FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
prve neslužbene vijesti kažu da je dislokacija lakta.
sad koliko je to ozbiljno nemam pojma, nisam upućen baš.

Nije tako strašno, oko 10-15 dana u longeti te nakon toga terapija da se vrati razgibljivost laktu. Sad pitanje je hoće li moći igrati sa nekakvim zavojem da smanji naprezanje lakta to je upitno.

Swedish latin super funk.
16 godina
Paolo2612 kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
Komentator na Aldjaziri misli da je zbog navodnog udaranja koljenom u glavu. Tak je izgledalo sa sudijinog mjesta.

nije nikoga udario, čak niti dodirnuo.

Ako ideš uklizivati s obe noge visoko u zraku dobit ćeš žuti pokupio ti igrača ili ne.

Opasna igra - bilo namjerna ili neopreznost dobijaš karton.

Žuti da. Crveni ne.

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Paolo2612 kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
Komentator na Aldjaziri misli da je zbog navodnog udaranja koljenom u glavu. Tak je izgledalo sa sudijinog mjesta.

nije nikoga udario, čak niti dodirnuo.

Ako ideš uklizivati s obe noge visoko u zraku dobit ćeš žuti pokupio ti igrača ili ne.

Opasna igra - bilo namjerna ili neopreznost dobijaš karton.

Žuti da. Crveni ne.

Laktom ideš prema licu drugog igrača - crveni bez rasprave.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
FC Barcelona
pa ja sam gledao baš jeli napravio nešto poslije nego je izbio loptu i nisam primjetio baš ništa. Ako ima tko neku snimku gdje se vidi, stavite.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Makar sam se ja nešto zarekao, ovo večeras sa Puyolom, nemam pametne smirene riječi za opisati viđeno, kako to na žalost tužno, ružno i brutalno izgleda, kada sam pogledao video clip,presjeklo me je napola {#} !

Koliko sam ja upoznat sa geometrijom, njemu je ili debelo nastradao zglob lakta ili je puknula kost nadlaktice, što ako je, uzevši u obzir njeove godine, dolazak zime i teže generalno zacjeljivanje ozljeda, puno jako teška teža ozljeda, ma i sam pad je bio užasan, užas {#} !

Neću ništa prognozirati, samo da ostane ruka cijela, ako je suđeno, igrat će, prije ili kasnije, ove ili iduće sezone, što reći, neka se što prije oporavi {#}!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prema posljednjim informacijama iz lisabonske bolnice Carles Puyol je iščašio lakat, te bi trebao odsustvovati 2-3 sedmice van terena

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
antimadridista kaže...
pa ja sam gledao baš jeli napravio nešto poslije nego je izbio loptu i nisam primjetio baš ništa. Ako ima tko neku snimku gdje se vidi, stavite.

nemam snimku, ali je... zamahnuo je laktom prema onom bruceu willisu. 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Paolo2612 kaže...

Laktom ideš prema licu drugog igrača - crveni bez rasprave.

Oprosti ali ja ovde ne vidim da itko ide laktom na lice. Još dobro možeš vidit da je ruka busquetsa skroz uz tijelo tako da nije bilo baš nikakve namjere, praktički nema ni kontakta.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Prema posljednjim informacijama iz lisabonske bolnice Carles Puyol je iščašio lakat, te bi trebao odsustvovati 2-3 sedmice van terena

Daj Boze da je tako,al onaj video i slika mi nikako ne izgledaju kao iščašenje....

17 godina
FC Barcelona

http://net5.blogger.ba/ 

evo link za sažetke, za one koji nemaju arenu

16 godina
sirka666 kaže...

Oprosti ali ja ovde ne vidim da itko ide laktom na lice. Još dobro možeš vidit da je ruka busquetsa skroz uz tijelo tako da nije bilo baš nikakve namjere, praktički nema ni kontakta.

tesko se vidi na ovoj snimci... oko 2. sekunde, na samom pocetku, poslije se nis ne vidi.

nebitno, sta sad. dobio je crveni i gotovo.

bitnije je da se tarzan oporavi sto prije i da to ne utjece previse na momcad.

15 godina
FC Barcelona

Meni isto izgleda ta Puyolova ozljede teža od iščašenja lakta. Ne znam, vidjet ćemo. Baš mi ga je žao jer se toliko trudio na treninzima. Sad opet imamo glavobolje s obranom protiv Reala. Ne znam što je s Piqueom.  Njega nepripremljenog staviti s Mascheranom u vatru, hm... Vidjet ćemo što će Vilanova iskombinirati.

16 godina
jurica_m kaže...

Meni isto izgleda ta Puyolova ozljede teža od iščašenja lakta. Ne znam, vidjet ćemo. Baš mi ga je žao jer se toliko trudio na treninzima. Sad opet imamo glavobolje s obranom protiv Reala. Ne znam što je s Piqueom.  Njega nepripremljenog staviti s Mascheranom u vatru, hm... Vidjet ćemo što će Vilanova iskombinirati.

a nema sta puno kombinirati. sumnjam da ce napola zalijecenog piquea stavljati u vatru protiv reala. kao i onog mladog fontasa. igrat ce s macheom i songom.

steta, obrana ce opet biti klimava.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Puyol je životinja bit će on za 3 dana spreman {#}

15 godina
FC Barcelona

nebi se začudio da zaigra u El Clasicu ako je samo iščašenje, luđak je on {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 23:13 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

El Mundo Deportivo... 

"Puyol will tomorrow in Barcelona be examined by a doctor who treats a lot of motorcycle racers. Recovery time will then be known."

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma reci ce Carles ako treba rezite je samo da igram u nedjelju :/// 

16 godina
antimadridista kaže...

nebi se začudio da zaigra u El Clasicu ako je samo iščašenje, luđak je on {#}

nazalost, tesko ;)

Vilanova: "We're waiting to hear what the doctor says about recovery time, but I really can't imagine Puyol to be available for the clasico"

17 godina
FC Barcelona

Copy/paste sa FB BarcaBalkan:

Nešto starije, ali prigodno za večeras,

Eric Abidal o Carlesu Puyolu. Situacija pred finalnu utakmicu Lige prvaka, a već se zna da je Abidal bolestan i da mora na operaciju.

"Guardiola nam je pokazao posljednji video, dao nam posljednje savjete pred utakmicu, pročitao naglas spisak igrača koji će započeti... Niko nije izgledao izneneđen što nema Puyola. Niko osim mene, očito. Vidio sam Puyola vani i prišao mu, te upitao: 

- Zašto ti ne igraš? Jesi li znao da će te ostaviti na klupi?
On me pogledao u oči i rekao:
- Nisam ja važan sada. Ti si jedini važan, ne brini za mene.

Imate li ideju kakvu mi j*benu budalu imamo za kapitena? Imate li? Finale Lige prvaka, kažu mu da će grijati klupu, a on tješi mene. Ovo je Barcelona."

13 godina
neaktivan

Ako sam dobro shvatio, puyol se polomio, pique nije u formi, i nema abidala? Znaci tko ostaje da vam bude u obrani? Maskerano, i song? a neki iz skole? Vidio sam pad puyola..iako sam navijac reala...mislim si...sta je iso glumit ninđu...nije ni on mladič od 20 godina...treba malo i pazit sta radiš na terenu, posebno ako si u 30tima...Kako ce vam vilanova sastavit obranu pred clasico?

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ako sam dobro shvatio, puyol se polomio, pique nije u formi, i nema abidala? Znaci tko ostaje da vam bude u obrani? Maskerano, i song? a neki iz skole? Vidio sam pad puyola..iako sam navijac reala...mislim si...sta je iso glumit ninđu...nije ni on mladič od 20 godina...treba malo i pazit sta radiš na terenu, posebno ako si u 30tima...Kako ce vam vilanova sastavit obranu pred clasico?

ne brini se ti.... pique je spreman a sto se tice abidala imamo albu i adriana trebas jos kakve informacije???? Ah da vratio se i iniesta

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 23:56 (ExE123).
15 godina
TheDarkSide kaže...

pa Pique je jako blizu oporavka, čak je moguće da zaigra od prve minute ako bude normalno radio sa treninzima ovih nekoliko dana.

a sad kritizirati Puyola je glupo, on je takav uvijek bio, za njega nema izgubljene lopte. A i nije baš glumio ninđžu, bio je normalan skok na ubačaj.

13 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
TheDarkSide kaže...

ne brini se ti.... pique je spreman a sto se tice abidala imamo albu i adriana trebas jos kakave informacije ah da vratio se i iniesta sve???

Cemu TD? dosao sam kulturno pitat stanje u obrani, sta nesmijem pitat ako sam navijac reala?Odma se dobije TD? Ma jao kakvi ljudi...Pa kog cu pitat nego vas u vašoj temi o stanju u vašem klubu, bolje ga znate nego ja...

17 godina
TheDarkSide kaže...

pa to se moglo dogoditi nekome sa 34, 15 ili 50 godina, svejedno je.... probao je zabit gol nije uspio i krivo je pao... a šta se tiće obrane, vjerojatno će igrat Song i Maske... no pitanje je kako će to na kraju izgledat... {#}

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
ExE123 kaže...
TheDarkSide kaže...

ne brini se ti.... pique je spreman a sto se tice abidala imamo albu i adriana trebas jos kakave informacije ah da vratio se i iniesta sve???

Cemu TD? dosao sam kulturno pitat stanje u obrani, sta nesmijem pitat ako sam navijac reala?Odma se dobije TD? Ma jao kakvi ljudi...Pa kog cu pitat nego vas u vašoj temi o stanju u vašem klubu, bolje ga znate nego ja...

Kaj bi ti jesam ti normalno odgovorio???? TD si popio bzvz nisam danas nikome zalijepio pa si mi se ti prvi nasao......

Mes que un club!
13 godina
neaktivan

Sta ti onda dajes TD jer eto tako pulo ti je, a kako to da ti se bas meni davao TD, jer sam spomenuo da sam za real? Jao jao...kakvi ljudi...ja nikom ne dajem TD ni TU a niti nista drugo ako nisu zasluzili...al ocito se ovdje daju TD-i samo zato jer si navijac drugog kluba...

Nesmijes ni pitat nista, odma te proglase ratnim zlocincem...

15 godina
TheDarkSide kaže...

Sta ti onda dajes TD jer eto tako pulo ti je, a kako to da ti se bas meni davao TD, jer sam spomenuo da sam za real? Jao jao...kakvi ljudi...ja nikom ne dajem TD ni TU a niti nista drugo ako nisu zasluzili...al ocito se ovdje daju TD-i samo zato jer si navijac drugog kluba...

mislim da ti je dao TD zbog onoga što si napisao o Puyolu, i meni je bilo malo glupo kad sam pročitao. Skok je bio sa svim normalan, bez glumljenja nindže ili čega već.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

mislim da ti je dao TD zbog onoga što si napisao o Puyolu, i meni je bilo malo glupo kad sam pročitao. Skok je bio sa svim normalan, bez glumljenja nindže ili čega već.

Zelim sto brzi oporavak bilo kojem igracu, bilo kakvog kluba, nacionalnosti ili bilo cega. Ja shvacam da je hito zabit gol, al opet...kosti nisu iste u 30tima i dvadesetima...

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Kako god ti kazes...

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona
evo ovdje gif situacije sa Busquetsom, zaista neznam što je on napravio ovdje da dobije crveni.
http://www.abload.de/img/untitled-18tdsou.gif
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice