FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.823
|
čitano: 6.976.935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

hahaha, mene bi bilo sram spomenut uopće CR-a  i zlatnu loptu u istoj rečenici, al šta ćeš oni kao i njihov trener nemaju srama i misle da su bogom dani, briga me za njih kaj misle... 

ma jasno, ali koji to mora biti mentalni sklop to je cudo... CUDO! :D

daj molim te citaj RM temu, to je urnebes :) ko da gledam Monty Pythona, zakon!

bitnije je ovo: 3 pobjede u LP... Villanova ima skor ove sezone 11 pobjeda, 1 nerjeseni, 1 poraz... neki su sumnjali u njega ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 22:57 (mrzech).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za sada ga ide, vidjet ćemo šta će biti dalje.... ugl. Ja sam zadovoljan igrom Bartre, mali je pokazao da može dobro odigrat, spasio je par lopti i jednu akciju opasnu po gol, po meni je on puno bolje riješenje od Songa, a Song mi je tak tak... Busi to puno bolje odrađuje...

16 godina
Balvan8 kaže...

Za sada ga ide, vidjet ćemo šta će biti dalje.... ugl. Ja sam zadovoljan igrom Bartre, mali je pokazao da može dobro odigrat, spasio je par lopti i jednu akciju opasnu po gol, po meni je on puno bolje riješenje od Songa, a Song mi je tak tak... Busi to puno bolje odrađuje...

Song jos nije skroz uigran, ali podsjeca me na Yaya Tourea, snazan je i cvrst i bit ce dobar. i on i Jordi Alba su se pokazali kao odlicne kupnje. mali Bartra danas odlican! ne znam zasto Montoya nije igrao umjesto Adriana na desnom boku.

nevjerojatni su ovi Realovci, (meni najvise) dolaze kenjat tu na temu da sta ja mrzim Real, da sta ja imam pisati protiv njih, da kolko imam godina i ovo i ono... a oni to isto rade na svojoj temi i bune se kad im netko pokusava rasplinuti taj njihov mjehuric iluzije u kojem zive. ali tko zna, mozda bih i ja bio takav da sam isfrustriran, ljubomoran i jadan :)

hihihi :D

15 godina
FC Barcelona
više se ni golovi u zadnjoj minuti ne smiju zabijati, ali kako je smiješno gledati RM temu, pa koja dječica tamo obitavaju, to je za nepovjerovati. Messi nije zabio gol danas, našla dječica jednu utakmicu kad čovjek ne zabije gol i odmah paljba kako Messi ne može protiv "tvrde obrane". Smiješno je gledati kako se dječica koprcaju u frustracijama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema smisla se s njima rapsravljat jel kako god da krene, završit će na glupom prepucavanju. Nekužim kako mi frajer može napisat da je danas dokazano da Messi nemože ništa protiv malo čvršće obrane ? lol

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Nema smisla se s njima rapsravljat jel kako god da krene, završit će na glupom prepucavanju. Nekužim kako mi frajer može napisat da je danas dokazano da Messi nemože ništa protiv malo čvršće obrane ? lol

ne, još jače, "ne može protiv svemogućih engleza". 4 gola Arsenalu i po jedan gol Unitedu u finalima LP se naravno ne broje, to se poništava nekim patnicima iz pamćenja. To su uglavnom ljudi koji navijaju za klub gdje igra Ronaldo pa se ne treba čuditi glupostima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaku raspravu s njima treba izbjegavat. Uopće ono što napišu nema smisla i samo dižu Ronalda tog Ronalda u nebesa. Najbolje mi je još da Messi ne valja u repki, da nemože bez Xavia i Inieste ? Zabija svaku tekmu za Argentinu, a Ronaldo nemre prndnut u Portugalu. Anti, dosta o tome, nećemo se zamarat takvim idiotima.

Evo novosti jedne: 

Večerašnjom pobjedom, Barca je došla do 100. pobjede u Ligi prvaka. Barcelona je tek treći klub koji je došao do 100. pobjede u Ligi prvaka, poslije Real Madrida i Manchester Uniteda

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da ovaj golman nije danas branio čuda mogo je Messi utrpat danas i jedan glavom. {#}

15 godina
FC Barcelona

najbolji opis realovaca danas, bar ovih na forumu:

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 23:29 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

statistika Bartra s vecerasnje utakmice

stats vs Celtic: 5 tackles, 3 interceptions, 5/5 effective clearances, 46 passes (more than ANY Celtic player) at 93%

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

stats vs Celtic: 5 tackles, 3 interceptions, 5/5 effective clearances, 46 passes (more than ANY Celtic player) at 93%

Dečko ima fakat potencijala, odlično igra. U budučnosti će bit važan igrač za Barcu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
mrzech kaže...

meni je djelovao puno sigurnije danas od Mascherana, uvijek je bio pravovremen, niti jednu grešku nije napravio.

16 godina
antimadridista kaže...

najbolji opis realovaca danas, bar ovih na forumu:

jos fali zadnja slika gdje ide lik na internet da ispolji svoje frustracije tako sto ce napisati: uefalona, suci, kupljeno, unicef, ovrebo, mamic, ronaldov sixpack itd...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Morao sam, ali moao sam. Ili je dečko glup ili je po pitanju nogometa baletan.

" Ronaldo je uništio Messija u La Ligi, Messi se nije vidio u El Clásicu, a Cristiano Ronaldo je vratio titulu u Madrid, tamo gdje i pripada, ušutio je Camp Nou! Messi prošle sezone apsolutno ništa nije uradio, nije osvojio La Ligu, nije osvojio Ligu prvaka, postizao je golove protiv malih ekipa, dok se u najbitnijim utakmicama prošle sezone nije vidio, tačnije protiv Real Madrida i protiv Chelsea "

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Morao sam, ali moao sam. Ili je dečko glup ili je po pitanju nogometa baletan.

" Ronaldo je uništio Messija u La Ligi, Messi se nije vidio u El Clásicu, a Cristiano Ronaldo je vratio titulu u Madrid, tamo gdje i pripada, ušutio je Camp Nou! Messi prošle sezone apsolutno ništa nije uradio, nije osvojio La Ligu, nije osvojio Ligu prvaka, postizao je golove protiv malih ekipa, dok se u najbitnijim utakmicama prošle sezone nije vidio, tačnije protiv Real Madrida i protiv Chelsea "

ma ne misli on to zaozbiljno, oni svi znaju da je Messi najbolji igrac kojeg su ikad imali cast gledati i da je ova Barcelona najbolji klub svijeta, a mozda i svih vremena. ali nije lako to priznati ni sam sebi, a kamoli drugima. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo par izjava:

Marc Bartra: "Tito Vilanova mi je puno pomogao u prošlim danima. Pronašao je pravi trenutak za moj debi ove sezone."

Marc Bartra: "Ovo mi je jedan od najsretnijih dana otkako sam član Barcelone. Za ovo trebate raditi godinama."

Jordi Alba: "Nastavili smo napadati do kraja utakmice i sretni smo što smo zabili taj gol. Situacija u grupi je za nas dobra? Jest, ali još su 3 utakmice do kraja."

Jordi Alba: "Bio sam te sreće da budem na pravom mjestu i što sam uspio dotaknuti loptu. Pokušavali smo pobijediti do kraja utakmice."

Victor Valdes (twitter): "Kakva utakmica! Teško, ali smo uspjeli. Sada je vrijeme da se usredotočimo na slijedeću utakmicu i nastavimo dobro raditi... Zagrljaji!"

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 23:47 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona
ali meni je stvarno čudo kako nas prate pehovi ove sezone, gotovo svaki ubačaj u naših 16 metar je gol, i to baš ono da se odbije 5 puta pa uđe. Nekako sam primjetio da pod vodstvom Tita se igra manji presing u obrani i protivnici tu imaju više prosotra da se razmašu, nadam se da će se to popraviti kad se vrate Pique i Puyol. Song je bio solidan na zadnjem veznom ali se vidi da nije na nivou Busija, ne razmišlja tako brzo, ne igra s tom lakoćom koju ima Busi. Villa nam fali strašno, Sanchez radi puno za ekipu i sve to, ali nije golgeter kao Villa koji i najmanju priliku iskorištava, vidjelo se i večeras samo šteta što je pogodio stativu. Biti će to još puno bolje kad budemo kompletni.
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Evo par izjava:

evo još par:

Tito Vilanova: 

''Dali smo sami sebi četiri gola ove sezone, čini mi se da i tu obaramo rekorde.'' {#}

''Prošle sedmice su mi rekli da Pique neće biti spreman za ovaj meč, odma sam pomislio Barta će igrati.''

''Bartra je u prvoj momčadi jer sam ga ja želio, imali smo novca za kupnju stopera, ali sam rekao upravi da sačuva Bartru.''

''Prije su neki pričali da je naša igra dosadna, mislim da im to više nije problem.''

''Sretno do pobjede na kraju? Da smo imali sreće, mi bi ovo okončali i ranije.''

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 23:51 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igrači Celtica nakon Albinog gola lol.

Gospodinu Messiju još malo fali da prestigne Pele-a koji vječito sere pa da ga spusti na zemlju, a onda Gerda da skine :)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 1:40 (Tommy_123).
15 godina
Tommy_123 kaže...

Igrači Celtica nakon Albinog gola lol.

Gospodinu Messiju još malo fali da prestigne Pele-a koji vječito sere pa da ga spusti na zemlju, a onda Gerda da skine :)

fali 14 golova da dostigne Mullera a ostalo je još 14 utakmica, biti će tijesno do zadnje utakmice za taj rekord :)

ali najvažnije da spusti ovog Pelea na zemlju, to će sigurno ostvariti.

16 godina
neaktivan
Idem ja lagano stavit Real na tiket da ispusi veceras :)
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

Fantastičan je rekord u dvoboju protiv Celtica ostvario 32-godišnji veznjak Xavi Hernandez, koji je odigrao 183 dodavanja. Riječ je o apsolutnome individualnom rekordu u povijesti Lige prvaka. Barcelona je, inače, u dvoboju protiv škotskih prvaka loptu u posjedu imala 82% vremena. To je četvrti najpremoćniji posjed lopte u povijesti Lige prvaka. Katalonski nogometaši vlasnici su 22 od 23 najveća postotka posjeda lopte u povijesti natjecanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 16:21 (antimadridista).
17 godina

Hahahahah kako mi je drago nakon svega što se govorilo tam u onoj drugoj temi o Barci uf, ali svjedno vjerujem da je kriv sudac jer nitko drugi ni ne može {#}

In your face f*ckers!

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 22:51 (Balvan8).
17 godina

Ja jesam. Dobar igrač, nije još na razini Puyola,ali ima potencijala.{#}

15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Ja danas frendu kažem da ne stavlja na Real, City i Arsenal, a on se meni nasmije i kaže da ne govorim gluposti {#}

15 godina
N3N0 kaže...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Afellay zabio i asistirao pogodak. Bravo majstore. Želimo ti sve bolju i bolju sezonu <3

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
16 godina
neaktivan
Eto vidite kad ja nesto odigram taj tiket je proklet :).
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
N3N0 kaže...
Eto vidite kad ja nesto odigram taj tiket je proklet :).

igraj ti malo češće na Reala {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice