FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

cemu mascherano i busquests na stoperskim pozicijama???

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
ExE123 kaže...

cemu mascherano i busquests na stoperskim pozicijama???

Ma to je nebitno,sto se mene tice moze messi na gol a valdes i pinto u napad samo da se pobjeduje {#}

14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Razmontiralo Milana bez pique,inieste,alvesa kasnije su tek usli sanchez i pedro ,ali stvarno nekuzim postavu guardiole cemu je stavia puyola na bek???

A valjda zato što Alves nije mogao igrati. A Puyol se vjerojatno bolje snalazi na boku nego Mascherano ili netko treći.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onaj Puyol je živina. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 14:57 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj je volim gledat ovu djecu na 24 sata  s porukama "pokralo milana" "simulatori" "nije bilo penala"...... a sta bi bilo da je barca bila u punom sastavu?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

moram priznat makar inace ne volim bas barcu vise sam za real, svidja mi se kako sad igraju, ne simuliraju bas vise, dobri su, imaju odlicne akcije i sve, i svaka cast na pobjedi jer je i milan jako dobro napadacki igrao ali su im veza i obrana dosta bile slabe pogotovo veza kad je barca sa 2 pasa usla svaki put u sesnaesterac

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 16:40 (dmanz).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A vidis skoro sve akcije Barce idu preko Messija, tako da je skoro svejedno ko igra u napadu s njim. Greska igraca Milana je sto su im dozvoljavali onako da prilaze kaznenom prostoru.. 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

o tome govorim cini mi se i da seedorf nije bas neku utakmicu pruzio prelagano je to islo preko sredine, ali bolje to nego da igraju onakav bunker ko iz prvog susreta puno zanimljivija utakmica je bila za gledati

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
FC Barcelona

odavno nisam pogledao ljepšu utakmicu od one jučer. Milan je stvarno super odigrao,kao i Barcelona i bilo je otvoreno,stvarno dobra utakmica,puno odličnih poteza,dodavanja,jedna od rijetkih utakmica za koje mogu reći da je opravdala naziv derbija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 16:51 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

o tome govorim cini mi se i da seedorf nije bas neku utakmicu pruzio prelagano je to islo preko sredine, ali bolje to nego da igraju onakav bunker ko iz prvog susreta puno zanimljivija utakmica je bila za gledati

Ma utakmica je bila otvorena skroz, pogotovo u prvom poluvrijemenu,dok utakmica nije bila skroz gotova bilo je odlucno hoće li ikoja strana zabiti, pogotovo Milan. A Seedorf je bio odličan, nemožeš niti tražiti više od njega i zna igrat a i sposoban je {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nije bilo ni P od penala, Xavi je trebo dobiti crveni i 5 utakmica suspenzije zbog simuliranja.

15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Ma nije bilo ni P od penala, Xavi je trebo dobiti crveni i 5 utakmica suspenzije zbog simuliranja.

I dva tjedna u zatvoru Guantanamo Bay-u!!! {#} {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma da, jucer sko gledali Komediju U Milanu koju je rezisirao Stark. ;)

A ovo je bio review za utakmicu :

15 godina
Zuja007 kaže...

učili su od najboljih:

zapitaj se kakav si ti to čovjek,spominješ suđenje u sasvim čistoj utakmici,čak još jedan čist penal nije suđen za Barcu. Idi liječit komplekse negdje drugdje. Tvoji klaunovi iz Madrida su milijun puta veći glumci,koliko je samo Ronaldo iznudio penala na simuliranje ove sezone? A Dive Maria pada kao da ga pogađa sniper,samo pogledaj prvi video.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 20:19 (antimadridista).
17 godina
Zuja007 kaže...

Na 2:13 se zaista vidi da Ronaldo uopće nije kriv,na njemu je bio faul i onda je on pao na Mascheranovu nogu i naravno faul za Barcu.

F1 2011 Codemasters
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

di maria teski folirant to je ocito, ali ovo ronaldo protiv getafea nije dive i jos je k tome bio srusen van 16 nije ni penal , al ljudi kaj se prepirete ne postoji klub u kojem nema takvih igraca to je sve normalno naravno da se divea pa nekada se i mora sve je to sport

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
emerik kaže...
Zuja007 kaže...

Na 2:13 se zaista vidi da Ronaldo uopće nije kriv,na njemu je bio faul i onda je on pao na Mascheranovu nogu i naravno faul za Barcu.

e moji kompleksaši,svi ste isti,ti kao navijač Milana si jučer trebao vidjeti i priznati što je zapravo bilo. Jeli se itko od vas udostojio gledati emisiju poslije utakmice u kojoj su gostovali Beusan i Šimić (pola karijere proveo u Milanu). Penal je čist,a uz to je Aquilani trebao dobiti drugi žuti,ali ga je sudac dao Nesti (jer su sličnog izgleda?). Poslije toga u drugom poluvremenu penal za Barcu na Fabregasu nije suđen.isto tako čist penal. Sram vas može biti,samo to ću vam reći.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanimljivo kako uvijek izvuku ovu montiranu snimku Pepeovog faula na Alvesu... meni nije jasno kakav luzer moraš biti da ideš tako nešto montirati uopće. Alves je čudo od čovjeka jer se može onako na jednoj nozi zarotirati za 180...

15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
emerik kaže...
Zuja007 kaže...

e moji kompleksaši,svi ste isti,ti kao navijač Milana si jučer trebao vidjeti i priznati što je zapravo bilo. Jeli se itko od vas udostojio gledati emisiju poslije utakmice u kojoj su gostovali Beusan i Šimić (pola karijere proveo u Milanu). Penal je čist,a uz to je Aquilani trebao dobiti drugi žuti,ali ga je sudac dao Nesti (jer su sličnog izgleda?). Poslije toga u drugom poluvremenu penal za Barcu na Fabregasu nije suđen.isto tako čist penal. Sram vas može biti,samo to ću vam reći.

Hahahaha facoooo, ma bravo, a kolko je penala trebalo biti suđeno u polufinalu LP-a 2009 Chelsea-Barcelona pa ove tetkice iz Barce simuliraju svaku važniju utakmicu.

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
...

Hm ja sam jučer gledao utakmicu kao navijač Milana koji je igrao protiv drugog mi najdražeg kluba :).I malo mi je sumnjiv penal bio ali nisam nista spominjao jer nisam niti sam siguran, ali je sudac sudio prekršaj i gotovo{#}. "Sram vas može biti" ? pa čovječe zašto bi ga bilo sram? On brani klub za kojeg navija, i ti bi u većini slučajeva branio Barcelonu bilo pošteno ili ne.

15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...
...i ti bi u većini slučajeva branio Barcelonu bilo pošteno ili ne.

Ovo je tako debilno. Mislim raditi ovo.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa Xavi je po meni jedan od najpostenih igraca kojeg sam vidio covjek nikad nebi simulirao nije on dijete od 20 godina da pada bez ikakavog razloga.... kad smo vec kod simuliranja  naseg Kikija kako ga je njezno sudac uhvatio oko struka na 0:25, ima je srice da ga gattuso nije razbija.

15 godina
shady1024 kaže...

Hm ja sam jučer gledao utakmicu kao navijač Milana koji je igrao protiv drugog mi najdražeg kluba :).I malo mi je sumnjiv penal bio ali nisam nista spominjao jer nisam niti sam siguran, ali je sudac sudio prekršaj i gotovo{#}. "Sram vas može biti" ? pa čovječe zašto bi ga bilo sram? On brani klub za kojeg navija, i ti bi u većini slučajeva branio Barcelonu bilo pošteno ili ne.

e pa vidiš,upravo iz tog razloga kažem da ga može biti sram. Nikad to nebi napravio,baš nikad. U polufinalu 2009.koje je toliko spominjano sam priznao bez problema da je Chelsea zaslužio prolaz,isto tako bi uvijek to napravio,i nije mi problem priznati kad je netko bolji. Ne razumijem ljude koji imaju snimku koja kaže istinu,i onda oni govore suprotno. To je za mene jedna vrsta bolesti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna li itko oce li iniesta i alves biti spremi za El classico??

15 godina
ExE123 kaže...

Zna li itko oce li iniesta i alves biti spremi za El classico??

Alves nije ozlijeđen,jučer nije igrao jer je imao kartone,a Iniesta ima lakšu ozljedu,biti će spreman do El Clasica.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bas me zanima postava Pepa koju ce stavit protiv reala jer s mascheranom i busquestom na stoperskim pozicijama bilo bi tesko,po meni bi to trebali bit puyol i pique a na bokovima alves i abidal.

15 godina
ExE123 kaže...

Bas me zanima postava Pepa koju ce stavit protiv reala jer s mascheranom i busquestom na stoperskim pozicijama bilo bi tesko,po meni bi to trebali bit puyol i pique a na bokovima alves i abidal.

tako će vjerojatno i biti,nema potrebe eksperimentirati sa postavom u najvažnijoj utakmici sezone.

15 godina
Zuja007 kaže...

Ili previse volis Barcelonu pa si toliko subjektivan, ili nas zajebavas.

Nesto od toga je.

koji je tvoj problem? nemam se volje svađati s vama koji ste toliki hejteri da i kad nešto vidite na TV-u vi tvrdite suprotno. Vidim da si danas dosta raspoložen za svađu,ali na tvoju žalost,ja nisam. I zato prestani izazivati sa svojim glupim postovima i stavljanem videa koji nemaju veze s ničim. Moj nick je takav kakav vidiš da je,a opet manje mrzim Real,nego što ti mrziš Barcu. Ogroman si hejter,a još je žalosnije to što nema razloga da budeš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:56 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zuja toliko o simuliranju..... kada spomenes rijec simuliranje neka ti se uvijek stvori ova slika u glavi da znas o cemu govoris

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 22:00 (ExE123).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zuja007 kaže...

Ili previse volis Barcelonu pa si toliko subjektivan, ili nas zajebavas.

Nesto od toga je.

koji je tvoj problem? nemam se volje svađati s vama koji ste toliki hejteri da i kad nešto vidite na TV-u vi tvrdite suprotno. Vidim da si danas dosta raspoložen za svađu,ali na tvoju žalost,ja nisam. I zato prestani izazivati sa svojim glupim postovima i stavljanem videa koji nemaju veze s ničim. Moj nick je takav kakav vidiš da je,a opet manje mrzim Real,nego što ti mrziš Barcu. Ogroman si hejter,a još je žalosnije to što nema razloga da budeš.

Nisam hejter, dapače...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice