90% je sigurno da je u pitanju transfer Brazilca Neymara iz redova Santosa, ali nema nekih informacija o tome kada bi on trebao doći u Barcelonu.
Jedni pisu jedno, drugi drugi itd. Sad kome vjerovati? LINK
da, to sam baš pročitao jutros i na goal.com. A sad, nekako mi je realnije vjerovati da iz Santosa neće već sad priznati transfer i bilo kakve dogovore, ipak ima puno vremena do toga, a njima je u interesu da je Neymar i psihički još uvijek u klubu, a ne u Barceloni 2 godine prije potpisa. S druge strane, stvarno neznam za koga drugog bi Barca uplaćivala 40 milijuna a da je već 10 milijuna uplaćeno.
Barça: Valdes, Montoya, Song, Adriano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi i Villa.
Sastav...Valdes,Montoya,Song,Adriano,Alba,Sergio B.,Xavi,Fabregas,Messi,Villa,Pedro
konacno MVP :)))
Kolega me prestigao :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ipak je Vilanova danima sa igračima i treniraju svakodnevno tako da valjda zna kako i zašto(bez uvrede).
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Može neki dobar link?
El Guajeeee....sjajna assist. Cesca...vamosss
Evo još jedan razlog zašto treba igrati od početka!
El Guaje
Cesc ponovo dao savršenu loptu. El Guaje se vraća laganini *_* <3
ne sviđa mi se baš igra večeras, jedino je pozitivna stvar što obrana djeluje sigurnije sa Busijem na stoperu. Koliko su samo puta iz obrane napamet ispucali loptu prema naprijed? to je nešto što se prije rijetko viđalo u Barci, večeras je previše toga. Igra se dobro na trenutke, na individulani bljesak nekoga od igrača, ne vrši se pritisak kompletne ekipe i to mi se ne sviđa.
Villa i Cesc odlični pojedinci, ali kažem, ne sviđa mi se igra kompletne ekipe. 52% posjeda lopte dovoljno govori.
D10S!
Ajmo Messi, skini čokoladnog Peleta da ne sere više. Još malo <3
300ti GOL U KARIJERI <3
Oči bole od gledanja, loše, ali glavno da se bodovi pokupe :D
Jordi Alba je definitivno najveće pojačanje kojeg smo "sitno" platili...
EDIT: nedaju mi da pišem heheh
opet se Barcelona izvukla
Walk in the park... xD Bravo Messi, Cesc, Xavi... :)
E ovo je ona prava Barca kakvu smo navikli gledat...2.pol. su ubili,odlicno odigrali,Cesc,Messi ubojiti tandem,ostali isto svi odlicno...svaka cast momcima :))
Rutinska pobjeda i standardno dobra igra i dalje bez pola obrane pa nam nitko ništa nemože.
auuuuu kakvo rasturanje u drugom poluvremenu...
potpuno druga slika. za Cesca sam bez teksta kako je odigrao opet i večeras, majstor! Pedro rastrčan i prodoran, baš me zanima podatak koliko je pretrčao večeras. Alba u prvom poluvremenu malo ukočen i nervozan, poslije dominirao lijevom stranom. Montoya me iznenađuje iz utakmice u utakmicu kako je miran i siguran.
ovakva jedna utakmica nam je trebala, uživanje i potpuno razbijanje protivnika, sad dalje će sve biti lakše, pogotovo kad se vrate Pique i Dani.
Tito Vilanova je, s 8 pobjeda i 1 remijem, izjednačio najbolji ligaški start Barçe u njenoj historiji.
Sergio Busquets: "Danas smo duge lopte koristili više nego obično, zato što nismo željeli riskirati u obrani."
300 golova zabiti u 25.godini života, ma svi se trebaju nakloniti nogometnom kralju!
a uvijek skroman: "Nova dva gola? najvažnije je da smo pobijedili, ovdje je uvijek teško igrati. Odigrali smo dobru utakmicu."
301* ;)
Najbolji ikad, bilo bi super i da osvoji svjetsko sa Argentinom što je moguće, imaju potencijala.
Kakva je to snimka, ko da smo u 20. st?
Oni jazavci neznaju snimat valjda, njih pitaj.