FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.994.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Da sutra protiv Marsovaca igramo odlučujući nogometni susret za spas čovječanstva, tko je prvi igrač kojeg bismo "draftirali"? Sneijder? Forlan? Iniesta?"

http://www.hrsport.net/kolumne/406958/packe/najbolji-igrac-na-svijetu-je/

Zašto bi Messi igrao protiv svojih? {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

Ukoliko Barcelona pobijedi u sutrašnjoj utakmici protiv Athletic Bilbaa, postavit će najbolji početak La Lige u povijesti ovog natjecanja. U sezoni 1991/92., nakon 14 odigranih kola, Real Madrid je imao 12 pobjeda i 2 neriješena rezultata.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 16:36 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

El Mundo Deportivo: "The Barcelona scouts who attended the CL game Porto-Dinamo Zagreb last week would have watched Croatian full back Sime Vrsaljko (20)." 

hahahaha... :D

nadam se da je to bila neka slijepa ekspedicija. Vrsaljko je apsolutno najgori igrac Dinama (uz Calella).

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
mrzech kaže...

El Mundo Deportivo: "The Barcelona scouts who attended the CL game Porto-Dinamo Zagreb last week would have watched Croatian full back Sime Vrsaljko (20)." 

hahahaha... :D

nadam se da je to bila neka slijepa ekspedicija. Vrsaljko je apsolutno najgori igrac Dinama (uz Calella).

hahahhaha Vrsaljko nasljednik Alvesa :D

a u ekipi još i Montoya, izmislio nogomet za Vrsaljka :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...

hahahhaha Vrsaljko nasljednik Alvesa :D

a u ekipi još i Montoya, izmislio nogomet za Vrsaljka :)

Što je zanimljivo, u FM-u je već drugu godinu Vrsaljko wonderkid {#}

Why so serious?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cruyff: "Barcelona treba misliti samo na sebe, jer ako ispune sve svoje obaveze, ništa se neće dogoditi, jer je udaljenost tako velika. Samo da ne naprave neku glupost s drugim klubovima."

"Normalno da se Mourinho žali, pa najveći mu rival ima 11 bodova prednosti. Njihov jedini problem je sreća Barcelone."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona

Prvih 11 protiv Athletica veceras: Valdes - Adriano, Pique, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Cesc - Pedro, Messi, Iniesta

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
Biti će teško protiv Baska, uvijek su nezgodni. Neznam zašto Puyol ne igra, treba nam kapetan u ovakvim utakmicama.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Aj nek neko posalje neku stranicu di ima streamova za sopcast plz!

17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

http://livefootball.ws/2176-barcelona-athletic-bilbao.html

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
barcafan12 kaže...

http://livefootball.ws/2176-barcelona-athletic-bilbao.html

Hvala kolega :D

15 godina
FC Barcelona

Nisam pratio Barcu vec dosta dugo, jel zna netko kolko golova ima Messi, a koliko onaj koji je prvi?

BARCELONA
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Biti će teško protiv Baska, uvijek su nezgodni. Neznam zašto Puyol ne igra, treba nam kapetan u ovakvim utakmicama.

Baš gledam utakmicu i kontam kako je nezgodno s njima igrati, i kako ti pred svaku utakmicu napišeš upravo to, kako su Baski nezgodni, i komentar je tu naravno. {#}

Messi, 4 gola da ga prestigne. (Gerda)

EDIT: Pique, 1:0!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 20:23 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jao, sad mu neće priznati ovo?!

EDIT: Priznano čini mi se. A i čini mi se da možda ne bi ni ušla, nisam siguran kako bi se rotirala...

U svakom slučaju, još 3!?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 20:27 (PLASMAorLCD).
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Jao, sad mu neće priznati ovo?!

PRIZNANO! :D

po meni je ovo autogol... al nebitno... 2:0 {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, da, slažem se, editovao sam još prije ^^, mada mi je drago, iako ne sumnjam da će dati još 5 golova do kraja godine.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

3:0 Adriano, bit će ovdje još golova :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kolko ih mora dat da mu i prosjek golova bude isti/viši od Gerdovog?

16 godina
FC Barcelona
Kako igraju večeras, ko navijeni :)
Obrana je puno sigurnija kad je uz Mascherana Pique ili Puyol, a ne Song ili neznam ni ja tko, čini mi se da za one Mascheranove utakmice od ranije nije on sam nimalo kriv, jednostavno nije mogao sve sam odrađivati.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je ovaj gol priznat kao njegov, 2 gola da ima isto kao Muller, 3 da ga prestigne.

Ako nije, 3 gola da ima isto kao Muller, 4 ga ga prestigne.

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

zašto bi mu sad i prosjek trebao biti bolji? važno je da ih više zabije...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prekrasno

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ole le,ola la,ser del barca es,el millor que hi ha! {#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Maestrooo zabija!

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

zašto bi mu sad i prosjek trebao biti bolji? važno je da ih više zabije...

Pitan, za slučaj da je neko računa.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno  odlicno  igraju  veceras,  samo  tako  dalje.  Ajde  Leo  jos  jednoga  utrpaj,  nek  se  nadje... :D

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva akcija... šteta što Messi nije zabio glavom... {#}

16 godina
FC Barcelona

ovo danas je bilo nevjerojatno dobro, baš užitak gledati i dođe ti žao što završi :D

Za Messija i Iniestu se zna da su vanzemaljci, ali što je Pedro danas odigrao...
koliko peta, tunela, proigravanja, mala škola nogometa samo od njega. I nekako mi izgleda da bolje igra kad je na lijevoj strani, odlično kombinira sa Albom. Messi još 2 gola do rekorda....

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 21:53 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nama svejedno kako završi... premda bi najbolje odgovarao X... i još da oba daju gol pa da ja dobijem na kladi... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 21:57 (Balvan8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice