FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.991.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Lawwell (ceo Celtic): "The sign of true class is not how you win, but how you lose and last night Barça demonstrated that perfectly."

Lawwell: "Barca have created one of the greatest teams of all time - it was a privilege to see the best players in the world at Celtic Park"

Lawwell (ceo Celtic): "Throughout their visit to Glasgow, Barcelona have demonstrated courtesy and sportsmanship of the highest order."

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 21:29 (mrzech).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Predivna statistika..

twice the pride double the fall
17 godina
moderator
Re: FC Barcelona
dad0r kaže...

Predivna statistika..

Kakva im korist od takve statistike?

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
dad0r kaže...

Predivna statistika..

gledajući prema rezultatu, nikakva. Ali isto ja kao navijač Barce volim to što se protivnik mora zatvoriti u mišju rupu ako misli nešto napraviti. Toliko nadmoćna je ekipa.

btw. usporedbe, Pele iz 1958. i Messi iz 2012.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 15:58 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
dad0r kaže...

Predivna statistika..

To se zove nadmoc nad protivnikom, te kada sa takvom satistikom izgubis, znas da protivnicka ekipa nije bila bolja, vec jednostavno nije bilo srece.

15 godina
FC Barcelona

prema podacima UEFE, Barça je protiv Celtica postavila novi svjetski rekord u posjedu lopte, čak 89%. Posebno fascinantan je podatak posjeda lopte u drugom poluvremenu, 97% naprema 3% (!), što znači da je Celtic u drugom poluvremenu loptu u svom posjedu držao sega 47 sekundi!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

zvuči nestvarno{#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

prema podacima UEFE, Barça je protiv Celtica postavila novi svjetski rekord u posjedu lopte, čak 89%. Posebno fascinantan je podatak posjeda lopte u drugom poluvremenu, 97% naprema 3% (!), što znači da je Celtic u drugom poluvremenu loptu u svom posjedu držao sega 47 sekundi!

Ovo je za nebelivit... pa ja bi valjda uspio držati loptu toliko (od 45 mogućih minuta). Fascinantno!

15 godina
trap kaže...
antimadridista kaže...

Ovo je za nebelivit... pa ja bi valjda uspio držati loptu toliko (od 45 mogućih minuta). Fascinantno!

e, ali vidiš što ti je sreća. U prvom poluvremenu imali loptu u nogama možda nekih 3 minute i zabiju nam iz kornera. U drugom poluvremenu imali loptu 47 sekundi u nogama i golman ispuca loptu koja nekako dolazi do njihovog igrača i naravno pade gol. A na drugoj strani 10 čistih šansi, prečki, stativa, nemogućih obrana golmana, a u gol nikako {#}

15 godina
pirat kaže...
dad0r kaže...

Predivna statistika..

Ja nisam gledal tekmu i dok vidim ovu statistiku srce me boli i jednostavno zalosno da je anti-nogomet pobijedil

twice the pride double the fall
16 godina
antimadridista kaže...

Gdje si našao te podatke?

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/round=2000347/match=2009541/postmatch/quotes/index.html 

Ovdje piše 28% celtic, 72% barcelona

15 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/round=2000347/match=2009541/postmatch/quotes/index.html 

to je vjeroajtno greška, evo sa Twittera:

"during the second half of Celtic - Barcelona, the Scottish team had ball possession for 47 seconds #ucl #fcblive. first half: 6m 4s (via uefa)"

edit: evo i slika...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 17:57 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...
antimadridista kaže...

to je vjeroajtno greška, evo sa Twittera:

"during the second half of Celtic - Barcelona, the Scottish team had ball possession for 47 seconds #ucl #fcblive. first half: 6m 4s (via uefa)"

edit: evo i slika...

Vjerojatnije je da su na twitteru i toj slici pogriješili. Pogledaj stranicu, objavljeno je u četvrtak, a updejtano danas. Ne znam, nisam gledao utakmicu, ali to su nevjerojatni podaci (47 sekundi) tako da mi se čini vjerojatno da su prvi put krivo izmjerili i sad ispravili

15 godina
Iggx kaže...

Vjerojatnije je da su na twitteru i toj slici pogriješili. Pogledaj stranicu, objavljeno je u četvrtak, a updejtano danas. Ne znam, nisam gledao utakmicu, ali to su nevjerojatni podaci (47 sekundi) tako da mi se čini vjerojatno da su prvi put krivo izmjerili i sad ispravili

meni baš suprotno, Celtic sigurno nije imao 28% posjeda lopte. Meni taj podatak sa sekundama zvuči nevjeroajtno, ali ovo 89 - 11% mi izgleda realno kako je utakmica izgledala.

15 godina
FC Barcelona

Dvije odlične vijesti, Puyol se oporavio od ozljede i nagađa se da će odmarati još nekoliko dana i biti 100% spreman za utakmicu protiv Zaragoze na Nou Campu. Druga odlična vijest je to da je Montoya prvi puta u karijeri dobio poziv u reprezentaciju Španjolske za utakmicu poritv Paname, zaslužio je!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neču komentirati utakmicu koju nisam gledao zbog nemogučnosti i nekih obaveza. Nije mi se dalo skidati i gledati tekmu, ali statistika Barcelone je impresivna, ali to je nogomet i baš zato ga ljudi prate jer nepobjedi uvijek najbolji....

-ovi koji tvrde da Barci treba novi obrambeni igrač su u zabludi, imamo Piquea i Puyola i netreba nam nitko, no činjenica je da su oni ozlijeđeni i da zato visimo u obrani.

-također da se osvrnem na natpise okolo da su se Messi i Villa ponovno poriječkali(sama informacija je utpitna pa je i moj osvrt upitan)...no u potpunosti pravdam Messija, čovjek je ove sezone zabio 74 gola, Villa je bio ozlijeđen i valjda Messi zna kada može zabiti nije jednom izvlačio ekipu iz govana. David Villa kao da je zaboravio kakav nogomet Barca igra i sječam se one situacije kada ga je Messi tražio povratnu ovaj je opalio, a Messi je sastrane bio sam i mogao je zabiti. Nemam ništa protiv jednog i drugog, dapače jako su mi dragi, ali sada razumijem zašto je Vilanova, Villu ponekada držao na klupi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 19:28 (Đapa club).
15 godina
Đapa club kaže...

Neču komentirati utakmicu koju nisam gledao zbog nemogučnosti i nekih obaveza. Nije mi se dalo skidati i gledati tekmu, ali statistika Barcelone je impresivna, ali to je nogomet i baš zato ga ljudi prate jer nepobjedi uvijek najbolji....

-ovi koji tvrde da Barci treba novi obrambeni igrač su u zabludi, imamo Piquea i Puyola i netreba nam nitko, no činjenica je da su oni ozlijeđeni i da zato visimo u obrani.

-također da se osvrnem na natpise okolo da su se Messi i Villa ponovno poriječkali(sama informacija je utpitna pa je i moj osvrt upitan)...no u potpunosti pravdam Messija, čovjek je ove sezone zabio 74 gola, Villa je bio ozlijeđen i valjda Messi zna kada može zabiti nije jednom izvlačio ekipu iz govana. David Villa kao da je zaboravio kakav nogomet Barca igra i sječam se one situacije kada ga je Messi tražio povratnu ovaj je opalio, a Messi je sastrane bio sam i mogao je zabiti. Nemam ništa protiv jednog i drugog, dapače jako su mi dragi, ali sada razumijem zašto je Vilanova, Villu ponekada držao na klupi.

ma to su gluposti, sve su te priče počele kad su se njih dvojica na terenu porječkali u onoj situaciji koju si naveo i od onda svako malo neke vijesti o njihovoj "svađi". Jučer se opet pojavile nove vijesti, a dosta je vidjeti od kojih medija, AS i Marca, madridski mediji. Da se dogodilo bilo što, prvo bi to prenijeli katalonski mediji. Svi znamo kako to funkcionira u Španjolskoj, AS i Marca bockaju jedne, Mundo Deoprtivo i Sport bockaju druge. Prednost na ljestvici je 8 bodova, pa se pokušava omesti na taj način. A pazi koji razlog svađe navedu, da su se "ljutito pogledavali". Messi i Villa su više puta izjavili da u tome nema ničega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 19:37 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Frasier Forster (golman Celtica): "Dobio sam dres od Lea Messija, koji je odličan suvenir. Išao ram za njim u svlačionicu Barce i bio je sretan što mi ga je poklonio. Rekao je: 'Nema problema'."

"Messijev dres ću uramiti. Nemam pojma što će on učiniti s mojim. Mislim da će mu biti prevelik. Haha!"

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 23:08 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najjača rečenica {#} : "Jesu li posljednji incidenti potvrda da u svlačionici Barce mora sve biti po Messijevim željama, kako insinuiraju neki madridski mediji, teško je reći"

http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/europa-svijet/item/2433-etoo-i-ibra-su-oti%C5%A1li-zbog-messija-na-redu-villa?.html

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

hh

Kristiano Mesi Kristiano Mesi
Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
16 godina
Balvan8 kaže...

Najjača rečenica {#} : "Jesu li posljednji incidenti potvrda da u svlačionici Barce mora sve biti po Messijevim željama, kako insinuiraju neki madridski mediji, teško je reći"

http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/europa-svijet/item/2433-etoo-i-ibra-su-oti%C5%A1li-zbog-messija-na-redu-villa?.html

Vilanova: "Madrid press claim Messi-Villa row? They get along perfectly. Press can keep on trying. Maybe one day they'll find something..."

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ubija frajer totalno, ali je škrt za popyzdit.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Posto sam uzeo TV od B.neta zanima me jel utakmice od Barcelone se prenose na Sport klub prime ili Eurosport ili bilo kojem drugom sportskom programu.

BARCELONA
15 godina
Jack Black kaže...

Posto sam uzeo TV od B.neta zanima me jel utakmice od Barcelone se prenose na Sport klub prime ili Eurosport ili bilo kojem drugom sportskom programu.

Sportklub prime prenosi Primeru, a Arenasport LP.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 21:42 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
Jack Black kaže...

Sportklub prime prenosi Primeru, a Arenasport LP.

Hvala!

BARCELONA
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zbog nedostatka vremena, ne pratim bas Barcelonu u poslijednje vrijeme.  btw koliko je Messi golova postigao u 2012?

volio sam jednu zenu, ne zna im se broj.... :OMG
15 godina
SeFiKuCkA kaže...

Zbog nedostatka vremena, ne pratim bas Barcelonu u poslijednje vrijeme.  btw koliko je Messi golova postigao u 2012?

74, fali mu još jedan da dostigne Pele-a.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice