Očajna igra. Itekako se osjeti izostanak Tite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Loše, loše. Sve se bojim ovog mjeseca, nema Tito-a i odmah se vidi na igračima.
ma oni su se opustili i to je to, nije to ništa ni čudno s obzirom na okolnosti. Vidjelo se da su tek u zadnjih 20 minuta ubacili u brzinu više. Nije bod ni toliko loš, ništa strašno kad je ovakvo stanje na tablici.
btw. kapa do poda Valdesu za onu obranu, strašno je skinuo!
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Posto sam gledal samo prvih 45 minuta nije mi se previse svidjelo kaj sam videl tj. uzas zivi..
Unatoc rekordnom startu ove godine obrana nam je stvarno cudna i ponekad znaju ispasti iz igre ko mala djeca nadam
se da ce ubrzo poraditi na tome jer to je problem od pocetka sezone.
Masscherano pak je cudna biljka na svoj nacin , jedna utakmica bozanstvo sljedeca utakmica totalan blackout
i ako nastavi sa svojim (auto)golovima uskoro ce se naci u paradoxalnoj situaciji i biti covijek koji je
najvise golova zabil Barceloni u jednoj sezoni 
Druga stvar uzasno puno pogresaka,krivih pasova i nepotrebnih gubljenja lopte na sredini terena sto
je stvarno nekarakteristicno i cudno za nas ne sjecam se kad sam ih zadnji put videl da toliko grijese.
Realizacija kontri i polu-kontri da ne pricam kompliciraju do bola umjesto da pospreme loptu kako su to
radili nekad.
Bussi i Pedro nisu niti sjena sto su bili prije ja stvarno neznam sto je s njima , Pedro malo progira konacno
i onda opet nista nemogu ih svatiti nikako u cemu je stvar..
U fazi napad sto mene uzasno nervira u zadnje vrijeme recimo Iniesta ili Messi izgube loptu ostanu stajati
ko zacementirani no imam osjecaj da je u pitanju umor.
Posto sam gledal samo prvih 45 minuta nije mi se previse svidjelo kaj sam videl tj. uzas zivi..
Unatoc rekordnom startu ove godine obrana nam je stvarno cudna i ponekad znaju ispasti iz igre ko mala djeca nadam
se da ce ubrzo poraditi na tome jer to je problem od pocetka sezone.
Masscherano pak je cudna biljka na svoj nacin , jedna utakmica bozanstvo sljedeca utakmica totalan blackout
i ako nastavi sa svojim (auto)golovima uskoro ce se naci u paradoxalnoj situaciji i biti covijek koji je
najvise golova zabil Barceloni u jednoj sezoni 
Druga stvar uzasno puno pogresaka,krivih pasova i nepotrebnih gubljenja lopte na sredini terena sto
je stvarno nekarakteristicno i cudno za nas ne sjecam se kad sam ih zadnji put videl da toliko grijese.
Realizacija kontri i polu-kontri da ne pricam kompliciraju do bola umjesto da pospreme loptu kako su to
radili nekad.
Bussi i Pedro nisu niti sjena sto su bili prije ja stvarno neznam sto je s njima , Pedro malo progira konacno
i onda opet nista nemogu ih svatiti nikako u cemu je stvar..
U fazi napad sto mene uzasno nervira u zadnje vrijeme recimo Iniesta ili Messi izgube loptu ostanu stajati
ko zacementirani no imam osjecaj da je u pitanju umor.
drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje, ali neriješeno je najpravednije. Što se tiče Busija i Pedra, ovo je jedna utamica u kojoj je Busi bio lošiji nego inače, Banega ga je totalno zasjenio. Ali nebi se složio da je tako cijelu sezonu, pa Busi je do ove utakmice bio stvarno odličan i nezamjenjiv, evo jedino večeras zakazao, ali dogodi se. Pedro ove sezone igra toplo-hladno, bio je prije Reala zaredao par utakmica u kojima je i zabijao i bio prodoran, sad 2 utakmice loš, ali u svakom slučaju bolji od Alexisa trenutno. Premalo rotira Roura, nemožeš sa praktički istih 11 igrača odigrati utakmice protiv Reala i Valencie u 4 dana. Vidim Atletico je dobio, sad je 9 bodova prednost. Sad ide bolji i lakši raspored, trebalo bi biti puno bolje.
drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje, ali neriješeno je najpravednije. Što se tiče Busija i Pedra, ovo je jedna utamica u kojoj je Busi bio lošiji nego inače, Banega ga je totalno zasjenio. Ali nebi se složio da je tako cijelu sezonu, pa Busi je do ove utakmice bio stvarno odličan i nezamjenjiv, evo jedino večeras zakazao, ali dogodi se. Pedro ove sezone igra toplo-hladno, bio je prije Reala zaredao par utakmica u kojima je i zabijao i bio prodoran, sad 2 utakmice loš, ali u svakom slučaju bolji od Alexisa trenutno. Premalo rotira Roura, nemožeš sa praktički istih 11 igrača odigrati utakmice protiv Reala i Valencie u 4 dana. Vidim Atletico je dobio, sad je 9 bodova prednost. Sad ide bolji i lakši raspored, trebalo bi biti puno bolje.
Slazem se s tobom zaboravil sam Alexisa spomenuti koji me uzasno razocaral ove sezone.
I to kako ti kazes sta Roura gotova pa nista ne rotira nije mi jasno zasto Villa non-stop klupu grije siguran
sam da gori od zelje i neznam sta ocekuju od njega dok ude s klupe 15 min prije kraja tekme kad jednostavno
nema dovoljnu kilometrazu ove godine da bude kakvog ga svi znamo i siguran sam da bi zabijal da vise igra.
ne može protiv nas igrati, već je igrao za City u LP 
Messiju najviše treba odmor, to se vidi u ove zadnjih par utakmica, dosta se šetao po terenu. Ma sad je lakši raspored pa će valjda rotirati, Getafe pa Granada, to bi trebali rješiti.
ne može protiv nas igrati, već je igrao za City u LP 
Istina, premda mislim da im niti ne bi puno pomogao. Ne moze se Milan trenutno mjeriti s Barcom.
Lopta je okrugla, i Chelsea je prosle sezone uspio proci Barcu pa i osvoji LP, ali mislim da nece biti problema s Milanom.
Messiju najviše treba odmor, to se vidi u ove zadnjih par utakmica, dosta se šetao po terenu. Ma sad je lakši raspored pa će valjda rotirati, Getafe pa Granada, to bi trebali rješiti.
Trebal je prije odmarati Messi-a i jos neke igrace sad je malo kasno jer nasa igra izgleda sve losije a ceka nas za par dana nas najdrazi rival RM istina i oni su umorni
vidi se to no ove godine su zaista cudna biljka u jednoj utakmici izgledaju ko Dinamo Krune Jurcica a u drugoj melju sve pred sobom zato me i strah da se nama
ne dogodi poluvrijeme ko protiv Valencije a ovi ko i uvijek nabrijani protiv Barce i eto ti problema..
Taj Real gleda samo kako se može izvući, i opet su dobili pomilovanje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Abidal je svoju zadnju utakmicu odigrao 26.2.2012, u uzvratu protiv Reala ima mogucnost zaigrati tocno godinu dana poslije odlaska na lijecenje. Nadam se da ce zaigrati barem na 5 minuta. ANIMO ABI!
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Mislim da Baloteli nema pravo da nasutpa u LP
i da nece igrati protiv Barse.
Vazno je da je spreman za Milan i Real, a Getafe i Granada nadam se da nece da predstavljaju veci problem 
U can run but u cant hide
to je nasitmao jedan kroz jedan samo treba dokazat i oduzet vam trofej koji niste te godine zasluzili
to je nasitmao jedan kroz jedan samo treba dokazat i oduzet vam trofej koji niste te godine zasluzili
Ako je to istina tj. ako se dokaze sta se mene tice i ako sam fan Barce mogu im to slobodno uzeti taj naslov sto se mene tice.
Ali posto je izvort neki taljanski "sportski" portal trenutno ne vjerujem u to a niti u druge utakmice u LP koje se spominju u tome tekstu.
No to ne mijenja cinjenicu da je Barca daleko najuspjesniji i najefikasniji klub koji igra predivan nogomet u zadnjih puno godina tj.
ako tako nastave bit ce puno desetljece i to nam nemoze nitko oduzeti.
Zašto bi oduzeli išta barci ako nisu sudjelovali u namještanju? Ako je sudac plaćen a barca nema pojma o tome?
Između ostalog veći koeficjent je bio na chelsea nego na barcu.
Više je meni sumljim poraz relala od liverpoola 4:0.
ta utakmica je bila po pitanju regularnosti smijesna. to je jasno kao dan. however, mislim da se ova saznanja vezana za nedavne utakmice, a ne za tu.
treba pitat ovebroa zasto je sudio tako kako je sudio. jer ono sto je on radio je sramota.
ta utakmica je bila po pitanju regularnosti smijesna. to je jasno kao dan. however, mislim da se ova saznanja vezana za nedavne utakmice, a ne za tu.
treba pitat ovebroa zasto je sudio tako kako je sudio. jer ono sto je on radio je sramota.
Sramota za njega,ne za Barcu kako mnogi to vide...Barca je samo igrala nogomet i normalno da se nece zalit sto je ovaj previdio toliko greski...kazem Barca nije zasluzila dalje ali nije kriva ona za to nego sudac koji je iz nepoznatih razloga sudio tako lose,a ako i je Barca upletena onda je to sramota
Sramota za njega,ne za Barcu kako mnogi to vide...Barca je samo igrala nogomet i normalno da se nece zalit sto je ovaj previdio toliko greski...kazem Barca nije zasluzila dalje ali nije kriva ona za to nego sudac koji je iz nepoznatih razloga sudio tako lose,a ako i je Barca upletena onda je to sramota
sramota je i za jedne i za druge. bez obzira na okolnosti. jer barcelona ce tu sramotu nositi na sebi dok je god nogometa. da su bili pravi pustili bi utakmicu. to je moje misljenje.
sramota je i za jedne i za druge. bez obzira na okolnosti. jer barcelona ce tu sramotu nositi na sebi dok je god nogometa. da su bili pravi pustili bi utakmicu. to je moje misljenje.
Da sigurno ce pustit polufinale LP...usred tekme ce doc i rec ajde zabijte nam gol ili sta ja znam...sudac je grijesio,Barcu se to ne tice,ponavljam,nezasluzeno je al nije na njihovu sramotu...sramota je reci da je Barca zasluzeno prosla ili da su bili bolji ili sta ja znam...sta reci onda na prolaz Francuza,pa onaj regularan gol Njemaca na SP-u koji nije priznat,o tome se pricalo par mjeseci,a ova tekma Barce i Chelsea se spominje godinama...za mene je to sramota,na taj nacin omalovazati mozda i najbolji tim ikada,sve njihove uspjehe i igrace suditi po jednoj tekmi..jadno...
doživljaj života
nije to nista jedno, to je cinjenica...
Da sigurno ce pustit polufinale LP...usred tekme ce doc i rec ajde zabijte nam gol ili sta ja znam...sudac je grijesio,Barcu se to ne tice,ponavljam,nezasluzeno je al nije na njihovu sramotu...sramota je reci da je Barca zasluzeno prosla ili da su bili bolji ili sta ja znam...sta reci onda na prolaz Francuza,pa onaj regularan gol Njemaca na SP-u koji nije priznat,o tome se pricalo par mjeseci,a ova tekma Barce i Chelsea se spominje godinama...za mene je to sramota,na taj nacin omalovazati mozda i najbolji tim ikada,sve njihove uspjehe i igrace suditi po jednoj tekmi..jadno...
Od kud ti znaš da je sudac griješio, tj. da ako je već namještena utakmica da se odigravalo bez znanja barcelone? Nitko ne zna što je bilo i vjerojatno se nikad neće ni saznati (jedino možda kad padne važnost barcelone). uvjeren sam 99% da se ta utakmica ni ne promatra. Real i Barcelona su trenutno dva najjača kluba i nema šanse da će se ići protiv njih zbog jedne utakmice, preveliki bi bili gubitci za sve.
Koliko god ne volim barcelonu, s ovim o puštanju se ne slažem. Ako se već namještalo sigurno nisu svi igrači bili obaviješteni o tome, njima se vjerojatno činilo kao previd sudca, a nitko neće odbijati takve stvari. Da su si sami zabili autogol i pustili utakmicu, onda bi neki opet govorili da je to namješteno itd.
Uvjeren sam da je bilo namještanja u toj utakmici, ali je li barcelona, sami vrh organizacije, sudac ili netko drugi upleten to ne znam i nije na meni da presuđujem. Činjenica je da će zbog te utakmice barcelona zauvijek ostati ekipa koja je na takav način osvojila ligu prvaka i šta god da naprave to se neće lako zaboraviti
i jos spominjete chelsea i barcu?? pa jedino tko je ostecen u tom dvoboju je barca... ako nije bio penal u prvoj utakmici na henryu onda bogme nisu ni ona bacanja drogbe penali... jedino je bio penal ruka piquea ali posto nije suđena ruka ballacka u 4 minuti u 16 metara tako da smo tu kvit sudac je kompenzirao, a da ne pricam o crvenom kartonu kojeg je dobio abidal...