FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
ExE123 kaže...

Pomaknut snimka s YOutube-a, ove veceri su stolice letile po kuci i razbijalo se ,a pogotvo komentari drage cosic znam napamet cili video :D

http://vinovo.magnify.net/video/Iniseta-goal-Chelsea-vs-Barcelo

Ovo mi je najdraži video. Ja sam s frendom gledao tekmu u Tkalčićevoj u nekom kafiću. Svi koji su bili u kafiću navijali su za Barcelonu. Kad je bio taj zadnji gol, svi smo poludjeli tak da sam Ćosićev komentar vidio kad sam došao doma i otada ga imam na mobitelu.

HTC Desire [MIUI-XJ]
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

15 godina
FC Barcelona

na današnji dan 1899. osnovana je Barcelona,sretan 112.rođendan Blaugrani!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

na današnji dan 1899. osnovana je Barcelona,sretan 112.rođendan Blaugrani!

Sve najbolje Blaugrani,inace Xavi je u gotovo svim akcijama koje su tu stavljene,pa mi dode neki Barca hater i kaze da Xavi nema pojma -.-

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma najbolje mi je ovo na kraju barca 1 crveni,a protiv barce 36,pa jel iko kriv realu i drugim ekipama sta masakriraju barcine igrace i budu nagradeni crvenim?

15 godina
FC Barcelona

Rosell: Dok sam predsjednik, Messi neće iz Barcelone!

Izvor: http://www.tinolovka-news.com/nogomet/14690-rosell-dok-sam-predsjednik-messi-nece-iz-barcelone

HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
jurica_m kaže...

Rosell: Dok sam predsjednik, Messi neće iz Barcelone!

Izvor: http://www.tinolovka-news.com/nogomet/14690-rosell-dok-sam-predsjednik-messi-nece-iz-barcelone

Messi je i sam rekao da neće nikad otići iz Barce,jedino možda pred kraj karijere ode u Argentinu,u svoj matični klub.

Inače,večeras u 21.00h,Barcelona - Rayo,link za livestream:

http://livefootball.ws/5916-barselona-rajo-valekano.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 20:05 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

a danas nije samo rođendan Blaugrani,i nova utakmica u Primeri. Danas je i još jedna godišnjica,godišnjica prošlogodišnjeg spuštanja "kraljeva" na zemlju pred prepunim Nou Campom sa nevjerovatnom petardom. Pa prisjetimo se malo i toga:

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva majstorija Sancheza... RAyo odlicno igra

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 21:37 (ExE123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koja akcija pogotvo Xavija lopta

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

ubacili pred kraj poluvremena u malo veću brzinu,i odmah 3 gola. Bravo za Alexisa i napokon Villa prekinuo golgeterski post! a mislim da bi Pep trebao malo odmoriti Messija,vidi se da je dosta umoran.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 21:55 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ubacili pred kraj poluvremena u malo veću brzinu,i odmah 3 gola. Bravo za Alexisa i napokon Villa prekinuo golgeterski post! amislim da bi Pep trebao malo odmoriti Messija,vidi se da je dosta umoran.

Da, mislim da taj trenutak neces docekati. :-) Cekaj da nadjem jedan .gif...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ahhahha covik s 20% pretrci cilu obranu i da gol sta vise reci

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

Kolko je zavrsilo?

17 godina
Jack Black kaže...

Kolko je zavrsilo?

4:0

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ODlicna igra lagano4-0 u 50 min onda poigravanje

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

odlično je izgledalo cijelo drugo poluvrijeme. Kakva šteta što je ona lopta Messija prošla pored gola,kad je s onim lažnjakom izbacio igrača,kakva majstorija.

i BTW: gol razlika na Nou Campu 34-0 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 23:00 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Taj čovjek ne samo da ima igračke kvalitete nego je i vrhunski vođa na terenu. Zbog toga je prijeko potreban Barci...nadam se da će to biti pique u budućnosti dečko mi se čini kao sposoban za to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:08 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
15 godina

to još nije sigurno,ali znao sam odmah da bi moglo biti problema kad sam gledao utakmicu. Naravno da bi volio da Pique igra,ali takve stvari se trebaju kažnjavati.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno nevidim razloga za to pa mogao gaj e Pep odmarati protiv LEvantea i onda bi bez opterecenja igrao El Classico??!??!?!

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

Stvarno nevidim razloga za to pa mogao gaj e Pep odmarati protiv LEvantea i onda bi bez opterecenja igrao El Classico??!??!?!

istina. A ako se već toliko mogao "namučiti" da dobije žuti karton protiv Raya,onda se mogao umjesto toga potruditi da ne dobije žuti sljedeće kolo protiv Levantea i bio bi spreman za El Clasico.

A ovako smo ga izgubili i za Levante (koji nije bezopasan,4. na ljestvici) i možda za Real. Dosta nepromišljen potez.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobra vijest... Pique će moći na el clasico! :)

16 godina
neaktivan
trap kaže...

Dobra vijest... 

Kako za koga ;D

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
trap kaže...

Dobra vijest... 

Kako za koga ;D

Pa ono, svakako da za Ronalda i ekipu nije dobra... :)

15 godina
FC Barcelona

evo jedan da nas oraspoloži prije El Clasica: {#}

gledaju Mujo,Haso i pas utakmicu Barce i Reala.

Utakmica završava pobjedom Barcelone i pas počne cviliti. Haso pita Muju zašto pas cvili,a ovaj mu odgovara da su ga odgojili Realovci.

Pita Haso opet: "A što pas napravi kad Real pobijedi? "

"Neznam bolan,imam ga tek 3 godine" {#}

Gledali otac i sin El Clasico i nakon što je utakmica završila pobjedom Barce,upita sin oca:

"Tata,tata kad će ponovno ovaj film? "

"Nije ti to sine nikakav film,to je serija" :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:08 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramota u skucaju Piquea, i to velika.

A 12 clanak nogometnog saveza glasi tocno ovako:

Ako igrac namjerno dobije zuti karton, mora propustiti dvije utakmice.

15 godina
Zuja007 kaže...

Sramota u skucaju Piquea, i to velika.

A 12 clanak nogometnog saveza glasi tocno ovako:

Ako igrac namjerno dobije zuti karton, mora propustiti dvije utakmice.

a kad su dva igrača Reala prošle godine u LP namjerno dobila žute na naredbu Mourinha i nitko nije bio kažnjen,to nema veze jeli? zašto želiš dvostruka mjerila?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko mene pamcenje sluzi bili su kaznjeni, i oni i klub novcano.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice