FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.994.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
trap kaže...

Bas  komentiram  sa  bratom  kako  bi bilo  dobro  da završe  tekmu  čiste  mreže...  i  eto  penala...  i  Valdez  obrani.  xD

mozete mu zamjeriti bilo sta,ali cinjenica je da je medu top 3 golmana 1 vs 1,kolko puta je samo neko krivo doda,ide kontra 1 vs 1,ja mislim evo gola i valdes obrani {#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 22:48 (Logigamer).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva utakmica, Messi drugo poluvrijeme razvalio totalno, Iniesta također, velikih +11 i nadajmo se još kiksu Reala. I skidanju gerda :D

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
hitmanovich kaže...

3 asistencije +  gol{#}

ponekad mi je stvarno zao inieste i xavia,zive u svijetu lea messia

dio su njega.dovoljno je usporediti igru messija u argentini/barceloni.nebo i zemlja tj. obrnuto{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 22:49 (hitmanovich).
16 godina
FC Barcelona

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FC_Barcelona_records_and_statistics#Goalscorers

Odite na Top scorers in La Liga i pogledajte Messijev broj golova. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 22:52 (sinister_axe).
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
trap kaže...

Bas  komentiram  sa  bratom  kako  bi bilo  dobro  da završe  tekmu  čiste  mreže...  i  eto  penala...  i  Valdez  obrani.  xD

mozete mu zamjeriti bilo sta,ali cinjenica je da je medu top 3 golmana 1 vs 1,kolko puta je samo neko krivo doda,ide kontra 1 vs 1,ja mislim evo gola i valdes obrani {#}

Ma nije on los golman, samo nekad je katastrofalan.

16 godina
FC Barcelona

što reći o igraču koji lovi rekord Gerda Mullera, zabije 82 gola u jednoj godini, uvali 2 komada danas i iznudi jednu loptu iz ničega, poigra se sa igračem i ostane 1 vs 1 sa golmanom, i onda doda Pedru da i on zabije gol.

kapa do poda majstore!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 23:01 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
Logigamer kaže...
trap kaže...

Ma nije on los golman, samo nekad je katastrofalan.

a gle svi imaju svoje ''trenutke''

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Španjolska liga je postala utrka samo dva kluba: Barcelone i Madrida... Atlética naravno... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 22:54 (Balvan8).
15 godina
neaktivan

Baš sam neki dan gledao neku staru snimku neke petice... i naletio na Villin gol Barci... Valdes mu je doslovno dodao loptu. xD

16 godina
FC Barcelona

Poslije ozljede Alvesa, nakon što ga je zamijenio Montoya, Barca je na terenu imala svih 11 igrača koji su prošli kroz La Masiju. Znači dečki igraju ovako kako igraju, a uz to su baš svi na terenu iz vlastite škole nogometa, zaista više od kluba!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

evo jedna fora slika za povratak Thiaga {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiju trebaju jos 3 gola da izjednaci s Mullerom a 4 da ga stigne.

Battlelog: D-Ki11a
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još 7 golova i Pele će se izjednačiti sa Messijem!! {#}

14 godina
FC Barcelona

SLUŽBENO: Alves out 15-20 dana! {#}

Nemamo sreće sa ozljedama ove sezone.

Mladi Isaac Cuenca se oporavio od ozljede i danas je trenirao s ekipom. Međutim, još jedna lijepa vijest s treninga je prisustvo Erica Abidala. On je odradio dio treninga s ekipom, a Barcelona ne daje baš mnogo informacija o njegovom oporavku. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:15 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

Andres Iniesta - El Ilusionista, čak je i Messija zasjenio sinoć:

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:32 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slijedeće godine idem na maturalac u Španjolsku i posjetit ću Camp Nou. ISUSEK <3

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam bio ovo ljeto, pogled iz komentatorske lože je fenomenalan. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

FIFA je izabrala 15 najboljih veznjaka u 2012. godini, a na toj listi je 4 igrača Barce: Busquets, Xavi, Iniesta i Cesc.
Luka Modrić je također među 15 najboljih veznjaka, čestitke i njemu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:39 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

FIFA je izabrala 15 najboljih veznjaka u 2012. godini, a na toj listi je 4 igrača Barce: Busquets, Xavi, Iniesta i Cesc.

Popis je inače, po meni, tragično loše sastavljen. Ima igrača koji ne zaslužuju biti na tom popisu, a ima nekih koji su trebali biti, a nema ih. 

Why so serious?
16 godina
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Popis je inače, po meni, tragično loše sastavljen. Ima igrača koji ne zaslužuju biti na tom popisu, a ima nekih koji su trebali biti, a nema ih. 

po meni Gerrard i Lampard ove godine ničim nisu zaslužili, ali kad bira 45.000 igrača, normalno da će takve legende skupiti više glasova nego neki mlađi prespektivni igrači. Recimo Kroos iz Bayerna je vrhunski mladi igrač, a nema ga na popisu. Također, rekao bi da ni Cesc nije zaslužio ove godine, nije imao neku ekstra sezonu iza sebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 19:30 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

po meni Gerrard i Lampard ove godine ničim nisu zaslužili, ali kad bira 45.000 igrača, normalno da će takve legende skupiti više glasova nego neki mlađi prespektivni igrači. Recimo Kroos iz Bayerna je vrhunski mladi igrač, a nema ga na popisu. Također, rekao bi da ni Cesc nije zaslužio ove godine, nije imao neku ekstra sezonu iza sebe.

Ribery je krilni napadač, a ne veznjak. Schweinsteiger isto igra li-la, Lampard i Gerrard, kao što si i rekao, nemaju što raditi na tom popisu. Kroos je strašan ove sezone, ne znam zašto ga nema na popisu.

Why so serious?
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta je pisalo na messijevoj ruci na utakmici sa levanteom?

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
16 godina
d3stroy3r_cro kaže...

sta je pisalo na messijevoj ruci na utakmici sa levanteom?

Te amo Thiago (volim te Thiago).

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 21:16 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 11:16 (Logigamer).
16 godina
FC Barcelona

Koji kraljevi {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 16:50 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

podsjetnik o osvojenim trofejima...

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

podsjetnik o osvojenim trofejima...

Treci stupac u tablici je Španjolski Superkup ili?

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:32 (Legendic1911).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Koji kraljevi {#}

Bogovi :D

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
16 godina
Legendic1911 kaže...

Treci stupac u tablici je Španjolski Superkup ili?

da, u slucaju Barçe i Reala... treci stupac je superkup lige u kojoj klub nastupa.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice