FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.002.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pinto na Twitteru: ''Vježbam u teretani u mojem domu. Moram biti spreman za današnju obiteljsku večeru ;P Sretni blagdani!''

Kralj ! :)

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Pinto na Twitteru: ''Vježbam u teretani u mojem domu. Moram biti spreman za današnju obiteljsku večeru ;P Sretni blagdani!''

Kralj ! :)

taj lik je jedan od najbojlih rezervnih golaman na svitu. i po skillu i po osobnosti.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam baš, po meni je Casillas ipak malo bolja rezerva.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 15:57 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Talijanski list "La Gazzetta dello Sport" napravio je anketu sa svojim čitateljima: "Da 21.12.2012. bude smak svijeta, koga bi iz svijeta nogometa proglasili najboljim nogometašem, a koju ekipu najboljom u povijesti?". Čitatelji su odabrali Messija za najboljeg igrača ikad ispred Pelea i Maradone, dok je Pepova Barça najbolja ikad ispred Sacchijevog Milana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 18:38 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

cestitke klubovima na slici :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
18 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Chelsea bi isto trebao na toj listi s 134 gola ove godine + imamo još 2 utakmice za odigrati..

Usput se zna što o Villi da li ga šaljete kod nas?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 12:53 (Paolo2612).
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Talijanski list "La Gazzetta dello Sport" napravio je anketu sa svojim čitateljima: "Da 21.12.2012. bude smak svijeta, koga bi iz svijeta nogometa proglasili najboljim nogometašem, a koju ekipu najboljom u povijesti?". Čitatelji su odabrali Messija za najboljeg igrača ikad ispred Pelea i Maradone, dok je Pepova Barça najbolja ikad ispred Sacchijevog Milana.

ovo je najbolji igrač ikada,tako da sry

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi {#}

edit: @tester22 mogao si staviti još više videa.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 12:58 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
tester22 kaže...
antimadridista kaže...

Lol... No!

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 12:55 (Gozz).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Report za spam...

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
tester22 kaže...
antimadridista kaže...

SIVONJIC!

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 13:01 (Logigamer).
16 godina
neaktivan
tester22 kaže...
antimadridista kaže...

lako je bilo igrat protiv takvih paraolimpijaca volio bih ga vidjeti u modernom nogometu.. mislim imao je talent i to sve stoji ali u modernom nogometu bi bio prosjecan igrac

18 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
lako je bilo igrat protiv takvih paraolimpijaca volio bih ga vidjeti u modernom nogometu.. mislim imao je talent i to sve stoji ali u modernom nogometu bi bio prosjecan igrac

A Messi nebi bio ni nogometni igrač jer u Pele-ovo vrijeme ne bi imao iza sebe hormone rasta, vojske liječnika i fizioterapeuta.

Gdje li samo izvučete te kretenske usporedbe s 50+ godina razlike

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 13:22 (Paolo2612).
16 godina
Paolo2612 kaže...
mrzech kaže...

Chelsea bi isto trebao na toj listi s 134 gola ove godine + imamo još 2 utakmice za odigrati..

Usput se zna što o Villi da li ga šaljete kod nas?

Što se tiče Ville, mislim da nema ništa od toga, rekli su i Vilanova i Zubi da ostaje u klubu.

@tester22 - lijepo je to kad po 3-4 videa možeš zaključiti da je Pele Bog nogometa i staviti ga automatski ispred Messija. Ili si toliko star da si gledao Pelea? Najvažnije je to što je Messi obilježio svoju generaciju i zato će uvijek biti među najvećima.

sad vidim da je to zapravo samo jedan video što si postavio, stavio lik jedan te isti video 6 puta, o Bože kakvi kompleksi i ljutnja {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 15:41 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Messi, Iniesta, Xavi - Football from another planet...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Taj covjek radi savrsene videe. Suzu sam pustio koliko je video u isto vrijeme dobar i emotivan :-)
ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Best Player in the World (voted by 100 Brazilian players): Messi 90% - C.Ronaldo 7% - Iniesta Neymar Xavi 1% [uol esporte]

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj video me rasplakao..vrijedno pogledati!

Battlelog: Login_HR
16 godina
FC Barcelona
Prema pisanju "El Mundo Deportiva, Barcelona je 'odbila' nemoralnu ponudu neimenovanog ruskog kluba za Lea Messija. Vjerojatno se radi o prebogatom Anžiju, a iznosila je nevjerojatnih 250 milijuna eura!

Toliko, naime, stoji u klauzuli po kojoj ga Barca mora pustiti, ali Messi (25) nije ni trepnuo iako bi za tri sezone dobio 'čistih' 90 milijuna eura! Katalonski klub ga nije nagovarao jer niti oni ne žele da ode iako bi ga morali pustiti da on to želi.
Ovu informaciju otkrio je Messijev otac Jorge, ali nakon produženja ugovora do 2018. godine, vrlo je jasno, Leo će karijeru završiti u Barceloni...
16 godina
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eric Abidal: "Čuo sam navijače na Nou Campu kako kliču moje ime u 22. minuti čak iz moje bolničke sobe. Radi toga sam osjetio 'leptiriće u trbuhu'

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo Messi-eva statistika ove godine, fino grafički prikazana

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/messi-91-goals-2012-world-record-infographic

0_o
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je li mi se čini ili su obrnuli ovo inside/outside of the box, hh.

Impresivno u svakom slučaju.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona
citat iz Packove kolumne, baš pogodio u sridu:

"Poput Messijevog koraka, njegove realizacije i njegovog nogometa, i ovaj je izbor - lagan. Ironično, njegov nevjerojatan broj pogodaka pomalo u sjenu baca Messija kao nogometaša. I mnogi ga onda svedu na - realizatora odlične igre jedne izuzetne momčadi.

Kada netko zabije 91 gol u kalendarskoj godini, onda će malo tko posebno pričati o tomu kako dobru ravnotežu ima. Kako je dobar, smiren, racionalan i snalažljiv pred golom. Kako dobru kontrolu lopte ima, kako mu se ona lijepi za nogu, kako je brži s njom nego bez nje. Kako ima jednostavan, a superioran dribling, kako nema igrača koji je sposoban toliko često i takvom lakoćom prolaziti pored nekoliko čuvara - i to nije samo efektno, već u službi momčadi, stvaranja šansi, postizanja golova.

Zbog takvog broja pogodaka, nikada neće dobiti toliko komplimenata na račun svoje vizije u igri, pregleda i pasova koji lome obrane, iako bilježi više asistencija od sjajnih Inieste i Xavija. A imao bi ih sigurno i puno više da dodaje još jednom takvom realizatoru kao što je on. Nakon toliko golova, neće nitko posebno primijetiti koliko se vraća u sredinu kako bi sudjelovao u građenju napada niti koliko je kvalitetno njegovo taktičko shvaćanje i prepoznavanje situacija na terenu. Zapravo, kada zabijete toliko golova, čak se čini i da su svi isti iako su Messijevi baš raznoliki - može i glavom i iz "slobodnjaka" i iz kontre i iz solo-prodora i iz razrađene akcije i iz odbijanca i iz korištenja pogreške braniča i izvan 16 metara i s lijevom i s desnom i prizemnim udarcem i lobom. Sve to iako se momčadi posebno za njega pripremaju, iako ga čuvaju po dva-tri čuvara, iako se taktike prilagođavaju njemu."
15 godina
Kao i obicno, Pacak ima fenomenalne kolumne, u potpunosti realne. Uzivao sam citajuci ovaj tekst.
17 godina
neaktivan
16 godina
FC Barcelona

Čitatelji Marce:

Transfer godine: Jordi Alba (FC Barcelona)
Promašaj godine: Luka Modrić (Real Madrid)
Najbolji igrači Primere:

1.) Leo Messi (FC Barcelona - 60% glasova)

2.) Cristiano Ronaldo (Real Madrid - 14,4% glasova)

3.) Radamel Falcao (Atletico Madrid - 10,6% glasova)
Najbolji Španjolac u Primeri: Andres Iniesta (FC Barcelona)
Najbolji treneri:

1.) Diego Simeone (Atletico Madrid)

2.) Tito Vilanova (FC Barcelona)

3.) Jose Mourinho (Real Madrid)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 15:45 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

...{#}

16 godina
Balvan8 kaže...

...{#}

A gle, doveli nadrkanog trenera, neke nadobudne nezrele mlade igrače, stjerali i šikanirali legende koje trebaju biti uzor u klubu i eto, rezultat je na slici.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 17:59 (sinister_axe).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice