše teme, a još bi se i ostali naravno uključili.

i da, kakvo zavaravanje sebe, pa ja svoje mišljenje o tom kartonu nisam ni rekao iz čistog razloga što me boli ona stvar, dok s druge strane ti u vašoj temi više pišeš o Barci nego o Realu, toliko o tome tko "zavarava sebe".

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

nije par stranica nego je niti pola stranice koliko vidim. S druge strane, poznavajući tvoje postove, da je ovako sinoć igrala Barca i da je bio ovakav crveni, ustvari bilo kakav crveni nebitno ispravan ili ne, samo ti bi ispunio 5 stranica vaše teme, a još bi se i ostali naravno uključili.

i da, kakvo zavaravanje sebe, pa ja svoje mišljenje o tom kartonu nisam ni rekao iz čistog razloga što me boli ona stvar, dok s druge strane ti u vašoj temi više pišeš o Barci nego o Realu, toliko o tome tko "zavarava sebe".

Neznam kako ti valuiras "višenje" al ja prodjem u ovu temu mozda jednom u tjedan dana, cisto eto vidit cega ima malo, ipak na kraju krajeva, ovo je slobodan forum:D

Nemoj spominjat mene i moje postanje, prije toga sjeti se svog kluba, al kako si navijac samog nikad neces shvatit neke stvari:) Nas koja je razlika, sta ja ne pokazujem/izrazavam svoju ljubav tolikom mrznjom prema nekom klubu kao ti, ili neki odredjeni. Jos si zelen al naucit ces da ima i drugih nacina nego mrznjom ili cime vec iskazat da si za nesto. Druga razlika je ta da, sta god ti ili tko god napisao, mene ne dira, niti me se isprovocira, dok ti, i neki odredjeni, na najsitnije stvarcice odma planete i krecete u opce opravdavanje vas samih, i do cega vam je stalo. To je razlika, al nebitno..necemo u OT iako smo vec zasli..

16 godina
TheDarkSide kaže...

Nemoj spominjat mene i moje postanje, prije toga sjeti se svog kluba, al kako si navijac samog nikad neces shvatit neke stvari:) Nas koja je razlika, sta ja ne pokazujem/izrazavam svoju ljubav tolikom mrznjom prema nekom klubu kao ti, ili neki odredjeni. Jos si zelen al naucit ces da ima i drugih nacina nego mrznjom ili cime vec iskazat da si za nesto. Druga razlika je ta da, sta god ti ili tko god napisao, mene ne dira, niti me se isprovocira, dok ti, i neki odredjeni, na najsitnije stvarcice odma planete i krecete u opce opravdavanje vas samih, i do cega vam je stalo. To je razlika, al nebitno..necemo u OT iako smo vec zasli..

Zar ne bi takvi trebali biti svi navijači?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 16:51 (sinister_axe).
13 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...
TheDarkSide kaže...

Zar ne bi takvi trebali biti svi navijači?

Ta recenica se spaja i odnosi i sa prijašnjom di se spominje mrznja. Zar je mrznja mjerilo opravdavanja i cega vec?

16 godina
TheDarkSide kaže...
Neznam kako ti valuiras "višenje" al ja prodjem u ovu temu mozda jednom u tjedan dana, cisto eto vidit cega ima malo, ipak na kraju krajeva, ovo je slobodan forum:D

Nemoj spominjat mene i moje postanje, prije toga sjeti se svog kluba, al kako si navijac samog nikad neces shvatit neke stvari:)

čitao sam do tu, dalje nisam imao ni volje niti ima bilo kakvog razloga jer je očito da pišeš što tebe volaj i da samo bubaš po svome nebitno što netko drugi piše.. Ovo prvo, tko uopće govori o nekom "višenju"? jesi ti dobro?

za ovaj drugi dio, ti spominješ naša postanja i da već "par stranica" pišemo o vome, i onda ja kažem da ti pišeš u vašoj temi više o Barci nego o Realu, a ti odjednom da ne spominjem tebe i tvoje postanje nego da se "sjetim svoga kluba". Kako si došao do ovoga valjda ni tebi samom nije jasno, vidi se da ti je u krvi stalno pričati o Barci i izvlačiti teme o tome.

znaš da me opako podsjećaš na ATJLučko, vi samo pišete po svome, treba nekoga zvati u pomoć da dešifrira te vaše postove. Ne valja se raspravaljati s takvima, uvijek ćeš pisati samo po svom. Eto to je bio zadnji post u ovom "dijalogu" s tobom, iako si ti izgleda u monologu cijelo vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 17:22 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Nemoj spominjat mene i moje postanje, prije toga sjeti se svog kluba, al kako si navijac samog nikad neces shvatit neke stvari:)

čitao sam do tu, dalje nisam imao ni volje niti ima bilo kakvog razloga. Ovo prvo, tko uopće govori o nekom "višenju"? jesi ti dobro?

za ovaj drugi dio, ti spominješ naša postanja i da već "par stranica" pišemo o vome, i onda ja kažem da ti pišeš u vašoj temi više o Barci nego o Realu, a ti odjednom da ne spominjem tebe i tvoje postanje nego da se "sjetim svoga kluba". Kako si došao do ovoga valjda ni tebi samom nije jasno, vidi se da ti je u krvi stalno pričati o Barci i izvlačiti teme o tome.

znaš da me opako podsjećaš na ATJLučko, vi samo pišete po svome, treba nekoga zvati u pomoć da dešifrira te vaše postove. Ne valja se raspravaljati s takvima, uvijek ćeš pisati samo po svom. Eto to je bio zadnji post u ovom "dijalogu" s tobom, iako si ti izgleda u monologu cijelo vrijeme.

Nisam ja u monologu niti moje postove treba desifrirat a niti ne pisem samo po svom nego imas jos puno toga za naucit. Kratko i jasno:) Stariji i iskusniji forumaši mozda shvate moje postove.

16 godina
FC Barcelona

Napisao sam post par stranica prije koji govori točno ovo što si ti napisao, samo se odnosio na vas. Taj post je nastao kada ste vi (i ti među njima) slavodobitno počeli pričati gluposti o nekim nebitnim stvarima, nakon što je klub za koji VI navijate pobijedio Barcelonu. Tu ste pokazali kakvi ste. 

Evo da se ponovo citiram:

"Nije više dosta ni pobijediti, treba mrtvog konja još i istuć." 

Nije vam bilo dosta slaviti i uživati u pobjedi kluba, nego ste imali potrebu biti neotesani i istresti ono što ti nazivaš "mržnjom".

E pa sad, tko tu koga? Ti(vi) koji nešto očito pokazujete, pa to demantirate na idućoj stranici? Ili mi, koji smo u zabludi i kojima je već puna glava gluposti o uefi, sucima, hormonima, hobbitima, glumcima, hollywoodu, fifi, unicefu, Chelseau, Ovrebou?

Sada da istaknem odgovor na tvoje pitanje: Nije. Ali ako misliš da smo mi jedini koji mrzimo, onda pročitaj postove u "vlastitoj" temi iz drugog kuta, odnosno, našeg. Tu nema onoga tko je u pravu, tako i tako je to nogomet i prilično je glupo svađati se o tako nečemu. Ali biti isključiv prema djelima skupine, tj. braniti gluposti, samo zato što negdje pripadaš je idiotizam. Zato i više cjenim forumaše koji će se i okrenuti protiv "svojih", ako misle da pričaju gluposti, a ne samo pikati po onim drugima iz sigurnosti vlastitog tabora. 

Bezbroj puta dođete ovdje "raspravljati", napišete nešto što je čista provokacija (u vašem riječniku: "istina") i onda vam netko ljutito odgovori. Pa se iščuđavate idućih pet stranica o tome kako smo mi neobjektivni, ludi, pa kako nas nije sram itd. I onda je moje pitanje što ste uopće došli? Ja točno znam što nikako "ne smijem" i neću napisati u vašoj temi, jer znam kakva će biti reakcija i nema smisla da ja sad iz dosade provociram jer sam TROLOLOLOLO HUEUEUE!!!"111!! KAK SMA VAS ZEZUNO!! PA DAJ OHLADITE DEČKI!!!11 PA DAJJJJJ!!!

Pa šta niste dovoljno pametni da skužite na što će navijači Barcelone reagirati. Ako niste, moje isprike, ali sumnjam. Valjda dolazite iz dosade, pa se onda smijete tome kako netko to može tako ozbiljno shvaćati. Kako super.

U ovim temama će se naći ljudi kojima je zbilja stalo do klubova. I toga su valjda svi svjesni. I sad ja tu solim pamet sa divovskim postom (u kojem sam na preskokce pisao o svemu i svačemu), a znam da se ništa neće promijeniti. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 17:34 (sinister_axe).
15 godina
sinister_axe kaže...

Amen.

Nesto slicno tvojem postu sam i ja napisal u njihovoj temi ali naravno nije bilo ok i ispalo je da ja mrzim sve tamo i svaki pokusaj normalnog razgovor uvijek propada

jer nedaj Boze da napises nesto negativno o RMu ili necem vezanom na tu temu odma nastaje kaos.

Nacin komunikacije koji oni imaju se svodi na glorificiranje RM-a i nista drugo ne dolazi u obzir , velika vecina tamo ( osim par normalnih likova ) su cisti primjer

hardcore fanboy-a i nikad nece shvatiti da se normalna rasprava vodi argumenitima i kontra-argumentima a ne pljuvanjem tj. glorificiranjem neceg.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan

Slazem se sa sinisterom oko vecine stvari, al iskeno nemam volje a ni nije ovo mjesto za to, tako da zaustavljam ovo sa svoje strane.

A ti dado, ti si sa ovim svojim zadnjim postom sam sebe poklopio tako da tebi necu ni odgovarat na post kad je nelogican.

16 godina
FC Barcelona

većina katalonskih medija donosi informaciju kako će biti dosta rotacija u sastavu u utakmici protiv Deportiva, kako bi se glavni igrači odmarali za Milan.

nisam baš siguran koliko je ovo pametno kad je ekipa u ovakvom stanju, možda bi čak bilo bolje da igraju protiv Deportiva i da si malo podignu samopouzdanje pred Milan. Ali opet tako postoje rizici ozljede. Bilo kako bilo, prekasno se rotira, Roura je na teren slao istu ekipu većinu utakmica do Milana i gotovo nikad glavni igrači nisu dobivali odmor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 18:13 (antimadridista).
15 godina
TheDarkSide kaže...

Slazem se sa sinisterom oko vecine stvari, al iskeno nemam volje a ni nije ovo mjesto za to, tako da zaustavljam ovo sa svoje strane.

A ti dado, ti si sa ovim svojim zadnjim postom sam sebe poklopio tako da tebi necu ni odgovarat na post kad je nelogican.

Ajde nemoj se praviti pametan molim te , cisti primjer za ovo moje gore ti je dok sam napisal da se previse novaca u nogometu trosi i da su igraci preplaceni generalno gledajuci

odma su me zaskocili da sam ljubomoran i da hetajm RM.

Nekolicina tamo glorificira Pepeove ispade i mesarske pothvate , ja napisem da to nije normalno kaj je do sad napravil opet me zaskoce sa glupostima.. znaci u ovom primjeru za Pepe-a trebal sam napisati da odlicno

je to sto radi samo neka tako nastavi jer neki fanboi bi si prije ruku odrezal nego priznal da ovaj nije bas cisti u glavi i da mu treba psihijatarska pomoc.

Sjeti se samo dok je Messi dobio zlatnu loptu kakve ste gadosti i bljuvotine pisali tjedan dana.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 18:19 (dad0r).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
MrSkunk43 kaže...

znaš čega sam se ja odmah sjetio? onog prekršaja Marcela na Messiju, potpuno isti prekršaj samo što je u ovom slučaju to bio NAMJERAN udarac, a Nani Arbelou nije ni vidio nego je iz okreta išao na loptu.

na ovaj prekršaj Marcela mislim:

https://www.youtube.com/watch?&v=IXRRLTK0DSs

i kad sam napisao da ga je možda mogao i isključiti u ovoj situaciji, onda su me isti ti realni navijači Reala ismijavali. Isto tako već 2 godine neprestano pričaju o crvenom kartonu Pepea u polufinalu, a sad prilažu statistiku poslije utakmice kao da se vidi da je Real prošao zasluženo, prije 2 godine je bila priča da Barca nije prdnula na terenu dok Pepe nije bio isključen, a eto Real je jučer imao brdo prilika prije isključenja Nanija {#}

ma to messi glumi{#}... zato ih ja volim provocirat zato sto su svi dvolicni i iskompleksirani barcom.... svi bi trpali nanija u zatvor, a zaboravljaju kakve pogibeljne startove rade glavni mesari u realu... i svi rade fore sa barcom i glumackom akademijom.... i meni ide na zivce kad se netko izlezava nakon bezveznog kontakta ali to je bila taktika guardiole ako oni misle tuc mi cemo i glumit, pa bolje je malo glumit nego da ti pshiopat poput ramosa ili pepea unisti karijeru, a tu taktiku je upravo mourinho poceo koristiti sjetimo se samo zadnje utakmice sa barcom u prvenstvu kako su se realovci poceli izlezavati, a posebice pepeova neuspjela simulacija... ono stvarno sramota igrac koji najvise batina dao ide se bacat i simulirat.... pa onako ne pada netko kome vilicu izokrenes{#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

bas bi volio da real osvoji LP na temelju sudacke pogreske... sudac je po pravilu dao crveni karton zbog opasne igre, ali ti isti fanovi i ostali pricaju da je barca osvojila LP zahvaljujuci sucima, a pogotovo kada su pricali o startu pepea na alvesa kada je pepe dobio crveni... pepe je isao sa cepovima na loptu, visoko podignuta noga po pravilu cisti crveni ? zar ne realovci?.. onda van persijev crveni napucana lopta poslije sucevog zvizduka drugi zuti isto crveni ako cemo po pravilima? jest da su suci ubili igru, ali i ti isti suci su isto sinoc ubili tekmu zar ne?

e da ne trosite bezveze klikove na ove palceve jer me to ne zanima, i da ih ima 1000 prema dolje nicemu ne sluze, ali je ocito da istina boli.... shvatit cete kad odrastete{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 19:33 (MrSkunk43).
16 godina
dad0r kaže...
TheDarkSide kaže...

Ajde nemoj se praviti pametan molim te , cisti primjer za ovo moje gore ti je dok sam napisal da se previse novaca u nogometu trosi i da su igraci preplaceni generalno gledajuci

odma su me zaskocili da sam ljubomoran i da hetajm RM.

Nekolicina tamo glorificira Pepeove ispade i mesarske pothvate , ja napisem da to nije normalno kaj je do sad napravil opet me zaskoce sa glupostima.. znaci u ovom primjeru za Pepe-a trebal sam napisati da odlicno

je to sto radi samo neka tako nastavi jer neki fanboi bi si prije ruku odrezal nego priznal da ovaj nije bas cisti u glavi i da mu treba psihijatarska pomoc.

Sjeti se samo dok je Messi dobio zlatnu loptu kakve ste gadosti i bljuvotine pisali tjedan dana.

A gle, nek pišu oni što god hoće. Možda su i dijelom u pravu. Ali neka to zadrže u svojoj temi i nikom ništa.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Asensi (bivši igrač Barcelone): 

"Zamislite da je onaj prekršaj nad Adrianom bio na drugoj strani, na Madridovoj... Pa to bio bila apokalipsa, krađa stoljeća."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

E moj MrSkunk ti si iskompleksirani i....{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma molim vas dosta više s tim jel ono Nanijevo bilo za crveni ili nije. Nije ni bitno.

Navijači Reala će tvrdit da je, velika većina drugih ljudi da nije. Nije ni bitno da li je onaj start Pepea na Alvesu bio za crveni ili nije. Za mene je- za navijače Reala nije.

Jednostavno teško je bit pristran kad se radi o tvom klubu. Što bi rekli starci - tvoj drek tebi manje smrdi.

Najbitnije je da mi odigramo odlično protiv Milana i ako bude sreće prođemo dalje. La liga je osvojena, prije početka sezone bih to potpisao s obzirom da je Villanova tek postao "pravi" trener,

a Mourinho je te sezone porušio sve rekorde s Realom. Sve i da ispadnemo od Milana, meni je i la liga dovoljna.

Iako kako smo igrali prije mjesec dana mislio sam da nas nitko neće zaustaviti na putu do nove titule prvaka Europe pa mi je poraz od milana teško pao.

16 godina
FC Barcelona

ovo pustiti igračima prije utakmice i prolazimo 100% {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 0:05 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Apsolutno. Muzika, govor, nešto savršeno.

So before you step up to the starting line, before the whistle blows, and the clocks start ticking just remember: out here the results don't always add up. No matter what the stats may say and the experts may think and the commentators may have predicted, when the race is on, all bets are off.
Don't be surprised be if someone decides to flip the script and take a pass on yelling "Uncle". And then suddenly as the old saying goes, "WE'VE GOT OURSELVES A GAME".

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 0:20 (Tommy_123).
16 godina
sylar79 kaže...

Ma molim vas dosta više s tim jel ono Nanijevo bilo za crveni ili nije. Nije ni bitno.

Navijači Reala će tvrdit da je, velika većina drugih ljudi da nije. 

Naravno, sad kad ti Beusan kojeg vas većina sluša kaže da je za crveni onda ništa više nije bitno. Ali eto, čak i ovi koji ne vjeruju Beusanovom mišljenju (kao i ja), ako kaže da su dobili poseban naputak na seminaru u Barceloni da se za takve situacije daje crveni, nema se na to što više reći.

Koliko god vi htjeli da ispadne da je real osvojio ligu prvaka na nepošten način (ako osvoji), to se neće dogoditi, bar ne za utakmice protiv manchestera.

16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

E moj MrSkunk ti si iskompleksirani i....{#}

ajde zavrsi, nemoj se sramiti

16 godina
Iggx kaže...
sylar79 kaže...

Naravno, sad kad ti Beusan kojeg vas većina sluša kaže da je za crveni onda ništa više nije bitno. Ali eto, čak i ovi koji ne vjeruju Beusanovom mišljenju (kao i ja), ako kaže da su dobili poseban naputak na seminaru u Barceloni da se za takve situacije daje crveni, nema se na to što više reći.

Koliko god vi htjeli da ispadne da je real osvojio ligu prvaka na nepošten način (ako osvoji), to se neće dogoditi, bar ne za utakmice protiv manchestera.

taj isti Beusan je za start Pepea na Alvesu rekao da je ispravno pokazan crveni pa je isto većina vas govorila da je krađa i većina to još uvijek govori i prepričava tu situaciju i 2 godine nakon toga. Gledaj, nebitno je i koliko vidim većinu ovdje u ovoj temi uopće nije briga za to niti se nešto posebno pisalo o tome. Recimo mene jedino fascinira koliko se daleko ide sa dvoličnosti u pojedinim situacijama, a u to jeli žuti, crveni ili nešto treće uopće nisam ni ulazio, kao i većina ostalih.

I samo za ovaj zadnji dio, zbog ovakvih situacija i sudačkih odluka koje su na prvi pogled malo tijesne se Barci osporava dosta dobivenih utakmica i trofeja zadnjih nekoliko godina, a da nitko uopće ni ne gleda jeli ispravno ili ne, bitno da je riječ o Barci i to je automatski krađa. A da o drugim situacijama u kojima na ISTOJ toj utakmici sudac pogriješi na štetu Barce, o tome ne trebam ni govoriti, to je posebno nebitno jer navijač Barce ne smije spominjati suđenje i to je tako. Eto sad se stavi malo u taj položaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 0:33 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...
sylar79 kaže...

taj isti Beusan je za start Pepea na Alvesu rekao da je ispravno pokazan crveni pa je isto većina vas govorila da je krađa i većina to još uvijek govori i prepričava tu situaciju i 2 godine nakon toga. 

A što ti piše u zagradi molim te? Da nije rekao ovo drugo, njegovo mišljenje bi smao napisao jer ga vi često koristite kao argument. 

Ali ako kaže da su dobili takav naputak i objasni gdje i što točno onda nemam razloga sumnjati da je tako. To onda više nije njegovo mišljenje već "pravilo".

16 godina
Iggx kaže...
A što ti piše u zagradi molim te? Da nije rekao ovo drugo, njegovo mišljenje bi smao napisao jer ga vi često koristite kao argument. 

Ali ako kaže da su dobili takav naputak i objasni gdje i što točno onda nemam razloga sumnjati da je tako. To onda više nije njegovo mišljenje već "pravilo".

pošto citiraš samo ovaj dio gdje sam napisao za prekršaj Pepea, da odgovorim. Valjda je i tad znao što priča kao i večeras kad je spominjao "naputke", nije sigurno govorio bezveze. Većina stručnjaka je tad bila rekla da je Pepe zaslužio crveni karton isto kao što se većina stručnjaka slaže da je sinoć Nani zaslužio crveni, ali svejedno se 2 godine poslije toga rado govori o tom detalju i "krađi". I sad zamisli da Real ove godine osvoji LP i da se 2015. godine priča o Nanijevom prekršaju koji "nije bio za crveni", ukradena LP i točka, nema druge, tako ispada. I to ti je točno onaj detalj iz tvog prvog komentara koji nažalost nisi citirao sad kad sam ti maloprije odgovorio a ja sam se baš namjerno više fokusirao na taj dio komentara, kad si napisao "ne možete pričati o ukradenoj LP ako Real osvoji, bar ne protiv Uniteda". E tak ose o Barci priča puno utakmica, puno trofeja. Vidiš kako je to ružno i nepravedno?

nebitan je Beusan, ja njegovo mišljenje donekle cijenim čisto zato jer kod nas nema nikog drugog tko je bliže tome da stručno komentira situacije, ti se možda ne slažeš i to je ok. Ali većina stručnjaka se slaže da je crveni karton ispravno pokazan. I vjerujem da si upravo zbog tog dijela došao sad ovdje u ovu temu pnešto opravdavati.

A i započeo si ovu raspravu citirajući krivog čovjeka, onog koji tu u temi piše rijetko i koji je novi na forumu, nije sigurno napisao da je "sad nebitno" zbog Beusana, čovjek nije ni bio tu da zna rasprave od prije jedne godine ili više da mu ti sad to nabijaš na nos, a bome niti u svom postu nije spominjao Beusana. Vjerojatno će se dobro začudit o čemu ti pričaš kad opet posjeti temu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 1:12 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledao sam Man United protiv Reala u jednom bircu u središtu ZG-a. Kada je Nani dobio crveni večina se složila da ga nije zaslužio, ali pošto je velika većina navijala za isključivo Real prešli su preko toga. Osobno meni je nebitno jel karton zaslužen ili nije, ali me jedna druga stvar fascinirala. Kako je Real nakon crvenog preuzeo vodstvo i kako je tekma bližila kraju, najednom svi više, manje objektivni navijači Reala počinju pravdati sudca kako je ispravno postupio(ljudi su dvolični šupci). Još jedan detalj koji mi je zapeo za oko je kada je Modrić zabio gol, cjela birtija na nogama kao da igra hrv. repka, atmosfera bi bila u skladu da je stvarno igrala reprezentacija i da je Modrić zabio nekakav bitan pogodak, ovako je to u najmanju ruku bilo jadno. Svaka ćast Modriću, Realu, Barceloni itd., ali rasprave po forumima i izdrkav*anja na krivim mjestima su postale odraz naše nacije... da stvar bude gora, životne ambicije su kod velike večine po strani, ali nema veze bitno je sada jel bio ili nije bio crveni.. Često preskočim ovakvu vrstu rasprave jer smatram da je ovaj forum pun ljudi maloljetne dobi, bez nekih izgrađenih pogleda na svijet. No pošto je u bircu bila skupina ljudi 25+ godina, svatih da godine nisu odraz intelegencije. Zaključak, jadna na majka...što nas okoti glupe.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice