danas bu neko dobio po lampi... go go leo -.-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pique neće danas zaigrati, nije trenirao sa prvom grupom danas ujutro na treningu. 
ajmo onda malo prognoze:
Valdes
Alves Song Mascherano Alba
Busi
Xavi Iniesta
Pedro Cesc
Messi
Jel da , da svi znamo da barca veceras pobjediva
Ja bi rađe Busija stavio na stopera, nekako mi je Song još neuvjerljiv za tu poziciju.
Mene brine obrana, ako obrana bude na nivou, mislim da ćemo pobijediti Real 
Pročitao sam da će Adriano biti spreman za utakmicu ? Prošlu protiv Reala je bio dosta loš. Treba Albi dat priliku danas obavezno.
Apsolutno će bit savršeno. Sav ću se naježit kad vidim kakva je atmosfera. FCB <3
U toku su pripreme kako bi večerašnji mozaik izgledao perfektno. Napomenimo, za njegovo pravljenje je potrebno 98 000 papirića.
svaki put se naježim kad bude himna i 100.000 papirića u zraku, da mi je samo to doživit na stadionu...
Nevjerovatno kako me nerviraju ovi sta navijaju za real samo zato sta oni ronaldo igra za njega ili su poceli navijat za real kontra barce jer je too powerful
Nevjerovatno kako me nerviraju ovi sta navijaju za real samo zato sta oni ronaldo igra za njega ili su poceli navijat za real kontra barce jer je too powerful
Ma pusti to, danas je in mrzit barcelonu, volit "oštećeni" real, do večeras me niko neće iznervirat i uživat ću u utakmici.
vrijeme za krevet ti je mali,ne djeli savjete ti nikome ti nemas godina da sibice kupis sam zato shhh
messi nikad nije niti ce ikad biti najbolji(s obzirom kako igra za selekciju) ,najbolji su jos uvjek na tronu i nedodirljivi za njega,nedostaje mu biti prvi strjelac svjetskog prvenstva i titula svjetskog prvenstva da bi mogao uopce se staviti u istu recenicu sa velikanima nogometa
nemaš ti pojma o čemu pričaš. Niti jedan igrač od ovih koji se smatraju najvećima nije osvojio sve. Pele se stavlja u tu skupinu a nije nikad igrao nogomet izvan Brazila, Maradona nikad nije osvojio LP.
jedna je činjenica, a to je da Messi trenutno radi ono što nitko nikad nije radio u povijesti nogometa što je vidljivo po individualnim rekordima. Dok ga svi nogometni velikani stavljaju među najveće, ti s*ri tu po forumu koliko god hoćeš. Shvati da nikoga ne zanima tvoje mišljenje kad si već dokazao da nemaš pojma o čemu pričaš.
Ti si taj koji pojma nema,LoL
Pele kad je igrao njihov nogomet je bio daleko kvalitetniji od europskog tako da ne trabunjaj invidualni rekordi kad su u pitanju pa covjece Pele ima 1000+ golova o cemu ti pricas???
Ovo sta danas nogometasi rade nije nista novo to se radilio i prije 50 godina samo sto vi zanemarujete cinjenicu da se nogomet igrao i prije ove Barce
Daj gubi se više iz ove teme. Uopće nemaš respekta prema nama niti Barceloni. Trolaš temu i još si bahat. Kako te nije samo sram.
Pa ni ova spanjolska liga nije zanimljiva ko nekad...sad se vec nakon 7.kola zna ko ce osvojit titulu :D....ma ja mislim da mi dns pobjedujemo real s 2-3 razlike,Barca je zeljna osvete za superkup,na realu je pritisak,Messi dobio sina znaci ima motiva da odigra s jos vise zelje i motiva,Iniesta se vratio....sve je na nasoj strani :))))
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Messi jos nije dobio sina... navodno bi ga trebao dobiti u sljedecih 10-ak dana.
prognoza za veceras?
Barça - Real 1:1
nisam optimistican :/
Messi jos nije dobio sina... navodno bi ga trebao dobiti u sljedecih 10-ak dana.
prognoza za veceras?
Barça - Real 1:1
nisam optimistican :/
A ko zna jel dobio,al svejedno mu je to jedan poticaj...ma samo vjeruj u nasu Barcu,ja znam da u kakvom god oni stanju bili da bilo kad mogu dobit bilo kog samo ako oni to zele tj.ako igraju sa 100%
Jednako kao što više od pola "navijača" navija za barcelonu zbog messi-ja ili zato što mrze cronalda. Ili se pale na trofeje pa zbog kompleksa ne mogu podnijeti navijati za slabu ekipu
80% ljudi počne navijati za neku ekipu zato jer je ona pobjednička ili zato jer ima njihovog najdražeg navijača (ili jako dragog), 19% zato jer mrze neku ekipu a ova im je glavni protivnik, a 1% počne navijati zbog nekih sasvim desetih razloga. Naravno ovo se odnosi na strane ekipe - naravno da ćeš navijati za klub iz grada gdje si rođen/živiš.
Lol
A kako Messi nije bio svjetski prvak sa Argentinom????
nemoj proturijecit cinjenicama i kontra pitanjima Pele je zabio 1000+ golova a ti racunaj kako kada i gdje igrao je prije 50 godina radio ono sto vecina ni danas ne moze.
Pogledajte utakmicu hajduk dinamo 82 godina 1-2 pa mi recite kakav se nogomet igrao, pogledajte jedu utakmicu nizozemske sa cruyffom
pa pogledajte sta se radilo na terenu itd da ne nabrajam
Pa ako cemo gledat koliko je messi prosle sezone dao golova ronaldo ne zaostaje puno za njim,al to samo govori o kvaliteti lige te ta liga osim barce i reala nema dostojnog kluba zato njih dva postizu brdo golova imaju izuzetnu klasu a liga nikad slabija realno spanjolska liga osim ova dva velikana i trenutno malage i altetica madrida je ocaj
Jednako kao što više od pola "navijača" navija za barcelonu zbog messi-ja ili zato što mrze cronalda. Ili se pale na trofeje pa zbog kompleksa ne mogu podnijeti navijati za slabu ekipu
90% ljudi počne navijati za neku ekipu zato jer je ona pobjednička ili zato jer ima njihovog najdražeg navijača (ili jako dragog), 19% zato jer mrze neku ekipu a ova im je glavni protivnik, a 1% počne navijati zbog nekih sasvim desetih razloga. Naravno ovo se odnosi na strane ekipe - naravno da ćeš navijati za klub iz grada gdje si rođen/živiš.
neznam za druge klubove, ali mislim da je ovo što se priča za Barcu i da su svi počeli navijati prije godinu-dvije, to je pretjerivanje. Naravno da ih je puno počelo tada navijati za Barcu kao što bi za svaki drugi klub da ima ovakve rezultate kao Barca zadnjih nekoliko godina, ali (u pravom svijetu, ne virtualnom :D) ima stvarno dosta ljudi koji navijaju za Barcu još od prije, rekao bih da takvih nema nišrta manje nego kod ostalih većih klubova.
stvar je većinom u tome da ljudi počnu navijati za neki klub u ranoj dobi recimo sa 13-14 godina, a danas se Internetom većinom služe takvi mladi, i onda je normalno da će Internetom danas kružiti toliko Barcinih navijača, što daje krivu sliku općenito.
ista stvar će biti recimo kad neki drugi klub bude vladao nekoliko godina zaredom.
Ps nemojte mi stavljat usta ono sto nisam reako i sto nije istina.
Ja ne mrzim messia niti umanjavam negovu velicinu kao igraca i covjeka za mene je on n1 trenutno obozavam ga gledat,samo poanta je da nije sam na vrhu ima ronalda rame uz rame htjeli vi to ili ne,samo em nervira kad pricate da je najbolji svih vremena a on to nije fali mu jos dosta toga da pokaze da je s mjeseca dosao to se slazem ali bilo je njih jos koji su dolazili s mjeseca:P
Dragan Džajič evo jedan primjer igraca koji se moze usporedit s ovom dvojicom strasan igrac je bio
Ps nemojte mi stavljat usta ono sto nisam reako i sto nije istina.
Ja ne mrzim messia niti umanjavam negovu velicinu kao igraca i covjeka za mene je on n1 trenutno obozavam ga gledat,samo poanta je da nije sam na vrhu ima ronalda rame uz rame htjeli vi to ili ne,samo em nervira kad pricate da je najbolji svih vremena a on to nije fali mu jos dosta toga da pokaze da je s mjeseca dosao to se slazem ali bilo je njih jos koji su dolazili s mjeseca:P
Dragan Džajič evo jedan primjer igraca koji se moze usporedit s ovom dvojicom strasan igrac je bio
dobro, daj dosta vise stvarno si naporan u svojoj tvrdoglavosti...
jos 3 sata do utakmice, pa cemo se svi poslije prepucavati :)
Ps odgovor antiu zasto pele nije zabio 70 golova u sezoni jel pele imo 500milijuna erua vrijedne suigrace kraj sebe?
jel mi moze neko rec u koliko je tekma po nasem vremenu..:D
Ps odgovor antiu zasto pele nije zabio 70 golova u sezoni jel pele imo 500milijuna erua vrijedne suigrace kraj sebe?
ti vjerojatno mislis i da bi Carl Lewis iz 1988. pobijedio Usaina Bolta iz 2012., jelda? :D
jel mi moze neko rec u koliko je tekma po nasem vremenu..:D
19:50
samo da ti odgovorim, nije nitko rekao da je Messi najbolji igrač ikad, upravo ti si počeo njega omalovažavati u usporedbi sa Peleom i ostalima bez razloga, prvo smo raspravljali o zlatnoj lopti pa si ti prebacio odjednom kako se nemože uspoređivati sa najvećima.
"najbolji igrač ikad" nikad neće biti proglašen stoga rasprava nema smisla i nadam se da smo završili.
imate kakvih hd linkova za tekmu ?