FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.843.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tq1H-EytJuU

nemojte sad se izvlacit, budite iskreni!

OVO JE VELIKO SIMULIRANJE!

na ruku necu nista rec jer ga sudac vjerojatno nije vidio..

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bez obzira, nesportski potez zahtjeva sankciju kartonom...

A da nije slučajno...?
15 godina
FC Barcelona

jedan drugome su se unosili u facu. mogao je i medel pustiti koju suzicu pa bi vidjeli šta bi onda bilo.

16 godina
FC Barcelona

highlights uz nezaboravne britanske komentatore... bojim se da ce maknuti video pa tko stigne, stigne :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramota jest, a ti malo smanji...

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
cod4gamer kaže...
cod2playahhh kaže...

sramota da se ovako pomaže ovim govnarima...baš me zanima šta će reć na ovu simulaciju.antimadridista će sigurno napisat bibliju od teksta kako ga je ovaj puka šakom u nos al se to ne vidi dobro na snimci.ma sramota ja bi se stidio da sam navijač uefalone.pokopajte se sramotnici jedni i onaj gol nevažeći ma sramota.

moze komentar na ovo?

14 godina
neaktivan
Gozz kaže...

šta ću se smanjit kad ovako velikom klubu koji spada u elitu nogometa i drugom najboljem na svijetu trebaju suci da pobjedi u maloj utakmici

PRODAJEM AJVAR
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
cod4gamer kaže...
cod2playahhh kaže...

sramota da se ovako pomaže ovim govnarima...baš me zanima šta će reć na ovu simulaciju.antimadridista će sigurno napisat bibliju od teksta kako ga je ovaj puka šakom u nos al se to ne vidi dobro na snimci.ma sramota ja bi se stidio da sam navijač uefalone.pokopajte se sramotnici jedni i onaj gol nevažeći ma sramota.

moze komentar na ovo?

može ;-)

PRODAJEM AJVAR
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

Mislim da će navijači Reala zauvijek pričati o "poklonima" za Barcu umjesto da gledaju igru svog kluba.

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
cod4gamer kaže...
Gozz kaže...

šta ću se smanjit kad ovako velikom klubu koji spada u elitu nogometa i drugom najboljem na svijetu trebaju suci da pobjedi u maloj utakmici

Drugom najboljem nas svijetu? Ajde nas prosvijetli pa reći tko je prvi?

To nije bitno, bitno je da tvoje ponašanje s kojim si prevršio svaku mjeru. Da se to reći na ljepši način, a ne nas nazivati onako kako nas nazivaš.

Završit ćemo priču sljedeći vikend. Tada Barca postaje novi stari prvak!

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 10:33 (jurica_m).
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Gozz kaže...

Ne kažem da ne pišeš komentare o ovome, nego način na koji pišeš... Neznam, možda malo manje pogrdne, malo kulturnije ha?

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
cod4gamer kaže...
Gozz kaže...

Drugom najboljem nas svijetu? Ajde nas prosvijetli pa reći tko je prvi?

To nije bitno, bitno je da tvoje ponašanje s kojim si prevršio svaku mjeru. Da se to reći na ljepši način, a ne nas nazivati onako kako nas nazivaš.

ma prijavi ti mene slobodno...imaš pravo na to.a ti bi isto tako reagira da se i nama desilo

a i znaš ko je prvi klub ;-)

PRODAJEM AJVAR
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ma prijavi ti mene slobodno...imaš pravo na to.a ti bi isto tako reagira da se i nama desilo

a i znaš ko je prvi klub ;-)

Dinamo Zagreb{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 10:34 (Tomislav95).
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Dinamo Zagreb{#}

Oprosti,al Kamen INgrad je bolji. {#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
17 godina
cod4gamer kaže...
Gozz kaže...

Ako ti hoćeš reć da je evilla mali klub, onda si nogometni neznalica, dobro jesi.

No zaboravljaš da su oni odnili 3 boda realu!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
cod4gamer kaže...

smiri dozivljaj, decec... i placiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Logigamer kaže...
cod4gamer kaže...
cod2playahhh kaže...

moze komentar na ovo?

može ;-)

Daj djete odi na coda se igraj puskicama toliko si corav da nevidis je s to s programam barca tv i da su to namjerno napravili kada su ih optuzivali za dajvanje

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta pričaš ti, zar ne vidiš Messija u pozadini?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Šta pričaš ti, zar ne vidiš Messija u pozadini?

dada,ja vidim messia,puyola,piquea i guardiolu...

16 godina
Logigamer kaže...

dada,ja vidim messia,puyola,piquea i guardiolu...

i Ovreboa, naseg najboljeg igraca {#}

urnebesno je kako su se djecica opet usplahirila na svom otuznom RM topicu... lakse je pronalaziti izgovore u drugima, nego pogledati sebe i svoje propuste: razmazenog sebicnog zalizanog biciklistu, psihopatsku zivotinju koja udara gdje stigne, ali je u simuliranju prvak svijeta, bahatog neodgojenog trenera koji je srozao nekoc veliki klub na razinu placljivaca i mahaca rukicama na svaku sucevu odluku i koji ne zna sto to znaci fair play... uz to je otjerao svakoga tko ga je ikad krivo pogledao (zadnji u nizu, veliki Zidane). 

Visca Barça! Puta Madrid!

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 12:05 (mrzech).
16 godina
FC Barcelona
Fabregas je oštro odgovorio na navode o simuliranju.
"Ako želite, učinit ću ja vama to što je Medel učinio, pa mi recite. Udaren sam u lice i stoga je to izravan crveni karton. U prvom dijelu nije nam suđen penal, pa se utakmica izbalansirala. Bilo je kontakta jer mi se unio u lice i u nogometnom svijetu najbitnija je namjera. Nema razloga pričati o tome. U nogometu su takvi potezi za izravan crveni", dodao je dvostruki strijelac.
kraj price, sljedeci vikend Barça pobijedi nadurene babe iz Madrida i povecava bodovnu razliku. Drugim rijecima, osvaja Primeru mozda i najbrze u povijesti.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dajte malo objektivnosti ekipa. Ja nisam ni madridista niti barcelonista (ili kako se već nazivate) ali pravdati Cesca je najveća glupost koju si ne možete priuštiti.

Postupio je klinački, razumaženo i treba ga suspendirati na par utakmica, kao i svakog drugog u takvoj situaciji.

A to što Ronaldo ili netko drugi također simulira k'o zadnja pi*kica ne opravdava Cesca da i on.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
FC Barcelona

Najjači je komentar na videu: "as same as it was last year Barcelona and referees VS Madrid and fair play"

Tu vidiš koliko su neki ljudi , budimo iskreni, indoktrinirani u priče tzv. stručnjaka iz Reala. Kao da ne živimo na istoj planeti i ne gledamo iste utakmice. Zbilja ne znam što da mislim, jedino da ti ljudi namjerno ignoriraju činjenice, samo kako bi podigli svoj neki balavi ego. Jer eto, ako čovjek navija za Real to automatski znači da je Real najbolji, najsportskiji, najčistiji klub na svijetu, jer bi u protivnom to značilo da je on kao osoba podržava nepoštene ljude. 

Dajte molim vas, ja ne znam gdje vi živite, ali je sve nogometnu podređeno novcu. I nema kluba i igrača koji ne čini sve da bi pobijedio, a to uključuje i ponekad nesportsko ponašanje.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
FC Barcelona
Pazite ovo, ovaj cod2playahh je navijač Uniteda i on došao pričati o simuliranju, pogledaj prvo svoje dvorište pa komentiraj tuđe (kao navijač Uniteda ćeš znati o čemu oričam, samo je pitanje imaš li imalo ljudskosti u sebi pa da priznaš). Za codgamera sam znao da dečko ima problema nekih, ali baš da se ovoliko sramoti to nitko nebi očekivao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Najjači su mi ovi komentari ovih ljudi sa strane, ovih što su "neutralni". Odjednom tražite neku "objektivnost" i onda kažete da nema veze što igrači iz drugih klubova sikuliraju. Ok, svi smo vidjeli da je Fabregas simulirao, preuveličao itd. Ali gdje ste vi isti "objektivni" poslije utakmica Reala i poslije showa kojeg rade Ronaldo, Di Marija, Pepe? Tada niste "objektivni" u Realovoj temi, ne pišete ništa? Gdje ste vi "objektivni" bili poslije sramotne pobjede Uniteda protiv Liverpoola, nsiam baš vidio komentare? Da je Barca onako pobijedila mogu samo zamisliti što bi se pisalo...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 13:09 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Najjači su mi ovi komentari ovih ljudi sa strane, ovih što su "neutralni". Odjednom tražite neku "objektivnost" i onda kažete da nema veze što igrači iz drugih klubova sikuliraju. Ok, svi smo vidjeli da je Fabregas simulirao, preuveličao itd. Ali gdje ste vi isti "objektivni" poslije utakmica Reala i poslije showa kojeg rade Ronaldo, Di Marija, Pepe? Tada niste "objektivni" u Realovoj temi, ne pišete ništa?

Daj kad već prozivaš imaj odgoja pa citiraj onoga kome se obraćaš, i budi kulturan, pa ne piši o nekome koga se post tiče u trećem licu. 

Ja sam eto slučajno vidio snimku jučerašnje utakmice, dok utakmice Reala ne gledam, osim ako nije LP ili el clasico.

I gdje je tu tvoj problem što ja ne pišem slične postove u temi Reala? Zaštop se ti time opterećuješ? Jel bi ti bilo draže da takve postove pišem i tamo? Daj care imaš ~20 god a još se ponašaš k'o djete kad ti netko veli nešto što ti ne paše.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Pazite ovo, ovaj cod2playahh je navijač Uniteda i on došao pričati o simuliranju, pogledaj prvo svoje dvorište pa komentiraj tuđe (kao navijač Uniteda ćeš znati o čemu oričam, samo je pitanje imaš li imalo ljudskosti u sebi pa da priznaš). Za codgamera sam znao da dečko ima problema nekih, ali baš da se ovoliko sramoti to nitko nebi očekivao.

Kakve veze ima, eto ja navijam za hrvatsku reprezentaciju i gadi mi se kada srna simulira i osuđujem to. Za vas ne znam.

Em je ono bio nesportski čin, niti je glavni sudac vidio što je učino, a o karatkeru Barcelone govori Xavi koji umjesto da pomogne Fabregasu okreće glavu sudcu. Gade mi se. Uostalom, više neću niti gledati više primeru, jebeš ligu u kojoj se podijeli na svakoj utakmici po jedan crveni karton[nerijetko i dva], 3 puta više nego u ostalim ligama.

15 godina
FlyBoy kaže...
antimadridista kaže...
Najjači su mi ovi komentari ovih ljudi sa strane, ovih što su "neutralni". Odjednom tražite neku "objektivnost" i onda kažete da nema veze što igrači iz drugih klubova sikuliraju. Ok, svi smo vidjeli da je Fabregas simulirao, preuveličao itd. Ali gdje ste vi isti "objektivni" poslije utakmica Reala i poslije showa kojeg rade Ronaldo, Di Marija, Pepe? Tada niste "objektivni" u Realovoj temi, ne pišete ništa?

Daj kad već prozivaš imaj odgoja pa citiraj onoga kome se obraćaš, i budi kulturan, pa ne piši o nekome koga se post tiče u trećem licu. 

Ja sam eto slučajno vidio snimku jučerašnje utakmice, dok utakmice Reala ne gledam, osim ako nije LP ili el clasico.

I gdje je tu tvoj problem što ja ne pišem slične postove u temi Reala? Zaštop se ti time opterećuješ? Jel bi ti bilo draže da takve postove pišem i tamo? Daj care imaš ~20 god a još se ponašaš k'o djete kad ti netko veli nešto što ti ne paše.

nisam mislio samo na tebe, nego na vas par, gore je komentirao i cod2playahh.

meni jedino ide na živce što će se na svaki ovakav slučaj ovdje pisati 6 stranica, a kad drugi to rade onda ništa, kakva je to objektivnost?

ja istu stvar govorim već skoro 2 godine a vi tvrdite da nije istina, nema smisla raspravljati se s vama, svaki put je ista stvar.

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

ako niste vidjeli i crnjo koji je usa umisto rakete je igra rukom napad prije u zoni suta pa nije sudena {#}

upravo to sam htio napisati, naravno da to ne opradava to što smo zabili neregularan gol, ali greške se događaju.

a ne pada mi na pamet sad govoriti kako nismo zaslužili pobjedu nakon svih onih nepravdi koje su učinjene prošle sezone u ligi, nije me briga ni najmanje.

a znas kako ide greska za barcu =uefalona,krada,braca mamic,unicef,greska protiv barce=greske se dogadaju svakome...

klasika

15 godina
vgetik kaže...
antimadridista kaže...

Kakve veze ima, eto ja navijam za hrvatsku reprezentaciju i gadi mi se kada srna simulira i osuđujem to. Za vas ne znam.

Em je ono bio nesportski čin, niti je glavni sudac vidio što je učino, a o karatkeru Barcelone govori Xavi koji umjesto da pomogne Fabregasu okreće glavu sudcu. Gade mi se. Uostalom, više neću niti gledati više primeru, jebeš ligu u kojoj se podijeli na svakoj utakmici po jedan crveni karton[nerijetko i dva], 3 puta više nego u ostalim ligama.

pa jesmo mi hvalili Fabregasa ili nešto? ja sam rekao da mi se to gadi.

i da, slažem se da Xavi govori o karakteru Barcelone. dao Bog da svi u ekipi bili kao on, može biti primjer svakome.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice