FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.823
|
čitano: 6.979.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
U ovogodišnjem izvještaju o Barçinom poslovanju stoji jedna zanimljiva stavka: "Klub ima čvrste dugoročne obaveze za kupnju od 40 milijuna eura. U vezi s tim, ove godine je plaćeno 10 milijuna."

90% je sigurno da je u pitanju transfer Brazilca Neymara iz redova Santosa, ali nema nekih informacija o tome kada bi on trebao doći u Barcelonu.

Jedni pisu jedno, drugi drugi itd. Sad kome vjerovati? LINK

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
Legendic1911 kaže...
antimadridista kaže...
U ovogodišnjem izvještaju o Barçinom poslovanju stoji jedna zanimljiva stavka: "Klub ima čvrste dugoročne obaveze za kupnju od 40 milijuna eura. U vezi s tim, ove godine je plaćeno 10 milijuna."

90% je sigurno da je u pitanju transfer Brazilca Neymara iz redova Santosa, ali nema nekih informacija o tome kada bi on trebao doći u Barcelonu.

Jedni pisu jedno, drugi drugi itd. Sad kome vjerovati? LINK

da, to sam baš pročitao jutros i na goal.com. A sad, nekako mi je realnije vjerovati da iz Santosa neće već sad priznati transfer i bilo kakve dogovore, ipak ima puno vremena do toga, a njima je u interesu da je Neymar i psihički još uvijek u klubu, a ne u Barceloni 2 godine prije potpisa. S druge strane, stvarno neznam za koga drugog bi Barca uplaćivala 40 milijuna a da je već 10 milijuna uplaćeno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 14:23 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Valdes, Montoya, Song, Adriano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi i Villa.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sastav...Valdes,Montoya,Song,Adriano,Alba,Sergio B.,Xavi,Fabregas,Messi,Villa,Pedro

konacno MVP :)))

Kolega me prestigao :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 21:17 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona
Odlično, samo Bartra mora igrati. Pa stoperski dvojac Song i Adriano, katastrofa...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Odlično, samo Bartra mora igrati. Pa stoperski dvojac Song i Adriano, katastrofa...

Ipak je Vilanova danima sa igračima i treniraju svakodnevno tako da valjda zna kako i zašto(bez uvrede).

15 godina
FC Barcelona
Sve je to super, ali nekako mi nije logično da nam bočni igrač dobije prednost ispred stopera, i to još dvojac Songi Adriano koji niti su često igrali zajedno niti su stoperi, nadam se da neće biti problema.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Može neki dobar link?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

El Guajeeee....sjajna assist. Cesca...vamosss

14 godina
FC Barcelona

Evo još jedan razlog zašto treba igrati od početka!
El Guaje {#} 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cesc ponovo dao savršenu loptu. El Guaje se vraća laganini *_* <3

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Fabre je poludio... svaka cast. Clinical finish od Ville.
15 godina
FC Barcelona

ne sviđa mi se baš igra večeras, jedino je pozitivna stvar što obrana djeluje sigurnije sa Busijem na stoperu. Koliko su samo puta iz obrane napamet ispucali loptu prema naprijed? to je nešto što se prije rijetko viđalo u Barci, večeras je previše toga. Igra se dobro na trenutke, na individulani bljesak nekoga od igrača, ne vrši se pritisak kompletne ekipe i to mi se ne sviđa.

Villa i Cesc odlični pojedinci, ali kažem, ne sviđa mi se igra kompletne ekipe. 52% posjeda lopte dovoljno govori.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 22:54 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

D10S!

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo Messi, skini čokoladnog Peleta da ne sere više. Još malo <3

300ti GOL U KARIJERI <3

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 23:11 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oči bole od gledanja, loše, ali glavno da se bodovi pokupe :D

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jordi Alba je definitivno najveće pojačanje kojeg smo "sitno" platili...

EDIT: nedaju mi da pišem heheh

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 23:37 (Gozz).
16 godina
FC Barcelona

opet se Barcelona izvukla

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Walk in the park... xD Bravo Messi, Cesc, Xavi... :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

E ovo je ona prava Barca kakvu smo navikli gledat...2.pol. su ubili,odlicno odigrali,Cesc,Messi ubojiti tandem,ostali isto svi odlicno...svaka cast momcima :))

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rutinska pobjeda i standardno dobra igra i dalje bez pola obrane pa nam nitko ništa nemože.

15 godina
FC Barcelona

auuuuu kakvo rasturanje u drugom poluvremenu...
potpuno druga slika. za Cesca sam bez teksta kako je odigrao opet i večeras, majstor! Pedro rastrčan i prodoran, baš me zanima podatak koliko je pretrčao večeras. Alba u prvom poluvremenu malo ukočen i nervozan, poslije dominirao lijevom stranom. Montoya me iznenađuje iz utakmice u utakmicu kako je miran i siguran.

ovakva jedna utakmica nam je trebala, uživanje i potpuno razbijanje protivnika, sad dalje će sve biti lakše, pogotovo kad se vrate Pique i Dani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 23:56 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Da je Busija i ostale tekme stavljao na stopersku poziciju bile bi rutinske pobjede ali jbg ocito se kasno sitio ili je htio eksperimentirati kao Pep prosle godine.... Sta ce tek biti kad se puyol,pique,alves vrate .......
Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tito Vilanova je, s 8 pobjeda i 1 remijem, izjednačio najbolji ligaški start Barçe u njenoj historiji.

Sergio Busquets: "Danas smo duge lopte koristili više nego obično, zato što nismo željeli riskirati u obrani."

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 0:59 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

300 golova zabiti u 25.godini života, ma svi se trebaju nakloniti nogometnom kralju!

a uvijek skroman: "Nova dva gola? najvažnije je da smo pobijedili, ovdje je uvijek teško igrati. Odigrali smo dobru utakmicu."

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 1:03 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
300 golova zabiti u 25.godini života, ma svi se trebaju nakloniti nogometnom kralju!

301* ;)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najbolji ikad, bilo bi super i da osvoji svjetsko sa Argentinom što je moguće, imaju potencijala.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva je to snimka, ko da smo u 20. st?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oni jazavci neznaju snimat valjda, njih pitaj. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice