FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.991.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Ajde bar mi je drago da je Celtic ako mora već netko :)
Ma ne dira me previše ovaj poraz, jedino je loše što ćemo se 2 utakmice duže mučiti za prolaz, a ovako bi odmarali igrače. Ali stvarno nevjerojatno, 2 udarca i 2 gola, a ma drugoj strani 2 prečke i još prilika koje je neznam ni ja kako iščupao golman. Šteta,ali ajde, porazje morao doći. Neka se ponovii ona sezona kad smo izgubili od Rubina pa osvojili na kraju :)

istina, jos me oraspolozilo sto su se kokoske usplahirile na onom djecjem topicu :)

da nije smijesno, bilo bi zalosno

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš to kolega, sad će dječica uletit u temu i kur*it se.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
antimadridista kaže...
Ajde bar mi je drago da je Celtic ako mora već netko :)
Ma ne dira me previše ovaj poraz, jedino je loše što ćemo se 2 utakmice duže mučiti za prolaz, a ovako bi odmarali igrače. Ali stvarno nevjerojatno, 2 udarca i 2 gola, a ma drugoj strani 2 prečke i još prilika koje je neznam ni ja kako iščupao golman. Šteta,ali ajde, porazje morao doći. Neka se ponovii ona sezona kad smo izgubili od Rubina pa osvojili na kraju :)

Što je najgore, oni iz Realove teme će na ovo drka*i koliko ih ruke budu služile, a onda če heiks(vatra*) preuzi umjesto njih, jer mu se upravo dogodila najuzbudljivija stvar otkad su mu stidne dlačice počele rasti.

heiks(vatra*) je izmišljeno, ime, taj nick ne postoji na ovom forumu, da se odmah ogradim.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
FC Barcelona
Full-time stats Celtic-Barcelona: attempts 4-23, on target 3-7, offsides 4-1, corners 2-7, fouls 11-8, possession 24-76

skoro smo se opet izvukli :D
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A i vise mi se s*re od tih ekipa sta se brane 90 minuta...pa jbt igras nogomet,ne rukomet...takve ekipe ne bi ni trebale igrat LP...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi, šta idete u Realovu temu, kao mala djeca ste svi, umirem od smijeha dok čitam{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
14 godina
FC Barcelona

Mrzim nogomet kakav igra Celtic! Anti-nogomet!
Isto kao i Grčka na Euru, svih 11 u obranu i onda iz kontre ili prekida gol! 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 23:05 (KiX777).
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

A i vise mi se s*re od tih ekipa sta se brane 90 minuta...pa jbt igras nogomet,ne rukomet...takve ekipe ne bi ni trebale igrat LP...

Imaju pravo da se brane kaj bi ti da popiju doma 15 komada ili 1-2 ,a mozda niti jedan ako ti se s*re od tih ekipa ostavi se nogometa i odi gledat rukomet i nemoj pametovat....

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Obrana je sastavni dio nogometa kao i napad... {#}

16 godina
barcafan12 kaže...

Iskreno gledano ovo i nije bia baš neki bunker. Istina nije ni čista ofenziva ali nije bunker.

Dobra utakmica svakako, Celtic zasluženo pobijedia. A i neka slave, ipak im je 125 godina kluba.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona
Lennon (coach Celtic): "This win is one for the history books. My players are heroes, they beat the best team in the world."
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta reći na ovo ;)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
barcafan12 kaže...

Imaju pravo da se brane kaj bi ti da popiju doma 15 komada ili 1-2 ,a mozda niti jedan ako ti se s*re od tih ekipa ostavi se nogometa i odi gledat rukomet i nemoj pametovat....

Imaju pravo al to je prejadno,ko kaze da bi popili 15 komada,pa nije Barca nepobjediva,pa i puno slabije ekipe su ih dobivale cim su igrali nogomet,a ne ovaj antinogomet...ti ako uzivas u ovakvom nogometu kakve prezentiraju pojedine momcadi,onda uzivaj,zalim te...nogomet bi trebao biti sport gdje igraju obadvije momcadi..

16 godina
Tommy_123 kaže...

Šta reći na ovo ;)

namjestaljka :P

cekaj, pokusat cu pronaci neku izjavu kako su dali gol iz zaledja ili kako je nama ponisteno nesto, onda ce mi biti lakse :))))))

15 godina
FC Barcelona

nema se što prigovarati Celticu, a kako bi igrali drugačije? nisu oni krivi što je Barca svoje prilike propustila i što su iz 2 udarca zabili 2 gola, zaslužili su uzeti pobjedu kad je tako.
I nebi se složio za ovo prigovaranje našim igračima, ovo večeras nikako nije bila loša utakmica, toliko stvorenih šansi, lopta je išla brzo, tečno, ali kad neće protiv toga nemožeš. Dvije prečke, strašan njihov golman.

samo bi se osvrnuo na realovce. Oni se vesele, a njih je Dortmund nadigrao, ali baš nadigrao, pogotovo u prvom poluvremenu. Tako da je naš problem znatno manji, Barca stvara šanse, Real se muči i nabija loptu napamet u šesnaesterac. Ovakva jedna utakmice dođe jednom po sezoni, i to samo ako imamo ovako oslabljenu obranu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 23:09 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

DABOGDA HLJEBA GLADNI BILI , za 1000 kuna me sruse pedercici katalonski 

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
ExE123 kaže...
barcafan12 kaže...

Imaju pravo al to je prejadno,ko kaze da bi popili 15 komada,pa nije Barca nepobjediva,pa i puno slabije ekipe su ih dobivale cim su igrali nogomet,a ne ovaj antinogomet...ti ako uzivas u ovakvom nogometu kakve prezentiraju pojedine momcadi,onda uzivaj,zalim te...nogomet bi trebao biti sport gdje igraju obadvije momcadi..

Nego koliko bi celtic popija komada da je igra "normalno" ???

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 23:11 (ExE123).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nema se što prigovarati Celticu, a kako bi igrali drugačije? nisu oni krivi što je Barca svoje prilike propustila i što su iz 2 udarca zabili 2 gola, zaslužili su uzeti pobjedu kad je tako.
I nebi se složio za ovo prigovaranje našim igračima, ovo večeras nikako nije bila loša utakmica, toliko stvorenih šansi, lopta je išla brzo, tečno, ali kad neće protiv toga nemožeš. Dvije prečke, strašan njihov golman.

samo bi se osvrnuo na realovce. Oni se vesele, a njih je Dortmund nadigrao, ali baš nadigrao, pogotovo u prvom poluvremenu. Tako da je naš problem znatno manji, Barca stvara šanse, Real se muči i nabija loptu napamet u šesnaesterac. Ovakva jedna utakmice dođe jednom po sezoni, i to samo ako imamo ovako oslabljenu obranu.

Realno, protiv Barce se nemože igrat na drugi način. Ta igra te apsolutno izludi. Ovo je bio stil čelzija. Kao da su učili od njih. Rađe da se sad desi ovakav poraz a ne u četvrtfinalu il polufinalu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Pandzinho kaže...

DABOGDA HLJEBA GLADNI BILI , za 1000 kuna me sruse pedercici katalonski 

ovi "kladioničari" su mi najdraži. Navuku se na kladionicu pa ako ih netko za*ebe onda "je*u majku katalonsku" {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Realno, protiv Barce se nemože igrat na drugi način. Ta igra te apsolutno izludi. Ovo je bio stil čelzija. Kao da su učili od njih. Rađe da se sad desi ovakav poraz a ne u četvrtfinalu il polufinalu.

A kako ne moze,pa nisu nepobjedivi,jesu li momcadi koje su proteklih sezona dobile Barcu igrali ovako...nisu,stisnuli su ih i igrali nogomet,a jos kad uzmemo da Barca ne igra nogomet ko proslih sezona...moje misljenje da je Barcina igra postala monotona,stvarno kruze previse sto je je...pa ne mora se svaki gol zabit unutra 16,pa od 5 udaraca izvan 16 uci ce jedan jbt...slazem se da je tesko probit bunker,al opet to im nije neka izlika,trebaju igrati direktnije golu,a ne preko bokova stalno...opet,to je moje misljenje...nije smak svijeta,u odlicnim smo pozicijama i u LP i u Primeri...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa znam, al ovu utakmicu ko da je falilo hrabrosti. Samo se Messi nije usro zapucat, svi ostali 0. Iniesta odličan prvo pol, drugo totalno pao. Villa uđe, nevidljiv je.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Ima li ko sinmku faula Mascherana na Wattu po meni ono nije ni za zuti sta sam uspio vidi pa bi htio jos 1 put vidit situaciju..
Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...
Ima li ko sinmku faula Mascherana na Wattu po meni ono nije ni za zuti sta sam uspio vidi pa bi htio jos 1 put vidit situaciju..

Mascherano ga je držao za dres ali je pustio poslije, nije bilo prekršaja. Ni onaj igrač Celtica se nije bunio.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/184909_445625035473683_1139123355_n.jpg

Evo sto je meni zalosno,da ekipa sa ovakvom statistikom pobjedi Barcu...al vise je do to Barcine obrane,Mascherano oslabio,Valdes isto obrani tu i tamo koju,sta reci

15 godina
FC Barcelona

Tito Vilanova: "Imali smo više prilika za pobjedu večeras, ali nismo pogodili, to je nogomet. Nije nam ni prvi put da se ovo dogodilo, ali ni posljednji."
"Mi smo doslijedni svojoj igri. To je igra Barçe koju ljudi vole gledati. Mogli smo dovesti dva visoka igrača, ali nismo. Izgubili smo nekoliko centimetara odlaskom Keite i Abidala, zato se trudimo napadati više i dobro se braniti kada protivnik izvodi kornere."

Gerard Pique (Twitter):: "Šteta što smo izgubili, iako mislim da smo igrali dobro. Sretan sam što sam se vratio. Nemam riječi da opišem atmosferu na Celtic Parku."

Jordi Alba: "Bolje je izgubiti na ovakav način. Kreirali smo dosta šansi za pobjedu, ali nismo dobili, to je nogomet. Pokušat ćemo dobiti dvije preostale utakmice."

Cesc: "Dominirali smo tokom utakmice, ali nam je nedostajalo prodora. Moramo nastaviti raditi da bi se poboljšali, ali mi smo generalno jako zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone."
"Protiv gotovo svakog protivnika smo igrali jako dobro, tako i večeras, nekada osvojimo bodove, nekada ne. Mi moramo nastaviti sa našom dinamikom."

e to se zove biti velik i u pobjedi i u porazu, nešto na čemu neki još moraju poraditi, ali mislim da za to nema lijeka. A klub je nakon poraza čestitao Celticu na pobjedi i još im čestitao 125. rođendan :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 0:35 (antimadridista).
15 godina
Svaka čast Celticu, trebalo je hrabrosti i sreće, e da je takav Dinamo :)

Hebem ti Barcelonu.
Gaming is Life!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

barca treba jednog braniča tipa hummels.....ne bih se čudio da dovedu kapetana arsenala vermaelena{#}

16 godina
antimadridista kaže...

Tito Vilanova: "Imali smo više prilika za pobjedu večeras, ali nismo pogodili, to je nogomet. Nije nam ni prvi put da se ovo dogodilo, ali ni posljednji."
"Mi smo doslijedni svojoj igri. To je igra Barçe koju ljudi vole gledati. Mogli smo dovesti dva visoka igrača, ali nismo. Izgubili smo nekoliko centimetara odlaskom Keite i Abidala, zato se trudimo napadati više i dobro se braniti kada protivnik izvodi kornere."

Gerard Pique (Twitter):: "Šteta što smo izgubili, iako mislim da smo igrali dobro. Sretan sam što sam se vratio. Nemam riječi da opišem atmosferu na Celtic Parku."

Jordi Alba: "Bolje je izgubiti na ovakav način. Kreirali smo dosta šansi za pobjedu, ali nismo dobili, to je nogomet. Pokušat ćemo dobiti dvije preostale utakmice."

Cesc: "Dominirali smo tokom utakmice, ali nam je nedostajalo prodora. Moramo nastaviti raditi da bi se poboljšali, ali mi smo generalno jako zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone."
"Protiv gotovo svakog protivnika smo igrali jako dobro, tako i večeras, nekada osvojimo bodove, nekada ne. Mi moramo nastaviti sa našom dinamikom."

e to se zove biti velik i u pobjedi i u porazu, nešto na čemu neki još moraju poraditi, ali mislim da za to nema lijeka. A klub je nakon poraza čestitao Celticu na pobjedi i još im čestitao 125. rođendan :)

Poklonjena pobjeda za rodjendan.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
18 godina
antimadridista kaže...

Kao da slušam Mourinha nakon izgubljene tekme......not {#}

Realovci više pišu u drugoj temi o Barci kada izgubi, nego o Realu koji se izvuče u zadnjim minutama. hihihi

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcini klinci i 5 najboljih golova prošlog tjedna.... {#} 3 gol mala škola tiki take.... 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Egs12VXIQo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice