Pinto na Twitteru: ''Vježbam u teretani u mojem domu. Moram biti spreman za današnju obiteljsku večeru ;P Sretni blagdani!''
Kralj ! :)
Pinto na Twitteru: ''Vježbam u teretani u mojem domu. Moram biti spreman za današnju obiteljsku večeru ;P Sretni blagdani!''
taj lik je jedan od najbojlih rezervnih golaman na svitu. i po skillu i po osobnosti.
Ne znam baš, po meni je Casillas ipak malo bolja rezerva.
evo i Zubi je potvrdio da nema ništa od prodaje Ville:
http://www.hrsport.net/vijesti/453020/nogomet-spanjolska/zubizarreta-villa-ne-odlazi-u-sijecnju-iz-barcelone/
Talijanski list "La Gazzetta dello Sport" napravio je anketu sa svojim čitateljima: "Da 21.12.2012. bude smak svijeta, koga bi iz svijeta nogometa proglasili najboljim nogometašem, a koju ekipu najboljom u povijesti?". Čitatelji su odabrali Messija za najboljeg igrača ikad ispred Pelea i Maradone, dok je Pepova Barça najbolja ikad ispred Sacchijevog Milana.
cestitke klubovima na slici :)
Chelsea bi isto trebao na toj listi s 134 gola ove godine + imamo još 2 utakmice za odigrati..
Usput se zna što o Villi da li ga šaljete kod nas?
Talijanski list "La Gazzetta dello Sport" napravio je anketu sa svojim čitateljima: "Da 21.12.2012. bude smak svijeta, koga bi iz svijeta nogometa proglasili najboljim nogometašem, a koju ekipu najboljom u povijesti?". Čitatelji su odabrali Messija za najboljeg igrača ikad ispred Pelea i Maradone, dok je Pepova Barça najbolja ikad ispred Sacchijevog Milana.
Lol... No!
Report za spam...
SIVONJIC!
lako je bilo igrat protiv takvih paraolimpijaca volio bih ga vidjeti u modernom nogometu.. mislim imao je talent i to sve stoji ali u modernom nogometu bi bio prosjecan igrac
A Messi nebi bio ni nogometni igrač jer u Pele-ovo vrijeme ne bi imao iza sebe hormone rasta, vojske liječnika i fizioterapeuta.
Gdje li samo izvučete te kretenske usporedbe s 50+ godina razlike
cestitke klubovima na slici :)
Chelsea bi isto trebao na toj listi s 134 gola ove godine + imamo još 2 utakmice za odigrati..
Usput se zna što o Villi da li ga šaljete kod nas?
Što se tiče Ville, mislim da nema ništa od toga, rekli su i Vilanova i Zubi da ostaje u klubu.
@tester22 - lijepo je to kad po 3-4 videa možeš zaključiti da je Pele Bog nogometa i staviti ga automatski ispred Messija. Ili si toliko star da si gledao Pelea? Najvažnije je to što je Messi obilježio svoju generaciju i zato će uvijek biti među najvećima.
sad vidim da je to zapravo samo jedan video što si postavio, stavio lik jedan te isti video 6 puta, o Bože kakvi kompleksi i ljutnja 
ELS BLAUGRANES <3
Best Player in the World (voted by 100 Brazilian players): Messi 90% - C.Ronaldo 7% - Iniesta Neymar Xavi 1% [uol esporte]
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Eric Abidal: "Čuo sam navijače na Nou Campu kako kliču moje ime u 22. minuti čak iz moje bolničke sobe. Radi toga sam osjetio 'leptiriće u trbuhu'
Evo Messi-eva statistika ove godine, fino grafički prikazana
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/messi-91-goals-2012-world-record-infographic
Je li mi se čini ili su obrnuli ovo inside/outside of the box, hh.
Impresivno u svakom slučaju.
Fino igraju... 
Čitatelji Marce:
Transfer godine: Jordi Alba (FC Barcelona)
Promašaj godine: Luka Modrić (Real Madrid)
Najbolji igrači Primere:
1.) Leo Messi (FC Barcelona - 60% glasova)
2.) Cristiano Ronaldo (Real Madrid - 14,4% glasova)
3.) Radamel Falcao (Atletico Madrid - 10,6% glasova)
Najbolji Španjolac u Primeri: Andres Iniesta (FC Barcelona)
Najbolji treneri:
1.) Diego Simeone (Atletico Madrid)
2.) Tito Vilanova (FC Barcelona)
3.) Jose Mourinho (Real Madrid)
...
A gle, doveli nadrkanog trenera, neke nadobudne nezrele mlade igrače, stjerali i šikanirali legende koje trebaju biti uzor u klubu i eto, rezultat je na slici.